פורום הומאופתיה לילדים - עמוד 7
סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס.
בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס.
תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א.
משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי.
לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן
מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
-
חדשה בתחום שאלהשיר 13/09/2016 | 09:07שלום רציתי לשאול הילדה שלי בת 12 לוקחת תרופה בשם pulsatilla וההומופאתית אמרה שאסור לקחת אותה עם כל מוצר שרשום מנטה או מנטול כי זה מאבד את האפקט של הפעולה...רציתי לדעת האם מותר לי לשלב תרופות קונבנציונליות כמו משכחי כאבים,פנסטיל או סירופים לצינון או ספריי לגרון שהיא לוקחת שנקרא איסטיס של חברה בשם zen או של אלטמן פרוטק ספריי לכאב גרון האם מותר? והאם מעכשיו אני צריכה לבדוק כל סוכריה או מסטיק שהיא לוקחת איך יודעים מה אפשר כי ברוב המוצרים יש מינטול או אספרייט גם במסטיק בזוקה יש אז למנוע ממנה? אני מנש חדשה בתחום ורוצה מאוד שזה יצליח לכן השאלות שלי רבות סליחה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מוצרים עם מנטול
סנדרה מישאל 13/09/2016 | 09:27שלום שיר, אני מכירה את ההנחיה הזאת, ורצוי באמת להשתדל להמנע ממנטול, למרות שמהניסיון שלי אם הרמדי מתאימה היא עובדת בכל זאת. אני לא מחמירה כל כך , ורואה תוצאות יפות. ההומאופתית היתה צריכה להדריך אותך ולהסביר שבזמן הטיפול ההומאופתי לא רצוי לקחת תרופות אחרות אלא אם אלה תרופות קבועות. כל מה שקורה עם הבת שלך את אמורה להתייעץ עם המטפלת שלה ולא לתת תרופות. התרופות פוגעות ביעילות הטיפול ההומאופתי הרבה יותר מהמנטול. הרמדי ההומאופתית היא הטיפול. אני מסבירה למטופלים שלי שאם יש מצב רפואי שדורש טיפול כלשהוא, גם אם זה לא מה שבאת בגללו להומאופתית , הרמדי היא הטיפול. גם אם זו שפעת או קלקול קיבה. במידה והרמדי אינה משפרת את המצב נותנים טיפול הומאופתי אחר מותאם למחלה עצמה. ככה בכל מקרה אני נוהגת. מטופלים שלי יודעים להתקשר על כל בעיה ולהתייעץ. בדרך כלל הרמדי האישית עוזרת ואם לא מיד מזמינים רמדי אחרת לשיפור המצב.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מוצרים עם מנטול
-
חדשה בתחום שאלה חשובהשיר 12/09/2016 | 08:34שלום אתמול התחלתי פעם ראשונה לביתי בת ה12 טיפול הומאופתי שהרופאה רשמה לה בסוף הפגישה טיפול כדורי לתקופה אחרי שיצאתי מהפגישה שכחתי שלא סיפרתי לה 2 דברים שהיא גם לא שאלה אותי לכן אני לא יודעת אם זה חשוב לטיפול....הילדה סובלת מאז שהיא קטנה מאסטמה של העור והיא לוקחת גם פרוביוטיקה....אני לא יכולה ליצור קשר אישי עם הרופאה כי זו רופאה מקופת חולים מכבי טבעי לכן אני לא יודעת אם האינפורמציה ששכחתי חשובה להרכב של הכדורים כי הכדורים הם לא לטיפול בזה הם לטיפול של מצב רוח וכאבים כרוניים....והאם אני צריכה לספר לרוקח בבית מרקחת לפני שאני אוספת את הכדורים...תודה מראש. חזור סקר יומיהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובה
סנדרה מישאל 12/09/2016 | 09:24קשה לי לדעת בלי להכיר את הבת שלך אם פולסטילה היא הרמדי. היא רמדי מצוינת לטיפול בבעיות רבות. כדי לדעת אם היא מתאימה לבת שלך עלי להכיר אותה. פולסטילה מטפלת גם במצב של דכאון וגם בכאבים וגם בבעיות עור. הכי טוב שתפני למטפלת שלך. למטופלים שלי יש גישה מלאה אלי כי זו קליניקה פרטית,אבל אני בטוחה שאם תתקשרי למרפאה יתנו לך לדבר עם המטפלת, יום מעולה, סנדרההוסף תגובה
-
שאלה נוספת
שיר 12/09/2016 | 09:05תודה רבה אני יוצרת קשר איתה. האם הרמדי pulsatilla הוא רמדי מוכר ומטפל בבעיה של כאבים כרונים והתחלה של דיכאון בגלל כאבים שנמשכים 3 שנים.הוסף תגובה
-
תשובה
סנדרה מישאל 12/09/2016 | 09:00שלום שיר, הטיפול ההומאופתי אכן לוקח בחשבון כל דבר שביתך סובלת ממנו וחשוב היה להגיד למטפלת את זה. מצד שני, אם הרמדי מדויקת, היא תטפל גם בבעיות עור שבתך סובלת מהן. לדעתי את יכולה לתת לה את הרמדי ההומאופתית ללא חשש. אני בטוחה שאם התשאול היה מקיף ויסודי, הרמדי תתאים ותטפל גם בזה. יום מעולה, סנדרההוסף תגובה
-
תשובה
-
הומיאופתיה כטיפול ב"הפרעות" קשב וריכוזעמית 06/06/2016 | 20:37היי, אני אב לילד בן 6 שעתיד בספטמבר לעלות לכיתה א'. לפני כחודשיים, הוא אובחן כ"סובל" (ואני כותב במירכאות כי הוא לא באמת סובל, אנחנו אלה שסובלים) מהפרעות קשב וריכוז. אשתי מאוד מתנגדת לריטלין ואנחנו דיי אובדי עצות. לאחרונה דיברנו עם מספרר אנשים שהמליצו על הומיאופטיה וייעצו שנפנה למרכז אוצרות. היות ואני דיי בור בנושא, חשבתי שיהיה נכון אם אעלה את זה כאן ואקבל חוות דעת נוספת. כמה באמת יעילה ההומיאפתיה לקשב וריכוז? יש מחקרים בנושא? אנשים שניסו או חוו ויכולים לייעץ מניסיון אישי? אשמח לתשובות.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בהצלחה בטיפול
סנדרה מישאל 14/06/2016 | 07:05שמחתי לעזור, בהצלחה בטיפולהוסף תגובה
-
תודה רבה על תשובתך המפורטת
עמית 14/06/2016 | 01:05שאלתי על אוצרות כי קיבלתי המלצות מחברים שסיפרו שהטיפול באמת עזר לילד שלהם. כהרגלי בקודש, אני תמיד נוהג לבקש חוות דעת נוספת ואני שמח שקיבלתי ממך אישוש ליעילות הטיפול ההומאופתי. ברור לי שמדובר בתהליך, אבל אם זה משהו שיכול לעזור, אני בהחלט מוכן לנסות. שוב תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הומאופתיה כטיפול בבעיות קשב וריכוז
סנדרה מישאל 07/06/2016 | 08:51שלום עמית, ראשית רציתי לברך אותך על הפתיחות והרצון לטפל בבנך בדרך אחרת . מניסיוני כמטפלת ניתן בהחלט לעזור לילדים ומבוגרים ש"סובלים" מבעיות קשב וריכוז. ההסתכלות ההומאופתית היא כזו שמטפלים באדם ולא במחלה, כלומר, כל הומאופת מוסמך ולאו דווקא מרכז אוצרות, יכול לטפל בילד שלך. רצוי לשלב יחד עם הטיפול ההומאופתי תוספי תזונה ואפילו המלצות לתפריט מסוים (בדרך כלל מורידים מוצרים מסוימים שמעוררים את החוסר איזון, ומזיקים לילד, כמו למשל צבעי מאכל, חומרים משמרים ועוד) . ככה אני נוהגת בכל מקרה. אם הילד עוד לא התחיל טיפול בריטלין זה מצוין, אבל גם אם היה כבר מטופל , ניתן היה להתחיל טיפול הומאופתי, ולהפחית את הריטלין בהדרגה ככל שהמצב משתפר. התאמת הרמדי האישית לילד כרוכה בפגישות מסודרות וההומאופת יתאים לבנך רמדי אחרי שיחה ארוכה ומקיפה איתכם. הרמדי לוקחת בחשבון את כל מה שקורה בחייו של בנך, תכונות אופי, רגישויות וכדומה. תוך כמה חודשים ניתן בהחלט לראות שינוי בתוצאות בבית הספר, בהתנהגות ובהתמודדות שלו עם הקשיים ביום יום. בנוגע למחקרים מדעיים , אין כאלה שמפורסמים, אבל הספרות המקצועית שלנו מציגה מקרים רבים (אלפים) של ילדים שמטופלים בהצלחה בהומאופתיה. היות וכל ילד מקבל רמדי אחרת לפי צרכיו, לא ניתן לבצע מחקר מדעי (במחקר אתה נותן לכולם את אותה תרופה ובודק את ההשפעה שלה). מקווה שעניתי לשאלתך. אם תרצה תוכל לפנות שוב עם שאלות נוספות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בהצלחה בטיפול
-
שקד שלישי מוגדל אצל תינוקדנה 08/06/2016 | 20:37היי סנדרה איפה אפשר למצוא הומואפת טוב בבש שמתסעק בזה ?כי ניכנסתי לאתר ולא ראיתי איפה אפשר למצוא והאם נטלים רק צמח מרפא וזה עובר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הומאופתים באזור באר שבע
סנדרה מישאל 09/06/2016 | 15:18שלום דנה, תומר מנשרי נייד: 0524641401, דורית זוננשיין מקבלת במיתר ונגה וינר באזור באר שבע. בטוחה שתמצאי עזרה אצל כל אחד מהם. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שקד שלישי מוגדל
סנדרה מישאל 08/06/2016 | 20:54שלום דנה, אני אברר לך מי ההומאופת שמקבל בבאר שבע. בכל מקרה את יכולה להכנס לאתר של האגודה להומאופתיה קלאסית ושם יש שמות של מטפלים מוסמכים על פי אזורי מגורים. הומאופתיה משתמשת בצמחים אבל לא בצורתם המלאה (עלים גבעולים וכדומה) אלא מכינים מצמחים, מינרלים ומוצרים מן הטבע את הרמדיס השונות וכל ילד מקבל את הרמדי שלו. ההומאופת הוא זה שמחליט מה לתת על סמך אבחון מקיף של המטופל. בילדים משוחחים עם ההורים ובוחנים את המצב של הילד בכל מה שקורה לו, כולל בגן, בית ספר ועוד, שינה , אכילה, לידה והריון. ערב מעולההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הומאופתים באזור באר שבע
-
תודה והערכה לסנדרהמיכל 15/10/2015 | 22:24סנדרה, אני רוצה להודות לך בפני כל הגולשים בדף זה, על הטיפול המסור שלך בנו, על האכפתיות, על היחס האישי למרות שכל התקשורת בינינו נעשתה מרחוק. בהיותנו בטיול בחו"ל צצה לנו בעיה בעקבות טיפול הומאופטי שקיבלנו מרופאה אחרת. אחרי שזו התנערה מאחריות פניתי לסנדרה באמצעות האתר. אני לא יכולה לתאר במילים את התחושה והבטחון שהיא נסכה בי מהרגע הראשון. מקצועית, אוהבת אדם, אכפתית, מסורה. תודה על כל אלה! ללא ספק ניפגש בקרוב. אין כמוך! בהערכה רבה! מיכלהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תודה רבה מיכל
סנדרה מישאל 15/10/2015 | 23:56שלום מיכל, תודה רבה על מילותיך החמות. עשיתי את מה שלדעתי כל מטפל חייב לעשות, לעזור כמיטב יכולתו לאנשים שצריכים את עזרתו. נהיה בקשר, סנדרההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תודה רבה מיכל
-
תופעת לוואי r54 דחוף בבקשהמיכל 31/08/2015 | 01:52ביתי בת 7.5 נטלה 3 שבועות r54 בהמלצת רופאה הומאופטית לבעית קשב וריכוז. לאחר שבועיים החלו טיקים בעיניים. הפסקנו כיבור 3 שבועות.כיום שהוע לאחר ההפסקה הטיקים ממשיכים. מעולם לא היו לה טיקים. אודה לחוות דעתך על המקרה. אני מאד מוטרדת ולא יודעת מה לעשןת. תודה מראש. מיכלהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תופעות לוואי
סנדרה מישאל 31/08/2015 | 07:49שלום מיכל, אם הטיקים אכן נגרמו מהרמדי R54 אפשר לתת לבת שלך הומאופתיה לתיקון. אנסה להסביר את ההבדל בין הומאופתיה אמיתית (קלאסית) למה שהבת שלך קיבלה ונקרא "הומאופתיה". לפי ההומאופתיה הקלאסית, שזו האסכולה שאני עובדת איתה, הR54 הוא אוסף של רמדיס במינון נמוך שיכול לפעמים לעזור לבעיות מינוריות. טיפול הומאופתי אמיתי לבעיות קשב וריכוז צריל להעשות על ידי מתן רמדי אחת מדויקת במינון הרבה יותר גבוה כדי שיעבוד לעומק הבעיה. מהניסיון שלי רק רמדי כזו מדויקת יכולה באמת להפעיל את יכולתו של הגוף להרפא מבפנים. פרחי באך וR הם בעצם לא ממש מדויקים. הם כלליים כאלה...עובדה שניתן לרכוש אותם באופן חופשי בכל מקום. רמדי מותאמת אישית ניתנת לפי מרשם. עבור ההומאופת הקלאסי הR הם כמו כדור נגד כאבים.., משהו מאד כללי, שאולי יעזור, לפעמים זה דווקא עושה ראקציה. כדי לעזור לך, יש כמה אפשרויות: פשוט לחכות, ההשפעה של הR54 תלך ותעלם עם הזמן. במידה שאת לא רוצה או יכולה לחכות, ניתן לתת רמדי בשם קמפור שיכולה לסתור את התופעות לוואי של הR54....או שתקחי את הבת שלך להומאופת קלאסי, לטיפול נכון ומדויק.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תופעות לוואי
-
רמדי לקשב וריכוזגלי 23/08/2015 | 15:39שלום רב, פנינו להומאופטית לאחר שבננו בן ה-10 אובחן כסובל מבעיית קשב וריכוז והומלץ על ריטלין. נרשמה לנו רמדי בשם HYOS. להפתעתנו ראינו שיפור כבר לאחר יומיים, ולאחר חודש - קסם!! הילד רגוע כפי שלא היה מעולם. הרמדי ניתנה לנו בצורת כדוריות למציצה מידי יום. אנחנו קצת מוטרדים משום שלא ידוע לנו מקור התרופה... והאם היא יכולה לגרום נזק כלשהו... ודבר נוסף.. למשך כמה זמן לדעתך אנחנו אמורים להמשיך? האם זה לא יותר מידי כל יום? תודה, גלי.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלום גלי, הרמדי שהבן שלך מקבל עשויה מצמח בשם hyos. זוהי רמדי מצוינת לילדים עם הפרעות קשב וריכוז. אין כל בעיה לקחת ממנה כל יום במשך חודשים ושנים כי להבדיל מריטלין ודומיו היא אינה גורמת לנזק לאיברים שלנו, היא אינה תרופה ועל כל הגוף לא צריך להפריש אותה ממנו. ההומאופת בטח אמר לכם לבוא אליו שוב לפגישת מעקב. אני נפגשת עם המטופלים שלי אחת לחודש או אחת לחודש וחצי. עם הזמן המצב של הבן שלכם ילך וישתפר ולא תצטרכו שום טיפול שהוא. אני מברכת אותך שבחרתם בדרך זו ועשיתם לבינכם רק טוב בזה שבחרתם לטפל בו בהומאופת
סנדרה מישאל 24/08/2015 | 16:27הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלום גלי, הרמדי שהבן שלך מקבל עשויה מצמח בשם hyos. זוהי רמדי מצוינת לילדים עם הפרעות קשב וריכוז. אין כל בעיה לקחת ממנה כל יום במשך חודשים ושנים כי להבדיל מריטלין ודומיו היא אינה גורמת לנזק לאיברים שלנו, היא אינה תרופה ועל כל הגוף לא צריך להפריש אותה ממנו. ההומאופת בטח אמר לכם לבוא אליו שוב לפגישת מעקב. אני נפגשת עם המטופלים שלי אחת לחודש או אחת לחודש וחצי. עם הזמן המצב של הבן שלכם ילך וישתפר ולא תצטרכו שום טיפול שהוא. אני מברכת אותך שבחרתם בדרך זו ועשיתם לבינכם רק טוב בזה שבחרתם לטפל בו בהומאופת
-
מחפשת הומאופט לילדהאמא 28/07/2015 | 07:51שלום מחפשת המלצה להומאופט שמטפל בילדים עם בעיות עור. אנחנו מנס ציונה, אבל נלך גם לכל אזור המרכז . תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הומאופת לילדה
סנדרה מישאל 29/07/2015 | 11:01בוקר טוב, בהומאופתיה אין מומחיות בנושאים מסוימים. כל הומאופת מטפל בילדה ולא במחלה שלה. את מוזמנת להכנס לאתר האגודה המצורף פה ולבחור לך הומאופת שנראה לך ואת מתחברת אליו באזור מגוריך וכל אחד מהם ישמח לטפל בבת שלך. אני בטוחה שתהיי מרוצה כי כל ההומאופתים באגודה מוסמכים ומקצועיים מאד. יום מעולה ובהצלחה אתר האגודה: http://homeopathy-israel.co.il/הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הומאופת לילדה
-
דלקות בדרכי השתן שחוזרותגילת 28/05/2015 | 10:56הבת שלי סובלת מדלקות בדרכי השתן באופן כרוני. אני חושבת שזה נובע מיחסי מין. הסברתי לה שצריך להתנקות טוב לפני ואחרי (גם החבר שלה) ולהטיל שתן אחרי וכך היא עושה, אך הן ממשיכות להופיע. מה האלטרנטיבה לכל האנטיביוטיקות האלה בהומאופתיה ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דלקות חוזרות בדרכי השתן
סנדרה מישאל 28/05/2015 | 12:34שלום גילת, ההמלצות שלך לביתך מצוינות אך הן לא מספיקות. על מנת לחזק את מערכת החיסון שלה ולמנוע הופעה של דלקת בדרכי השתן אחרי כל משגל צריך לטפל בהומאופתיה. מנסיון אישי ומקצועי ישנן נשים רבות שאחרי טיפול הומאופתי מפסיקות לסבול מדלקות שתן. כמי שמטפלת הרבה שנים בנשים רבות מאד סובלות במיוחד אחרי קיום יחסי מין בגלל הקרבה של השופכה לנרתיק והטיפול ההומאופתי עוזר להן לסיים את הסיוט הזה ולחיות חיים טובים ובריאים. ממליצה לך למצוא מטפל מוסמך בשבילה בהתאם למקום מגוריך, בברכה, סנדרה מישאלהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דלקות חוזרות בדרכי השתן
נושאים מרכזיים
-
מונחים קשורים
- הומאופתיה
רופאים מומלצים
מרפאת מרקוביץ'- מרכז מומחים ברפואת שיניים
רפואת שיניים
4.9
( 32 חוות דעת )
"מעבר לטיפול עצמו,
לפני ואחרי הטיפול, צוות המרפאה היה מצוין.
מעיין באופן מיוחד עשתה מעל ומעבר על מנת לעזור ולתת הרגשה טובה ויחס נעים ומכבד."
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים