פורום שאיבת שומן, מתיחת בטן והצרת היקפים - עמוד 4
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
המסת שומן לאחר ניתוח קיסרי (לת)
מאיה 13/05/2019 | 09:55שלום,ברצוני לשאול האם טיפול בהמסת שומן עלול לסכן אותי במידה ועברתי ניתוחים קיסריים ואני סובלת מהדבקויות רבות? האם עלול להשליך על יכולתי להרות? האם הטיפול בכלל מומלץ ויעיל?(יש לי רק בטן של "אחרי ניתוחים" )פתח בחלון חדש -
חיזוק ירכיים לאחר ירידה במשקל כתוצאה מניתוח בריאורי
חגית 04/05/2019 | 11:36לאחר ירידה במשקל מבקשת לדעת אם ישנו טיפול למיצוק ירכיים מבלי התערבות כירוגית ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מיצוק ירכיים
ד"ר אסף אולשינקה 05/05/2019 | 12:39שלום, על פי רוב, לאחר ירידה משמעותית במשקל, כגון בעקבות ניתוח בריאטרי, עלולים להצטבר עודפי עור משמעותיים. לצערי, במקרים אלו, פתרונות לא כירורגים אינם יעילים. פתרונות לא ניתוחים יעילים רק במקרים קלים וגם במקרים אלו, נותנים תוצאה מאוד ממוקדת.
-
-
שאיבת שומן
דפנה 04/05/2019 | 08:28שלום רב מעוניינת לבצע שאיבת שומן. מבינה שיש שלוש שיטות... בדי טייט Vaser לייזר אשמח לדעת מה ההבדל בין השיטות? מהי השיטה המתקדמת והיעילה ביותר? כמה איזורים אפשר לשאוב בניתוח אחד? תודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזרקת שומן
ד"ר אסף אולשינקה 05/05/2019 | 12:35בהחלט כן. במידה ושואבים את השומן למיכל סטרילי ומעבדים אותו ניתן להזריק אותו חזרה. הזרקה, לדוגמא למילוי קמטים בפנים, הינה משהו שכיח. -
תשובת מומחה שאיבת שומן
ד"ר אסף אולשינקה 05/05/2019 | 12:33שלום דפנה. יש מספר שיטות וצורות לשאיבת שומן. השיטות אותן ציינת שונות בצורת האנרגיה בה משתמשים כדי לפרק את השומן, וזאת כדי שהשאיבה תיהיה קלה וחלקה יותר. לעיתים גם משתמשים באנרגיה זאת כדי לנסות ולכווץ את העור. בדי טייט- גלי רדיו, וייזר- אולטרהסואנד, לייזר וכד׳. אלו שמות מסחריים ויש שימוש באנרגיות אלו גם בשמות אחרים. יש גם שיטות אחרות שמתבססות ע״י וירברציה וגם ״בלי כלום״. יאין משהו באופן כללי יותר יעיל. ש יתרונות וחסרונות לכל שיטה ויש להתאים לצורך הרפואי. לגבי כמה אפשר לשאוב. בעיקר מתייחסים לכמות השומן ולזמן הניתוח ולא למספר האזורים. ממליץ לפנות למומחה בכירורגיה פלסטית שיעזור לך לבחור את השיטה שמתאימה לך בדיוק. בהצלחה -
הזרקת שומן
דפנה 04/05/2019 | 10:01בהמשך לשאלתי... אשמח לדעת האם ניתן להזריק את השומן שנשאב חזרה בגוף? למילוי קמטים ועוד... תודהה רבהה
-
-
שאיבת שומן ביריכיים
מיקי 12/04/2019 | 07:19הי אני מתעניינת בשאיבת שומן ביריכיים. יש לי כמו אוזניים ביריכיים כשהייתי במכון פרופורציה המליצו לי על שאיבת שומן. אני לא צעירה בת 41 אני חוששת מהניתוח בעיקר שיהיו לי סימנים או שאשמין במקומות אחרים. אבל זה מאוד מפריע לי כי כל שמלה שאני שמה ישלי אזניים ואני נראית שמנה יותר ממה שאני. אני התייעצתי גם לגבי הקפאת שומן שזה תהליך פחןת פולשנינאך אמרו שלא ייתן לח את התוצאה לה אני מצפה. צריכה קצת הכוונה. אני מפחדת שאלרי זה הגוף יתעוות לי אבל ה" אוזניים" האלה מפריעות ליפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שאיבת שומן מהירכיים
ד"ר אסף אולשינקה 12/04/2019 | 12:45תודה רבה על שאלתך. שאיבת שומן מהירכיים במיקום אותו את מתארת הוא טיפול שכיח ולרוב נותן פתרון טוב. בסלנג מקצועי האוזניים האלה נקראות "תיקי אוכף", ושאיבת שומן ממוקדת יכולה לשפר את הקונטור שלהם. אכן בשאיבת שומן, כמו בכל ניתוח, יכולים להיות סיבוכים ותופעות לוואי, אבל ע"י תכנון מדויק ושימוש במכשור מתקדם והרדמה מתאימה אפשר להוריד את הסיכון למינימום. ממליץ שתפני לכירורג פלסטי מומחה כדי לקבל יעוץ וחוות דעת לפני הניתוח. בהצלחה.
-
-
שאיבת שומן מהשוקיים
ליאן 25 03/04/2019 | 14:06שלום, האם ניתן לעשות שאיבת שומן משוק אחד ברגל? יש לי שוקיים לא סימטריים.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שאיבת שומן מהשוקיים
ד"ר אסף אולשינקה 11/04/2019 | 19:54שלום רב, שאיבת שומן מהשוקיים באופן כללי היא פרוצדורה לא מקובלת. שאיבת שומן מהגפיים התחתונות בעיקר רלוונטית לירכיים. כמובן שיש לבדוק כל מקרה לגופו ואם יש הצטברות שומן לא סימטרית בכל מקום בגוף אפשר לשקול שאיבת שומן. ממליץ לפנות ליעוץ למומחה בכירורגיה פלסטית.
-
-
מתיחת בטן בלייזר/גלי רדיו
אורנה 10/03/2019 | 17:08שלום, אני 5 חודשים לאחרהריון 2 עם תאומים. לאחר הריון זה בניגוד לקודם נשאר לי עןר עודף מסביב לטבור ובטן עליונה חזרתי למשקל היעד, תמיד הייתי רזה. הבנתי שמתיחת בטן ללא ניתוח מתאימה לבנות שאין להןהרבה עור עודף. זה נכון?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מתיחת בטן
ד"ר אסף אולשינקה 10/03/2019 | 18:22תודה על פנייתך. אינני מכיר את המינוח מתיחת בטן ללא ניתוח. יש מקרים המתאימים למיני מתיחת בטן. לדוגמא מצב בו אין עודף עור משמעותי ואין הפרדה של שרירי הבטן.
-
-
חגורת בטן לאחר שאיבת שומן
אני 08/03/2019 | 19:57שלום רב, לאחר שאיבת שומן (קטנה בבטן ובמתניים) שמו לאחותי (בתשלום לא מבוטל כמובן) חגורת בטן לבנה עם סקוץ (יש לה שלושה פסים עבים) הבעיה היא שהיא משאירה סימנים כמו חריצים/ חריטות על העור גם כשלובשים מתחת גופיה ללא תפרים והיא גם די מתקפלת בישיבה. האם מומלץ פדים/ תחבושת מתחת או משהו אחר? האם מומלץ לעבור למחוך אחר ללא תפרים? השלב הינו שבועיים וחצי לאחר הניתוח.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חגורת בטן
ד"ר אסף אולשינקה 10/03/2019 | 18:18שלום רב, לאחר ניתוח שאיבת שומן חשוב להקפיד על הוראת המנתח בכלל ועל שימוש בחגורת בטן/מחוך בפרט. השימוש בחבישה לוחצת יכולה לשפר את תהליך ההחלמה. הרושם שלי, לפי התיאור שלך, שהחגורה לא מתאימה בדיוק או שהשימוש בה לא נכון. לעיתים יש חוסר התאמה קל ויש מקום להוסיף פדים, אבל לפעמים יש צורך בהחלפת החבישה לגמרי. ממליץ לפנות למנתח ולהגיע לביקורת עם חגורת הבטן כדי שיחווה דעה.
-
-
נק טייט החלמה
חביתוש 08/03/2019 | 18:56שלום רב.אחרי 3 שבועות של נק טייט עדין נפיחות גבשושיות נוקש5ות ועיוות בתנועות של השפה התחתונה. האם המצב סביר להליך או שיש לחזור לחבישה האלסטית?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה Neck Tite
ד"ר אסף אולשינקה 10/03/2019 | 18:15שלום רב, אחרי 3 שבועות עדיין יכולים להשאר בהחלט תופעות הקשורות למהלך ההחלמה. עיוות בתנועה של השפה הוא משהו הדורש התייחסות מיוחדת. מכיוון שאינני יודע מה היה בדיוק והיקף הניתוח שלך - אני מציע לך לפנות בהקדם לרופא המנתח לצורך ביקורת ולא להחזיר באופן אוטומטי את החבישה האלסטית.
-
-
טיסות לאחר ניתוח
נופר 21/02/2019 | 22:05שלום לכולם האם מותר לטוס שבוע לאחר ניתוח הסרת עודפי עור ושאיבת שומן? מדובר בטיסה של שעהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיסה לאחר ניתוח
ד"ר אסף אולשינקה 22/02/2019 | 12:37תודה על שאלתך. אחד מהסיבוכים (הנדירים) לאחר ניתוחי עיצוב הגוף הוא התפתחות קריש דם. טיסה היא גם כן גורם סיכון. כמובן שיש קשר בין אורך הטיסה והתנהלות בטיסה אבל יש להתייחס גם למצב הבריאותי שלך, מהלך הניתוח הספציפי, זמן הניתוח וההתאוששות אחריו - מציע לך לפנות למנתח הפלסטי שלך כדי שישקול את כל המשתנים ויאשר/לא יאשר את הטיסה. רק בריאות, ד"ר אסף אולשינקה
-
-
שאיבת שומן
אלעד 23/12/2018 | 20:45שלום, אני גבר בן 29, נמצא בשגרת אימונים ותזונה קפדנית מזה כשנתיים וחצי במטרה להוריד שומן ולבנות מסת שריר. הגעתי לתוצאות מסוימות, אבל אחוזי השומן האחרונים פשוט מסרבים בתוקף לרדת. אני כמובן רוצה לראות את שרירי הבטן הנכספים, וזה נראה שמה שלא אעשה מבחינת דיאטה וכושר, את הישורת האחרונה למטרה שלי אני פשוט לא מצליח לסיים. האם שאיבת שומן רלוונטית לי? כרגע אני נמצא בכ-10% שומן, במשקל 59 ק"ג.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שאיבת שומן
דר' יואב אברהמי 25/12/2018 | 10:53אלעד שלום, "על הנייר" אתה רזה ובעל אינדקס מסת גוף תקינה (20). כדי לדעת אם יש לך מצבור שומן תת עורי בבטן שמסתיר את שרירי הבטן עלייך להיבדק ע"י כירורג פלסטי מומחה. אין דרך לדעת זאת ללא בדיקה שכזאת. בהצלחה, ד"ר יואב אברהמי -
שכחתי לציין
אלעד 23/12/2018 | 20:58גובה - 171 ס"מ
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים