פורום טיפול בכאב - עמוד 70
-
כאבים בחזה צד ימיןעדי 28/08/2018 | 22:23אני בת 22 ואני בהריון -חודש שמיני יש לי דקירות חזקות בצד ימין ממש כאבים בלתי נסבלים אין לי נימול וזה לא מקרין ליד או לכתף בנוסף אני סובלת מכאבי גב הקשורים בוודאי להריון מה יכול להיות סיבת הדקירות? והאם יש לחשוש?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה ימין
מר גבעון פלד 29/08/2018 | 11:57שלום רב. מפאת היותך בחודש שמיני ולמרות שלרוב אין מה לחשוש המלצתי החמה היא לגשת לביקורת פיזית אצל הרופא המטפל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה ימין
-
בדיקת emgאבי 28/08/2018 | 09:57שלום רב. מקווה שאני בפורום הנכון.. לאחר קרע וניתוח בגיד אכילס לפני כשנה וחצי. מאז, נפיחות ברגל ונימלול באצבעות כף הרגל. הרופא שלח אותי לבדיקת emg. השאלה האם יש יכולת בבדיקת emg לאתר/למפות בעייה עיצבית הגורמת לנימלול באצבעות ? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
emg
מר גבעון פלד 28/08/2018 | 16:47הבדיקה הינה להולכה עצבית לאור מה שתיארת רצוי לבצע.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
emg
-
טחוריםרינת 27/08/2018 | 09:19שלום, לפני שלושה שבועות טסתי לטיול לארהב ובגלל כל הטיסות והקונקשנים התאפקתי הרבה עד שהגעתי לשירותים נורמאליים. כנראה בגלל זה יצאו לי טחורים. הלכתי לחנות פארם וקניתי 2 משחות שונות לטחורים עם preparation H שהרוקח המליץ ללא מרשם. אני כבר שבועיים עם הבעיה הזאת ולא יודעת מה לעשות. קראתי בגוגל כל מיני שיטות שאמורות לעזור כמו לשתות הרבה מים, לשתות תה עם ג'ינג'ר ואגוז מוסקט, לאכול הרבה סיבים תזונתיים, לא להתאפק- אני עושה את כל זה וכבר שבועיים שזה לא עבר. בהתחלה היה מאוד כואב שלא יכולתי לשבת בכלל. עכשיו כואב אבל פחות. לא דימם לי. מה אפשר לעשות? כי אני חוזרת לארץ רק בעוד חודש ולא רוצה לסבול ככה כל הטיול שלי. אגב, הטחורים יצאו לי יום לפני שקיבלתי מחזור אם יש קשר. בבקשה אשמח לכל עצה כי זה הורס לי את הטיול. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טחורים
מר גבעון פלד 27/08/2018 | 10:45שלום רינת לצערי אין לי איך לעזור לך מעבר למה שציינת במצב זה למעט להימנע מישיבה אורכה ומאומצת בשירותים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טחורים
-
כאבים בבטן התחתונה שמאל וימיןיעקב 26/08/2018 | 13:08בצד שמאל כאב חזק יותר מקרין לאשך ולמפסעה בנשימה עמוקה הכאב חד וחזק יותר בצד ימין כאב חלש בשנהם כאבים המומים מטרידים בדיקות WBC 9.6 תקין LWMֵ% 53 לא תקין מותר עד 50 NEUT %36.6 לא תקין נמוך תקין זה 40 NEUT ABS 3.5 תקין LYMP ABS 5.1 גבוה מותר עד 4.5 שאר בדיקות ספירת הדם טובות אני בן 60הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בבטן תחתונה
מר גבעון פלד 27/08/2018 | 10:41האם אתה פעיל גופנית? האם היו פציעות או תאונות או כל בעיה אחרת בעבר? האם יש או היו כאבי גב?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בבטן תחתונה
-
כאב ורגישות באזור השכמה, בית שחי ובקרקפתדוד 16/08/2018 | 00:13שלום בן 44, בריא בדר"כ, לא נוטל תרופות. מלפני כשבוע התחלתי להרגיש כאב חד וחזק באזור השכמה השמאלית. כ"כ כאב ותחושה כמו של כוויה ורגישות גבוהה באזור בית שחי משמאל, וכן כאב ורגישות גבוהה בקרקפת העליונה בצד ימין (באזור של כ-10 ס"מ) אין סיפור של חבלה, אין אודם או סימן חיצוני. הייתי בתחילת שבוע אצל רופא עור, שלא מצא ממצא עורי והתרשם שמדובר בבעיה עצבית. אתמול הלכתי לרופא משפחה, שהפנה אותי לבצע בדיקות דם (תפקודי כבד, כליות, מגנזיום, B12, סוכר, ספירת דם, בדיקת שתן), והן יצאו תקינות, ונתן לי הפניה לנוירולוג. יש קצת שיפור מבחינת הכאב החד בשכמה, אך אין כל שיפור מבחינת הכאב והרגישות בקרקפת, והכאב והרגישות בעור באזור בית השחי, השכמה השמאלית, ואף קצת בחזה משמאל). מה יכולה להיות הבעיה? עמוד שדרה? בעיה מוחית? ומה הקשר בין הכאב בקרקפת לבין הכאב והרגישות בשכמה ובית השחי? ומה רמת הדחיפות? (התורים לא זמינים בטווח הזמן הקרוב)? תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
לחץ בפלקסוס?
מר גבעון פלד 26/08/2018 | 10:43לצורך הזהירות מפנים אותך להדמיה נוספת על מנת לא לפספס... בפועל לאור מה שציינת הייתי ממליץ לך לפנות לטיפול הנקרא שיקום אורטופדי שבאיבחון נכון וטיפול נכון יכול לעזור לך. שלא תבין שאני ממליץ רק על הטיפול, עשה את הסיטי במקביל בעצת הרופא.הוסף תגובה
-
מה יכול לגרום ללחץ על הפלקסוס?
דוד 24/08/2018 | 18:19ראשית, שוב תודה לשאלתך, עשיתי סיטי בעבר בגלל ממצא חשוד בצילום חזה אקראי (דלקת ריאות), פעמיים סיטי חזה. כ"כ פעמיים סיטי ראש לאחר חבלה, ופעמיים סיטי ברכיים בגלל חשד לגידול שפיר בעצם (הכל בסדר). לחץ באזור הפלקסוס קשור גם לכאב/שריפה בחזה שמאל ושכמה שמאלית? מה הסיבות האפשריות ללחץ על הפלקסוס חוץ מחלילה גידול כלשהו? ומדוע הבחירה היא סיטי חזה אם יכול להיות שהלחץ על העצב הוא בכלל מעמוד שדרה צווארי ואז בעצם צריך הדמייה של עמו"ש? אני מניח שקיבלתי הפניה לסיטי ולא ל-MRI בגלל מדיניות חסכנית של קופת החולים. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בשכמה, בית שכי וקרקפת
מר גבעון פלד 22/08/2018 | 21:09תחושות של כאב אפילו בנגיעב עלולות להתרחש כתוצאה מגירוי יתר, היפרסנסטיביות של מערת העצבים הפריפריאלית. לחץ באזור הפלקסוס אכן יכול לייצר גם כאבים כמו שלך ולכן הייתי ניגש לסיטי, נושא כמויות הסיטי שעברת הן בהתאמה לרופא המטפל ולדחיפות הבדיקה. לשאלתך למיקום הלחץ, הסיטי אמור לתת מענה לכך. כלל הכאבים מורגשים מוגברים בלילה הן בגלל הפסקת הפעילות המרכזת תשומת לב פנימה לתחושות והן בגלל ירידה בהפרשות אדרנלין וכו המייצרות אנרגיה אך גם משככות כאבים. למה היו לך בדיקות סיטי בעבר?הוסף תגובה
-
לאחר ביקור אצל נוירולוג
דוד 22/08/2018 | 13:19שלום לשאלותיך: אין משהו שאפשר להצביע עליו כגורם לכאב בזמן מסויים דווקא, אם כי בלילה אני מרגיש את זה יותר, אני לא יודע אם מסיבה אובייקטיבית או כי אז זה מפריע יותר. הכאבים התחילו בכל המקומות ביחד. אין רקע של תאונות או נפילות. לאחר שבוע מאז תחילת הכאבים, הופיעו לי פצעים באזור שכמה שמאל. אך גם רופא המשפחה, וגם רופא העור אמרו שזה לא טיפוסי להרפס זוסטר, אך בכל זאת קיבלתי כדורים לזה. הייתי אצל נוירולוגית, שגם לדעתה זה לא מתאים להרפס זוסטר. היא עשתה לי בדיקה נוירולוגית בידיים (כנראה לראות אם יש חולשה כלשהי), ולא זוהתה חולשה. היא המליצה על כדורים ליריקה, ובמידה והכאבים יימשכו, לבצע סיטי חזה לשלול לחץ על הפלקסוס. באבחנות היא כתבה: MEURALGIA OR NEURITIS, It brachial plexus 1. האם לחץ על הפלקסוס יכול לגרום לכאבים/תחושת צריבה/רגישות במגע באזור בית השחי וכן בשכמה שמאל, כולל בחזה שמאל? (כי הבנתי שזה קשור יותר להפרעות ביד) 2. האם סיטי זו בדיקת הבחירה למקרה כזה? (מה גם שעברתי בשנתיים האחרונות פעמיים סיטי חזה מסיבות אחרות) 3. איך יודעים שהלחץ העצבי הוא מהפלקסוס ולא למשל מבעיה בחוליות עמוד שדרה צווארי? (אין לי כאבי צוואר מיוחדים) תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ורגישות בשכמה ,בית שחי וקרקפת
מר גבעון פלד 16/08/2018 | 11:23האם הכאבים קבועים או השתנים בעוצמתם, רגישותם ומיקומם לאורך היממה? האם הכאבים התחילו ישר בכל האזורים או שזה התפשט עם הזמן? האם יש רקע של נפילות או תאונות גם קלות או ישנות מאוד?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לחץ בפלקסוס?
-
הצלע הימניתאדי 23/08/2018 | 01:45כאשר אני נושם יש לי כאב מציק בצלע הימנית . כבר במשך 10 יום. האם יש טעם לדאוג? גם כאשר אני שוכב יש תחושה מציקה בצלע. אני בריא בדרך כלל. בן 16. גובה 180 תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בצלע ימין
מר גבעון פלד 23/08/2018 | 14:32קיבלת מכה? עשית פעילות גופנית עצימה? יש עבר של פציעות או תאונות? אשמח לפירוט שיקל על מתן תשובה...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בצלע ימין
-
תולעים ילד בן 5דודו 16/08/2018 | 20:55שלום, האם זה הגיוני שלאחר צואה מתחיל תופעת גירוד עז בפי הטבעתהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גרד
מר גבעון פלד 19/08/2018 | 12:11סליחה, לא הייתי ברור. אין קשר לפורום..... ויכול להיות קשר לתולעים אך יש לבצע בדיקות מקיפות אם זה חוזר 3 שנים !!!!הוסף תגובה
-
תולעים
דודו 19/08/2018 | 12:04הכוונה היא: יש קשר לגירוד זמן קצר לאחר הצואה ולתולעים? זה קורה כמה דקות לאחר הצואה! הרי התולעים אמורות לצאת בצואה האם זו הסיבה שזה מגרד? המגע שלהם בפי הטבעת. מודה לך על התשובה, פשוט מדובר בתופעה החוזרת כל חודשיים כבר 3 שניםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא קשור
מר גבעון פלד 19/08/2018 | 09:25בהחלט, כפי שציינת גם בכותרת. אם לא מאובחן גש לרופא המשפחה לאיבחון. עלולים להיות גורמים אחרים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גרד
-
כאבים ביד שמאלמוריה 10/08/2018 | 08:36שלום. גיל 28. אני לא מבינה מה יש לי... לפני חודש התחיל לכאוב לי הכתף שמאל... התפשט לכיוון היד עד המרפק (לקח שבוע להגיע למרפק- כל פעם נוסף חלק). כשראיתי שמתפשט פניתי לרופא משפחה שאמר שזה מהגב והביא לי הפניה לעיסוי. לא עשיתי עדיין כי הכאבים הלכו והחמירו גם בנגיעה (בעיסוי הייתי סובלת מידי) ואחרי שלושה ימים הכאבים היו בלתי נסבלים, חזרתי לרופא אחר שגם אמר שזה מהגב (בלי לבדוק) והביא לי וולטרן ומוקסיפן. המוקסיפן הסתבר כטעות ואחרי יומיים שלקחתי (6 כדורים) הוא התקשר ואמר שטעה והפסקתי לקחת. הכאבים המשיכו וחזרתי לרופא הראשון (שהוא גם ראומטולוג) שבדק פיזית ואמר שזו דלקת והפנה לאורתופד. יום למחרת הלכתי לאורתופד שאמר שזה דלקת בגיד ובשני שרירים של הזרוע ובין הזרוע לכתף והביא לי מוסקול, בנטרן ועוד משחה רדיאן B (משהו כזה) והפנה לפיזיותרפיה. כבר שבוע וחצי אני על הכדורים האלה והמשחה ואני אחרי שלושה טיפולי פיזיותרפיה והכאבים נמשכים... הפיזיותרפיה משפיעה לכמה שעות והכאבים חוזרים... הבנטרן משפיע ללילה והכאבים חוזרים בבוקר.... והמוסקול אני לא יודעת אם משפיע. אני כבר חודש עם כאביפ חזקים ביד מהכתף עד לאצבעות (בגלים). הכאבים הם כמו לחץ ביד, זרמים, התכווצויות וכאב פנימי כזה בעצם... מזגן מכאיב לי יותר. כמה שאלות: 1) האם אפשר לקבוע שזה דלקת בלי צילום? כי לא עשו צילום. 2) מה זה עוד יכול להיות אם נוגדי דלקת לא עוזרים ? האם זה נשמע דלקת או גב או משהו אחר? אני ממש מבולבלת. 3) אם זה כן דלקת- כמה זמן לוקח לזה לעבור? 4) האם הכאבים יכולים להיות קשורים איכשהו לכדורי טגרטול שהתחלתי לקחת גם לפני חודש בגלל לחץ על העצב המשולש? 5) אודה להצעה איך להמשיך בירור אם בכלל (עשיתי כל מה שאמרו לי ואין פתרון)... כי חודש אני עם יד אחת שמתפקדת. תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים ביד
מר גבעון פלד 12/08/2018 | 08:50הייתי ממליץ לך מעבר לבדיקות הנכונות שאת מבצעת כעת לגשת לאיבחון וטיפול בתחום פרא רפואי הנקרא שיקום אורטופדי. סגנון חייך עלול להשפיע על נקודות טריגר בעיקר בגב שעלולות לגרור כאבים כגון אלו שתיארת.. הטיפול מתבצע על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
תוספת קטנה...
מוריה 11/08/2018 | 20:57נוירולטג חושד למיאסטניה גרביס. טרם הגיעה תוצאת הבדיקה. חשד בגלל פזילה חדשה או החמרה בה לפני שנתיים (שכבר תוקנה בניתוח) וצניחת עפעף מהחצי שנה האחרונה. אני כן מרגישה עייפות אבל לא נראה לי שיש לי את זה..הוסף תגובה
-
תשובות..
מוריה 11/08/2018 | 20:51גובה 1.64, משקל 81. לא עושה פעילות גופנית. מידי פעם מנסה דיאטות בלי הצלחה. סגנון העבודה שלי הוא מול מחשב. עובדת 10 שעות ביום לפחות (היו ימים שהגעתי ל 12 ו 14 שעות). עובדת כך כבר 5 שנים. בנוסף, לומדת בסופי שבוע. לא זוכרת שהיו לי כאבי צוואר, שכמות, גב עליון או כתפיים יוצאי דופן. כן מידי פעם נתפס הצוואר אם נחשב. והגב שלי מאוד תפוס... אבל לא עושה לי כאבים יוצאי דופן (קצת כאבים). בעיות רקע: גידול בהיפופיזה (לא מיקרואדנומה) שגורם לבלוטה להפריש כל מיני הורמונים, מה שהביא שחלות פולציסטיות (בגלל זה הדיאטות לא מצליחות לי) , טכיקרדיה ולח"ד גבוה (לא תמיד! ובטח מהלחץ בעבודה)- מהשנתיים האחרונות. לחץ על העצב המשולש- נוטלת טגרטול- חודש. לפני כן לא היו בעיות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ביד
מר גבעון פלד 11/08/2018 | 12:30אשמח להתייחסות לך, גובה ומשקל ואורך חיים בעיקר בנושא פעילות גופנית השוטף וסגנון עבודה במיוחד אם הוא העבודה מול מחשב ואם כן פירוט של שעות וננסה ואת ישיבה. בנוסף האם חווית כאבי צוואר, גב עליון, שכמות או כתפיים בשנים האחרונות. ולבסוף בעיות רקע גם אם מזמן וגם מהתקופה האחרונה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים ביד
-
כאבים בצד ימין צלעות/גב מקרינים לפניםאבי 02/08/2018 | 11:03בן 34, בריא בד"כ, מעשן מדי פעם, שוקל 75 גובה 1.70. שלום, מזה כמה שנים אני סובל מסוג של התקף פתאומי שגורם לכאב ממש חזק בצד ימין בצלעות/גב (תמיד בצד ימין), ובמקרים מסויימים מקרין לכל צד ימין של הפנים שלי (בעיקר עצם הלחי והלסת). ההתקף הזה מגיע בגלים של 10 דק' בערך של כאב עז, רגיעה לכמה דק' ואז שוב. התחושה מאוד משתקת, אני מסוגל לנוע כרגיל ושנוגעים במקום זה לא כואב. מאוד קשה להסביר את התחושה. הרופא לא ידע מה להגיד לי, שלח אותי לרנטגן ואק"ג לא מצאו כלום. אני נוטה לחשוב שזה קורה לי אחרי ארוחות גדולות כי שמתי לב לאיזשהו דפוס. אבל כך או כך, אחרי ארוחה גדולה לא אמורים להרגיש ככה. ממש מרגיש כמו התקף כלשהו והלוואי וידעתי מה זה. אתמול ניגשתי לביקורופא אחרי התקף חריף (הייתי אחרי חופשה בה אכלתי לא מעט ולא היו יציאות טובות, שקלתי בערך 2 וחצי קילו יותר מהמשקל הרגיל שלי). וקיבלתי הפניה לאולטרסאונד לשלול אבנים/דלקת בכיס מרה. כל מקום שקראתי על אבנים בכיס מרה לא צוין שום דבר על הכאבים המשתקים בצד ימין של הפנים ..מה זה יכול להיות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 05/08/2018 | 19:43לא הייתי מוותר על אף בדיקה.הוסף תגובה
-
והאם לדעתך צריך בכל זאת ללכת לאולטרסאונד?
אבי 05/08/2018 | 17:28יכול להיות שמדובר באבנים בכיס המרה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצד ימין
מר גבעון פלד 05/08/2018 | 17:24אין לזה שם ובעקרון אתה צודק, אך נתקלתי בתופעה בהקשר של אכילה מופרזת ואתה צריך לזכור כי הגוף מנסה להתגונן ואחרי תקופה של התמודדות עם אכילה מופרזת עלול לייצר כאבים משתנים ולא ברורים. אל תשכח כי מערכת ההגנה האוטונומית מייצרת התנהלות שונה אצל כל אחד ומערך הרקמה הרכה המהווה חלק ממערכת ההגנה עלול לייצר באמצעות נעילת מערכות שריר,כאבים שונים ומשתנים.הוסף תגובה
-
יש שם לתופעה הזאת?
אבי 05/08/2018 | 17:21כי לדעתי גם אם אכלת הרבה אתה פשוט אמור להרגיש "מפוצץ" ולא את מה שאני חווה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצד ימין
מר גבעון פלד 05/08/2018 | 17:16היה חשוב לי לשמוע אם פעילות מגבירה או משנה את הכאב. אם זה ככה הפתרון בידיך. לא להגזים באוכל. מכיר את התופעה אך אני חושש שאני לא מכיר פתרון מלבד ריסון עצמי. שים לב אם אכן זה הדפוס.הוסף תגובה
-
אין כאב
אבי 05/08/2018 | 15:25התופעה הזאת קיימת אצלי כבר כמה שנים בלי קשר לריצה. אין כאב בזמן הריצה או אחריה..אני מאמין שזה קורה אחרי ארוחות גדולות (יש לי נטיה לפעמים לאכול יותר ממה שאני צריך). הפעם האחרונה שזה קרה הייתה לפני כמה ימים. ישבתי מול המחשב, פתאום לחץ כבד התחיל בצד ימין של הפנים שלי, ואז הרגשתי את זה בצלעות ימין ובגב, ומשם לביקורופא שם הפנו אותי לאולטרסאונד בטן עליונה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצד ימין
מר גבעון פלד 05/08/2018 | 15:09ובעת ריצה יש כאב? או שהוא נחלש? או מתגבר?הוסף תגובה
-
לא סבלתי מבעיות כלשהן
אבי 03/08/2018 | 12:06אני לאחרונה די פעיל..משתדל לרוץ 3 פעמים בשבוע. קשה לי להגיד אם להליכה יש השפעה לטובה, בגדול זה מרגיש ששום דבר לא עוזר, רק הזמן. אני מסוגל לזוז אבל הכאבים פשוט מאוד חזקים. לא היו תאונות, לא שברתי עצם אחת בגוף שלי. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצד ימין
מר גבעון פלד 03/08/2018 | 11:04האם יש בעיות רקע או היו? האם אתה פעיל גופנית? האם בעת התקף אם אתה הולך מעט יש השפעה לטובה או שאינך מסוגל לזוז בכלל, מקופל מכאב? האם היו תאונות, נפילות או שברים בעבר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
-
כאבים בגב ימין תחתון שמקרינים לבטן ימניתיעל 01/08/2018 | 09:21בת 67, עוסקת בספורט. לפני כשבועיים התחלתי לחוש כאבים באזור גב תחתון/ עכוז ימני והם מקרינים לבטן ימנית תחתונה. סוג של כאב עמום שלא מגביל בפעילות אך מורגש. עלי לציין שזה התחיל לאחר שקיבלתי עיסוי שבדי מתון. האם יש קשר? מה דעתך ואיך לטפל? האם צריך צילום רנטגן/ US? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בגב ימין תחתון
מר גבעון פלד 01/08/2018 | 10:52ראשית אם לא ביצעת בדיקות תקופתיות לאחרונה, מומלץ. מעבר לכך מעיסוי שבדי מתון לא אמורה להתעורר כל בעיה, לעיתים יש התעוררות של כאבים זמניים לכמה ימים. האם יש בעיות רקע או היו בעבר? האם כשאת לוחצת באזור הכאב בבטן הימנית התחתונה יש כאב? או כשאת עוזבת את בלחיצה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בגב ימין תחתון
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- כאבי צוואר, צוואר תפוס
- פריקה, נקע
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- דמיון מודרך
- עיסוי רפואי
-
בדיקות קשורות
- תרבית נוזל סינוביאלי
- אולטרסאונד עמוד שדרה
-
מונחים קשורים
- אוסטאופיט
- מיינדפולנס
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם