פורום אלרגיה - עמוד 8
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
האם זאת אלרגיה? (לת)
ענת 09/08/2022 | 21:20שלום, לפני כשלושה חודשים הייתי מצוננת ואחרי שבוע זה עבר. נשארתי מאז ועד היום עם תוםעה של פעם ביום צורך לקנח את נחיר שמאל ויוצאת כמות גדולה של נזלת שקופה. פעם אחת ביום..הלכתי לרופא אאג שהביא לי אבמיס ספריי לאף לקחת חודש. תיכף עובר חודש ועדיין יש את התופעה פעם ביום. בנוסף, התחיל לי כאב בעין ימין ואחרי שבועיים גם בעין שמאל, בליווי אדמומיות.רופא עיניים אמר שזה יובש והביא טיפות לוטמקס וטיפות תחליף דמעות. הלכתי לאלרגולוג שעשה טסטים ואמר שאני אלרגית לפריחת עץ הזית ולג'וקים....(אין לי בבית) האלרולוג הביא לי כדורי אריוס לקחת חודש וחצי ואז לחזור אליו.טרם קניתי... השאלה שלי- האם יכול להיות שנזלת בנחיר אחד וכאב בעין(שנובע מיובש) בעצם המקור של זה -זה אלרגיה? תודה רבה רבהפתח בחלון חדש -
אמונוגלובולין e (לת)
לינה 08/08/2022 | 22:25אמונוגלובולין е גבוה 347. יכול לגלות רגישטת לגלוטן? סובלת מגירודים, קוצר נשימה, נפיחות, העייפות חרוניתפתח בחלון חדש -
קטון CG
שלי 05/11/2019 | 12:08האם חומר בשם benzisothiazolinone גם משתייך גם לקבוצה של החומרים שהם נחשבים לקטון CG, אשמח לדעת כי להרבה מוצרים שאין בהם Methylisothiazolinone ו- Methylchloroisothiazolinone יש את החומר שציינתיפתח בחלון חדש-
אלרגיה לקטון cg
אילנה 31/07/2022 | 22:11אבקת כביסה ללא קטון cg יש המלצות? -
אלרגיה
ארז 01/07/2022 | 21:10איך נקראת הקבוצה -
קטון cg
ליאת 28/09/2021 | 14:08פתחתי קבוצת פייסבוק לאנשים שאלרגים לקטון cg. כדי שיוכלו לשתף במוצרים -
קטון CG המשך
שלי 10/11/2019 | 14:37תודה רבה על המידע -
תשובת מומחה שייכות
ד"ר קובי שדה 10/11/2019 | 14:19בחלק גדול מהמיקרים גם חומר זה משתייך לשאר החומרים המכונים קטון CG ולכן כדאי להמנע גם ממנו אין רשימה רישמית של חומרים שאינן מכילים קטון סיגי
-
-
הידיים שלי כפות ידיים (לת)
רנית רויטל רפאל 29/07/2022 | 12:24אני אובחנתי עי קובי שדה כאחרגית לppdמאז הייתי 28 פעמים בבית חולים כי הם טוענים אין דבר כזה אלרגיה להיקל וppdלפני מס שנים לאחר מחלת מעי אחימות ואחרים שטיפות ידעים מגיל צעיר והיקיון עורי ממגע מים מתחיל נהיה,דק יבש מדמם לאחק רחיצה נראה כצעירה זקן דק מדמם פצוע אני ניסיתי פלקסעטול עוזר אין לידי כפפות לים למקלחת להיקוי גורם לפצעים כוויות דם כל יום ממצב זה לא מקבלת טיפול לשניבם חשבתי על הזרקות קולגן ליד כי את השאר אני נכה מאה אחוז ואין הכרה בעיה התחילו מעי רגיש למזון פיברומילאגיה ודיגאון ממצב ידי וכל רופאים מלבד אחד שיצא לפנסיה,לא מטופלת ומפוחדת בשני המצבים ppd ניקל מתכות מיידית הגעתי תמיון הרופא מסרב,ואומר אין דבר כזה,גם רופא העור החדש אין אלרגיה,כזו .ppdו אין דבר כזה וכמעט מתתי וטיפול לידיים ואמר שזה,שטויותעצם הזנב שבורה מאלימות בבקשה אני חייבת טיפולים בבריכה מה לעשות פרטי כמה שיעחה אני רוצה טיפולפתח בחלון חדש -
הרעלה מכימיקלים (לת)
קורל ארביב 28/07/2022 | 22:33העם אתה יודע לזהות הרעלה כרונית עם תסמינים קשים ?! עם כן אשמח להגיע לייעוץ וטיפול מקצועיפתח בחלון חדש -
חשיפה לאלרגן (לת)
אביגיל 26/07/2022 | 10:48היי בני בן שנה וחצי אלרגי לחלב,בוטנים וביצים. לא קיבלנו שום הנחיה מה צריך לעשות במקרה שהילד נחשף לאלרגן? האם ניתן לתת מיד פניסטיל כדי למנוע תגובות? או שעלי לחכות לראות איזה תגובה מתפתחת ואז לפעול בהתאם-פניסטיל או אפיפן לפי ההוראות שקיבלתי?? האם יש בעיה במתן פניסטיל לפני הופעת תגובה אלרגית? תודהפתח בחלון חדש -
שימוש באוטרקס וקלונקס
דודי 07/05/2017 | 10:20שלום ד"ר שדה אני לאחר התפרצות אורטיקריה חריפה שכמעט ונעלמה,מדי פעם משתמש באוטרקס שעווזר לי. העניין הוא שברקע אני סובל מחרדות מדי פעם וזקוק לקלונקס,השאלה שלי האם ניתן לשלב בין הכדורים או שישינה בעיה? תודה רבהפתח בחלון חדש-
אוטרקס ופרוזאק וגם אוטרקס עם אנדלקס
גליה 24/07/2022 | 22:50מותר לשלב ? בהתקף אורטיקריה -
תשובת מומחה כן מותר לשלב
ד"ר קובי שדה 07/05/2017 | 12:36
-
-
גרד בזמן פעילות גופנית
ניקי 22/05/2017 | 22:10שלום, אני סובלת מתופעה מרגיזה למדי, שמונעת ממני לבצע הליכות/ ריצה... בכל פעם שאני הולכת מהר, או רצה מעט - אני סובלת מגרד עז בשתי הרגליים, בעיקר באזור הירכיים, שאינו חולף ומאלץ אותי לעצור ולהתגרד (לעתים עד זוב דם). ניסיתי לשנות את תנאי ההתעמלות (מכנסיים קצרים/ארוכים, צמודים/רחבים, עם/בלי מזגן, חום/קור) ושום דבר לא עוזר. ניסיתי גם להמשיך בפעילות ולנסות להתעלם, אבל הגרד רק מתעצם עם הזמן וגם אחרי 20-30 דקות לא חולף. הגרד מפסיק רק 10-15 דקות לאחר שאני מפסיקה את הפעילות. האם יתכן שמדובר בסוג של תגובה אלרגית? יש משהו שניתן לנסות לעשות?פתח בחלון חדש-
קראתי על זה ויש לי תשובה
מיי 20/07/2022 | 22:39זה קשור לנימי הדם הקטנים שמתרחבים והמוח מפרש את זה כגרד. אצל אנשים שנמצאים בכושר תמידי זה פחות קורה כי הנימים נשארים רחבים אבל מי שלא בכושר רציף התגובה בגוף אחרת. מה שכן עם הזמן זה אמור להסתדר. קראתי על זה כי גם סבלתי מגרד מטורף חשבתי שנעקצתי בהתחלה כי הייתי עם מכנסיים קצרים אבל אז נזכרתי שזה קרה לי כבר בעבר אחרי חוסר פעילות גופנית. -
תשובת מומחה אלרגיה
ד"ר קובי שדה 23/05/2017 | 15:21ייתכן וזו סוג של אלרגיה... תיאורטית אולי גם למזון שאת אוכלת לפני האימון. פני אלינו לייעוץ www.allergynet.co.il
-
-
אלרגיה לחלב (לת)
שני 19/07/2022 | 23:18ביצענו טסטים והרופא כתב טסט לחלב וקזאין 4/5 מישהו יודע מה זה אימר?!פתח בחלון חדש -
מחסור ב G6PD
אמא מודאגת 09/05/2022 | 04:23היי מה מוגדר חשיפה לנפטלין - במסגרת מחסור ב G6PD אם יש בארון נפטלין האם כל הבגדים נגועים? האם הנפטלין נשאר על העור האם מי שלובש בגדים מאותו ארון, אסור לו להחזיק את התינוק? מה מוגדר לחשיפה לנפטלין מודה כל המענהפתח בחלון חדש-
G6pd
ר' 09/07/2022 | 13:31תשובה לאמא המודאגת, תזרקי לזבל את כל הנפטלין שיש לך בבית, גם לי יש ילד עם חסר באנזים זה וזרקתי את כל הנפטלין, זה אסור להם
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים