פורום שאיבת שומן, מתיחת בטן והצרת היקפים - עמוד 5
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
מונס פוביס
שירה 18/12/2018 | 13:17ד"ר שלום, ברצוני לברר מס' דברים בנוגע לניתוח הסרת שומן מאזור גבעת הערווה (מונס פוביס); כיצד מבוצע הניתוח- האם די בשאיבת שומן או שיש צורך גם בכריתה ומתיחה של העור באזור (במידה וקיימות שיטות אחרות לפתרון הבעיה אשמח לפירוט)? מהן תופעות הלוואי, סיכויים וסיכונים? האם יש מניעה לעבור אותו טרם לידות והאם יש בהריון כדי לפגום בתוצאות הניתוח? מהו זמן ההחלמה המשוער בהליך שכזה וצפי לתוצאה הסופית? האם ניתוח זה נפוץ כיום בישראל מבחינת הניסיון הכירורגי הנדרש לביצועו? האם הוא מבוצע גם בבי"ח ציבוריים בסבסוד קופ"ח או רק במסגרות פרטיות ומהן העלויות? תודה מראש ויום נעים.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מונס פוביס
דר' יואב אברהמי 25/12/2018 | 10:49היי שירה, לרוב העור במונס פוביס - תלולית הערווה בעברית - הוא אלסטי מאוד ולכן יש צורך בדרך כלל רק בשאיבה. עם זאת, כבר היו לי מקרים שנאלצתי גם לכרות עור (בעיקר באנשים שאיבדו עשרות קילוגרמים ממשקלם). בבדיקה בשלב הייעוץ, כירורג פלסטי מומחה יוכל להגיד לך אם יהיה צורך בכריתת עור או לא. מבחינת תופעות לוואי, סיכונים וסיבוכים - לא שונה מכל שאיבת שומן בכל מקום אחר וניתן למצוא פרוט על שאיבות שומן בכל אתר העוסק בניתוחים פלסטים, כי כאן קצרה היריעה. בכל מקרה, בייעוץ עם כירורג פלסטי מומחה שיבדוק אותך ויתאים עבורך את שיטת הניתוח (למשל מהו היקף השאיבה אצלך והאם ייכרת עור) אזי גם יפורטו הסיכונים, הסיבוכים ומשך ההחלמה. אין מניעה לבצע שאיבת שומן מתלולית הערוהה בכל שלב בחיים. הריון ולידה לאו דווקא יפגעו בתוצאות הניתוח אך עלייה משמעותית במשקל עקב צבירת שומן יכולים לגרום לתלולית להתמלא שוב בשומן. לגבי סבסוד קופות החולים לשאיבת שומן - זאת שאלה שאת צריכה להציג לקופת החולים שלך. לי לא ידוע שיש סיבוסוד שכזה. בהצלחה, ד"ר יואב אברהמי
-
-
צוליליט
ללא שם 15/12/2018 | 15:08שלוח רב יש לי שאלה על טיפול בצלוליט , איזה טיפול הכי יעיל לזה ? האם טיפול של body tight בודי טייט יעשה שיפור ויעלים את הצילולטים או שזה מיועד רק להמסת שומנים והורדת היקפים? אשמח לקבל המלצה לטיפול יעיל וארוך טווחפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צלוליט
דר' יואב אברהמי 15/12/2018 | 20:45שלום, עד כמה שידוע לי, אין שום טיפול יעיל שאושר לטיפול בצלוליט. ד"ר יואב אברהמי
-
-
עודפי עור אחרי מתיחת בטן
Me30 14/12/2018 | 13:25היי רציתילדעת. האם אחרי ניתוח מתיחת בטן עודפי עור יכולים לחזור בשנית? עליה במשקל של עד כ5 קג יכולה להרוס ניתוח? תודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עודפי עור אחרי מתיחת בטן
דר' יואב אברהמי 15/12/2018 | 10:28שלום, אם תשמיני מאוד לאחר מתיחת בטן או שתיכנסי שוב להריון העור יימתח בשנית ולאחר הרזייה או לידה בהתאמה יכולים להיווצר שוב עודפי עור שלא ייספגו. עלייה במשקל של 5 ק"ג לאחר מתיחת בטן איננה משמעותית וודאי לא תהרוס ניתוח. ד"ר יואב אברהמי
-
-
מכשיר ביתי להקפאת שומן (לת)
ה.ר. 10/12/2018 | 00:06האם מישהי השתמשה במכשיר ביתי להקפאת שומן? איזה חברה? מה התוצאות? תודהפתח בחלון חדש -
חוסר הצלחה בירידה במשקל
איילת 25/11/2018 | 11:20תקופה ארוכה אני משקיעה בנסיון לרדת במשקלי אך ללא הצלחה. אני אוכלת בריא ומעט מתעמלת אך המשקל וההיקפים מסרבים להפרד ממני. האם ישנו קשר בין בעיה זו לבעיית תפקוד הכבד? בבדיקות דם תפקודי הכבד שלי אינם תקינים.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חוסר הצלחה בירידה במשקל
דר' יואב אברהמי 26/11/2018 | 10:11שלום איילת, אם תפקודי הכבד שלך אינם תקינים את צריכה לפנות לרופא המשפחה שלך. יתכן ויש קשר בין משקל עודף לתפקודי כבד מופרעים - למשל כבד שומני. פני לרופא המשפחה! ד"ר יואב אברהמי
-
-
הקפאת שומן
סיסי 19/11/2018 | 16:15שלום ביצעתי הקפאת שומן באזור הבטן לפני כשבוע ולאחר ארבע ימים החל לי כאב בטן תמידי שמתגבר לסרוגין הכאב נמשך כבר יומיים. כמו כן האזור רגיש ושורף. השאלה היא עם כאב הבטן זה תופעה של ההקפאה או לא קשור. יש לציין שלוקחת קל בטן או אקמול ולא ממש עוזר. אודה לעזרתךפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הקפאת שומן
דר' יואב אברהמי 20/11/2018 | 11:13סיסי שלום, כאב שטחי שורף הוא אופייני. כאב בטן עמוק איננו אופייני. אם הכאב לא משתנה או אף מתגבר תוך יום-יומיים אנא פני לרופא לבדיקה. בברכה, ד"ר יואב אברהמי
-
-
טיפול הצרת היקפים אולטרסאונד או הקפאת שומן
ד 12/11/2018 | 19:39שלום. גובהי 1.52 ומשקלי 61.5.אני בת 42 בריאה עושה ספורט. רוב ההשמנה שלי היא בבטן הן העליונה והן התחתונה. (ניראת בחודש רביעי...) שומרת על תזונה אבל לא מצליחה לרדת באופן משמעותי והבטן מפריעה לי מאוד. התלבטתי לגבי טיפולי אוטרסאונד להצרת היקפים בבטן הדורשים מינימום 10 טיפולים או הקפאת שומן -3 טיפולים בלבד. איפה התוצאות טובות יותר? נראה שיש יותר פידבקים חיוביים להקפאה מאשר לאולטרסאונד ואני בהתלבטות... תודה על המענהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול הצרת היקפים אולטרסאונד או הקפאת שומן
דר' יואב אברהמי 20/11/2018 | 11:11שלום, שני סוגי הטיפולים מראים בערך אותה יעילות, שאיננה גבוהה. אני הייתי בוחר לבצע את הטיפול במקום שמתחייב לך יותר על תוצאה. ד"ר יואב אברהמי
-
-
ניתוח פעם שלישית
מ 04/11/2018 | 14:50לפני כ5 שנים עשיתי ניתוח מתיחת בטן והיתה אסימטריה מאוד מודגשת לאחר כשנתיים עברתי תיקון שלא הצליח וההפך גרם לעיוותים בבטן ולאחר התייעצויות אני עומדת לעבור ניתוח תיקון מתיחת בטן בפעם השלישית תיקון קטן בהרדמה מקומית עד כמה זה מסוכן ?פתח בחלון חדש-
תודה רבה על מענה מהיר וטוב
מ 06/11/2018 | 13:29תודה -
תשובת מומחה ניתוח פעם שלישית
דר' יואב אברהמי 05/11/2018 | 15:06שלום, תיקון קטן בהרדמה מקומית מסוכן בערך כמו טיפול שיניים. זאת אומרת שרמת הסיכון מאוד נמוכה. מאחל לך הצלחה. ד"ר יואב אברהמי
-
-
שאיבת שומן ומתיחת בטן
מיכל הררי 22/10/2018 | 09:13שלום רב, לפני כחודשיים עברתי ניתוח שאיבת שומן ומתיחת בטן.. התפרים מתאחים בצורה יפה..אבל עדיין סובלת מכאבים באזור התבור, בעיקר בפעולות שמפעילות את שרירי הבטן, הבטן עדיין מתוחה מאד וקיימת עדיין נפיחות באזור התפרים. שאלתי האם אלו תופעות נורמליות חודשיים אחרי ניתוח? ומתי אוכל לחזור לפעילות מלאה בחדר כושר כולל הפעלת שרירי בטן... כרגע יכולה לעשות רק הליכות וגם חשה באי נוחות במאמץ. אודה על תשובתך מיכלפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שאיבת שומן ומתיחת בטן
דר' יואב אברהמי 22/10/2018 | 12:43שלום מיכל, כל מה שאת מתארת הוא נורמלי לחלוטין. התייעצי עם המנתח שלך לגבי חזרה לפעילות מלאה. זה תלוי בפעולות שהוא עשה בזמן הניתוח (למשל האם קשר את שרירי הבטן זה לזה). החלמה מהירה, ד"ר יואב אברהמי
-
-
סימני מתיחה מחרידים
סיון 10/10/2018 | 19:48עברתי לפני שנתיים בערך מתיחת בטן . לא הייתי מרוצה כלל מהמתיחה לדעתי הבטן לא ניראת מספיק מתוחה , הטבור לא משורטט והכי מפריע לי אלו סימני המתיחה . הם מזעזעים ואינני יכולה להביט בביטני . כל כך חשבתי שזה יפתור אתרוב "בעיותיי" עם עצמי . האם יש משהו שתוכל לייעץ לי לעשות , האם יש ביכלל פיתרון ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה סימני מתיחה מחרידים
דר' יואב אברהמי 22/10/2018 | 12:41היי סיוון, לצערי אין פיתרון טוב לסימני מתיחה. סימני מתיחה עם בעצם צלקות שנוצרות בשכבה השנייה של העור (דרמיס) עקב קרעים בחלבונים כמו קולגן ואלסטין. יש טכנולוגיות שמנסות להרוס את הצלקות הללו ולעודד בנייה מחודשת של סיבי החלבון בצורה הדומה לזו של העור ולא של צלקת. טכנולוגיות אלו מבוססות על אנרגיה לא פוצעת כמו לייזר, גלי רדיו, חום וכו'. אף אחת מהן לא הוכיחה את עצמה חד משמעית והיחס בין אלו המדווחות שיש שיפור לאלו המדווחות שאין שיפור הוא כמעט אחד לאחד... פתרונות אחרים שאת יכולה לחשוב עליהם הם פתרונות הסתרה כמו שיזוף, התזה או קעקוע. אעודד אותך כשאומר לך שלמרבה הפלא, ככל שהזמן עובר גם אם לא עושים כלום סימני המתיחה לרוב משתפרים והופכים רכים ועדינים יותר. ד"ר יואב אברהמי
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים