פורום טיפול בכאב - עמוד 74
-
כאבים חזקים בשרירי הצלעותאלין 23/06/2018 | 14:41שלום רב. לפני כשבועיים אחרי שיעור קיקבוקסינג התחלתי להרגיש כאבים בצלעות. הכאב ממוקד בצד שמאל מאחור מתחת לשכמה. הכאבים החמירו בבוקר ( מייד אחרי שינת לילה) והשתחררו במהלך היום. בימים האחרונים חלה החמרה של ממש. אני מתקשה לישון בלילה כל תזוזה גורמת לכאבים עזים. אני מתעוררת מכאב בלילה ומחפשת תנוחה נוחה יותר. כשמרימים את יד שמאל למעלה גם יש כאב. ויש קושי לקחת נשימה עמוקה, להשתעל, לפהק, לצחוק. אבל לא כל הזמן. יש ימים בהם אפשר לנשום עמוק. הסיבובים של הצוואר לא מהווים בעיה. אפשר לפי התיאור לדעת על מה מדובר ואיך לטפל בזה? ועוד שאלה. אני נוהגת לעשות ספורט 4 פעמים בשבוע האים אלי להמשיך באימונים או לעשות הפסקה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות
מר גבעון פלד 24/06/2018 | 11:11נתקלתי בלא מעט מקרים דומים לתיאורך. ראשית רצוי לבצע צילום מקומי לוודא שהכל תקין. לרוב מדובר ארוע שרירי שכתוצאה מחבטה שירים ולאו דווקא באזור הכואב ננעלים ומייצרים כאבים משתנים. עקב המיקום הכאב עלול להתגבר ללא טיפול. מעבר לכך באם לא ביצעת ביקורת רפואית בחצי השנה האחרונה מומלץ בחום. לגבי ההמשך לא הייתי ממליץ להתאמץ כרגיל ללא בדיקות וטיפול.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות
-
כאב בחזהכ 20/06/2018 | 15:07הי מידי פעם יש לי כאב בעצם החזה כאילו משהו כבד ממש לוחץ שם ואין לי תסמינים נוספים. השבוע זה קרה פעמים בבוקר כשהתעוררתי ובאחת הפעמים זה היה כואב מאוד. כאב להזיז את הידים לנשום או לזוז בכלל. אני בת 24 בריאה בדר"כ אתה חושב שזה משהו שצריך לבדוק? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 20/06/2018 | 18:50מהנתונים שהוספת ומה שציינת סביר להניח כי מקור הבעיה הינה שרירית. ליתר דיוק הבעיה מקורה בנקודות הטריגר המהוות חלק מהמערכת ההגנתית של הגוף ומבצעות נעילה של רקמת החיבור והשריר ובכך כאבים משתנים כפי שתיארת. הדבר גם מצטרף לתקופה בה את מצוייה ואכן לחץ וחרדה מהווים טריגר להפעלת מנגנוני ההגנה וליצירת עומס וכאבים. אני מציע לך לפנות לטיפול הנקרא שיקום אורטופדי ומבוצע על ידי מטפלים שהוכשרו לכך. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובה
כ 20/06/2018 | 18:36משקל משתנה באזור ה80 גובה 1.74 הכאב עובר אחרי כמה זמן כואב לי לזוז כשהכאב פעיל ואני מכריחה את עצמי עד שזה עובר. זה קורה לפעמים כשאני מתקופפת או קמה. אין כאבים נוספים.. לפעמים רק בכתף או בחזה כאילו משהו נתפס וחונק ומשתחרר אחרי כמה שניות.. בעיות רקע אצלי - אין... חשבתי אולי זה חרדה כי אני עוברת תקופה קצת מורכבת מידי בשבילי אבל אין לי תסמינים נוספים שמתאימים לחרדה... תודה רבה רבה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 20/06/2018 | 18:27אשמח לדעת גובה ומשקל. האם יש החמרה בכאב בעת מאמץ אפילו של מדרגות? האם יש כאבי צוואר או כאב בין השכמות בגב? האם יש או היו בעיות רקע?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
-
דיקרות בחזה בצד ימין ובגבmajdi 20/06/2018 | 09:27כבאי חזה בצד ימין ובמקביל בגב באותו נקודה כאבי דקירות ועם קוצר נשימה של כמה דקותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דקירות בחזה
מר גבעון פלד 20/06/2018 | 18:24האם יש התגברות של הכאב בעת מאמץ? האם יש בעיות רקע בעבר או כרגע? רצוי לפרט הרבה יותר על מנת שאוכל להתייחס כראוי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דקירות בחזה
-
כאבי בטן חוזריםדנה 17/06/2018 | 17:31כאבי בטן בבטן התחתונה יותר מחודשיים. לאחרונה כאבים בחיבור בין רגל שמאל למפשעה. כשאני מתעטשת יש כאב חד ממש בצדדים התחתונים של הבטן. ויש כאב במאמץ על הבטן.. ו לפעמים יש כאב כשאני מעט מתכופפת אט משתעלת מתחת לחזה ממש באמצע. משהו מוזר מאוד.. מה זה יכול להיות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בבטן
מר גבעון פלד 18/06/2018 | 13:45אם אני מבין נכון הכאב היה בבטן והא עבר יותר לכיוון האגן? באם עברת בדיקות מעבר לדירות שציינת? האם הכאב קבוע או משתנה, רשמת שמתחזק בערב? פעילות גופנית מגדירה את הכאב? אפילו הליכה?הוסף תגובה
-
כאב מתחזק
דנה 18/06/2018 | 13:32הכאב מתחזק באגן התחתון מצד שמאל.. היה לי כאבים לפני חודשיים בערך גם בבטן, עשו סיטי ולא מצאו משהו. אבל מאז דברים השתנו והחמיר.. הכאבים באים בעיקר בערבים ובלילות.. אני בגובה 1.56 ומשקל 50. עם סכרת נעורים שאובחנה בקיץ שעבר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן תחתונה
מר גבעון פלד 18/06/2018 | 11:26אם הכאב הוא מתארך כל כך צריך לבדוק אותו. אשמח לדעת פרטים עלייך של גובה ומשקל בעיות עבר ונוכחיות. האם עברת בדיקות לאחרונה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בבטן
-
כאבים בחזה בצד שמאלגברת 13/06/2018 | 22:41אני בת 21 ומ17:00 היום סובלת מכאבים בחזה בצד שמאל וקצת קשיים פתאומיים בנשימה נורמלית.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה שמאלי
מר גבעון פלד 15/06/2018 | 14:08כפי שציינתי מומלץ לבצע בדיקות תקופתיות ואם לא עשית לגשת. מתאורך והפרטים שנתת לי אני מעריך שזה זמני ועלול להיות קשור למערכות שריר או קירור נקודתי. מעבר לזאת אם ממשיך ניתן לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה בצד שמאל
גברת 14/06/2018 | 09:21אין התגברות בעת מאמץ אין בעיות רקע בכלל ב"ה גובה מטר שישים וחמש בערך משקל 58הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה שמאלי
מר גבעון פלד 14/06/2018 | 08:00כפי שאני ממליץ תמיד, בם ל ביצעת בדיקות לאחרונה רצוי לבצע כעת. בכל מקר האם יש התגברות של הקושי או התחושה בעת מאמץ אפילו קל כגון עליית מדרגות? האם יש או היו בעיות רקע? ומה גובהך ומשקלך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה שמאלי
-
כאבים בצד ימין מתחת לחזהחיים 09/06/2018 | 23:53שלום מעל למעלה משנה יש לי כאב בצד ימין עליון מקרין כלפי מטה מן כאב לוחץ עברתי בדיקת MRI חאחר צילום חזה ואולטרסאונד תקינים וגם הוא יצא תקין מה יכולה להיות הסיבה? האם כבד שומני יכול גרום לכאבים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 10/06/2018 | 16:55מתשובותיך התשובה היא שיכול להיות אוסף של גורמים של משקל וצורת עבודה המייצרים את הכאבים. באם ביצעת בדיקות לשלילת בעיות לבביות טיפול של שיקום אורטופדי יכול לעזור. הטיפול מתבצע באמצעות מטפלים שהוכשרו לכך ומתמקד בטריגרים, מרכזים עצביים ברקמת החיבור של השריר שעלולות להינעל ולייצר כאבים כגון אלה אתה מתארהוסף תגובה
-
כאבים בצד ימין
חיים 10/06/2018 | 16:44עבודה משרדית מול מחשב השאלה אם כאב של שריר יכול להמשך במשך שנה מחלות רקע יש תסמונת מטבולית ולד גבוליהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה ימין
מר גבעון פלד 10/06/2018 | 12:50התשובה לשאלתך היא כן אך ציינת שעברת צילומים ובדיקות ולכן לא סביר שפספסו את זה. האם יש בעיות רקע אחריות או היו בעבר? ומה סגנון עבודתך?הוסף תגובה
-
כאבים בצד ימין
חיים 10/06/2018 | 12:30תודה על תשובתך ד"ר גובהי 180 משקל 110 עבודה משרדית האם יכולה להיות דלקת כלשהי באיחד האברים הפנימיים שיכולה לגרום לכך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב מתחת לחזה ימין
מר גבעון פלד 10/06/2018 | 11:58אם לאחר בדיקות וצילומים אין מקור כאב בחלק נכבד מהפעמים המקור הוא שרירי או ליתר דיוק בנקודות טריגר הנמצאות על רקמת החיבור של השריר ועלולות לייצר כאבים ללא מקור ספציפי. אשמח למיד עלייך של גובה ומשקל, בעיות רקע אם יש או היו וסגנון עבודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
-
קצות האצבעות בשתי הידיים רדומות כל בוקראלה 10/06/2018 | 12:05שלום לרופא לאחרונה חליתי בשלבקת חוגרת ואני כעת לוקחת ליריקת לטיפול בכאב הנוירופטי בצוואר שם היו הפצעים.לאחאונה אני מתעוררת עם אצבעות רדומות האם הסיבה היא הכאב הנוירופטי שיש לי בצוואר או זה משהו אחר בתודה איילה יעקובי בת 72הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הרדמות אצבעות בבוקר
מר גבעון פלד 10/06/2018 | 12:51ארוע מהותי גופני כגון שלבקת חוגרת עלול לעורר את המערכת הגנתית של הגוף ולייצר כאבים מוקרים וגם הרדמויות. האם זה רק בבוקר? היכן היתה השלבקת? כמה זמן עבר מאז? האם היו בעבר בעיות אחרות או האם יש אחרות קיימות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הרדמות אצבעות בבוקר
-
כאב בחזה ימיןעדי 05/06/2018 | 23:43שלום, בת 22 בריאה בדרך ככל במשקל 62 וגובה 173. במהלך כל היום חלו אצלי כאבי בחזה ימין, עם נטייה לכאב ממש מתחת לחזה ימין. הכאב מרגישעמוק ועמום ומחריף עם נשימות עמוקות. האם ללכת להיבדק אצל רופא? האם מדובר במשהו חמור?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
מר גבעון פלד 06/06/2018 | 17:51אוקי. אם לא היית בביקורת בשנה האחרונה גשי לביקורת פיזית במקביל תוכלי לגשת לאיבחון וטיפול אצך מטפלים שהוכשרו בשיקום אורטופדי או טריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
תגובה
עדי 06/06/2018 | 17:21אין קשר לפעילות, הכאב בא וחולף ללא קשר לפעילות או מאמץ. הכאב מורגש כפנימי ועמום ולפעמים עולה לכיוון הצוואר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה ימין
מר גבעון פלד 06/06/2018 | 16:41מה עם פעילות גופנית או פעילות מואמצת קלה? יש החמרה?הוסף תגובה
-
המשך
עדי 06/06/2018 | 16:07שלום, לא ביצעתי בדיקות השנה האחרונה. עם זאת השינה והתזונה שלי לקויים (דילוג על ארוחות לעיתים קרובות/מחסור בשינה)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה ימין
מר גבעון פלד 06/06/2018 | 15:35ראשית אם לא היית בבדיקות בשנה האחרונה, רצוי. מעבר לכך האם יש החמרה בכאב בעת מאמץ, אפילו לא קשה כמו עליית מדרגות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה
-
כאב בגב ובחזה בזמן נשימה עמוקהצחי 05/06/2018 | 19:15שלום היה לי שיעול לא מלווה בחום וכדומה במהלכם היה לי כאב בחזה הוא הפסיק לכמה ימים יחד עם השיעול ולאחר מכן הרגשתי חולשה כללית ללא חום כעין שפעת שבסופה הרגשתי בתחילה כאב באזור הבטן בזמן נשימה בעיקר ובראש. לאחר מכן הכאב עבר לחזה בצד שמאל וכן באזור זה מאחורי הגב כאמור בעיקר בזמן נשימה עמוקה. מה זה ומה עלי לעשות תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בחזה ובגב בנשימה
מר גבעון פלד 06/06/2018 | 15:33תאורך מסתמן כבעית רקמה רכה/ שרירית, בעיקר עקב שינויי המיקום והתנודתיות. אשמח למעט רקע עלייך של גיל, גובה, משקל, בעיות רקע אם יש או היו ופעילות גופנית.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בחזה ובגב בנשימה
-
כאבים בחזה בצד שמאלאנונימי 04/06/2018 | 15:38שלום רב , כבר מעל חצי שנה אני סובלת מכאבים בחזה מצד שמאל אשר נראה שמוקרנים מהגב או ההפך . כמו כן מדי פעם תחושה של ראש כבד. ( ללא נפילות או איבוד שליטה ) . עברתי המון בדיקות שנכון לעכשיו הראו שהכל תקין ( רטנגן ריאות ועמוד שדרה צווארי , אקו לב , א.ק.ג , סי טי חזה וגב, מיפוי עצמות , אולטרסאונד ריאות ובטן וכמובן בדיקות דם ) אני ממש מיואשת . אני מופנת מרופא לרופא , מעבר לעובדה שהכאבים לא פוסקים ומטרידים גם הדאגה אינה מרפה .ראיתי בפורום שיש כמה פונים עם בעיה דומה אך לא ראיתי התייחסות של פונים האם הכאבים עברו אחרי טיפול זה אחר . אשמח לקבל את דעתך המקצועיתהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 05/06/2018 | 14:59שלחי לי הודעה במייל ל gIvonpeled@gmail.com עם תזכורת על אזור מגוריך ואנסה להמליץ לך על מטפלהוסף תגובה
-
כאבים בחזה בצד שמאל
אנונימי 05/06/2018 | 13:45שוב תודה , האם יש מטפל שתוכל להמליץ עליו באזור ראשון לציון ? יום נעים ,הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה השמאלי
מר גבעון פלד 05/06/2018 | 13:02מתשובתך בעיקר בנושא העבודה אני יכול לאמר לך שאני מכיר הרבה מקרים של עבודת מחשה שמפתחת יציבה והקרנות כאב כפי שציארת. הייתי ממליץ לך לאור מה שתיארת לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפל מתחום השיקום האורטופדיץ הטיפול נעשה על ידי מטפלים שהוכשרו לכך.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה בצד שמאל
אנונימי 05/06/2018 | 12:37קודם כל , תודה רבה על המענה המהיר . גיל 39 , משקל 57 , גובה 1.6 . עוסקת בפעילות ספורטיבית בעיקר פילאטיס ועיצוב דינאמי ( לא משקלים כבדים , עשיתי תקופה קצרה גם דחיקה של משקלים עד 8 קג במסגרת חוגים והפסקתי ואם אני לא טועה זה גם די קורב לתקופה שהחלו הכאבים ). ללא בעיות רקע כלל עם בדיקות דם תקינות לחלוטין . העבודה שלי הינה ישיבה מול מחשב . לא יודעת אם יש קשר אך לפני כחצי שנה גם התקנתי התקן תוך רחמי . עשיתי טיפול אחד אצל כרופרקט שלא ממש עזר וגם טופול אחד של דיקור . המון המון תודה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה שמאלי
מר גבעון פלד 05/06/2018 | 10:55שלום רב, אכן יש חלק נכבד של כאבי חזה שמקורם אינו מוגדר או מה שנקרא non specific pain ולרוב מקורו ברקמה רכה כלומר רקמת חיבור או שריר ולכן הבדיקות שציינת ואחרות לא מראות דבר. על מנת לנסות לתת לך מענה אשמח למידע כללי עלייך של גיל, גובה, משקל, האם יש בעיות רקע, פעילות גופנית, סגנון עבודה וכל פרט אחר שעלול להיות קשר. לשאלתך על פתרון הכאב, אין הצלחה של 100% אך אם המקור הינו ברקמה רכה יש אחוזי הצלחה גבוהים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- בלט דיסק
- בורסיטיס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- פלדנקרייז
- הרפיית שרירים הדרגתית
-
בדיקות קשורות
- מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי
- מיקרוסקופיה לנוזל סינוביאלי בברך
-
מונחים קשורים
- פילאטיס
- שלד
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם