פורום הומאופתיה לילדים - עמוד 8
סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס.
בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס.
תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א.
משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי.
לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן
מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
-
טיפול הומופאתישירה 17/05/2015 | 12:01ילדתי סובלת במשך שלוש שנים און אנד אוף מתולעים איך אפשר להיפתר מהמצב?? והאם זה אפשרי בכלל !! ע אובדת עצות!!!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טיפול בתולעים
סנדרה מישאל 17/05/2015 | 15:53שלום שירה, ניתן בהחלט לחזק את המערכת החיסונית של ביתך על ידי מתן רמדי הומאופתית מדויקת ומותאמת לה אישית. מהנסיון שלי התולעים נעלמות עם טיפול מתאים. בברכה, סנדרה מישאל, הומאופתית קלאסיתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול בתולעים
-
דלקת ריאות לילדרינה 18/02/2015 | 21:50הילד שלי בן שנה וחצי אובחן היום עם דלקת ריאות. נתנו לו אנטביוטיקה מוקסיפן וAZENIL . בנוסף גם DANALONE (סטרואידים). אני חייבת לתת לו כי הוא במצב רע עם צפצופים בריאות . השאלה שלי, היא שהוספתי לו גם פרוביוטיקה בטיפות לחיזוק המערכות בזמן שהוא לוקח את כל התרופות השונות. האם יש דברים נוספים טבעים שניתן לרכוש לחיזוק המערכות. המון תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דלקת ראות
סנדרה מישאל 19/02/2015 | 15:56הי רינה, אני בטוחה שתעשי רק טוב לבנך אם תעזרי בהומאופתיה :) ותמנעי ממנו מחלות בעתיד ואיכות חיים טובה ובריאה יותר. אני רואה שיפור משמעותי בילדים שהוריהם משלבים את ההומאופתיה כטיפול , ודרך אגב, הטיפול מתאים גם להורים עצמם :) בדרך כלל , אמהות מביאות את הילדים ואחכ, באות בעצמןהוסף תגובה
-
כן, חשבתי על זה האמת
רינה 19/02/2015 | 11:40אחרי שנסיים עם הסיפור הזה אני אתחיל טיפול לחיזוק המערכת החיסונית אני מודה לך על תשובתך המהירה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דלקת ראות לילד
סנדרה מישאל 18/02/2015 | 23:34שלום רינה, היות והבן שלך מקבל כל כך הרבה תרופות לא הייתי ממליצה כרגע להתחיל עם עוד משהו. אם הוא היה מטופל כבר בהומאופתיה אז הייתי נותנת לו את הרמדי שלו, אבל זה לא המצב. כרגע, תתני לו רק פרוביוטיקה כדי לעזור נגד האנטיביוטיקה ותחכי שיבריא מהדלקת כדי לקחת אותו למטפל. אבחון מסודר וטיפול מתאים יוכל למנוע מצבים כמו אלה ולחזק את מערכת החיסון שלו לעתיד. בריאות והחלמההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דלקת ראות
-
ילדה בת שנה ותשע עם חום וליחהשרה 16/02/2015 | 13:18הבת שלי בת שנה ו9 התחילה לחרחר אתמול בלילה. היינו במלר"מ ואמרו שיש לה וירוס ויראלי מלווה בחום שך 37.7 יש לה ליחה- מה שגרם לה לנשימה קשה מאוד ורק לאחר שפלטה אותה הצליחה לנשום כרגיל. אבל כמובן שכל הזמן זה חזר על עצמו בלילה מה ניתן לתת לה בכדי להקל על הליחה (מלבד מי מלח). תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ילדה בת שנה ותשע - ליחה וחום
סנדרה מישאל 17/02/2015 | 11:54שלום שרה, בנוסף להפניה להומאופת , שיפעת כבר שלחה אותך אליו, ואני ממליצה בחום מתוך נסיון עם ילדים שיש להם נטיה למחלות דרכי הנשימה, אני ממליצה להוריד לה כרגע לגמרי מהתפריט : מוצרי חלב, בננות ותפוזים המגבירים את הליחה בגוף.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ילדה בת שנה ותשע עם חום וליחה
RCHom יפעת פליישון 16/02/2015 | 16:21שרה שלום לפי תיאורך את המצב, אני ממליצה על טיפול של ריפוי ותוך כדי הריפוי תהיה הקלה. לשם כך כדאי לפנות להומאופת ,מאחר וחשוב לבדוק את כול תמונת המצב: נשימה מצב כללי ו..מצב רפואי קודם (למשל - האם זה מצב חוזר, האם החולי מתבטא שוב באותה מערכת) ןעוד..כדי למנוע ירידה של הליחה לדרכי הנשימה התחתונות ולעזור לה להתגבר מהר יותר על המחלה.התרופה ההומאופתית מותאמת באופן אישי וכאמור זאת ניתן לעשות על ידי הומאופת מוסמך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ילדה בת שנה ותשע - ליחה וחום
-
שילוב של ריטלין LA למשך 8 שעות עם טיפול הומאופטיטלי שקד 09/02/2015 | 23:18שלום, בני אובחן עם הפרעת קשב וריכוז התחלתי לפני 3 שבועות טיפול בזרחן 2 גלובלים פעם בשבוע. לעת עתה אין שינוי ניורולוג המליץ על תחילת טיפול תרופתי ובבית הספר כבר איימו בהרחקת הילד לצערי אני נאלצת להראות שיתוף פעולה ולהתחיל לתת טיפול בריטלין.(בבקשה אל תשפטי אותי גם ככה קשה לי...) השאלות שלי, האם להפסיק את הטיפול ההומאופטי מכיוון שזה לא עוזר אפילו לא במקצת (עברו 3 שבועות) האם להמשיך בכל זאת? האם בכלל מותר לשלב טיפול בריטלין LA עם הטיפול של הזרחן?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שילוב של ריטלין עם טיפול הומאופתי
גב' יפעת פליישון 10/02/2015 | 08:43טלי שלום לשאלתך הראשונה: אנני מכירה את פרטי המקרה, כך שלא אוכל לענות ספציפי לגביו , אלא בכללי. קושיים בקשב וריכוז הינם תוצאה וביטוי של פרמטרים נוספים( בהם חשוב לטפל קודם לכן)ולכן יתכן שבהם כן חל שינוי ועדין אין לכך ביטוי בריכוז , אך זאת צריך לברר מול ההומאופת המטפל.המערכת מלחיצה מאוד ,אכן, אך חשוב להמשיך בטיפול ההומאופתי , גם אם החלטת לתת את הרטלין - וכן אפשר לשלב בין השניים- כמובן במטרה להוריד בהמשך את הרטלין ולאפשר ריפוי בגורם לקושיים אלה ובכך להביא לתיקון ולא לדיכוי הבעיה . בנוסף רוצה לאמר לך , מנסיון שלי בקליניקה , לא קל מול המערכת (בלשון המעטה) אך...חשיבות גדולה יש ליכולת של ההורים להתעקש על הטיפול הנכון להם ולילדם .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שילוב ריטלין עם טיפול הומאופתי
סנדרה מישאל 10/02/2015 | 05:13שלום טלי, מותר לשלב ריטלין עם טיפול הומאופתי ואין בכך נזק לגוף. אבל, אני הייתי ממליצה לך לדבר עם המטפל שנתן לבן שלך את הטיפול. כשילד מקבל ריטלין אני נותנת את הרמדי שלו כל יום ולא פעם בשבוע. בדרך כלל בילדים שכבר מקבלים ריטלין ככל שהטיפול ההומאופתי עוזר אז מורידים לאט את הריטלין. אצלך המצב הפוך ואת רוצה להוסיף ריטלין. שלושה שבועות זה בדרך כלל מספיק זמן כדי לחזור למטפל לפחות טלפונית ולדבר איתו ולהסביר את המצב בבית הספר של בנך ושאת רוצה להוסיף ריטלין כי הטיפול לא עוזר. לגבי בית הספר, זכותך לנסות ולתת לבנך טיפול שונה מריטלין והם לא יכולים להכריח אותך לתת לו שום דבר אחר. מצד שני שלושה שבועות זה לא מספיק זמן כדי לראות שינוי כזה דרמטי במצב הלמידה וזה גם תלוי כמובן במצב ההתחלתי של בנך ועד כמה הקושי משפיע על חייו. אני תמיד מבקשת מכל מטופל שלי לפנות אלי בכל שאלה או בעיה ואני מאמינה ששיחה עם המטפל של בנך יכול מאד לעזור לך להחליט מה לעשות ואולי הוא בעצמו ישנה את תדירות הלקיחה או אפילו את המינון של הרמדי. כדי לעזור לבנך להתמודד עם הקשיים. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שילוב של ריטלין עם טיפול הומאופתי
-
אסטמה של העור - תופעות הפוכות והתמודדותאורנה 21/01/2015 | 17:33הבן שלי סובל מאסטמה של העור (בן 8). קיבלנו טיפול הומאופתי ונראה שזה רק מדרדר. המטפל אמר שזה סימן טוב שהטיפול עובד,אבל הבן שלי מפחד לקחת את הטיפול כי הוא מבין שזה רק עושה לו רע. איך אפשר להתמודד עם זה לדעתך?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אסטמה של העור- תופעות הפוכות
סנדרה מישאל 21/01/2015 | 18:17שלום אורנה, לפעמים הטיפול ההומאופתי גורם להחמרה של המחלה. אנחנו פעמים רבות שמחים לראות את ההחמרה כי זה אומר שהגוף פועל נגד המחלה, מטפל בה ומוציא אותה החוצה מהגוף. אל תשכחי שכנראה עד הטיפול ההומאופתי מרבית ההורים מורחים משחות, ואז נראה לכאורה שהמחלה איננה , למרות שהיא מדוכאת בעצם. אני הייתי מנסה להסביר לבן שלך שהרמדי מנקה את המחלה החוצה מהגוף, ואז הוא באמת יראה שהפצעים והעור במצב גרוע יותר, אבל שאחרי תקופה מסוימת זה אמור להעלם לגמרי. כל מה שיש בגוף יוצא ומתנקה וזהו....זהו בעצם ריפוי נכון. את מצידך חייבת לעקוב ולראות שזה באמת נעלם אחרי תקופה מסוימת. ההחמרה אינה צריכה להמשך לנצח....למרות שלא ניתן מראש לדעת כמה זמן זה יקח , כי זה נורא אישי, תלוי ביכולתו של הגוף שלו להרפא, האם האסטמה גנטית, כמה זמן הוא עם המחלה, האם היה הרבה דיכוי וכדומה. אם זה ממשיך זמן רב ואין הטבה אפילו קלה, תפני שוב למטפל, הוא צריך להתייחס לזה בהצלחה, סנדרההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אסטמה של העור- תופעות הפוכות
-
קשב וריכוז אימפולסיביות וחרדהנטלי 19/01/2015 | 21:59בני אובחן הוא בן 8 נרשם לו טיפול ב פוספורוס בלבד אחת לשבוע אני דואגת השם זרחן מטריד האם לעשות בדיקת דם? האם זה יכול לעשות נזק לגוף? האם זו באמת הדבר שהוא צריך?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בהמשך לקשב וריכוז
סנדרה מישאל 21/01/2015 | 00:32שלום יעל, לא מדובר להפוך את הבן שלך לשפן נסיונות. הבעיה היא שקיימות אלפי רמדיס הומאופתיות והדרך היחידה שהבן שלך יקבל טיפול מדויק היא ללכת למטפל מוסמך ומנוסה שיתן את הטיפול הכי מתאים בשבילו. הרמדי ההומאופתית היא עבור כל המכלול ולוקחת בחשבון את כל התמונה כולל האישיות של הילד, העדפות, תגובות לסביבה ולחברה ועוד..... ההומאופת מתיחס לכל מה שמאפיין ומייחד את בנך. אין דרך לתת רמדי ככה סתם, כדי להסביר שרק לבעיה שציינת (קשב וריכוז עם היפראקטיביות) יש מאות רמדיס. חשוב שתביני , שבמידה והרמדי אינה מדויקת, היא לא מזיקה, היא פשוט לא פועלת....כאילו המנעול לא מתאים למפתח, אז מהבחינה הזאת את יכולה להיות רגועה, זה לא מזיק לו. לדעתי המקצועית, רצוי לשלב יחד עם הרמדי תמיכה מקצועית, כולל שינוי תזונתי והתאמת התזונה בבית, ומהנסיון שלי תוסף של אומגה שלוש עוזר מאד. הרמדיס ההומאופתיות מוכנות מהמון חומרים: מינרליים, צמחים, עצים, וכדומה...הכל טבעי, ואם הרמדי "מדברת " עם הגוף והנפש יהיה שינוי מצוין. זה בכל אופן הניסיון שליהוסף תגובה
-
בהמשך לקשב וריכוז
יעל 20/01/2015 | 23:25תודה רבה על תשובתך המהירה והמפורטת ! עפי הבנתי מתשובתך קיימות כל מיני התאמות לרמדי בנושא קשב וריכוז אני לא רוצה להפוך את בני לשפן נסיונות ולכן אשמח אם תחשפי אותי לעוד מרכיבים שידועים לך מנסיונך ומהידע המקצועי שלך שעזרו בנושא קשב וריכוז שכולל אימפלסביות היפראקטיביות וחרדה? לילד בכיתה בהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול בפוספור- בעיות קשב וריכוז
סנדרה מישאל 20/01/2015 | 15:35שלום רב, נכון שהרמדי שבנך קיבל עשויה מחומר מינרלי בשם זרחן, אבל בצורה שבה הרמדיס מוכנות לא נשאר שם חומר בכלל. החומר המקורי נמהל פי עשרות ומאות ואלפי ניעורים. לדוגמא : לוקחים טיפה מהחומר המקורי ושמים עם 999 טיפות של מים ו מעט אלכוהול. מאותו בקבוקון לוקחים שוב טיפה לתוך 999 טיפות של מים וכדומה .....ככה בעצם שומרים על האנרגיה של החומר בלי לתת את החומר עצמו לגוף. לכן רמדיס הומאופתיות יכולות להנתן גם לנשים בהריון ולתינוקות קטנטנים. האנרגיה שנשארת ברמדי היא זאת שמפעילה את כח החיים של הגוף. לגבי ביצוע של בדיקות דם, אין בהם צורך כי זה לא מרעיל אותו או מזיק לו כי אין חומר כימי ברמדי רק אנרגיות. מנסיון הרמדי מצוינת לבעיות קשב וריכוז ותוך זמן קצר תראי תוצאות. לגבי התאמת הרמדי הספציפית הזאת לבנך, ההתאמה נעשית על ידי ההומאופת שמטפל בו, והוא זה שהחליט שזו הרמדי. יתכן ובהמשך אחרי פגישות מעקב הוא יחליף אותה למשהו אחר. לפי התוצאות של הטיפול.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בהמשך לקשב וריכוז
-
טיפול בבעיות רגשיותשרית 15/01/2015 | 08:37היי, אני אמא לילד בכיתה ו' שסובל מהפרעות קשב וריכוז קלות מאוד(אני אומרת כנראה כי אני לא אוהבת את זה שכל מורה הופכת להיות מומחית). מסתבר שכאשר הוא נמצא עם כל הכיתה יחד הוא סובל מהפרעות וכאשר הוא ביחידים הוא ממוקד. בדקו אותו ואין לו שום הפרעות קשב וריכוז לפי דעת המומחים. אני חושדת שהוא סובל מבעיות רגשיות בשל הצקות מצד הילדים (הוא סובל קצת מגמגום). חברה אמרה לי לנסות הומופתיה שלטענתה עוזרה לבעיות רגשיות ומצבים רגשיים. איך זה עובד יש תכשיר שאת ממליצה לי לרכוש. זה יכול להיות תחליף לפסיכולוג אני מודה לך מאודהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טיפול בבעיות רגשיות
סנדרה מישאל 15/01/2015 | 09:02שלום שרית, בהחלט, הומאופתיה יכולה לעזור לבן שלך הרבה יותר מפסיכולוג. ההומאופתיה מטפלת במישורים שאין לנו השפעה עליהם, והם אינם מודעים. הטיפול יכול לשפר בהחלט את התקשורת שלו עם בני גילו ואת ההתמודדות בבית הספר. על מנת ךעזור לבנך יש צורך באבחון מסודר אצל הומאופת מוסמך, ולא מדובר ברכישת מוצר מדף, או משהו שימליצו לך. הטיפול הנכון והאפקטיבי יהיה לפנות להומאופת שמופיע באגודה להומאופתיה קלאסית בהתאם למקום מגוריך ולקבל טיפול אמיתי ונכון. מדובר בטיפול קצר יחסית ותראי תוצאות תוך זמן סביר בהחלט, בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול בבעיות רגשיות
-
לקראת בריתרעומה 30/12/2014 | 17:53יש לנון עוד יומיים ברית לבן הקטן שלי ואני נורא מודאגת מכל הפרזדורה. יש משהו טבעי שאני יכולה לתת לו שיעזור לו לעזור את התהליך בקלות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
לקראת הברית
סנדרה מישאל 30/12/2014 | 18:59אני ממליצה להכין מראש: arnica200c - נותנת חצי שעה לפני ומיד אחרי hypericum30c - אחרי רבע שעה Staph30c - אחרי רבע שעה ולחזור על השלושה עד שהתינוק נרגע להורים אני ממליצה להעזר ברסקיו רמדיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לקראת הברית
-
רוצה לתת טיפות אבל יש בזה אלכוהוליפעת אבידור 25/12/2014 | 08:24אני מעונינת לתת לילדה שלי טיפות הומופתיות אבל שהסתכלתי על האריזה בבית מרקחת ראיתי שיש בזה אלכוהול. איך זה עובד בדיוק? האם זה בטוח לכל גיל. קימות תופעות לואי?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה לטיפות
סנדרה מישאל 28/12/2014 | 11:03לאחרונה יצא משרד הבריאות עם הנחיות חדשות לגבי מתן רמדיס עם אלכוהול בילדים. ההנחיות נוגעות רק להכנות מוכנות מראש שקונים בבתי המרקחת. רוב ההומאופתים ממילא מזמינים רמדיס עבור ילדים ללא אלכוהול או בגלובולים. אני ממליצה לך, אם נושא האלכוהול מטריד אותך לבקש מההומאופת להזמין עבור בנך רמדי בגלובולים (אין שם אלכוהול כלל).הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה לטיפות
-
אסטמה של העורריקי 09/12/2014 | 09:37הבת שלי, בת שנה וחודשיים סובלת מאסטמה של העור. אפשר לומר שניסיתי הכל והומלץ לגשת להומאופתיה. אני די חוששת מהטיפולים המשלימים, בעיקר כזה נוגע לפעוטות. האם יש דרך להתחיל "בקטן" ולראות איך הטיפול משפיע?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אסטמה של העור
סנדרה מישאל 09/12/2014 | 09:59שלום ריקי, ילדים מגיבים מצוין לטיפול הומאופתי והוא בטוח עבורם. הרמדיס ההומאופתיות בטוחות אפילו בהריון וגם בתינוקות קטנטנים. מהנסיון שלי ניתן לרפא בקלות אסטמה של העור בילדים עם רמדי הומאופתית מתאימה . תגשי להומאופת מוסמך והוא יתן לכם טיפול לאחר תשאול מקיף. טיפול מדויק יראה תוצאות מהירות יחסית ותוך כמה שבועות את אמורה לראות שיפור. יום מעולה, סנדרההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אסטמה של העור
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים