פורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים - עמוד 3
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
ממצא סובמוקוזלי בקיבה
גילי 08/01/2019 | 18:28בבדיקת גסטרוסקופיה שעברתי נמצא ממצא סובמוקוזלי בגודל של 3 סמ. נשלחתי לברור: סי טי בטן וחזה. בדיקה אנדוסקופית עם סונר. נלקחו ביופסיות מהאזור. האם הגודל מחשיד שזה ממאיר? האם זה יכול להיות גם שפיר בגודל כזה? הרופאה אמרה לי לא לדאוג, אך זה כמובן מדאיג. תודה. גיליפתח בחלון חדש-
לזיה פוליפואידחת סובוקוזלית בגודל 25 מ"מ
דיויד 23/02/2023 | 12:23נמצא בקולנסקופיה,מעט צהבהבה,רכה למגע הביופטר. האם מסוכן? סרטוני( נשךךח לביופסיה)
-
-
בליעת גוף זר קטן - מבוגר
נועה 29/05/2015 | 20:17שלום, היום במהלך ארוחת הערב בלעתי כנראה חתיכה קטנה מהשיניים של מזלג חד פעמי. לא הרגשתי כאב בעת הבליעה וכעת לא מרגישה כאבי בטן ואין הקאות/שלשולים. מה ניתן לעשות? האם יש סיבה לדאגה? האם יש צורך לקבל טיפול רפואי במיידי? אודה לתשובתך.פתח בחלון חדש-
בלעית גוף קטן
לא ברור לי מה זה כינוי?? 07/02/2023 | 10:56כמה זמן לוקח לרדת בצואה???שעות ימים??? -
בליעה של גןף זר
גל 26/12/2021 | 13:40בלעתי חתיכת עץ באורך 4 סמ וברוחב חצי סמ בערך החתיכה דקה, האם צריץ ללכת לרופא? -
תשובת מומחה גוף זר
ד"ר אייל גל 30/05/2015 | 21:15אם זו חתיכה קטנה מפלסטיק סביר להניח שזה יעבור לבד את מערכת העיכול.
-
-
צליאק (לת)
רותם 06/02/2023 | 19:58שלום. ילד בן 10. תוצאת transglutaminase iga יצאה 16.5 (טווח תקין עד 14.99). בנוסף endomysial ab יצא חיובי. פריטין 14.5. שאר הבדיקות תקינות. בדיקה חוזרת לאחר חודשיים - יצאה דומה. אין לילד כאבי בטן, שלשולים וכו'. האם נדרשת ביופסיה או המשך מעקב? הערך לא נמוך מדיי לזיהוי בביופסיה?פתח בחלון חדש -
תולעים באף??
ארז 19/06/2014 | 16:36שלום, אני סובל לעיתים מתולעי מעיים כל חיי. כשיש לי תולעים אני נוטל ורמוקס וזה עובר. בימים האחאונים אני סובל מגירוד באף. אני ממש מרגיש שיש לי משהו שהולך בתוף האף. זה משגע ומפריע לי לישון. האם יכול להיות שיש לי תולעים באף? והכי חשוב שתענו לי על השאלה הבאה: האם ורמוקס הינו גם טיפול נגד תולעים באף כשם שהוא טיפול נגד תולעים במעיים? חשוב לי לדעת מה התשובה לשאלה זו. אני בטוח ב-99% שיש לי שם תולעים. תודה!פתח בחלון חדש-
תולעים האף
שיר 20/01/2023 | 01:01אם יש תולעים האף... כמו חוט לבן. איך מטפלים? והאם זה אפשרי תולעים האף? -
תשובת מומחה תולעים באף
ד"ר יורם רוזנבך 19/06/2014 | 16:51התולעים מסוג oxyuris אינם נמצאים באף אלא בוקעים מביצים שנבלעו במעיים.בתנאי היגיינה לקויים כפי שקורה בפעוטים,גרד בפי הטבעת ובהמשך חיטוט באף יכולים להעביר את ביצי התולעים לאף.
-
-
אחרי בדיקת קולונוסקופיה וגסטרו (לת)
אתי 05/01/2023 | 14:13אני יומיים לאחר בדיקת גסטרו וקולונוסקופיה ויש כאבי בטן מה עלי לעשותפתח בחלון חדש -
איפה בארץ עושים בדיקת דפקוגרפיה?
רותם 09/11/2015 | 19:37מתקשרת לבלינסון- אומרת לי לא אבל בבי"ח השרון עושים רק למי שמאושפז שם(ברצינות?!) אסותא-לא עושים גסטרומד-לא עושים תל השומר-עושים! אבל נתנו לי תור באפריל שאני סובלת כל כך.. האם ידוע לך על עוד מקומות בארץ בהם מבצעים את הבדיקה המסתבר כל כך לא נפוצה הזאת? תודה רבה וערב טוב רותםפתח בחלון חדש-
צילום התרוקנות בשיקוף
אס 02/01/2023 | 12:54מאוד חוששת נשמע בדיקה מאוד לא נעימה ולא פרטית -
תשובת מומחה דפקוגרפיה
ד"ר יורם רוזנבך 09/11/2015 | 19:44עד כמה שידוע לי הבדיקה מתבצעת גם באיכילוב ,אסף הרופא והדסה עין כרם.
-
-
גרפסים (לת)
איציק 19/12/2022 | 21:00סובל מתופעה מתסכלת..שילוב של הפרעות בקצב הלב עם מתן גרפסים יבשים..לפעמים זה לוקח גם 4 שעות..מה עושים?פתח בחלון חדש -
לפרוסקופיה וגסטרו (לת)
רותי 07/12/2022 | 14:40האם יש מניעה לעשות לפרוסקופיה וגסטרו ( באותו הזמן) שבועיים אחרי החלמה מקורונה?פתח בחלון חדש -
גזים והרגשה שמשהו תקרוע בגרון
ג׳ימי 03/03/2021 | 16:50שלום! אני משהו כמו שנה + מסתובב עם הרגשה שבאה וחולפת של משהו תקוע בגרון... ושאני כלה זמן צריך לבלוע, בנוסף גם גרפסים משונים שמרגיש שהם מגיעים מעמוק בפנים. מדי פעם גם עולה לי כמו נוזל(הרגשה של קצף בגרון) לעיתים רחוקות מאוד מלווה בצרבת אבל לרוב פשוט הרגשה של אוכל שלא יורד וגרפסים ללא הפסקה. ניסיתי להשתמש בnexum אבל זה ממש לא עזר. רעיונות למישהו?פתח בחלון חדש-
הנושא המדובר
חח 24/11/2022 | 23:11גילית מה זה? -
גילית?
היי 21/05/2022 | 01:47גם אני חווה את זה גילית מה זה
-
-
קולונסקופיה +גסטרוקופיה (לת)
מירי 22/11/2022 | 14:19בבוקר ביצעתי קולונסקופיה+גסטרוקופיה...הרופא אמר שהכל תקין ושוחררתי הביתה ...בבית נכנסתי לשרותים והיה דימום ביציאה שמאד מדאיג כי גם בהכנה בלילה היה לי דימום ביציאה שהודעתי לרופא לפני הבדיקה ....התקשרתי לבית חולים ואמרו לי לחכות ולבדוק ביציאה הבאה אם עדיין יש דימום ואם כן אז להתקשר שוב ...אני מאד דואגתפתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדה