פורום קרדיולוגיה וצנתור לב - עמוד 100
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
דופק נכון
דפנה 14/01/2013 | 12:07אני מבצע התעמלות כל יום למה לשים לב בנוגע לדפקים שלי?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
פרופ' יהודה אדלר 14/01/2013 | 12:10220 פחות הגיל ומהתוצאה 70-80%,
-
-
הולטר לב
ירון 12/01/2013 | 15:17שלום, אני בן 33 והרבה שנים אני מרגיש החסרות פעימה מדי פעם, בעיקר לפני השינה. עשיתי בעבר פעמיים בדיקת הולטר והן היו תקינות. לאחרונה הרגשתי התגברות בתדירות, ולפעמים גם הפרעות קצרות גם במהלך היום והופניתי להולטר 24 שעות פעם נוספת והתוצאות היו: קצב סינוס מהירות מינימלית 53 מהירות מקסימלית 135 מהירות ממוצעת 75 הפרעות קצב VPC'S - סה"כ 18 במשך הבדיקה. נצפו 3 ventricular couplets. נצפה קטע nonsustained short v-run בן 3 פעימות. נצפה APC אחד. הפרעות הולכה - לא נצפו. שינויים משמעותיים בקטע st - בשעות הלילה תבנית הקומפלקס מתאימה ל-HIGH TAKE OFF אודה לך מאד אם תוכל לפענח לי בקצרה את המשמעות של הממצאים הללו, ואם יש סיבה לדאגה. כמו כן עשיתי בדיקות דם ובלוטת התריס וגם אקו לב שהיו תקינות. תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
פרופ' יהודה אדלר 13/01/2013 | 11:17האתר לא נועד לתשובות בדיקות, מציע פנייה לקרדיולוג למתן תשובה כראוי.
-
-
מפרצת של כ-48 מ"מ באורטה העולה לחץ דם 130/78
דוד 11/01/2013 | 16:27מפרצת של כ-48 מ"מ באורטה העולה לחץ דם 130/78 מטופל ב-12.5 מ"ג נורמיטן 100 מ"ג מיקרופרין ועוד אקספודג 5/160 מ"ג כטיפול בלחץ דם גבה. האם אפשר לקבל גם ויגרה עקב בעיות זיקפה. אם כן באיזה מינון .פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
פרופ' יהודה אדלר 13/01/2013 | 11:17לשם קבלת תשובה נא להיוועץ עם קרדיולוג שיבדוק את כלל המצב הרפואי ויחליט בהתאם
-
-
-
תשובת מומחה תשובה
פרופ' יהודה אדלר 13/01/2013 | 11:16אפס סיגריות וגם לא ליד אנשים המעשנים לידך (עישון פסיבי)
-
-
בדיקת לב
קובי 09/01/2013 | 15:08שלום ד"ר. לאמא שלי יש סוכרת קשה, היא מטופלת בעזרת זריקות וכדורים ועושה מעקב אצל רופא המשפחה. לאחרונה רופא המשפחה שלך אותה לבדיקה אצל קרדיולוג. למרות שהם עושים לה פעם בחודשיים שלושה בדיקת אקו לב במרפאה. כמה הכרחי לבדוק לה את הלב?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
פרופ' יהודה אדלר 13/01/2013 | 07:54בהחלט חשוב, רופא המשפחה צודק. -
תשובת מומחה תשובה
פרופ' יהודה אדלר 09/01/2013 | 15:36סוכרת הינה גורם סיכון משמעותי לטרשת עורקים, רופא המשפחה כנראה צודק.
-
-
אחרי התקף לב
שחר 04/01/2013 | 11:16שלום, אני בן 52, בריא בדרך כלל. לפני 5 שנים היה לי התקף לב. מאז הייתי רק פעם אחת אצל רופא. האם אני צריך מעקב בכלל? תודה ושבת שלוםפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה לשחר
פרופ' יהודה אדלר 07/01/2013 | 15:04שחר שלום בהחלט הינך בסיכון יתר לאחר ארוע, דרוש מעקב קרדיולוג וטיפול תרופתי נכון שזור במניעת גורמי סיכון.
-
-
דלקת קרום הלב
כפיר 06/01/2013 | 19:28לקיתי בדלקת בקרום הלב שעברה לי עם וולטרן, מה יעלה בגורלי? האם צריך להיות במעקב או להמשיך טיפול?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה לכפיר
פרופ' יהודה אדלר 07/01/2013 | 15:02שלום כפיר, בדרך כלל הדלקות של קרום הלב לא חוזרות, יחד עם זאת על הרופא המטפל לבדוק אם יש סיבות לדלקת וכ 30% מהן נוטות לחזור, מעקב פשוט מספק.
-
-
-
תשובת מומחה שלום לב לבייב
פרופ' יהודה אדלר 07/01/2013 | 14:57איוושה בלב יכולה פיזיולוגית ללא משמעות כל שהיא או אחרת בעלת משמעות, ממליץ פניה לקרדיולוג וביצוע אקו לב.
-
-
דקירות בחזה
דובי 01/01/2013 | 17:05מזה כ4 ימים יש לי דקירות בחזה מתגברות בנשימה עמוקה, דוקטור מה עושים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה דקירות בחזה
פרופ' יהודה אדלר 03/01/2013 | 12:43דובי שלום, בדרך כלל כאבים בעלי תסמינים שאתה מציין קשורים לדלקות של קרום הריאה או הלב, יחד עם זאת אין לזלזל בשום כאב בחזה מכל סוג, ממליץ שתפנה לרופא המשפחה לבדיקה וביצוע אקג ואם יש צורך ישלך אותך לקרדיולוג מומחה.
-
-
נשימה בזמן מאמץ
דימה 02/01/2013 | 18:02בתקופה האחרונה אני סובל מקוצר נשימה מתגבר במאמצים, מה לעשות דוקטור?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נשימה בזמן מאמץ
פרופ' יהודה אדלר 03/01/2013 | 12:42דימה שלום עליך לפנות במיידי לרופא המשפחה לבדיקה ואם לא זמין למיון.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים