פורום טיפול בכאב - עמוד 67
-
לחם עם עובשאלמונית 22/10/2018 | 08:52שלום רב, אכלתי בערך 6 פרוסות לחם במהלך היום אתמול ולאחר אכילתם שמתי לב על יתר הפרוסות שכולן עם עובש בפינות. כעת( יום למחרת) אני עם כאבי בטן חזקים. רציתי לדעת מה עלול לקרות לי כי קראתי שזה עלול לגרום לסרטןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
לא רלוונטי
מר גבעון פלד 22/10/2018 | 12:54פורום לא נכוןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא רלוונטי
-
כאבים ולחץ בחזה וברום הבטןאסף 11/10/2018 | 13:39שלום, בן 41. פעיל ספורטיבית. במהלך החודשים האחרונים יש לי כאבים ולחץ בחזה. הכאב מתמקד במרכז החזה וברום הבטן. הכאב מופיע ומתגבר בזמן פעילות גופנית. לפעמים מופיע עם פעילות גופנית ונעלם רק אחרי כמה ימים. לפני כחודש ביצעתי אקו לב במנוחה ובמאמץ. צוין כי אני בכושר טוב ולא נמצאה בעיה ביצעתי אף צילום חזה שיצא תקין. אודה לעצתך...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
fכאבים ולחץ בחזה
מר גבעון פלד 16/10/2018 | 05:19בהחלט יכול להיות קשר.הוסף תגובה
-
כאבים ולחץ בחזה
אסף 15/10/2018 | 16:41בנוסף, כדאני לוחץ על רום הבטן מתחת למפתח הלב ממש כואב לי. יש קשר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ולחץ בחזה
מר גבעון פלד 15/10/2018 | 06:43מטרתי בהמלצה לבדיקות זה לאפשר לשלול בעיות שונות שמצריכות התערבות רפואית. ממליץ בחום על בדיקות כלליות ומקיפות בכל מקרה. לגבי הטיפול שהמלצתי התשובה היא כן. ישנם כמה שרירים צוואריים,חזה עליון ואחרים העלולים להיות מעורבים בכאבי חזה כולל הקרנות ליד וכאבי צוואר וביניהם שריר המעלות, שריר החזה הקטן והרחב הגבי. בטיפול הטריגר פוינטס ניתן לאבחן ולטפל בטריגרים פעילים בשרירים אלוהוסף תגובה
-
כאבים ולחץ בחזה
אסף 14/10/2018 | 18:46לא נפצעתי בעבר. עשיתי בחודשיים האחרונים 2 בדיקות אקג, בדיקת אקו במנוחה, בדיקת מאמץ ובדיקת אקו במאמץ. כמו כן ביצעתי צילום חזה. בנוסף יש לי מיחושים ביד שמאל וכאבים קלים בצוואר. 1. האם יש קשר? 2. האם בבדיקה אחת בטריגר פוינט אפשר לזהות את מקור הבעיה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ולחץ בחזה וברום הבטן
מר גבעון פלד 13/10/2018 | 19:03התגברות הכאב בעת מאמץ מצריך בדיקות. אומנם עשית אך הייתי מבקש מהרופא שלך בדיקות נוספות בהתאמה לבריאותך. מעבר לכך אתה יכול במקביל לגשת לאיבחון וטיפול בשיקום אורטופדי. קיימים טריגרים שריריים העלולים לייצר כאבים מעין אלו שאתה מתאר. האם עברת נפילות, תאונות או שברים במהלך החיים, גם אם מזמן?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
fכאבים ולחץ בחזה
-
קרע בגיד בכתף ימיןדינה 13/10/2018 | 11:20שלום לפני חצי שנה נפלתי ורק לאחר מספר בדיקות עשיתי us והתברר שיש לי קרע בגיד בגודל 0.7 ס״מ האם נתן לטפל ללא ניתוח היום אני מטפלת בדיקור סיני וטיונה והומלץ לי ע”י הרופא להתחיל פיזוטרפיה אשמח לתגובתך תודה דינההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קרע בגיד
מר גבעון פלד 15/10/2018 | 18:37הכאב שאת מתארת כולל התגברותו בלילה מוכרים. אני חושב שמספיק דיקור ופיזיוטרפיה. תבקשי מהפיזיוטרפיסט להתייחס לטריגרים הקשורים לכתף.הוסף תגובה
-
כאב
דינה 15/10/2018 | 18:14הכאב הוא בכל היד במיוחד בלילה שמדיר שינה הרמת היד קשה עד כדי שאין ביכולתי לסגור את החזיההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע בגיד בכתף
מר גבעון פלד 13/10/2018 | 19:05אשמח שתתארי תחושות של כאב, אם יש ומגבלות תנועה, אם קיימות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרע בגיד
-
שלבקת חוגרתאמיר 14/10/2018 | 11:27המחלה התפרצה אצלי לפני כשבוע במותן ימין ומקבל טיפול תרופתי VALTREX. השאלה שלי האם המחלה מדבקת אנשים המקבלים טיפול לדיכוי המערכת החיסונית למרות שחלו בעבר בעבעבועות רוח ואם כן עד מתי המחלה מדבקת. תודה, אמירהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלבקת חוגרת
מר גבעון פלד 14/10/2018 | 15:00מצטער, זה אינו בתחומי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלבקת חוגרת
-
שורף גב, במיוחד אחרי אכילהערן 11/10/2018 | 23:41בחודשים האחרונים שמתי לב לתופעה מוזרה: כשאני אוכל, בעיקר מאכלים מתוקים, אני מרגיש זרמים של שריפה בגב (בגב העליון עם הקרנה לאיזורים אחרים). זה קורה מייד כשאני מכניס את המזון לפה, אפילו לפני שהוא מתעכל... מה זה יכול להיות? לאיזה רופא עלי לפנות? אילו בדיקות כדאי לעבור?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שורף בגב באכילה ואחרי אכילה.
מר גבעון פלד 13/10/2018 | 19:04ממליץ לך להתחיל תהליך בדיקה רגיל אצל רופא המשפחה. לא יכול לכוון אותך במקרה זה דרך הפורום.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שורף בגב באכילה ואחרי אכילה.
-
כאבים חזקים בחזהאילנה 04/10/2018 | 10:11שלום רב, אבי, בן 79, סובל מזה כחודש מכאבים בחזה. זה התחיל בכאבים בשכמה שמאל ובכתף ואז הכאבים עברו לחזה. מדובר בכאבים מאוד חזקים בעוצמה 9-10/10. הכאבים עוצמתיים מאוד בעת עמידה או ישיבה ונחלשים מעט בעת מנוחה ושכיבה. עשה בדיקות לב ודם - הכל תקין. עשה מיפוי עצמות (עדיין אין פענוח), אך בהסתכל על הדיסק רופא המשפחה לא ראה משהו שאינו תקין. הופנה לבדיקת CT. נראה שהמצב מחמיר והכאבים בלתי נסבלים. קיבל גם כדורים וגם טיפות נגד כאב - לא מקלים על המצב. מה זה יכול להיות? מה מומלץ לעשות? יש בדיקות נוספות שאפשר לעשות? אולי להתפנות למיון? אשמח לייעוץ.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי חזה
מר גבעון פלד 10/10/2018 | 18:23לגשת למיון !הוסף תגובה
-
המשך
אילנה 09/10/2018 | 16:18אבי עשה מיפוי עצמות, עדיין אין פענוח רשמי אבל רופא המשפחה ראה שיש צביעה באזור של עמוד השדרה החוליות. שלח אותו לct עמוד שדרה גבי. קיבל מדבקות נרקוטיות להקלה בכאב. היה היום אצל בשיקום אורטופדי ושם אמרו שזה לא נראה כמו בעיה בעצב יאמרו להמשיך בבדיקות. במהלך הטיפול בשיקום (תוך כדי לחיצות על הגב) החל לדמם מהאף. מה זה יכול להיות? מה ניתן לעשות? ללכת למיון?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי חזה חזקים
מר גבעון פלד 07/10/2018 | 10:18מעבר לכל אם הכאבים חזקים הייתי ממליץ להתפנות למיון למען הסר ספק ולביצוע בירור מעמיק. מעבר לזאת כאבי חזה עלולים להיווצר גם משרירים צוואריים, זאת יש לאבחן ולטפל באמצעות גישה שנקראת שיקום אורטופדי ומבוצעת על ידי מטפלים שהוכשרו לכך. ממליץ ראשית בירור מעמיק.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי חזה
-
כאבים בחזהשחר 06/10/2018 | 12:39שלום יש לי כאבים חזקים מאוד בחזה כאבים שמונעים ממני לנשום עמוק ולצחוק, אני בן 15 עשיתי בדיקות כדי לראות מה גורם לזה והרופא אמר שהכל תקין ולא הביא לי כלום, זה ממש כואב והרופא לא עוזרהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 10/10/2018 | 18:22אז כפי שציינתי אם בביקורת אין ממצאים גש לטיפול מתחום הטריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה
שחר 09/10/2018 | 20:09לא, זה בא והולך וזה כאב נוראי. אני בריא מכל שאר הבחינות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 07/10/2018 | 10:15אם לאחר ביקורת רפואית מעמיקה הכל תקין יש לבחון שרירים צווארים ושריר חזה וגב עליון שעלולים לייצר כאבים אלו. האם יש לך כאב חזה בזמן מאמץ קל כמו עלייה במדרגות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
-
MRI כתף ימיןפלד 04/10/2018 | 19:00לפני כשנתיים התחיל לי כאב בכתף ימין בצעתי אולטראסאונד ויצא תקין הכאבים לא ירפו ובצעתי שוב אולטראסאונד ב- 13/3/2018 Supraspinatus : והודגם קרע בכל העובי של הגיד באורך 14 מ"מ . Subdeltoid and Subacromial Bursa :תפוחה עם נוזל יתר ועיבוי סינוביום בתוכה בסיכום : קרע ב- SSP בורסיטיס בתאריך 14/9/2018 עשיתי MRI של כתף ימין הטכניקה : הבדיקה בוצעה בתהודות 2T,PD,1Tעם דיכוי שומן ,ו-GEבמישורים שונים התוויה קלינית:ברור קרע בשרוול המסובב. ממצאים : מודגמים שינויים ניוונים במפרק ה- A/C. מודגם נוזל בכמות גדולה בבורסה הסוב-אקרומיאלית-סוב-דלטואידית . מודגם קרע בעובי מלא של גיד הסופרה-ספינטוס באזור אחיזתו הקדמי אל הגבשושית הגדולה בקוטר 1.2 ס"מ במישור הצדדי פנימי(חתך13סדרה 4) ובקוטר 1.2ס"מ בציר הסגיטלי(חתך8סדר 7).לא הודגמה רטקציה של הגיד או הסננה שומנית משמעותית של השריר שאר הגידים המסובבים הודגמו תקינים גיד הביצפס הודגם שמור . מודגמים אותות חריגים בלברום העליון,לא ניתן לשלול נזק SLAP. הודגמו אותות תקינים ממח עצם ללא עדות לשברים או בצקות . הודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית. באספקט האחורי של הבורסה הסוב-דלטואידית מודגמים גופיפים היפואינטנסיים בקוטר 5מ"מ במישור הצדדי פנימי (חתך 5 סדרה 4).לא ניתן לשלול חתיכות גיד קרועות? גופיפים סחוסיים מנותקים? דרוש המשך מעקב סיכום : קרע בעובי מלא של גיד הסופרה-ספינטוס כמתואר רקע רפואי : אני מושתל כלייה נוטל תרופות נגד דחייה נוטל קומדין עקב הפרעות קצב פרפור ורפרוף פרוזדורים בוצע אבלציה קיימים כאבים בכתף בתנועות מסויימות הכאב חד מאוד מה המשך טיפול לאחר כל הממצאים הנ"ל לתשובתך אודה . בברכה .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ימין
מר גבעון פלד 10/10/2018 | 18:22אז אני חוזר על המחצתי על מדבקות קינזיוטייפהוסף תגובה
-
כאבים בכתף ימין
פלד 09/10/2018 | 19:11בדר"כ אין כאבים בהליכה רגילה , ישכאבים במקומות ממוזגים או בעת נהיגה שהמזגן עובד יש כאבים חזקים בכתף או שנשענים על היד הכתף מתחילה לכאובהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ימין
מר גבעון פלד 09/10/2018 | 11:50אשמח לשמוע אם יש כאב בהליכה. מעבר לטיפולי פיזיוטרפיה ניתן להשתמש במדבקות קינזיוטייפ להפחתת הכאב ושיפור היכולת השיקומית.הוסף תגובה
-
כאבים כתף ימין
פלד 08/10/2018 | 16:08יש כאבים בתנועות מסוימות או שאני מחזיק ביד בקבוק מים כשמתחיל כאב אני מעביר את הבקבוק ליד שנייההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ימין
מר גבעון פלד 08/10/2018 | 13:52יש חשיבות ליכולת ההחלמה כאשר מבצעי פעילות גופנית וכן לכאב עצמו. האם במהלך פעילות יש כאב, בהליכה?הוסף תגובה
-
כתף ימין
פלד 08/10/2018 | 09:11הפעילות היחידה שעשיתי זה 3 פעמים בשבוע הליכה בערבהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כתף ימין
מר גבעון פלד 07/10/2018 | 18:56אמקד את שאלתי: תיארת הליך של שנתיים, האם במהלך השנתיים ביצעת פעילות גופנית כלשהיא?הוסף תגובה
-
כתף ימין
פלד 07/10/2018 | 17:46קבלתי רק בימים אלו את תוצאות MRI אני התחלתי פיזיוטרפיה מה אפשר לעשות בנוסף ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כתף ימין
מר גבעון פלד 07/10/2018 | 16:34האם אתה מבצע פעילות גופנית משמרת/שיקומית?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ימין
-
שרירים תפוסיםלורן 09/10/2018 | 08:24דר שלום רב בת 34,כדאי לציין שמזה שנים סובלת מהיפוכונדריה ברמה קשה. לפני שנה התחילו לי קפיצות שרירים בכל הגוף , רופא נוירולוג בדק אותי בדיקה גופנית בתקופה הזאת וטען שזה מלחץ וחרדה והמליץ על כדורים נוגדי חרדה ואכן הקפיצות נעלמו והן חוזרות אחת לכמה חודשים בזמני סטרס. באותו הזמן התחילו גם כאבים בשרירי הלסת כאב שמגיע אחת לחודש בערך ונעלם עם לקיחת אופטלגין. רופא מומחה של פה ולסת טען שזה כאב ממקור שרירי(כנראה מהידוק שיניים) והפנה אותי לפיזיותרפיה שעזרה מאד והכאב עבר,המטפלת טענה שכל השרירים שלי תפוסים שכמות צוואר ופנים ולטענתה אני חייבת להתחיל לעסוק בפעילות גופנית ויוגה להרפייה. סבלתי לפני חצי שנה גם במשך מספר שבועות מתחושת דיזינס ולאחר שהרופא משפחה בדק אותי נרגעתי והתופעה עברה. ב 3 החודשים האחרונים התחילו לי כאבים בכל שרירי הגוף והמפרקים מן כאב נודד ממקום למקום ולפעמים נשמעים גם קליקים ויש ימים שאין כאב בכלל,הרבה פעמים נתפסים לי שרירים, כל פעם שריר אחר (אחת לחודש רגל,כתף,צוואר גב)למשך מספר ימים ומקלחת חמה מפחיתה את הכאב. אני מרגישה שכל הגוף שלי מכווץ וקשה לי להשתחרר ולהרפות. נתפסה לי הרגל לפני מספר חודשים לאחר כמה ימים הכאב עבר אבל מאז ועד היום יש לי הרגשה של גיד מתוח בזמן הליכה. רופא משפחה שלח אותי לבדיקות דם מקיפות כולל למחלות ראומטיות כל הבדיקות יצאו תקינות למעט b12 נמוך מעט. ראומטולוג שביקרתי אצלו החודש לא התרגש מהתאור שלי ושלל פיברומיאלגיה בגלל שאני ישנה טוב בלילה והכאב לא מונע ממני לבצע כל פעילות ובטיח לי שהכל בסדר וזה כנראה מעומס והמליץ על הידרותרפיה ופעילות גופנית. בינתים הכאבים הנודדים בגוף עבר אבל עדיין נתפסים לי שרירים בתדירות גבוהה דבר שמלחיץ אותי ומכניס אותי לסטרס. אני סובלת גם מכאבי ראש רופא אמר שזה משרירי צוואר תפוסים. לפני 5 שנים דרשתי סי טי ראש בגלל רגישות בקרקפת וכאבי ראש שיצא תקין. אני נמצאת בבית עם ילד בן שנה וחצי ששוקל 14 קילו ואני מרימה אותו הרבה... אני רוצה לציין שזה לא כאב ברמה שמשתקת אותי ואני מתפקדת אבל מבחינה נפשית הראש כל הזמן עסוק בכאב ומתי הוא יגיע ובמחשבות רעות. נכנסתי לחרדה ענקית שמדובר במחלה נוירולוגית או בטרשת נפוצה ובקושי מתפקדת בבית עם הילדים.עייפתי מכל הבדיקות ונמאס לי להתרוצץ בין רופאים. האם יתכן שחוסר פעילות גופנית וסטרס ממושך יכול לגרום לתופעות האלה או שיש חשש למחלה אמיתית? ואילו בדיקות כדאי לבקש? אשמח לחוות דעתך. סליחה על האורך ותודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שרירם תפוסים
מר גבעון פלד 09/10/2018 | 14:47כפי שציינתי, עומס רגשי/נפשי מתבטא גם המערכות שריר. המלצתי היא לגשת לאיבחון ולטיפול שהצעתי. טיפול רגשי כפי שאת מתארת מומלץ בהחלט.הוסף תגובה
-
בהמשך לתשובתך
לורן 09/10/2018 | 13:32ראשית ברצוני להודות לך על המענה המהיר ועל עבודת הקודש שאתה עושה, זה לא מובן מאליו! ציינת כי לאחר בדיקות רפואיות מעמיקות אם לא נמצא דבר לפנות לשיקום אורטופדי. כל הרופאים שעברתי בניהם עד היום מקשרים הכל למצבי הנפשי.( רופא המשפחה נוירולוג ראומטולוג...) לא שאני שוללת קשר ואפילו די בטוחה שזה אכן קשור לסטרס שאני נמצאת בו, כיוון שכשאני בפעילות ומעסיקה את עצמי אינני מרגישה בד"כ בכאבים. הבעייה שההיפוכנודריה תמיד צצה והמחשבות אולי מפספסים משהו? אני לא יודעת לאיזה רופא עוד עליי לגשת ואילו בדיקות עלי לדרוש, או שאולי להתחיל באיבחון וטיפול שהמלצת השיקום האורתופדי ולראות אם זה עוזר?אולי בכלל להתחיל לטפל בפן הנפשי? אני מאד מבולבלת... אשמח להמלצתך,תבורךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שרירים תפוסים
מר גבעון פלד 09/10/2018 | 11:57ראשית אין בעיה על האורך של השאלה, ההפך מאחר ואנו עוסקים בנסיון לתת מענה דרך האינטרנט כל פירוט רק עוזר !!!! מעבר לכך את מתארת אכן סימפטומים של חרדה/לחץ. צריך להבין כי מערכות הרקמה רכה הכוללות גם רקמות חיבור ורקמות שריר לוקחות חלק במערכת ההגנתית של הגוף. אם מישהו חותך אותנו בפראות בכביש כל הגוף ננעל.... אם את בעומס רגשי/נפשי המערכת הכללית נמצאת בעומס ומייצרת עומסים על השרירים בין היתר ייצור שוטף של ATP (מטבע האנרגיה של הגוף), נעילת טריגרים ועוד ומצב זה עלול לייצר כאבים מתמשכים ומשתנים בעוצמה, במיקום ובזמנים. לאחר בדיקות רפואיות מעמיקות אם לא נמצא דבר הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול בגישה הנקראת שיקום אורטופדי המטפלת בכאבים ממקור של רקמה רכה מעבר למה שציינת.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שרירם תפוסים
-
כאבים בגב תחתוןשלי 06/10/2018 | 14:57שלום, לאחרונה אחרי ערבים שבהם אני צורכת כמות גדולה של אלכוהול, יום אחרי זה יש לי כאבי גב תחתון בלתי נסבלים. האם זה קשור? האם זו יכולה להיות בעיה בכליות? אני בת 22 ובריאה בדר"כ.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי גב תחתון
מר גבעון פלד 07/10/2018 | 10:14האם את עוסקת בפעילות גופנית סדירה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי גב תחתון
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- פריקה, נקע
- בלט דיסק
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- דמיון מודרך
- יישור שיניים שקוף
-
בדיקות קשורות
- מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי בברך
- בדיקת ויטמין D
-
מונחים קשורים
- אוסטאופתיה
- דיסק, דיסק בין חולייתי
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם