פורום מכשירי שמיעה
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים
-
קושי בהבנת דיבור מהיר למרות שמרכיבה מכשיר שמיעה (לת)
מזי 04/11/2022 | 20:28האם יש איזה תכנה כמו lace בעברית שעוזרת באימון פיענוח דיבור מהיר? אולי פתרון אחר? אם רוכשים ומתאמנים ב lace באנגלית, האם זה יעזור יעזור בהבנת דיבור מהיר בעברית? מכשיר השמיעה מגביר את עצמת הקול, אבל כשאנשים מדברים מהר, אי אפשר להבין אותם.פתח בחלון חדש -
Srt 35 באוזן ימין ו. Srt 25 באוזן שמאל
נישה 24/07/2022 | 23:12בהתאם לתוצאות בדיקת השמיעה וההבדל בין האוזנים, האם אני זקוקה למכשירי שמיעה והאם יש צורך במכשיר שמיעה לאוזן אחת בלבד או לשתיהןפתח בחלון חדש-
צורך במכשירי שמיעה
נתן 31/10/2022 | 00:43בהמשך לשאלתך, SRT מהווה נתון אחד מתוך מכלול בדיקת השמיעה והוא בעצם מציין מדד ליכולת הבנת מילים וחזרה עליהם בבדיקת שמיעה אובייקטיבית, יחד עם זאת צריך לראות את תוצאות האודיומטריה המלאות כדי לדעת להבין את התמונה המלאה, תוצאות האודיומטריה מאפשרות לקלינאי התקשורת לדעת בדיוק איפה ירידת השמיעה מתבטאת באיזה תדרים בדיוק: גבוהים/נמוכים ומכאן להתאים את מכשיר השמיעה הספציפי, יש לקחת בחשבון שלהתאמת מכשיר שמיעה, נדרשת התחשבות במאפייני האוזניים (דלקתיות, מפרישות נוזלים או לא, הימצאות נקב בעור התוף ועוד מכלול שלם של פרמטרים) כי קיימים מספר תצורות למכשירי שמיעה, בנוסף לכך, דרוש סבלנות ותקופת הסתגלות במידה ונדרשת התאמת מכשירי שמיעה כי בניגוד למשקפיים אין בהתאמת מכשירי שמיעה 6/6, מה שכן עם התאמה אופטימלית וכיוון המכשירים לאורך זמן ניתן להגיע לתוצאות מאוד משביעות רצון ומשפרות איכות חיים-הבהרה: אינני קלינאי תקשורת אך בעל ניסיון רב בעולם מכשירי השמיעה שכן נעזר בהם המון זמן-שיהיה המון בהצלחה.
-
-
מכשיר שמיעה לאוזן לא שומעת בכלל
רות 28/07/2013 | 10:49בבדיקה אחרונה נמצא שיש לי רק 36% שמיעה באוזן שמאל הוצא לי לקחת לניסיון מכשיר שמיעה אינני מרגישה שזה עוזר לי נראה לי שאני שומעת אותו הדבר עם או בלי המכשיר הזה יש לי מכשיר לאוזן ימין כדי לשפר את הבנת הדיבור אולי אולי יש איזו שהיא הרגשה שעם המכשיר בשמאל אני כאילו שומעת מהאמצע ולא מהצד האם חשוב לי לקחת את המכשיר לאוזן שמאל למרות שאני לא מרגישה שזה עוזר לי זה בכל זאת עולה הרבה כסףפתח בחלון חדש-
מכשיר שמיעה נהדר
יורם בורגר חרש באוזן ימין 08/07/2022 | 18:19מי קנה והשתמש -
מכשירי שמיעה
דורון 10/11/2013 | 10:30לפני כמה חודשים הפסקתי לשמוע באוזן ימין בין לילה בלי שום הסבר, הייתי בטיפולים ובבדיקות רבות ללא הצלחה להחזיר את השמיעה במלואה. קיבלתי מספר המלצות על מכשירי שמיעה ניסיתי כמה חברות ולאחר מכן בחרתי במכשיר שמיעה של הדים- מדהים איזה איכות של מכשיר. אני מאוד מרוצה וממליצה מאוד! לפרטים: http://www.hedim.co.il/?CategoryID=130 -
תשובת מומחה לקוי שמיעה
דר' טליה מרק - מכון אופקים 06/08/2013 | 19:56שלום רב זו לא אוזן שאינה שומעת לגמרי אבל יתכן שאת רגילה להזניח את הצד הזה. כדי לעזור באמת אני צריכה לבדוק אותך ולראות את בדיקות השמיעה. בלי לראות אישית אין לי יכולת להועיל במקרה שלך. בברכה ד"ר טלי מרק, מומחית לרפואת אא"ג ומנהלת רפואית אופקים איכות השמיעה
-
-
השתתפות קופת חולים מכשיר שמיעה (לת)
עומר 19/06/2022 | 17:56היי, אני צריכה לקנות מכשירי שמיעה חדשים ולקבל השתתפות של מאוחדת שיא (שזה בעצם הביטוח הכי גבוה במאוחדת). במידה ואקבל את ההשתתפות של הקופה, בהמשך אני יכולה לבטל את המאוחדת שיא או שזה יכול בדיעבד לגרום לזה שאצטרך לשלם רטרואקטיבית יותר?פתח בחלון חדש -
מכשיר שמיעה phonak audeo paradise
אתי 18/01/2021 | 14:54שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת לגבי מכשיר שמיעה של חברת sonova מדגם phonak audeo paradiseפתח בחלון חדש-
מכשיר שמיעה פונאק audeo paradise
נתן ג 18/06/2022 | 14:28המכשיר הינו מכשיר מאוד איכותי, מגיע בכמה תצורות כולל תצורת מכשירים נטענים, אני אישית יש לי את המכשיר ואני מאוד מרוצה, השמיעה מאוד טבעית ונינוחה, ההסתגלות אליו הייתה קלה, ניתן לכוון את המכשיר ללא צורך בהגעה לקלינאית התקשורת אלא בהתאמה מרחוק דרך האפליקציה. הבנת הדיבור לפחות אצלי במכשיר מאוד טובה גם במקומות רועשים בהשוואה למכשירי השמיעה הקודמים שהיו ברשותי, מגיע עם חיבור בלוטוס עם אפשרות לסנכרון של 8 התקנים. ממליץ לא להתפשר ולקחת דגם עם לולאת השראה T-coil זה מאפשר במקומות ציבוריים וגם בשיחות טלפון הבנת דיבור טובה יותר מנוטרלת מרעשי רקע ללא צורך בסינכרון לבלוטוס דבר שגם מאפשר חיסכון בסוללה. בשימוש במכשירים נטענים טעינה בלילה תספק יום שלם של עבודה.
-
-
לא התקבל רפלקס אקוסטי (לת)
לילך 01/05/2022 | 22:09שלום הבת שלי (בת 14+) מתלוננת זה זמן מה על צפצופים באזניים. נשלחה לעשות בדיקת שמיעה + טימפנטמטריה. יש לקות קלה בשתי האזניים. בנוסף, בשתי האזניים לא התקבל רפלקס אקוסטי כלל (לאחר בדיקות חוזרות ונישהות בשני מכשירים). הקלינאית אמרה שמשהו לא הגיוני ולחזור לבדיקה בעוד כחודש. מה זה אומר?פתח בחלון חדש -
טנטון ובדיקת שמיעה
ראובן 18/04/2022 | 10:08בן 65, בדיקה בעקבות טנטון באוזן ימין ושטיפה עם הקלה. בדיקת שמיעה אחרי ,אסימטריה לרעת אוזן ימין בתדרים 6-8KHZ. אוזן שמאל נורמה. לאחר מכן הוצאת שעווה משמאל עם הקלה וחזרת טנטון.לא בטוח מה הלאה.תודה.פתח בחלון חדש-
תיקון-
ראובן 18/04/2022 | 10:13תחילה אוזן שמאל, אחרי כן ימין
-
-
בדיקת שמיעה (לת)
אודליה 29/03/2022 | 03:23שלום, בני בן ארבע וחצי עשינו עד היום 4 בדיקות שמיעה המראות תוצאות דומות, הייתי רוצה לדעת לפי התוצאות האם הוא חייב מכשיר שמיעה או שהתוצאה לא מחייבת? RT: 30-35 LT: 40פתח בחלון חדש -
ורטיגו ומכשיר שמיעה (לת)
רם בן משה 21/08/2021 | 09:41שלום רב, אני בן 71 ושבועיים אחרי שהתאימו לי מכשירי שמיעה קטנים ובלתי נראים קיבלתי התקף קשה של ורטיגו. האם יש קשר בין הנסיבות? האם ההכנסה וההוצאה של הצינורית מתוך האוזן מדי יום יכולה היתה לגרום להתקף? תודה מראש, רםפתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים