פורום טיפול בכאב - עמוד 42
-
בדיקת mriאבי 26/01/2020 | 12:35מה המשמעות של בצקת מח עצם באספקט העליון האחורי l-4 ללא שיניו 5/1/20 mri ובקע דיסק פורמינלי לחץ על השורש 5/1/20הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גב תחתון
מר גבעון פלד 27/01/2020 | 10:14השאלה היא רקע ומה קרה.... זה שאתה בטיפול חזק אומר או בעיה או אורך זמן בעייתי. אנא פרט כמה שיותר על מנת שאוכל לנסות להתייחסהוסף תגובה
-
גב תחתוןק
אבי 26/01/2020 | 20:49השאלה שלי היא כזאת האם אפשר להמשיך ם זה הלאה או שזה מקרה חריג כי אהמת אני גם שותה כדורים אוקסמקטין 20 מ״ל לירקה 150מ״ל זאלדיאר ומטופל במרפאות כאב בני ציון חיפה כבר שנה וכלום לא עוזר אפילו ההזרקות לא עוזרים לי מה אפשר לעשות האם קנאביס יכול לעזור לי וישפיע יותר מהתרופות הללו ? כרגע מדברים על תאונת עבודה וחוץ מיזה יש לי 4 פריצות דיסקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת mri
מר גבעון פלד 26/01/2020 | 13:58שיש תגובה גופנית המתפרשת כבצקת באזור L4 וכנראה נותר ללא שינוי מהצילום שעשיץ בתארך הנקוב עם בקע דיסק חשוב לגשת לרופא המטפל להמשך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גב תחתון
-
בצקת מח עצם מה פירוש הדבר הזה??שלומי 07/08/2016 | 02:11היי אשמח לדעת מה פירוש הדבר בעקבות חבלה שהייתה לי נפילה שנה מלאה יש לי כאבים באזור עצם הסטרנום . עשיתי Mri ומצאו לי בצקת מח עצם מסביב שם ורשמו מתאים לחבלה . אשמח לדעת בכללי מה זה אומר בצקת מח עצם הדבר הזה עובר לבד? הגיוני שיכאב שנה ולא יעבור? קיים טיפול? תודה .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
בצקת מח עצם בl-4
אבי 26/01/2020 | 12:28מה המשמעות של בצקת מח עצם באספקט העליון האחורי l-4 ללא שיניו 5/1/20 mri ובקע דיסק פורמינלי לחץ על השורש 5/1/20הוסף תגובה
-
אותה בעיה
נדב 27/08/2017 | 02:42היי,סובל מאותה בעיה בצקת בעצם כבר מעל שנה רציתי לדעת אם הכאבים שלך בברך חלפו?ואם כן איך? בבקשה תשתדל לענות לי מאוד לחוץ מזה. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 08/08/2016 | 17:01ובכן כפי שציינתי אכן שנה לכאב זה הרבה זמן ולכן לדעתי עלייך קודם כל לחזור לרופא שטיפל בך. מעבר לכך תגובת המערכת השרירית לבעיה עלול להיות המחולל לכאב ולכן הפניתי אותך למטפלים מתחום הטריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
וקיים טיפול לבצקת?
שלומי 08/08/2016 | 16:13אם זה שנה לא חולף לבד קיים טיפול לכזה דבר? וגם שאלת השאלות האם באמת בצקת מח עצם צריכה לכאוב שלוחצים על המקום וכל תנועה ימינה שמאלה יש כאבים חזקים..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ובצקת מח עצם
מר גבעון פלד 08/08/2016 | 12:04אם לתת לזה פרוש קל זהו סוג של תגובה גופנית לחבלה. התגובה היא הגברה של זרימת הדם למערכת הרקמות הרכות. לרוב זה חוף לבד אך שנה זה הרבה זמן. הייתי ניגש שוב לביקורת אצל מי שטיפל בך. בנוסף עלולה להווצר רגישות יתר עקב נעילה של נקודות טריגר ולכן ניתן לגשת לטיפול אצל מטפלים מתחום הטריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
בצקת מח עצם בl-4
-
כאב בחזה עליון/סטרנום יותר לצד ימיןדני 26/01/2020 | 01:00אפתח בתודה על הנכונות ועל כל היחס. מזה חצי שנה שאני מרגיש כאב בחזה שבא והולך, זה התחיל בכאב חזה של מספר ימים שהתחזק בנשימות ובתנועות של הגוף אך הכאב עבר לאחר מספר ימים לפניי שהצלחתי להכיר אותו וללמוד אותו, מאז הכאב חזר מספר פעמים נוספות לפרקי זמן קצרים ונעלם אך לאחרונה הכאב תוקף אותי פעם בשבוע וכבר הצלחתי להכיר אותו קצת, אז ככה- אתחיל בזה שצילום בית חזה, בדיקות דם אקו לב וא.ק.ג יצאו תקינים והדבר האחרון שהרופאת משפחה אמרה שאפשר לנסות זה מיפוי עצמות אך העדפתי כרגע לא לעבור עוד בדיקות תחת קרינה. מבחינת הכאב, שמתי לב שהכאב מופיע אם אני לוחץ חזק על הסטרנום בחלק העליון ממש מתחת לעצם הבריח אבל הכאב עצמו מופיע מתחת בצד ימין, עוד סיבה לכאב היא כשאני מבצע פעולה של "דחיקה פנימה" של הידיים אחת בשניה, כאילו אני מנסה למעוך משהו ( בפעולת משיכה אין כאב). הכאב מופיע באמצע היום, לדעתי בגלל מנח של הגוף אם בישיבה לא נכונה על הספה או שינה על כלוב בית החזה (לדעתי לפחות). למדתי שאני יכול לשחרר את הכאב כשאני עושה תנועה עם כתף ימין עד שיוצא "קליק" מבית החזה ואז הכאב עובר (עדיין מרגיש אם אני מבצע פעולת מעיכה). מבחינת מצב רפואי שלי- עברתי לפני שנתיים תאונת אופנוע, יש לי בלטים בדיסק בעמוד שדרה צווארי+ מותני. קיימת מגבלה בתנועה אשר נקבעה לי בעקבותה נכות, יש לציין שאני בן 25, בריא בדרך כלל. הסיבה שאני פונה היא א' כי לא נראה שהרופאת משפחה שלי מייחסת חשיבות רבה לכאב וגם לא נראה שיש לה כיוון למה יכולה להיות הבעיה. ב' אני לא מחפש אבחנה רפואית מלאה דרך האינטרנט אלא רק קצה חוט או נקודת פתיחה להתחלה של טיפול/אבחון/פתרון. מודה על ההתייחסות, מקווה שהמידע שסיפקתי ברור ויעזור בקבלת התשובה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בחזה עליון/סטרנום יותר לצד ימין
מר גבעון פלד 26/01/2020 | 11:42ראשית תודה על הפירוט שה עוזר מאוד להבין ולנסות לתת כיוון. כאבים משתנים מהסוג שאתה מתאר שאינם ממקור ברור אחרי בדיקות כגון אלו שעברת מעידות לרוב על מקור של רקמה רכה, רקמת חיבור ו/או שריר. מדובר על טריגרים, נקודות מעוררות כאב בעברית, העלולים להיות לא תמיד במקום הכאב. גם התאור של הלחץ שאתה מיישם את הסטרנום או תנועת המעיכה מעוררות את הכיוון. מליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול מתחום הטריגר פוינט טראפי או איזון רקמות רכות. בברכה,הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה עליון/סטרנום יותר לצד ימין
-
שלבקת חוגרתלימור 24/01/2020 | 12:16שלום, אמא שלי השתחררה מאשפוז של חודש ימים בספטמבר בעקבות אירוע לבבי והתפרצה לה שלבקת חוגרת לאחר השחרור. במקביל היא סובלת מאיי ספיקת כליות (טרום דיאליזה). היא קיבלה זובירקס במינון נמוך, ומשחה שכנראה דרדרו את מצב הכליות. אחרי חודש של דיקור יש שיפור בכאבים אבל עדיין נשארו כאבים נקודתיים באיזור הגב. האם יש כדורים/ טיפול שאפשר לקחת לעזור עם שאריות השלבקת? האם מדבקות qutenza יעילות והאם מותר למי שיש בעיית כליות להשתמש בהן? תודה רבה, לימור.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלבקת חוגרת
מר גבעון פלד 24/01/2020 | 20:54את מתארת מצב מורכב שאינני חושב שזה נכון לפנות בפורום להצעות ובטח שלא לכדורים ממליץ לגשת לרופא המטפל להנחיות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלבקת חוגרת
-
כאב חזק מתחת לצלעות בצד ימיןדנה 23/01/2020 | 19:05מעל שנה אני סובלת בכאב מאוד חזק בצד ימין למטה של הצלעות. אני לא מתאמנת, הכאב בא והולך ואני לא יכולה להצביע על זמן מסויים שהוא פתאום מופיע. הכאבים מאוד חדים כואבים ולעיתים בקבוק עם מים חמים עוזר להקל על הכאב. עשיתי רנטגן לא נמצא שום ממצא. אשמח לעצות, תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות
מר גבעון פלד 23/01/2020 | 20:21מעבר לנגן הייתי ממליץ לך לבקש בדיקות כלליות מרופא המשפחה ובמקביל לאיבחון וטיפול מתחום הטרור פוינט טראגי. זה עלול להיות ממקור שרירי ולכן הטיפול המוצע אך מכיון שאין הרבה מידע ואינך מתאמנת רצוי לבצע בדיקותהוסף תגובה
-
המשך לכאב מתחת לצלעות
דנה 23/01/2020 | 20:17תודה על התגובה המהירה. הכאב מופיע גם בזמן הליכה, גם בזמן עבודה- אני גננת וגם בזמן מנוחה פתאום. לא זכור לי שקמתי מהכאב בזמן שינה. אין לי רקע קודם לכאבים באופן כללי אני בריאה.בזמן שיעול הכאב מאוד חד. יש לי קוצר נשימה מטופלת בונטולין בעיקר בתקופות מעבר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב חזק מתחת לצלעות בצד ימין
מר גבעון פלד 23/01/2020 | 19:18האם הכאב מופיע גם בהליכה? האם הוא מעיר אותך לפעמים בלילה? האם יש רקע רפואי כלשהוא?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלעות
-
כאבים ביזה ימין וכאבי גב מלוה בקוצר נשימהשני 19/01/2020 | 17:09היי בחודש וחצי האחרונים יש לי כאבים בחזה ימין לא בשד עצמו אלה בעצמות או בשריר, זה מקרין לגב והדבר שהכי קשה זה שקשה לי לנשום אני לא מצליחה לקחת נשימות עמוקות כמו שצריך עד הסוף. אשמח לדעת ממה זה יכול לנבוע, עשו לי גם אקו שבוע שעבר והכל תקין.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים ביזה ימין וכאבי גב מלוה בקוצר נשימה
מר גבעון פלד 20/01/2020 | 11:48אם זה לא מתגבר במאמץ כנראה ממקור שרירי. ממליץ אם לא עשית בחצי השנה האחרונה לגשת לביקורת רפואית פיזית\ובמקביל לטפול מתחום הטריגר פוינט טראפיהוסף תגובה
-
צודק אשלים פרטים
שני 20/01/2020 | 09:06בת 34 בריאה בדרך כלל, לא מתאמנת כרגע...לא מרגישה שבמאמץ זה מתגבר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מר גבעון פלד 20/01/2020 | 07:09תמיד יש לתת פרטים על מנת להקל על המענ כולל גיל, משקל, פעילות גופנית, רקע רפואי ועוד. האם יש כאב מוגבר בזמן פעילות קלה כמו עליית כמה מדרגות כאשר הלב מאיץ מעט?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
-
אצבע האמה שביד עצם בפרק האצבע בולטתא.ט. 18/01/2020 | 19:15בס"ד שלום ד"ר כבר זמן מה פרק באצבע ביד שנקראת אצבע פתאום בולטת וגם כואבת בזמן פעילות יותר מה זה יכול להיות אני בת 65הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אצבע האמה שביד עצם בפרק האצבע בולטת
מר גבעון פלד 19/01/2020 | 11:49שינו מבנה עצמות קורה לאורך השנים ועם הגיל. שוב רצוי לגשת לביקורת רפואית כללית לאור כל השאלות שלך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אצבע האמה שביד עצם בפרק האצבע בולטת
-
הרגשת פתאומית כאילו התעלפותא.ט. 18/01/2020 | 19:12בס"ד אתמול ישבתי ופתאום חשבתי על סיטואציה שמזמן הלחיצה אותי ופתאום נזכרתי בה ואז הרגשתי לרגע כאילו לפני התעלפות אשמח לתשובה דחופה בגלל שאני חרדתית ממש תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הרגשת פתאומית כאילו התעלפות
מר גבעון פלד 19/01/2020 | 11:48אכן שחזור סיטואציות מפחידות במחשבה מעוררות תגובה שעלולה להיות גם עלפון או סף עלפון מאחר והמוח לא מזהה הבדל בין מציאות למה שאני חווה במוח ומגיב.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הרגשת פתאומית כאילו התעלפות
-
כאב ונוקשות בחזה ימין במקום אחדא.ט. 18/01/2020 | 19:06בס"ד שבוע טוב ד"ר נוקשות וכאב במקום אחד בחזה ימין בצד לאחרונה נשמעים רעשים בחיבור בין זרוע ימין לבין חזה ימין בצד האם שייך לצוואר שממנו אני סובלת הרבה מאוד שנים וגם מעמוד השידרה? תודה רבה על תשובתך המהירה תזכה למצוותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב ונוקשות בחזה ימין במקום אחד
מר גבעון פלד 19/01/2020 | 11:47שבוע מצויין. ראשית עלי לציין שוב, אינני רופא אני עוסק בהפגת ומניעת כאב בגישה הנקראת שיקום אורטופדי או איזון רקמות רכות. אכן ישנו קשר בין הדברים. רקמות חיבור שנמתחות מהצווא עקב נעילת טריגרים עלולים להיות קשורים לזה. בכל מקרה רצוי לגשת לביקורת רפואית במקרים אלו.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ונוקשות בחזה ימין במקום אחד
-
התקף מהגב לרגלקארינה 13/01/2020 | 07:55חטפתי התקף אקוטי לרגל ואני לא יכולה להזיז את האצבע הקטנה ברגל ימין כמה עד שזה חולף ברגע שהרגל מחלימה ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התקף מהגב לרגל
מר גבעון פלד 17/01/2020 | 08:53מתנצל, רשמת שאת מרותקת למיטה אך סגנון דיבור שמשתמשים בו הרבה, לא תמיד מדוייק. אם זה המצב את צריכה לשלוח לי את מקום מגורייך ואנסההה למצוא מטפל מתאים באזור שלך שיוכל להגיע אלייך... שוב אנסה....הוסף תגובה
-
חיי בגהנום
קארינה 16/01/2020 | 20:02כתבתי לך אין לי אפשרות לצאת מהבית אני מרותקת למיטה בלי יכולת ללכת אני כמה נכה אני ממש סובלת מכאבים חיי ממש גהנוםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דלקת ברגל
מר גבעון פלד 14/01/2020 | 14:12אם אין את התשובות נציע לגשת ראשית לאבחון פיזי תתחילי עם רופא המשפחה שלך.הוסף תגובה
-
לגבעון
קארינה 14/01/2020 | 08:42אני לא יודעת לענות על כל כך הרבה שאלות גיל 39 176 התנהלות הכאב רק כשאני קמה יש לי כאבי תופת אני כול הזמן השכיבה חיי חיי גהנום בקיצורהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דלקת ברגל
מר גבעון פלד 14/01/2020 | 08:29שוב אני צריך מידע עלייך, גיל, גובה, בעיות רפואיות, זמן הכאב התנהלות הכאב וכו. בגדול יש סוגי דלקות שיחלפו עם טיפול תרופתי ואחרות שמקורן בהתנהלות לא נכונה אל מול רקמת השרירים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התקף דלקת ברגל ימין
מר גבעון פלד 14/01/2020 | 08:28התקפי כאב באים והולכים מעין אלו לרוב מקורם במערכות רקמה רכה, שרירים ורקמת חיבור. על מנת למנוע חזרה הייתי ממליץ שני דברים במקביל: לגשת לרופא שלך אם לא עשית זאת לביקורת. ולגשת לטיפול מתחום השיקום האורטופדי, או איזון רקמות רכותהוסף תגובה
-
דלקת ברגל
קרן 13/01/2020 | 19:06רציתי לשאול יש לי דלקת ברגל כמה זמן עד שדלקת עוברת ברגל ?הוסף תגובה
-
התקף דלקת ברגל ימין
קראינה 13/01/2020 | 17:26לפני ארבעה חודשיים החלמתי מהתקף אקוטי שנמשך יותר מחודש החלמה הייתי בבית מעל חודש והחלמה הייתה רק פה בנובמבר ואחרי החלמה ארוכה לפני כמ ימים חטפתי התקף נוסף אני מרותקת למיטה לא יכולה ללכת כאבי תופת כלום אני ממש לא מאמינה את זה אחרי החלמה של לפני חודשיים ממש חלום אמרתי זהו הכול מאחוריי ועוד פעם התקף שלא יודעת כמה זמן יימשך החלמה לילות ללא שינההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התקף מהגב לרגל
מר גבעון פלד 13/01/2020 | 12:56אין מספיק מידע למענה. נא להוסף מידע כפי שאני מבקש מכולם....הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התקף מהגב לרגל
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- בורסיטיס
- אוסטאופניה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- הרפיה
- יישור שיניים שקוף
-
בדיקות קשורות
- אולטרסאונד עמוד שדרה
- תרבית נוזל סינוביאלי
-
מונחים קשורים
- סומטי
- אוסטאוגנזה אימפרפקטה
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם