פורום טיפול בכאב - עמוד 16
-
זריקה תלת שיקוףזוהרה 02/02/2022 | 11:23היי קיבלתי המלצה לזריקה תחת שיקוף חסם עצבי לאיליאואינגואינל משמאל (tpa) בעקבות כאבים באזור הירך והמפשעה השאלה מה ההשלכות לזריקה כזאת האם יש סיכוי לבעיות עתידיות או החמרה ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב
מר גבעון פלד 02/02/2022 | 12:52הטיפולים שציינתי הם אחריםהוסף תגובה
-
בהמשך להודעה
זוהרה 02/02/2022 | 12:01נסיתי פזיותרפיה רגילה ואח״כ פיזיותרפיה של רצפת האגן ולא עזר בעבר ציינו שיש לי פריצת דיסק ואח״כ אמרו בלט אבל שניהם לא אמורים להקרין לצד שמאל ואם כבר לצד ימין עברתי גם את במחלה אבל סימינומה וגם אומרים שאין קשר בנוסף יש בקע קטן שלא מחשיבים אותו כי הוא חצי ס״מ ולא נראה רק לאחר התעמצות יש לי גם עיבוי בוריד האובטרטור שראו אתו באמ אר אי שלא ראו שלוחץ על עצב (אני טוען שלא ראו שלוחץ בגלל שבדיקה נעשת בשכיבה ואני מתלונן על ישיבה ) אז הרופא אמר שנעשה זריקה ואם לא יעזור נעשה את אותה זריקה לאובטרטורהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זריקה תחת שיקוף
מר גבעון פלד 02/02/2022 | 11:51את השאלה הזו יש להפנות לרופא המטפל תלוי במגוון גורמים. ציינת בהמשך שהכאב רק אחרי ישיבה ממושכת. האם ניסית טיפול של שיקום אורטופדי? או איזון רקמות רכות? הטיפול נעשה במערכות רקמה רכה שמאופיינות בכאב בתנוחות מסוימות או בפרקי זמן מסויימים ביום.הוסף תגובה
-
בהמשך להודעה
זוהרה 02/02/2022 | 11:43חייב לציין שרק לאחר ישיבה ממושכת מרגיש את הכאבים אני לא קם משינה בגלל הכאביםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב
-
זריקת בלוק - חסימת עצבזוהרה 30/01/2022 | 21:46אשמח לדעת אם לזריקת בלוק חסימת עצב ישנם השלכות עתידות על האזור / הגוף באופן כללי האם יכול להחמיר את הכאב יותר ממה שקיים לפני הזריקה ? והאם לאחר התפוגגות של הזריקה האם המצב חוזר לקדמותו ? ( כלומר הזריקה נעלמת מהגוף כלא היתה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
זריקת בלוק - חסימת עצב
מר גבעון פלד 31/01/2022 | 13:42יש כמה סוגי הזרקות. ממליץ להתייעץ עם הרופא המטפל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זריקת בלוק - חסימת עצב
-
כאב מתחת לצלעות בצד ימיןנתנאלה 29/01/2022 | 20:218 ימים של כאבים ללא הפסקה שלא זוהה בצילום, אולטרסטונד וגם ct ללא חומר ניגודהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות
מר גבעון פלד 29/01/2022 | 20:33האם יש בעיות רקע רפואיות, בעבר או בהווה? כאם את פעילה גופנית? אם כן האם מתגבר בעת מאמץ? אשמח למידע של גובה ומשקלהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות
-
כאב בחזה צד ימיןנרקיס 28/01/2022 | 14:09גיל 68 מיזה 4 חודשים כאב פתאומי בחזה שלא היה לי קודם צילום רנגן עשיתי יצא שלילי ממוגרפיה שלילי בנוסף אני סובלת מטינטון עקב כך יש מין תחושת חרדה אני מבקשת את תגובתך תודה נרקיסהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בחזה צד ימין
מר גבעון פלד 29/01/2022 | 20:32האם יש כאב מתגבר או תחושת לחץ בחזה בעת מאמץ קל, כגון עליית שתי קומות במדרגות? האם יש בעיות רקע? האם את פעילה גופנית בשוטף?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה צד ימין
-
כאבים צד ימים צלעותסוהי 23/01/2022 | 21:14מחלימה מקורונה בשבוע זה והחלו לי כאבים מתחת לחזה צד ימין בצלעות וגם למטה יותרהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים צד ימין בצלעות
מר גבעון פלד 23/01/2022 | 21:24מה השאלה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים צד ימין בצלעות
-
כאבים בצלעות התחתונות בצד ימין במשך שבועייםכאובה 18/01/2022 | 19:31שלום, לפני כשבועיים התקררתי ובנוסף גם התחיל לי כאב בצלעות בצד ימין. הרופא אמר שזה כנראה השריר הבין צלעי. הכאב היה חמור, הפריע לי להירדם וגם כשנרדמתי העיר אותי משינה. הוא התגבר במגע באזור, בשינוי תנוחה, בשיעול, עיטוש, שיהוק ונשימה עמוקה. ממש לא יכולתי לתפקד. לאחר שבוע הכאב עדיין היה מאוד חזק וקיבלתי זריקת וולטרן שעזרה מעט...אחרי כמה ימים הכאב פחת אך היום, אחרי שבועיים, הוא שוב חזק מאוד. עשיתי צילום חזה שיצא תקין. אני סובלת נורא, זה מפריע לי לנהוג, לצחוק, לקום מישיבה/שכיבה, להרים דברים או להפנות את הגוף לצד ימין. האם ייתכן שמדובר באמת רק בשריר? זה כאב מאוד חזק שנמשך כבר שבועייםהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות
מר גבעון פלד 19/01/2022 | 08:12התשובה היא כן. אך זה אינו שריר תפוס אלא נעילה של טריגר פוינט ברקמה הרכה. טיפול של שיקום אורתופדי או איזון רקמות רכות יכול לעזור עם או בלי שילוב של קינזיוטייפ. נעשה על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות
-
כאב מתחת לשכמה ימיןמיתר 07/01/2022 | 19:56היי דוקטור יש לי כאב בשכמה ימין כחצי שנה או יותר שמקרין לצלע ימין ולחזה הכאב הוא מתחת לשכמה בין העצם לעמוד השדרה וכואב תמיד בנקודה מסויימת אבל רק שמזיזה את הידיים חצי סיבוב שמאלה מרגישה את הנקודה הכואבת. רופא המשפחה ביקש שאעשה בדיקת דם של אנזים הלב ואקג שיצאו תקינים, מבדיקה גופנית שלו אמר שמדובר לדעתו בדלקת סחוס הצלע מה שלא נראה לי כל כך הגיוני.. קבעתי תור לאורתופד ומחכה לתשובות של בדיקות דם כלליות האם זה נשמע משהו חמור?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב מתחת לשכמה ימין
מר גבעון פלד 12/01/2022 | 11:50תודה על המענה האם כעת בעת פעילות יומיומית יש שינוי בעוצמה או מיקום הכאב במהלך היום?הוסף תגובה
-
כאב מתחת לשכמה ימין
מיתר 10/01/2022 | 15:47היי, עד לפני חודש הייתי מתאמנת באופן קבוע 3 שנים, לא זוכרת במדוייק כי הכאב הוא לא כואב מאוד אלא מציק יותר אך לא זוכרת שהייתי מאוד מרגישה את הכאב בעת אימון, לגביי תאונות עברתי תאונה יחסית קלה לפני כ7 חודשים לא קרה נזק משמעותי לי או לרכב ומעבר לכך התחילו כאבים בחזה ובכתף והרגשה של מין כאב פנימי כזה בנשימה עמוקה אציין שמעבר לכך יש לי ריפלוקס, יכול להיות שכל הסיפור נובע מהריאות או חס ושלום קשור למחלה מסוכנת בריאות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב מתחת לשכמה ימין
מר גבעון פלד 10/01/2022 | 12:01האם את פעילה גופנית? אם כן... האם בעת פעילות יש שינוי בכאב? האם יש בעיות רקע רפואיות בעבר או בהווה? באם עברת שברים, נפילות או תאונות במהלך החיים?הוסף תגובה
-
כותבת השאלה
מיתר 07/01/2022 | 20:00אציין שאני בת 28 שוקלת 50 ואמא ל2הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב מתחת לשכמה ימין
-
כאבים בצלעות בצד שמאל.משה 18/05/2014 | 08:26שלום דוקטור גבעון. אני בן 21 וכבר כמה חודשים במהלך הלילה אני סובל מכאבים בצלעות בצד שמאל. לפעמים מתעורר באמצע הלילה בגלל זה לפעמים בבוקר קם עם כאבים וכל נשימה עמוקה מחזקת את הכאב. לפעמים שאני מתעורר בלילה ועושה שתןנזה טיפ טיפה נרגע. עשיתי צילום חזה וא.ק.ג ויצא תקין. ובמהלך היום הכל רגיל רק בלילה יש לי את זה... ממה זה יכול להיות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בצד שמאל בצלעות ויד ימין זרוע (
מר גבעון פלד 04/01/2022 | 11:08האם בעליית שתי קומות במדרגות כאשר הלב מעט במאמץ יש כאב מוגבר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות בצד שמאל.
מר גבעון פלד 04/01/2022 | 11:06משום מה זה מראה שאלה מ 2014? האם רלוונטי?הוסף תגובה
-
כאבים בצד שמאל בצלעות ויד ימין זרוע
אור 04/01/2022 | 00:01אני מזה 4 ימים חולה.דלקת באוזניים שטופלה באנטיביוטיקה.ולאחר מכן נהייתה שפעת.החום ירד.התקשיתי לדבר.צלום חזה הכול בסדר.קבלתי משאף לגרון.ביום ה4 החלו כאבים בצלעות בצד שמאל של החזה.וביד ימין בזרוע.עקב המחלה לא עשיתי שום פעילות גופנית.רק הלכתי לעשות בדיקת קורונה.אני תוהה האם זה ספיח של השפעת?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות
מר גבעון פלד 02/03/2015 | 07:59אשמח לכמה פרטים על מתנ לנסות לדייק: גיל. האם את פעילה גופנית מעבר למדרגות? האם את מעשנת? האם ביצעת בשנה האחרונה ביקורת רפואית?הוסף תגובה
-
שאלה
גילי 02/03/2015 | 07:39היי, אין לי הפרעת אכילה אולם אני שוקלת 48, גובה מטר חמישים ושלוש, ואני גרה בקומה חמישית- הרבה מדרגות. ויש לי בזמן האחרון כאבים בצלעות, המיוחד בלילה וגם עם כל נשימה עמוקה. האם זה קשור בתת משקל? אני ממש מפחדתהוסף תגובה
-
לילה טוב
משה 18/05/2014 | 23:59תודה. לילה טובהוסף תגובה
-
תודהה (:
משה 18/05/2014 | 23:57אני אתקשר על הבוקר תודה רבה לךךך !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב וסטרס
מר גבעון פלד 18/05/2014 | 23:55לצערי לא אוכל לפרט הכל פה מקוצר זמן. ההסבר ארוך. כפי שציינתי אשמח לתת לך פירוט מלא בעל פה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב
מר גבעון פלד 18/05/2014 | 23:55על הבוקר. לילה טוב.הוסף תגובה
-
מתי אפשר להתקשר
משה 18/05/2014 | 23:54מתי אפשר להתקשר?הוסף תגובה
-
המשך
משה 18/05/2014 | 23:52שזה אומר? מה אני צריך לעשות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב וסטרס
מר גבעון פלד 18/05/2014 | 23:50מערכות הגוף מתפקדות לאורך זמן גם במצבי לחץ. לדעתי אצלך הגוף החל לתת את אותותיו. ערכת בדיקות שיצאו שליליות ומה שנותר זה לבטל את תגובת הדחק של הגוף. אשמח לתת לך פרטים נוספים אם תתקשר אלי לנייד כפי שמופיע באתר.הוסף תגובה
-
המשך
משה 18/05/2014 | 23:38אז אתה אומר שמיזה נובע הכאבים בצלעות?למה זה דווקא בצד שמאל? ומה אני אמור לעשות מזה סדר בחיים אם אפשר יותר פרטים בבקשההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות
מר גבעון פלד 18/05/2014 | 22:27לפי תאורך אני מבין כי אתה חי בעומס רב. צבא-עבודה. מעבר לכך אתה נמצא במשקל נמוך ותאור הנשימות רק מחזק את היותך בעומס רב. עיקר מה שאתה צריך לעשות זה סדר בחייך. לתת לעצמך זמן למנוחה, לאוכל ולפעילות סדירה. אתה צעיר, אל תזניח. גופינו מאפשר לנו "להתעלל" בו אך זה גובה מחיר בגיל מבוגר יותר. קשה לבצע זאת לבד אך אתה במסגרת צבאית שיכולה לעזור בזה.הוסף תגובה
-
פרטים
משה 18/05/2014 | 20:25היי מר גבעון.. תשובות לשאלותך:1. אני גם חייל וגם עובד במסעדה אחרי הצבא אני ישר נוסע לעבודה... 2.אני לא עושה ספורט באופן קבוע אבל יוצא לי כמעט פעם בשבוע לשחק כדורגל. 3.אין לי קשיי נשימה פתאומיים אבל בזמן האחרון שמתי לב שכל כמה זמן אני לוקח נשימה עמוקה. 4.הגובה שלי בערך 167 ס"מ והמשקל 48, אני תת משקל. לא הייתי כל הזמן תת משקל לפניי לפי מה שאני יודע.7הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות בשינה
מר גבעון פלד 18/05/2014 | 19:02הייתי רוצה מספר פרטים: 1. מה אתה עושה בחיים, עבודה או צבא... 2. האם אתה מבצע פעילות גופנית, בעיקר אירובי? 3. האם אתה חווה בעיות או קשיי נשימה פתאומיים? 4. מה המשקל והגובה שלך. לאחר מכן אשתדל לתת לך תשובה מדוייקת יותר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצד שמאל בצלעות ויד ימין זרוע (
-
בעיית דלקת בעקב ברצועה הפלנטרית או באם אפשר להגדיר זאת כדורבןדניאל 26/12/2021 | 21:39הנני סובל מזה כ-7 חודשים ניסיתי מדרסים גלי הלם לא מעוניין להיכנס לזריקות קורטיזון יש לזה גם השלכות בכל זאת איך אפשר לנסות לפתור בעייה זו וברור שלזמן יש חשיבות רבה אשמח לקבל תשובה נרחבת בעניין ודרכי טיפול בברכה דניאלהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בעיית דלקת בעקב ברצועה הפלנטרית או באם אפשר להגדיר זאת כדורבן
מר גבעון פלד 27/12/2021 | 11:29אשמח לרקע של גיל, גובה ומשקל האם אתה פעיל גופנית האם יש בעיות רקע בעבר או בהווה ופירוט יתר על הכאב... מתי מורגש הכי הרבה בזמנים או מנחי גוף. כמה זמן קיים האם מודגש יותר בעקב רו בקשתות... כל מה שתוכל לפרטהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בעיית דלקת בעקב ברצועה הפלנטרית או באם אפשר להגדיר זאת כדורבן
-
עצב פודנדלאמא מודאגת 22/12/2021 | 19:50שלום רב, בתי סובלת מכאבים חזקים באגן, במפשעות ובכל איזור איבר המין חיצוני ופנימי, ב mri התגלתה בעיה בעצב הפודנדל. החלו טיפול בליריקה 300מג × 2 ביום, הייתה מעט הקלה אולם הליריקה גרמה לעצירות קשה מאד ונאלצנו להפסיק. ביום ראשון היא עברה הזרקות קורטיזון לשיכוך כאבים אולם הכאבים החריפו והכאב התפשט לרגל ימין עד כדי אי יכולת לעמוד. ניתן כדור נגד כאבים טרג'ין 20 אולם גם זה כלל לא הועיל. הרופא המטפל רוצה להמשיך עם זריקות משככות כאבים אולם עם חומר אחר מקורטיזון. הילדה מורה לבלט במקצועה וכרגע היא שבר כלי. הייתי שמחה לכל עצה, עזרה, ידע בנושא בתודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עצב פודנדל
מר גבעון פלד 27/12/2021 | 11:28לצערי מתשובתך עולה כי אכן יש נזק עצבי ובזה יש להמשיך בטיפול שהוצע אך ניתן להתיעץ עם רופא נוסף לקבל חוות דעת ומומלץ תמיד.הוסף תגובה
-
תשובה לשאלתך בנושא עצב הפודנדל
רונית בכר 26/12/2021 | 13:33הכאב באותה עוצמה לאורך כל היוםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצב פודנדל
מר גבעון פלד 26/12/2021 | 13:29האם הכאב כל הזמן באותה עוצמה או יש השתנות במנחי גוף או בזמני היום?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצב פודנדל
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- בורסיטיס
- היצרות תעלת עמוד השדרה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- עיסוי רפואי
- הרפיית שרירים הדרגתית
-
בדיקות קשורות
- אנדוסקופיה
- מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי בברך
-
מונחים קשורים
- אוסטאומה
- סומטי
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם