פורום טיפול בכאב - עמוד 90
-
כאבי גרון חזקיםצפורה 09/06/2017 | 10:26היי. אני בת 17 ושוקלת 62 וליפני 4 ימים התחיל לי כאבי גרון רגילים ושמתי לב שזה מחמיר כשנישכבתי לישון שהיה כואב לי מאוד לנשום ובבוקר למחרת כאב לי גם החזה למעלה כשנשמתי. היום כשקמתי גם צידי הראש והאוזניים התחילו לכאוב. יש לך דרך לדעת מה יש לי?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי גרון
מר גבעון פלד 11/06/2017 | 14:34כתמיד אם לא ביצעת בדיקות לאחרונה רצוי... בכל מקרה שאלתי הייתה מכיוון שיש שרירים צוואריים הקשורים לנשימה ועלולים לייצר את הכאבים שתיארת כולל צידי הראש והאוזניים. אז... האם היו כאבי צוואר לאחרונה?הוסף תגובה
-
כאבי גרון חזקים
צפורה 10/06/2017 | 16:28זה לא הבעיה של הצוואר זה הכאב בלינשום עמוק והמעמבר לשכיבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי גרון
מר גבעון פלד 09/06/2017 | 14:33האם היו לך כאבי צוואר או האם עשית לאחרונה תנועה חזקה עם הצוואר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי גרון
-
כאבים בצלעות ןבשריריםענבל 08/06/2017 | 20:14שלום רב אני אישה בת 32 במשקל 51 תמיד היית רזה..ללא בעיות רפואייות מלבד ריפלוקס ובקע סרעפתי קטן מאוד. לפני חודש בערך התחלתי להרגיש כאב שורף בשד השמאלי שעם הזמן הלך והתפשט לכל עצם החזה השמאלית ולשרירי יד שמאל ולמפרקי הגוף. פניתי למיון בדיקות דם וצילום חזה תקינים לחלוטין רופא משפחה הפנה לראומטלוג וגסטרו שבדק אותי הפנה לבדיקת צליאק ואולטרסאונד בטן למרות שלטענתו חושב שאין לי כלום. הכאבי מופיעים לפתע תחושת שריפה ונימול ברגליים וגרד קל ללא קשר למאמץ או מנוחה לעיתים מתפשט לצד אחר של הצלעות ויש שרירים תפוסים בגב ונקודות בצוואר כואבות. התחילו ביממה האחרונה גם שילשולים. אני סובלת מאוד ולא מסוגלת להסביר מה כואב לי העצמות השריר או כל הגוף בנוסף יש אפטות בחלל הפה שלא עוברות חודשיים ורופא פה ולסת אמר שאין להם משמעות. אני ממש מתוסכלת... האם יש לך הצעות לאיזה בדיקה לפנות? ברצוני לציין שיש לי עייפות קיצונית ולא מוסברת וחולשה קלה בשרירים עם קפיצות שריר מידי פעם אולטרסאונד שד תקין.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה ובשרירים
מר גבעון פלד 09/06/2017 | 19:41תאור אורח חייך הוא רק חיזוק למה שחשבתי. הרמה יומיומית של ילד גם במשקלים קלים ובטח במשקלים כבדים יותר הוא מצב קלאסי של בעיות מעין אלו. לא בטוח שיש בעיית פריצת דיסק או בלט זה יכול להיות גם טריגר פעיל במספר שרירים צוואריים או חזה עליון. אני חוזר על המלצתי לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפל מתחום השיקום האורטופדי.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה ובשרירים
ענבל 09/06/2017 | 16:21ראשית תודה על המענה המהיר . גם הרופא במיון היה סבור שמדובר בכאב משריר. יש לציין שיש לי כאבים מטורפים בציד השד בשרירים כמו לפני מחזור ברמה לא נורמלית וכאב בעצם שבדיוק מתחת לשד יש שם נקודה שאם אני נוגעת בה היא בעצם משחררת כאב לכל שאר האיבריים. עדיין לא ביצעתי אולטרסאונד בטן יש לי תור לעוד שבועיים. יש לי ילד נכה שאני מרבה להרים משקלו כחצי ממשקלי האם ייתכן כאבים כאלו כתוצאה מפריצת דיסק או בעיות אורטופדיות דומות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בצלעות ובשרירים
מר גבעון פלד 09/06/2017 | 14:37תאורך תואם הקרנות כאב של מספר שרירי צוואר וחזה עליון כשהעיקרי ביניהם נקרא שריר המעלות. זה אינו מסביר את תופעות השילשולים או האפטות אך אלו יכולות להיות גם תגובה של הגוף לכל השאר. הייתי ממליץ לך לאחר כל הבדיקות שציינת שלא מצאו כלום לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי המטפל בנקודות טריגר בשרירים שעלולות לייצר תמונת כאב של חזה ויד כפי שתיארת.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה ובשרירים
-
בדיקת EMGמר כהן 05/06/2017 | 10:50שלום,אני בן 67,עם סכרת ברקע,לאחרונה כאבים כל החלק מהמותנים ומטה בעיקר הרגלים, מתקשה ללכת בכדי לא ליפול. לאחרונה בוצע MRI עמוד שדרה וCT עמוד שדרה תחתון. לא נמצאו סימנים המראים על משהו מהותי למעט שינוים תואמי גיל כגון ניוונים וכיוצא בזה אך לא נצפה שינוי מהותי הדורש התייחסות מיוחדת. כמו כן בוצע בדיקת EMG, אשמח אם תוכלו לומר לי אם יש באפשרותכם לפענח לי את הבדיקה על סמך התוצאות .כלומר אם אוכל לצרף צילום של דף התוצאות להודעה ואז אקבל אינדיקציה התחלתית מה ואיך אפשר להתמודד. תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים.
מר גבעון פלד 06/06/2017 | 12:43אתה מוזמן לשלוח אלי למייל givonpeled@gmail.comהוסף תגובה
-
כאבים
מר כהן 05/06/2017 | 21:39שלום.הכאבים באופן קבוע.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
מר גבעון פלד 05/06/2017 | 20:54האם הכאבים מורגשים באופן קבוע או משתנים במהלך היום או בשינוי תנוחות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים.
-
כאב כרוני מזה שנהשי 04/06/2017 | 20:20שלום רב, אני בן 20, מזה יותר משנה אני סובל מכאב כרוני אשר מתחיל במותן הימנית וממשיך אל כל האגן, הכאב מונותוני, לוחץ. הכאב בא בגלים, בדרך כלל מופיע בבוקר ובערב, אבל קורה הרבה פעמים שמופיע גם בשעות האחרות של היום. הכאב אינו נגרם או מוקל בנשימה, שינוי תנוחה, מגע ופעילות גופנית, אך פעילות גופנית מחמירה את עוצמתו. הלכתי לייעוץ אצל כמה אורולוגים, אורטופדים, פנימאים. אף אחד לא ידע להסביר. נשלחתי לסריקות CT,MRI,US,X-RAY. הכל יצא תקין, גם בדיקות דם מקיפות לכל דבר שקיים יצאו תקינות. אני מטופל כבר תקופה ארוכה בליריקה 150MG פעמיים ביום, CYMBALTA 15mg פעם ביום, Tramadex OD 300mg פעם ביום. במידת הצורך אני משתמש בטרמדקס טיפות ואם הכאב קיצוני אני לוקח כדור פרקוסט 5. הכדורים אכן עושים את שלהם ויש ירידע ניכרת בעוצמת הכאב אבל הוא לא נעלם; אם אני מפסיק לקחת את אחד התרופות, או שוכח לקחת כדור, אני מתחיל להרגיש את הכאבים מתגברים. יש לציין שאני שולל השפעה פסיכולוגית כי אני נזכר ששכחתי לקחת את הכדור רק לאחר שהכאב ממש מתגבר. בעבר ניסו אלטרול, העלו לאט לאט מינון לבסוף תופעות הלוואי הכריעו. כבר יותר מחצי שנה אני סובל מבעיות שינה, בתור אדם שהשינה שלו הייתה מצויינת, נרדם כמו תינוק ומתעורר מלא באנרגיות, אני עכשיו מתעורר כ3-4 פעמים בלילה, ואני זוכר את הפעמים האלו כשאני מתעורר. כשאני מתעורר אני ממש צריך לגרד את עצמי מהמיטה, אני עייף מאוד, אין לי תאבון מה שלא היה אופייני לי בחיים. אני סובל לעיטים מתופעות לוואי שמאוד מפריעות לי, כאבי ראש בתדירות בינונית, עייפות, חוסר תאבון, עצבנות, כנראה גם ההפרעות שינה. רק לאחרונה התחלתי להיות מטופל במרפאת כאב כי הרופא שלי היה עם תקווה שזה יעבור, אבל לבסוף נכנע אלי ונתן לי הפנייה למרפאה. עברתי לפני חודש הזרקה אפידוראלית של סטרואידים, היה שיפור לשבועיים ואז בבת אחת הרגשתי את זה נעלם. אני בא מתחום הרפואה, ואני יודע שמי שלוקח כלכך הרבה כדורים לבסוף עלול לפגוע בקיבה שלו. בנוסף אחרי יותר משנה על טרמדקס כבר אין מינון להעלות אותי עליו אלא רק להתחיל עם אופיאטים חזקים יותר. אחת לכמה חודשים אני פונה למיון לקבל מורפיום/פטידין בוריד כי אני בהתקף חזק של כאבים מהחינה פסיכולוגית ונפשית אני מתמודד עם זה מצויין, לעיתים אני זה שצריך לתמוך בהורים שלי שמתקשים לקבל את רוע הגזירה. הכדורים לא עושים לי טוב, ובכל פנייה לרופה אני יוצא עם עוד כדור נוסף, האחרון היה הסימבלטה. אני צעיר, כמו שאמרתי 20, הרופאים מסתכלים עלי בתדהמה, ואני נשאר עם כאבים שלרוב לא נשלטים. מבקש לדעת את דעתכם.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב כרוני
מר גבעון פלד 06/06/2017 | 12:41הייתי ממליץ לך לבדוק כיוון של רקמה רכה כלומר לבדוק אם יש טריגרים פעילים ברקמות החיבור של השרירים שעלולים לייצר כאבים ולתחזק את תמונת הכאב במוח (negative loop) האיבחון הוא תנועתי ובמגע ונעשה על ידי מטפלם שהוכשרו לכך. אומנם לרוב מקרים אלו מייצרים כאב שמשתנה ואתה מתאר כאב די סטטי אך זמן הכאב עלול היה לייצר תמונת כאב המחשזיקה אותו כבר ברמה כמעט סטטית.הוסף תגובה
-
כאב כרוני מזה שנה
שי 06/06/2017 | 12:07הכאב החל לפני יותר משנה כמו שציינתי, לא על רקע של פציעה/טראומה. הוא התחיל כתוצאה מאבן בכליה. הייתה אבן 2 מ"מ בct פרוטוקול אבנים ראו את האבן בשופכן דיסטאלי סמוך לכיס השתן. קיבלתי טיפול שמרני בטמסולין, ורואטינקס, ומשככים. כמובם שתייה מרובה. בגלל שהכאבים לא פסקו אבל הצריבה בשתן פסקה כשבועיים לאחר התחלת כל הסיפור נערכו אולטרסאונד וct ביקורת. התשובה הייתה שאין אבן והכל בסדר. המשכתי בירור אורולוגי, שכלל בהמשך עוד פעמיים ct, אולטרסאונדים, MRI וצילומי רנטגן. התעקשתי על בדיקת יורוטרוסקופיה, 3 אורולוגים אמרו לי לא. בהמשך האורולוג שלי אמר לי שהוא שולל כל ממצא אורולוגי, והוא מאבחן כאב עצבי ולכן שלח אותי למרפאת כאב. חשוב לציין שאין שום צריבה בשתן כרגע או ביותר מהחצי שנה האחרונה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב כרוני
מר גבעון פלד 05/06/2017 | 20:53שלום שי. האם לפני הכאב היית פעיל גופנית ואם כן במה? האם עברת תאונות או טראומות, לאחייב לציין מה רק תשובה של כן או לא. פירטת הרבה אך אשמח קצת יותר לגבי איך הכאב החל, האם הוא התגבר במהלך הזמן או השתנה ואיך הוא מורגש במהלך היום.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב כרוני
-
כבא בבית השחי כבר למעלה משנתייםשרה 04/06/2017 | 09:15שלום רב, אני כותבת את השאלה הזו מבוהלת לחלוטין ואשמח לקבל תגובה מכם. אחותי בת 34, בערך שנתיים מתלוננת על כאב בבית השחי, בצד שמאל קרוב לחזה. יותר לכיוון מעלה. היא לא מרגישה את הכאב באופן יומיומי אלא רק אם היא לוחצת על נקודה ספציפית במקום, בנוסף ובעיקר קורה בתדירות של פעם בשבועיים עד חודש שיש לה כאב חד מאד בזמן אימון למשל או כשהיא מרימה את היד. הייתי נוכחת פעמיים שלושה בהתקף כזה שלה ונראה שזה ממש משתק אותה. הכאב לוקח בערך חצי שעה עד שהוא חולף ולעתים גם בעזרת אדויל. המקום לא נפוח ואני עצמי מיששתי לה אותו ולא הרגשתי כל שוני מבית השחי השני. לפני כשנתיים כשרק התחילו הכאבים היא הייתה אצל רופאת המשפחה שגם בדקה ואמרה שהיא לא מוצאת נפיחות או בלוטות מוגדלות ושלחה לאולטראסאונד שד שתודה לאל יצא תקין. אבל זהו, מאז היא לא בודקת את הבעיה ואומרת שזה כנראה כאב של שריר שהיא צריכה לחיות אותו. אני לעומתה חושבת שכאב בהחלט מאותת על בעיה פנימית ואני ממש חרדה ומבוהלת בעיקר ממחלה ארורה אחת שלצערי ידענו אותה במשפחה. השאלה שלי היא כזו, אם חלילה היה גידול סרטני. כאב כזה במשך שנתיים לא היה אמור להחמיר? האם יש גידולים שמתפתחים ככ לאט ומפגינים כאב שהוא לא מתמיד אלא לסירוגין? לפי תיאור הכאב על מה זה יכול להצביע? תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בבית השחי
מר גבעון פלד 04/06/2017 | 19:00לפני הכל יש לבצע בדיקות וצילומים מפאת העבר המשפחתי ולשלול מחלות למיניהן. מעבר לכך כאבים באים והולכים, משתנים ללא מקור רפואי מאובחן מרביתם הינם ממקור שרירי או ליתר דיור מנקודות טריגר פעילות בשריר. נקודות אלו עלולות לייצר כאבים המדמים מצבי כאב אפילו של בעיות גופניות חמורות. הטיפול יחסית פשוט ונעשה על ידי מטפלים שהוכשרו לטיפול בטריגר פוינט טראפי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בבית השחי
-
כאבים בחזה צד שמאל באזור הלב.גיל 01/06/2017 | 21:46שלום רב..לפני 3 חודשים היו לי כאבים חזקים בחזה צד שמאל אזור הלב עם קושי לנשום ובמיוחד בנשימה עמוקה. הרגשה של דקירה חזקה וכאבים. הייתי בבדיקות אקו לב ובדיקת מאמץ ורופא ריאות.התשובות היו תקינות. חזרתי לרופא המשפחה וגם בצילום חזה הכל תקין. אז הרופא אמר לי שזה דלקת בעצב שבין הצלעות ונתן לי משחה וולטרן פורטה. וזה לא עזר. ועם הזמן בערך חודש פלוס עבר לבד. עכשיו שוב אותו סיפור כאבים חזקים בנשימה וניסיתי למרוח את המשחה שוב אולי תעזור וגם לא עוזר! האם יש משהו אחר שיקל על הכאבים? כי זה מגביל אותי מאוד במאמץ ובנשימה. לתשובתך המהירה אודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
מר גבעון פלד 04/06/2017 | 16:49לצערי המשחות לא יהיו יעילות.הוסף תגובה
-
כאבים בחזה צד שמאל באזור הלב.
גיל 02/06/2017 | 08:35ואין איזה משחה טובה או תרופה להפיג את הכאב בנתיים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי חזה
מר גבעון פלד 02/06/2017 | 08:33אם לאחר בדיקות שציינת הכל יצא תקין פנה למטפל מתחום השיקום האורטופדי או הטריגר פוינט טראפי. נקודות טריגר במספר שרירים כגון שריר המעלות עלולילם להיות לגורם מטריד של כאבי חזה ואפילו יד....הוסף תגובה
-
כאבים בחזה שמאל
גיל 01/06/2017 | 21:49בהמשך לפנייתי אני בן 38 גובה 1.87 משקל 70. בריא לא עוסק בספורט העבודה שלי היא קצת פיזית והרבה הליכות..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בחזה
-
כאב קבוע בטן ימין תחתונהבן 01/06/2017 | 11:51היי בן 34 ישנו כאב תמידי בצד ימין של בטן תחתונה מזה הרבה זמן נעלם לאחר אכילה וחוזר כשעה לאחר מכן ובנוסף ישנם כאבי גב תחתון מה לדעתך יכול להיותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב קבוע בבטן תחתונה
מר גבעון פלד 04/06/2017 | 16:47הייתי ממליץ לך לגשת לבדוק אפשרות של בקע, אצל רופא המשפחה.הוסף תגובה
-
כאב קבוע בטן ימין תחתונה
בן 02/06/2017 | 08:45היי לא בדקתי כלום פשוט מתעלם מהכאבים לפי דעתך יכול להיות שזה בקע ואם כן מה עלי לעשות תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בטן וגב
מר גבעון פלד 02/06/2017 | 08:32האם בדקת אפשרות לבקע?הוסף תגובה
-
כאב קבוע בטן ימין תחתונה
בן 01/06/2017 | 22:57היי אני לא עוסק רק עובד פיזית מעט שליח של חבילות עד 35 קילוהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בטן וגב תחתון
מר גבעון פלד 01/06/2017 | 21:37האם אתה עוסק בפעילות גופנית?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב קבוע בבטן תחתונה
-
רעד בידאתי 01/06/2017 | 20:34שלום . היום בצהריים פתאום החל לי רעד ביד שמאל במנוחה . החזקתי את הטלפון ואז שמתי לב שהאצבעות ממש רועדות.ביחוד אם כופפתי אותם וישירתי אותם. אני קראתי באינטרנט שזה יכול להיות פרקינסון .כרגע זה נרגע מעט אבל עדיין קצת יש רעד . אני בת 31 האם זה יכול להות פרקינסון?אני ממש לחוצה אודה לתשובתךהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
רעד ביד
מר גבעון פלד 01/06/2017 | 21:39רעד חד פעמי אינו פרקינסון. אם נרגע ונעלם לאחר כמה שעות או למחרת היום סביר להניח שאין מה לדאוג אם ברצונך להזים מחשבות טורדנית ולהיות על הצד הבטוח עשי בדיקות שיתחילו אצל רופא המשפחה שלך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רעד ביד
-
כאבי גב תחתוןגבריאל 16/03/2017 | 16:59אני בן 23 לא סובל משום בעיה מדי פעם תוקף אותי כאב גב תחתון בצד ימין חריף מאוד ! לא יכול להתכופף מה זה יכול להיות ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בעצם הזנב
מר גבעון פלד 30/05/2017 | 09:43יכול להיות שמקור הכאב עד הוא מפלג גוף עליון ואם לדייק את זה משריר הנקרא רחב גבי. שריר זה (המשולש הגדול בגב של מפתחי גוף) הוא חלק ניכר בבעיות שניתקלתי בהם בסגנון שאתה מתאר. נסה למתוח שריר זה ארבע-חמש פעמים ביום, מתיחה סטאטית ולא דינאמית. וכנ"ל אחרי מאמץ. תראה אם יש ירידה בכאב כבר אחרי שלושה ארבעה ימים או הכאב ממשיך..הוסף תגובה
-
כאבי גב
גבריאל 29/05/2017 | 15:23אין שום כאב בישיבה ארוכההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי גב תחתון
מר גבעון פלד 22/03/2017 | 18:00במנוחה או ישיבה אורכה אין כאב?הוסף תגובה
-
כאבי גב תחתון
גבע 22/03/2017 | 11:44אחרי מאמץ פיזי בעצם הזנב מצד ימין כאבי חדים מאוד ואני פעיל גופנית עושה הרבה ספורטהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי גב תחתון
מר גבעון פלד 18/03/2017 | 20:19אשמח ליאור רחב יותר, היכן בדיוק בגב, איך הכאב מורגש, האם בוקר, צהריים או לפי מידת קור, כמה פעמים ים בשבוע או חודש זה קורס, כמה זמן יש את התופעה הזו והאם אתה פעיל גוף יש.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בעצם הזנב
-
האם מיץ חומציות טוב לדלקת בקיבה?נופר 30/05/2017 | 08:19לפני כמה ימים קמתי עם כאב עז בבטן העליונה, הביאו לי תרופה לחמישה ימים בשם "ompera20" ואמרו לי שיש לי דלקת קטנה. מאז התחיל לי גם לשרוף בעת הטלת שתן. האם מיץ חמוציות (שעוזר כל כך לדלקות בדרכי השתן) יכול לעזור לי גם בדלקת בקיבה? אני חוששת לשתות את המיץ כדי שלא יעשה לי נזק הפוך.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חמוציות לקיבה
מר גבעון פלד 30/05/2017 | 09:40זה אינו הפורום המתאים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חמוציות לקיבה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- בורסיטיס
- היצרות תעלת עמוד השדרה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- הרפיה
- עיסוי רפואי
-
בדיקות קשורות
- אנדוסקופיה
- תרבית נוזל ברך סינוביאלי
-
מונחים קשורים
- עצם הירך
- אוסטאוסרקומה
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם