פורום אלרגיה - עמוד 6
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
אלרגיה ולאחריה חום. (לת)
ורד שני 17/10/2022 | 08:45הבן שלי פיתח אלרגיה פתאומית שמתבטאת בפריחה בידיים וברגליים גב וחזה. זה בא והולך ויכול לקרות כמה פעמים ביום. הלילה הזה הוא העלה חום. והתלונן על מיחושים בבטן ובחילות. והוא שלילי לקורונה. מה זה יכול להיות?פתח בחלון חדש -
אלרגיה לביצים וחלב (לת)
מורן 16/10/2022 | 00:09שלום, הבן שלי בן 9 חודשים. ביצענו בדיקת rast לביצים וחלב, הערכים: egg white 8.39, milk 6.57. התור שלנו לרופאת אלרגיה רק בדצמבר. אני לא מבינה מה הערכים אומרים, האם להימנע לחלוטין? אסור לתת מוצרים ש״עלולים להכיל״? האם אפשר לתת ביצה אפויה / מבושלת? שמתי לב שאם אוכל מוצרי חלב הוא מקיא, ומביצים נהיתה לו פריחה גדולה בפנים. אשמח להכוונה עד שנגיע לרופאה.פתח בחלון חדש -
נפיחות פתאומית בשפה העליונה (לת)
אנה 12/10/2022 | 14:12הבוקר התעוררתי והתחלתי להרגיש איך השפה העליונה שלי פתאום מתחילה להתנפח, לאחר כמה שעות שראיתי שזה לא עובר פניתי לרופא המשפחה שאמר שזה אנגיואדמה ונתן לי כדור טלפסט, אני לא מבינה מה עליי לעשות והאם מדובר במשהו חד פעמי או לא אני בת 37, בריאה, מעולם לא היה לי דבר כזה מה המשך הבירור? האם זו תופעה שיכולה להיות חד פעמית ולא לחזור יותר.. לקחתי אתמול והיום כדור לכאב גרון בשם ״סטרפן״ וזה הדבר היחיד שיכולה לחשוב עליו שיכל לגרום לזה כי לא אכלתי כלום אני מאוד חוששת ואשמח לכל הכוונהפתח בחלון חדש -
רגישות חריפה לריחות
Corali400@gamil.com 24/09/2022 | 15:21אני סובלת 4 שנים מרגישות חריפה לריחות במיוחד לכימיקלים עשיתי את כל הבדיקות הכל יצא תקין חוץ מבעיות בקיבה זה מגיע למצב שאני לא יכולה לתפקד רגיל ביום יום הרגישות גורמת לי לקשיי נשימה רעידות קשות תנועות לא רצוניות בפנים הפרעות בראייה עד מצב שלא נעים לי להסתכל על אנשים ובהלה נוראית מה זה יכול להיות? והעם יש טיפול לזה? תודה!פתח בחלון חדש-
רגישות לריחות
מלקמו(משה) 27/09/2022 | 23:49אני קורא את התגובה של corali400@gmail.com.גם אני סובל בדיוק מאותם תסמינים של רגישות לריחות וגם אותם תחושות שאת מספרת עם כול מיני הויות בפנים (בפרצוף)ובהלה נוראית. אני חשבתי שרק לי יש בעיה כזאת.אשמח לדעת עם יש טיפול או משהו שמקל על הבעיה -
רגישות לריחות
משה 27/09/2022 | 23:28היי.שמי משה ויש לי רגישות לריחות חזקים לדוגמא חומרי ניקוי בשמים סיגריות.האם יש טיפול שמקל או עוזר
-
-
סובלת גם מהתכווציות שרירים (לת)
Corali400@gamil.com 24/09/2022 | 15:40העם זה גם קשור לרגישות ?תודהפתח בחלון חדש -
אלרגיה לצבעי אקריל (לת)
רון 567 19/09/2022 | 21:33צבעתי את החדר עם הצבעים האלו ונהיה לי גירוד יכול להיות שהחומר האלרגן יוצא מהצבע כשהוא מתייבש? ומה אני יכול לעשות המקרה ואני לא רוצה להוריד את הציור מהקיר? אני כבר שבוע וקצת לוקח כדור ותרסיס נגד אלרגיה (קרדית האבק ועובש) יכול להיות שזה גורם לגוף להיות יותר רגיש?פתח בחלון חדש -
אלרגיה מתמשכת בעקבות חיסון כלבת "רביפור" (לת)
Bonobo 14/09/2022 | 13:55לפני חודשיים וחצי קיבלתי חיסון כלבת מסוג PCECV אשר גרם לי לקשיים בנשימה וסרפדת קשה בכל האזורים בגוף. במועד החיסון הראשון נתנו את הסוג הפעיל והסביל, ושבוע לאחר מכן מנה נוספת של הפעיל. האלרגולוג הסביר שהתופעות ימשכו מספר חודשים ורשם לי הרבה אנטיהיסטמינים. כיום, עדיין מופיעה סרפדת במגוון אזורים ובתדירות משתנה, בד"כ מלווית בגירודים מטרידים, ורגישות מוגזמת ביותר לכל גירוי בעור. השאלות שלי הן: 1. האם ניתן לבודד במדויק את מקור האלרגיה? הייתי שמח לדעת אם הרגישות היא לפוליג׳לין, להיסטמין שנוצר מהפירוק שלו, לאנטיביוטיקה אמפוטריצין B שיש בחיסון, או בכלל למשהו אחר. 2. האם יש גישות טיפול שונות מלבד נטילת אנטיהיסטמינים לטווח הארוך והקצר? קשה לי עם ההשפעה הפיזית של הכדורים (Telfast). 3. האם הסרפדת תמשיך כל עוד החיסון בתוקף - ז"א מעל חצי שנה..? תודה.פתח בחלון חדש -
אלרגיה לשיבולת שועל
אריאלה 11/03/2015 | 14:18שלום, אני שותה משקה שיבולת שועל כחצי שנה, התפתחה אצלי אדמומיות בלשון ופצע מתקלף בלשון - פצע שלא נעלם מזה כחצי שנה. האם יש אפשרות שפצע זה והאדמומיות בלשון הן כתוצאה מתגובה אלרגית למשקה שיבולת שועל? תודהפתח בחלון חדש-
גרד ויובש וכתמים כהים בפנים ובצוואר
אדידה 08/09/2022 | 13:50לפני שלושה חודשים התחלתי לשתות נס קפה עם שיבולת שועל מאז יש לי בעיית עור בפנים ובצוואר,האם חלב שיבולת שועל יכול לגרום לזה? -
תשובת מומחה אלרגיה
ד"ר קובי שדה 11/03/2015 | 21:41הסבירות היא נמוכה אך נסי להפסיק ותראי אם יש שיפור אם את מתלבטת פני אלינו לבדיקצת אלרגיה הביאי עמך את המשקה
-
-
התקף אלרגיה חריף פתאומי (לת)
מרים 07/09/2022 | 07:25לפני שבוע, קמתי באמצע הלילה עם גירוד נורא בכפות הידיים שמהר מאד עבר לכל הגוף ועם פריחה משמעותית. זמן קצר אח"כ התחלתי להרגיש שאני עומדת להתעלף, כאב בטן חד ובחילה. הזמנתי אמבולנס. ממד סטורציה היה תקין לחץ דם 80/40. לאחר כרבע שעה לחץ הדם עבר עלה והכאבים הפסיקו. גם הגירוד נרגע מעט ובבוקר נעלם לגמרי. בבוקר עדיין הייתי בתחושה כללית לא טובה, ודופק מהיר. אני לא יודעת אם זה אכן התקף אלרגיה או אולי התקף חרדה? איך אפשר לדעת? אני לא אלרגית לכלום ולא היו לי בעבר התקפים כאלה.פתח בחלון חדש -

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים