פורום טיפול בכאב - עמוד 112
-
כאבי ראש חזקים לאורך שניםדן 13/11/2015 | 17:03האם TERMADEX (אין לי בחילות) או כדור אחר יכולים לעזור נגד כאבים חזקים "כמעט כרונים" (לאורך שנים) בראש?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה.
דן 16/11/2015 | 19:07:(הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תרופות
מר גבעון פלד 15/11/2015 | 12:41לא אוכל להמליץ לך על כדור לצערי. לצורך כך עליך להתיעץ עם הרופא המטפל בך.הוסף תגובה
-
תודה רבה.
-
כאבים בגב משמאל איזור הריאות בזמן נשימהאודל 11/11/2015 | 09:41עשיתי צילום ונשללה דלקת ריאות, בת 22 גובה 1.68 משקל 70, כיומיים סובלת לא ישנה לא מצליחה לנשום עמוק/לפהק/להשתעל ממה זה יכול לנבוע? תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בנשימה
מר גבעון פלד 11/11/2015 | 21:46שאלתי לגבי בעיות צוואריות מאחר ומספר שרירים קשורי צוואר עלולים לייצר כאבים כגון אלו שאת מתארת. גם אם אין כרגע תחושת תפיסות צווארית טריגרים בתוך השרירים כגון שריר המעלות עלולים לייצר כאב המוקרן לאזור הראות בזמן נשימה עמוקה/פיהוק וכו. התוספת שרשמת על היותך אסמטית גם מגביר את המחשבה על כיוון זה. הייתי ניגש לאיבחון ובהתאם טיפול על ידי מטפל/ת מתחום הטריגר פוינט טראפי או השיקום האורטופדי.הוסף תגובה
-
דרך אגב
אודל 11/11/2015 | 10:25דרך אגב חולת אסטמה אם יש קשרהוסף תגובה
-
תודה רבה על המענה
אודל 11/11/2015 | 10:23יש לי היסטוריה של בעיות צוואר עברתי בעבר כירופרקטיקה זריקות ושלל טיפולים כרגע אין שום כאב בצוואר לכן זה משהו שלא היה לי לעולם אני חושבת שזה לא סתם עד תפיסת גב זה משהו שפשוט לוחץ לי על הנשימה , יכול לנבוע מדלקת? לאיזה רופא לפנות? כי ברגע שהרופא משפחה גילה שזה לא דלקת ריאות פשוט שלח אותי לשים בנגיי וזלזל בעוד שאני לא ישנה לא נושמתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בנשימה בצד שמאל
מר גבעון פלד 11/11/2015 | 10:13האם יש או היו כאבי צוואר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בנשימה
-
כאבים בחזה בצד שמאל בעת שאיפה ונשיפה עמוקהאוקסנה 09/11/2015 | 06:53שלום, יש לי כאבים חדים בצד שמאל בחזה,כמו דקירה חזקה ממש כואב.זה קורה כשאני נושפת או שואפת עמוק,לא הרגשתי כאבים בעת שינה. אני בחורה בריאה -לא מזמן עשיתי בדיקות והן יצאו תקינות. בת 26,גובה 1.73 משקל 68. -יכול להיות זה שריר שנתפס?איך אפשר לטפל בזה זה ממש כואב.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בחזה בנשימה
מר גבעון פלד 09/11/2015 | 10:08הייתי שמח לדעת האם את פעילה גופנית באופן כללי ויותר ספציפית בזמן הכאב האם פעילות מגבירה את הכאב, אפילו למשל עליה במדרגות. גבר נוסף האם הייתה הזמן האחרון התקררות או שפעת.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה בנשימה
-
כאב בחזה תאונת דרכיםחיים 02/11/2015 | 18:29לפני חודשיים כבר עבר שרכבתי על הקטנוע פניתי שמאלה פנייה חדה במהירות 25-35 קמ"ש די מהר זה היה . החלקתי לקראת סוף הפנייה הקטנוע עף לצד ימין כזה ואני נימרחתי כזה על הכביש ניפגעתי בברך שמאל שיפשופים כמובן עבר לי כבר. ניפגעתי במרפק יד ימין שיפשוף גם עבר לי. ניפגעתי איפה הבטן למטה בצד שמאל גם זה עבר לי. אבל נישאר דבר אחד שיש לי חשד שקרה חבלה בבית החזה מיד אחרי ההחלקה היה לי כואב שקרה משהו באמצע החזה מתחת לגרון בחזה באמצע ועשו לי צילום רנגטן יצא תקין . חלפו חודשיים מלאים ואני סובל מכאבים שם בהרבה תנועות שעושה כמו למתוח תידיים אחורה או להזיז תגוף ימינה או שמאלה מה קרה לי ? יש לי חשד שניגרם לי שם איזה שבר-סדר-קרע- ומשהו חמור שם לצערי. איך אפשר לבדוק את זה? האם הכאב הזה יכול לעבור לי לבד? חודשיים ועדיין סובל מה יהיה ? מה אתה מעריך שזה ניראה מה קרה שם.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עברית פשוטה
מר גבעון פלד 03/11/2015 | 16:10בעיברית פשוטה לבקשתך גש לאיבחון וטיפול אצל מטפלים המטפלים בגישת השיקום אורטופדי או הטריגר פוינט טראפי. לא צריך לסבול מזה כל החיים.הוסף תגובה
-
לא הבנתי
חיים 03/11/2015 | 13:40לא ממש הבנתי אני לא ממש מבין מה זה טיגר וכל זה בקיצור דבר עברית פשוטה מה אתה אומר זה יכול כל החיים אסבול מזה ? השאלה זה קרה נזק שם כי למה חודשיים ואני יכול לרוץ והכל אבל מרגיש את זה בהרבה תנועות ימינה שמאלה כזה .... מה עושים איך לטפל לבד בבית אז ואם לא אטפל זה ישאר לי כואב לשנים רבות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב לאחר תאונה
מר גבעון פלד 03/11/2015 | 10:58מערכת הרקמות הרכות של הגוף ובתוכם השרירים מהוות מערכת תנועתית אך הן גם חלק מהמערכת ההגנתית של הגוף. אם לאחר בדיקות וצילומים לא מצאו דבר וזה ממשיך סביר להניח כי קיימות,נקודות טריגר בחלק מהשרירים שהיו שותפים לנעילה ההגנתית בתאונה ושלא נרפו. נקודות אלו עלולות לייצר כאבים, גם כאלו שאתה מתאר. העניין הוא שנקודות אלו עלולות להמשיך להיות נעולות ולייצר את הכאבים לטווח ארוך מאוד ללא טיפול נכון. הטיפול יכול להתבצע על ידי מטפלים מתחום הטריגר פוינט טראפי או השיקום האורטופדי.הוסף תגובה
-
בדקתי תמיקום
חיים 02/11/2015 | 19:17המיקום המדוייק של הכאבים זה לפי גוגל ראיתי זה עצם סטרנום STERNUM שם בידיוק קרה משהו מה אתה אומרהוסף תגובה
-
בנוסף
חיים 02/11/2015 | 18:30שכחתי לציין שלא היה שום שריטה אפילו על החזה ושום שיפשוף . זה פשוט מההחלקת קרה שם משהו מתנועה חזקה וכ'.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עברית פשוטה
-
סליחה אבל מה זה מספר מקומותשלומי מור 02/11/2015 | 01:26מי עושה את האבחון הזה? אני נימצא בכללית מה אני יגיד לרופאת משפחה שלום אני רוצה וזקוק לאבחון יציבות ומה היא תעשה? אני מניח היא תגיד אורטופד ואז אני ישלם 24 ש"ח לאורטופד לתקופה של 3 חודשים והם בכלל לא מבינים דבר והוא יגיד בלה בלה הכל בסדר . ואז זה יוצא זקתי 24 ש"ח לפח ולא עשיתי שום טיפול יציבות ופה ניגקמר הטיפול . אני כבר מכיר את העסק הזה טוב. לכן אני שואל ושוב עוד פעם שואל איפה אני עושה את זה למי אני פונה? איפה יש באיזור המרכז? אני סובל שעומד הרבה. ומה זה מרמז קליקים מברכיים שמקפל תברך יוצא קליק חזק מאיפה הפיקה מה זה אומר? זה ב2 הרגליים כך .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
איבחון יציבתי תנועתי
מר גבעון פלד 02/11/2015 | 13:54קופות החולים למיטב ידיעתי לא מבצעות איבחון מסוג זה. ניתן לגשת למטפלים מתחום השיקום האורטופדי לאיבחון זה. לצערי זה פרטי בלבד אלא אם יש לך ביטוחים פרטיים שמכסים רפואה משלימה. אם תרצה אוכל להמליץ לך על מטפלים טובים. אפשרות נוספת היא לנסות להגיע דרך הקופה לפיזיותרפיה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
איבחון יציבתי תנועתי
-
איפה אני עושה את באבחון הזה?שלומי מור 31/10/2015 | 20:30תודה אולי באמת הגיוני מה שאתה אומר. ויש לי בעייה יציבות איפה אני עושה אבחון לזה? האם אני יכול לבד בבית לטפל בזה ? ואולי האם הגיוני שמתי לב שאני נועל את הנעליים שקניתי לפני 3 חודשים 300 ש"ח שילמתי זה נעלי הליכה ריצה של סקוני אולי הם הגיוני לא מתאימות לעבודה שעומדים למה כל פעם שאני נועל אותם יש לי כאבים ב2 הברכיים זה הדגם שלהם אשמח אם תריץ בדיקה האם זה לא נעל מתאימה לעבודות שמירה ושעומדים הרבה נעלי סקוני דגם jazz 17 תודה. האם להחליף נעליים אשמח לדעת האם זה הבעייה ואיזה מומלצות נעליים לעבודה כזאתהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
איבחון יציבתי
מר גבעון פלד 01/11/2015 | 16:01ישנם מספר מטפלים שמבצעים איבחון יציבתי תנועתי. לא ניתן לבצע את זה ללא ידע מקדים מתאים. לגבי הנעליים, פשוט לנסות להחליף לאחרות למספר ימים ומייד תדע... לא ניתן לבדוק את זה מרחוק.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
איבחון יציבתי
-
כאב ברכיים מעבודהשלומי מור 29/10/2015 | 12:59התחלתי לפני חודשיים וחצי עבודה של בודק תיקים בקניון שעומדים הרבה ומידי פעם יושבים ועל הדרך קניתי נעליים בקיצור אחרי חודשיים וחצי רצופים בלי מנוחה של עבודה בגיל צעיר אני 24 התחיל לי כאב ברכיים עצומים שזה הגיע למתן דקירות וקליקים בקיפול ולא הצלחתי לשרוד לקחת שבועיים מנוחה הפסקה מלאים שהפסקתי לעבוד ולאט לאט חזרתי לעצמי. אתמול אחרי המנוחה חזרתי לעבודה דומה של שמירה גם שעומדים ויושבים ושוב יום אחד עם הנעליים האלה ודרך אגב יש לי מדרסים בפנים פשוטים מלפני שנתיים כבר שהם כניראה כבר לא עושים תעבודה כמו שצריך - אול זה גם הגורם לכאבי ברכיים? בקיצור אחרי יום אחד ואני שוב מרגיש תברכיים מה לעשות? האם אני צריך נעליים לרגל שטוחה ואתה יכול להמליץ לי על איזה נעל ספציפית? האם הדגם שלי לא טובות? הנעליים שלי זה סקוני נעלי ספורט ריצה הליכה דגם jazz 17הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ברכיים
מר גבעון פלד 31/10/2015 | 06:59תוך ותשובותיך מרמזות על בעיה יציבתית כלומר יכול להיות שאיבחון יציבתי, הסבר על איך להתנהל או להתאמן נכון יפחיתו או יוריגו את הכאב ואתן לך דוגמאות: נסיעה ל נכונה על אופנים עם ברכיים מוטות החוצה עלולו לייצר עומס על הברכיים ולאורך זמן כאבים בעמידה ממושכת, עמידה עם נעילת ברכיים כנ"ל. הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון יציבתי ותנועתי.הוסף תגובה
-
שכחתי להוסיף
שלומי מור 30/10/2015 | 00:54הכאבים שאני עומד הרבה זה קורה ואז אחרי שיש תכאבים ברגע שאני מקפל תברך שזה אומר את הקרסול לישבן אז יוצא לי קליק חזק מאוד מאמצע הברך ואיתו כאב אם הקליק וזה ב2 הרגליים כך מה זה יכול לרמוז כזה דבר?הוסף תגובה
-
כאב ברכיים תשובות
שלומי מור 30/10/2015 | 00:40אכן לצערי היה לי ימים שהייתי עם כאבי גב תחתון עצומים עד למצב שנתפס שם משהו ואז לא יכבול לעשות תנועיות והולך כמו מצחיק כזה . ופציעות לא היו אבל אני שנים אופניים נוסע ואפילו אני זוכר שהייתי ב2010 יותר צעיר מהיום בן 18 ועבדתי בחלוקת פליירים בתיבות דואר אז אני נזכר הייתי מרגיש תברכיים קצת והינה היום חלפו עוד 5 שנים והמצב כבר חמור מאוד מה זה מרמז שיש לי שם ? זה קשור שאני 9 שנים יום יום אופניים נסעתי עד היום? אני לא שורד בעבודה הזאת וזה לא הגיוני שבן 24 לא יכול לעבוד כזאת עבודה שעומדים שיש איתי מבוגרים עושים את זה בני 50 + אני לא יודע מה עושים ... אולי זה הנעליים ? אולי כי אני בלי מדרסים. אולי כי יש לי פלטפוס? מה עושים אין לי רגליים בגיל כזה וזה דבר נדיר לאדם שלא עבר פציעות וכ' לסבול מכזה דבר מה אפשר לעשות....הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ברכיים
מר גבעון פלד 29/10/2015 | 20:58האם בעבר היו לך כאבי ברכיים? האם היו פציעות כלשהן, גם במקומות אחרים בגוף? האם יש או היו כאבי גב? אשמח לנסות למקד את תשובתי לאחר תגובתך.הוסף תגובה
-
כאב ברכיים מעבודה
שלומי מור 29/10/2015 | 13:02סליחה שכחתי להוסיף או אולי יש לי בעיות בברכיים והנעליים אין להם פה קשר? .אני בן 24 9 שנים רצוף רוכב על אופניים** - ומשחק פעמיים בשבוע כדורגל** אשמח לדעת האם זה גם קשורהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ברכיים
-
דפנהדפנה 14/10/2015 | 17:41דר' שלום רב ותודה מראש, יש לי שאלה מקווה שתעזור לי. מלפני שבוע וחצי יש לי כאבים בבטן תחתונה וגם באמצע וגם בימין ליד הטבור טיפה למעלה ורצתי לשירותים המון (שזה לא קורה לי בד"כ) עשיתי בדיקת שתן ותרבית ויצא לי 75 שצריך להיות מ-0-10. ניגשתי אתמול לרופאה כללית שאמרה שזה דלקת בשלפוחית השתן ונתנה לי אנטיביוטיקה. לפני זה בדקה אותי בבטן ואז אמרה לי לשבת ואם האגרוף נתנה לי 4 מכות די חזקות בגב מלמעלה עד למטה בשתי הצדדים. שאלתי אותה מה את עושה אמרה בחצי פה בדקתי עמוד שדרה וכליות. אחרי שעתיים התחילו לי כאבי תופת בגב עליון עד עכשיו כואב וקשה לי לנשום וגם לפהק. ממתי בדיקה בשלפוחית השתן קשורה לגב ולעמוד שידרה? האם לדעתך כתוצאה מהמכות שהיו לא חלשות יכול להיגרם לי נזק בריאות? עמוד שידרה? או כליות? אני בשוק מהבדיקה הזאת. לא סבלתי בחיים מכאבי גב למה שתדפוק לי על הגב מה עשיתי לה? אודה לך על תשובתך הכנה. תודה רבה דפנההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 20/10/2015 | 20:25אני שמח מאוד שעשית זאת ואני חושב מתגובתך שהשד אינו כזה גדול אל מול הרופאה וחשוב שתדעי לעמוד על זכויותייך. זה נכון לגשת לאיבחון נוסף ואני חושב שכדאי לך לגשת וכמה שיותר מהר לאיבחון בגישה הנקראת שיקום אורטופדי. גישה טיפולית זו מבחנת ומטפלת במערך התנועה של הגוף, שרירים ורקמת חיבור, העלולים לייצר כאבים כפי שציינת.הוסף תגובה
-
תשובה
דפנה 20/10/2015 | 20:16ראשית תודה על תשותבך. הייתי היום אצל הרופאה, עדיין אני בקושי נושמת כאילו האוויר לא נכנס לי לתוך הריאות והגב כואב לי מוות משהו שלא חוויתי מימי. מרוב שהאוויר לא נכנס לי יש לי סחרחורת כאילו אני עומדת להתעלף. היא הייתה מאד שאננה ולא לקחת את דברי יותר מדי ברצינות. היא בדקה אותי ואמרה שהריאות נקיות לגמרי והאוויר נכנס טוב לריאות הסברתי לה לגבי האגרופים שנתנה לי בגב אמרה שכנראה אני מאד רזה ורגישה וזה יעבור. כבר שבוע בדיוק ואני סובלת איימים. בקישתי צילום ריאות אמרה שממש לא צריך. אגש השבוע לעוד רופא אני חסרת אונים. איזה מן בדיקה מוזרה זאת למרות ששמעתי שהרבה רופאים בודקים ככה. לגוף שלי לא מתאים שנוגעים בו. תודה בכל אופן.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקה
מר גבעון פלד 14/10/2015 | 20:28אני חולק עלייך. אז מה אם היא תכעס? זכותך כמטופלת לדעת מה עומדים לעשות לך או מה עשו לך. חובתך כאדם להעביר כי הבדיקה הייתה לדעתך אגרסיבית. זה אינו חלק מהפורום זו דעתי האישית כאדם הפוגש ומטפל בעשרות אנשים כל שבוע. מקווה שתתני לעצמך דרור לשחרר את הכעס וחוסר הנוחות שעולה מדברייך כאן.הוסף תגובה
-
תודה רבה על התשובה, אבל,
דפנה 14/10/2015 | 19:18היא תגיד לי זאת בדיקה שגרתית ותמציא עוד סיבה ותתעצבן עלי ותרד מזה. מה יצא לי מזה? לדעתי היתה צריכה ליידע אותי מה שהיא הולכת לעשות והייתי מיד מונעת את זה. אני לא אוהבת שנוגעים לי בגוף כל דבר כואב לי מאחר ואני גם מאד רזה. קצת חוצפה לדעתי מרופאה. הרגשתי טוב ולא כאב לי כלום וללכת לרופא ויוצאים עם כאבים ונזקים. מאחר והיא יודעת בוודאות בדיוק איפה ממוקם כל דבר, מקווה מאד שלא עשתה לי נזק לריאות ולכליות או לצלעות. בכל אופן תודה רבה לך על התשובה. דפנה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקה
מר גבעון פלד 14/10/2015 | 17:52לא נראה לי שמהבדיקה עלול להגרם לך נזק אך בכל מקרה תאורך והרגשתך אינם טובים ולכן הייתי עושה שני דברים: הראשון ניגש לביקורת שוטפת אצל רופא המשפחה שלך. השני ניגש אישית לרופאה שביצעה את הבדיקה ושוטחת בפניה את טענותייך. המטרה היא ראשית לבדוק אם יש בעיה המייצרת את הכאב מעבר לכאבים שריריים ובמקביל לא להשאר עם התחושה הרעה שהבדיקה השאירה לך. לבקש הסברים על מהות הבדיקה ועל ביצועה. זו זכותך כחולה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
-
כאב קבוע בחזה ימין [בצלעות או מתחת]מייק 16/10/2015 | 01:06שלום, בן 21, בריא מזה כשנה יש לי כאב תמידי בחזה ימין , זה פשוט הורג אותי, הייתי אצל רופאת משפחה ממזמן, לקחתי תרופות לא עזר, עשיתי בדיקת מיפוי עצמות וייצא תקין,עשיתי צילום חזה רגיל ויצא תקין, אני לא מבין מה בעיה, אין לישום נטיות דכאוניות, וממש כואב לי זה מפריע לי בשינה ובספורט במנוחה בהכל ואין לי מושג מה עושים אני אובד עצות, אשמח לעזרה תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בזה ימין
מר גבעון פלד 16/10/2015 | 13:18לאור כל הבדיקות שעשית יכול להיות שמקור הכאב הינו נקודות טריגר פעילות בצוואר, חזה עליון קדמי או אחורי. כלל הבדיקות שציינת אינן כוללות אופציה זו וגם הן לא נרפות על ידי עיסוי, מתיחה, פעילות גופנית, מנוחה או חימום/קירור. לרוב הן אינן מוקלות גם על ידי תרופות או זריקות. הדרך היחידה להקלת כאב ממקור זה הוא טיפול של טריגר פוינט טראפי. המלצתי היא שתיגש אל מטפל מתחום זה לאיבחון וטיפול.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בזה ימין
-
ניסיתי את מה שאמרת + תוצאות חדשותאיציק 14/10/2015 | 21:09ניסיתי לבד את מה שאמרת עם המדרסים להוריד אותם אני בלי מדרסים כבר שבועיים ויש לי עדיין קליקים חזקים ב2 הברכיים שוב אולי זה גם מעמידה שעמדתי בחודש וחצי אחרון המון בעבודה אני כבר אובד עצות שמקפל תרגל אז יוצא קליק חזק מהברך ב2 הברכיים וכואב מאוד לעלות עליות ואני עוד צעיר מאוד אפילו לא בן 25 ואני נוסע 9 שנים אופניים כמו שאמרתי {אולי זה גם קשור?} בקיצור היום הלכתי לרופא הוא אמר תעשה אולטרסאונד ברכיים ומיד היום עשיתי ויש כבר תוצאות לכן אשמח עם תעזור לי לפענח מה יש לי אם יש ממצא חריג ואיך מטפלים או הכל תקין... להלן תוצאות אולטרסאונד ברכיים ימין + שמאל : QUADRICEPS TENDON- הדגמה תקינה. PATELLAR TENDON- משמאל הודגם מעט מעובה ביחס לצד ימין עד 0.5 ס"מ . בורסה-סופראפטלרית- מימין הודגם מעט נוזל . נוזל יתר בברך - לא הודגם. מדור מנימי של הברך כולל MCL - הדגמה תקינה. מדור חיצוני של הברך כולל LCL- מימין הודגם מעובה . ציסטטה ע"ש "בייקר" - לא הודגם. מבנה גרמי - תקין . BURSA PES ANSERIN- הדגמה תקינה. זהו זה בידיוק מה שרשמו האם זה בדיקה יסודית והכי חשוב מה זה אומר כל הדבר הזה למה אני בקושי שורד אם הברכיים מה יש לי אני לא מבין דבר ממה שרשמו המון תודה איציק.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ברכיים
מר גבעון פלד 15/10/2015 | 10:45התוצאות מלמדות שיש מעט עומס על אזור הגיד שמשמאל לפיקה של הברך. לכשעצמו לרוב זה אינו אומר דבר ולא מעיד על הכאבים עליהם אתה מתלונן. המשך בביקורת עם הרופא וחזור אליו עם התוצאות. בכל מקרה אני חוזר גם על המלצתי לגשת לאיבחון יציבתי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ברכיים
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- כאבי צוואר, צוואר תפוס
- כאבי גב תחתון
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- הרפיה
- הרפיית שרירים הדרגתית
-
בדיקות קשורות
- תרבית נוזל ברך סינוביאלי
- מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
-
מונחים קשורים
- אוסטאובלסט
- פילאטיס
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם