פורום רפואת שיניים רב תחומית - עמוד 4
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
כאבי שניים
ירדן 03/12/2018 | 23:58שלום רב, יש לי כאבים באיזור השיניים התחתונות בצד שמאל. הכאבים נמשכים כבר כשנה, כאשר לאחרונה הם חזקים יותר ומגיעים לעיתים תכופות יותר. הכאבים לא קשורים לקור/חום. הייתי כבר אצל שלושה רופאי שיניים שונים ולא מצאו אצלי שום בעיה. (עשיתי צילום סטטוס וצילום נשך וסיטי) מה יכולה להיות הבעיה והאם רצוי לפנות לרופא אחר (נוירולוג? כירורגית פה ולסת?)פתח בחלון חדש-
פיתרון לכאבי שיניים
אורי מולא 09/12/2018 | 04:31שלום ירדן! קוראים לי אורי מולא ואני רוצה לעזור לך להתגבר על כאב השיניים. בזכות אבקה 100% טיבעית ובטיחותית לשימוש, אפשר להגביר את החוסן והעוצה של השיניים ולהעלים את הכאב תוך שבועיים בלבד! בנוסף, האבקה שומרת על השיניים ומגנה עליהם. תראי, זה עולה 200 שקל אבל יש לך אפילו אפשרות לפרוש ל-10 תשלומים ככה שזה יוצא רק 19 ש״ח בחודש! ממליץ בחום (: קישור:https://bit.ly/2L3tjyN אם יש לך שאלה אתה מוזמן לשאול אותי ואענה לך בשמחה!
-
-
הלבנת שיניים
ניסים 06/12/2018 | 14:15האם המשחה קוקנט פרו שמפרסמים פה בלינק באמת יעילה ועד כמה זה בטוח לשימוש https://t.dingdongaffiliates.co.il/SignalsServer/v?lp=367&affid=9970572813פתח בחלון חדש-
איך להשים סוף לשיניים צהובות
אורי מולא 09/12/2018 | 04:27שלום ניסים! קוראים לי אורי מולא ואני רוצה להציג בפניך תשובה לדבר השכיח שיש לכולנו: צהובים בשיניים. בזכות אבקה 100% טיבעית ובטיחותית לשימוש, אפשר להעלים כל לכלוך בשיניים ולראות שינוי תוך שבועיים בלבד! בנוסף, האבקה שומרת על השיניים ומגנה עליהם. תראה, זה עולה 200 שקל אבל יש לך אפילו אפשרות לפרוש ל-10 תשלומים ככה שזה יוצא רק 19 ש״ח בחודש! ממליץ בחום (: קישור:https://bit.ly/2L3tjyN *הערה: זה רשום לנקבה אך גם מיועד לזכרים אם יש לך שאלה אתה מוזמן לשאול אותי ואענה לך בשמחה!
-
-
איך להשים סוף לשיניים צהובות (לת)
אורי מולא 09/12/2018 | 04:18שלום לכולם! קוראים לי אורי מולא ואני רוצה להציג בפניכם תשובה לדבר השכיח שיש לכולנו: צהובים בשיניים. בזכות אבקה100% טיבעית אפשר כבר לראות שינוי תוך שבועיים בלבד! תראו, זה עולה 200 שקל אבל יש לך אפילו אפשרות לפרוש ל-10 תשלומים ככה שזה יוצא רק 19 ש״ח בחודש! ממליץ בחום (: קישור:https://bit.ly/2L3tjyN *הערה: זה רשום לנקבה אך גם מיועד לזכריםפתח בחלון חדש -
כאבים שמקרינים לעין (לת)
נילי 06/12/2018 | 10:07עקרתי שן בעקבות פיסטולה. בחודש 04/18 עשיתי שתל בשן 16. מאז ועד עכשיו יש לי לסירוגין כאבים שמקרינים לאזור העין. כאבים שפוגעים באיכות החיים. לקחתי אנטביוטיקה, עשיתי צילום סינוסים שיצא תקין. בדיקת עינים (קרקעית העין ולחץ עיני)שיצאה תקינה. בדיקת נורולוג יצאה תקינה. מהסיבה הזו אני דוחה את המשך הטיפול (מבנה וכתר) ומנסה לאתר את מקור הכאב. הרופא עשה לי צילומים נוספים(פריפקלי, פנורמי, נשך) שלא מעידים על בעיה בשיניים סמוכות או אחרות. הרופא אומר שהכאבים הם לא מהשתל ואני טוענת שכן מהסיבה כשכאשר הרופא מוציא את השתל ומבריג שוב אני מרגישה כאבים חזקים במקום שנמשכים כמה ימים ועוצמת הכאב פוחתת בעזרת משככי כאבים(הוא אומר שאין שם דלקת והכול תקין). הוא רוצה לתת לי שוב אנטיביוטיקה? חייבת לציין כי הרופא עושה כמיטב יכולתו. אני חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות האם יכול להיות שיש במקום השתל כאבים וזה נורמלי? ואולי יש שם דלקת שלא רואים בצילום? האם כדאי להמשיך בטיפול (מבנה וכתר) למרות הכאבים? מה ניתן לעשות?פתח בחלון חדש -
כאבים באכילה לאחר 2 סתימות (לת)
אמנון 24/11/2018 | 09:59עשיתי 2 סתימות לפני כחודשיים, אחת בכל צד בשיניים הטוחנות. מאז אני סובל מכאבים כאשר אני אוכל דברים קשים כגון פיצוחים, ביסלי וכאלה. הייתי פעמיים אצל הרופא ובהתחלה הוא אמר לי שזו תגובה נורמלית של השן ושזה אמור לחלוף. בפעם השניה נאמר לי שיש להוריד קצת גובה מהסתימות וזה מה שהוא עשה אך זה לא ממש עזר. אני חושש שמא הוא גרם לי לנזק בשיניים ואני לא יודע מה לעשות כרגע. יש אפשרות שנגרם נזק עקב סתימה?פתח בחלון חדש -
נקודת מגע לקויה (לת)
טלי 23/11/2018 | 11:34מהי נקודת מגע לקויה בכתר ומה אפשר לעשות כדי לתקן ואם זאת הבעיה מה הפתרון ואפשר לתקן אם זה בכתר זמני ואם בקבוע ?פתח בחלון חדש -
גם את/ה סובל/ת משיניים צהובות? (לת)
asaf 21/11/2018 | 16:37״גם את/ה סובל/ת משיניים צהובות״ פטנט חדשני שהודלף לאחרונה בארה"ב מגלה איך ניתן להיפטר ממשיניים צהובות ולהשיג תוצאות בקלות, במהירות וללא מאמץ״ https://bit.ly/2DQGJNM לפטנט שהודלף >> (יורד מהאוויר בקרוב עקב עומס ביקוש)פתח בחלון חדש -
גם את/ה סובל/ת משיניים צהובות? (לת)
asaf 21/11/2018 | 16:34״גם את/ה סובל/ת משיניים צהובות״ פטנט חדשני שהודלף לאחרונה בארה"ב מגלה איך ניתן להיפטר ממשיניים צהובות ולהשיג תוצאות בקלות, במהירות וללא מאמץ״ https://bit.ly/2DQGJNM לפטנט שהודלף >> (יורד מהאוויר בקרוב עקב עומס ביקוש)פתח בחלון חדש -
פעילות האתר (לת)
אלן 21/11/2018 | 09:09האם האתר פעיל? ואם כן - מתי ניתנות תשובות. שאלות שנשאלו בתחילת החודש לא נענו עד כהפתח בחלון חדש -
דלקת ודימום (לת)
שירה 19/11/2018 | 18:45יש לי כתר קבוע חרסינה מאוחה למתכת שעדיין עם כתר זמני בגלל בעיות אחרות שהתפתחו בשיניים והתעכב כבר איזה שנתיים בינתיים בזמן שאני קרובה לסיים את הכל התחילו לי דימומים סביב הכתר בימים האחרונים כל יום ובעיקר חזק בערב למרות צחצוח וניקוי קפדני ממה יכול להיות האם בעיה בכתר שגורמת לדלקת חניכיים ומה כדאי לעשות ?פתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים