פורום אסתטיקה רפואית - עמוד 6

-
פיגמנטציה (לת)
רונית 03/10/2017 | 23:55היי, כתמים בשוק לאחר הסרת יבלת ויראלית. כיצד ניתן להסיר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הסרת שיער בלייזר ואסטו/ציפרלקס (אסציטלופרם) (לת)
לייזר 13/07/2017 | 18:59שלום, רציתי לדעת אם יש איסור לבצע הסרת שיער בלייזר בזמן לקיחת התרופה (לקחתי חצי כדור-5 מג במשך 3 חודשים אחרונים, ובשבוע האחרון ירדתי ל5 מג פעם ביומיים).הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פצעים על איבר המין (גבר) כתוצאה מגילוח . (לת)
עידן 19/06/2017 | 21:22תודה על העזרה קודם כל. אני סובל כבר המון זמן מ"שאריות" פצעים על איבר המין ועל שק האשכים כתוצאה מגילוח שביצעתי לפני מספר חודשים, המכונה פשוט תפסה לי את העור וחתכה לי אותו כניראה, מאז אני לא מתגלח איתה אבל הפצעים נשארו. על איבר המין עצמו יש 3-4 נק' שנראות כמו נק חן נפוחות כתוצאה מכך, ולפעמים אני מנסה לקלף אותם כי אני מת כבר שזה יעבור לי וזה גורם להם לדמם אז הפסקתי עם זה. על שק האשכים יש לי נק אחת כזאת אבל זה בקושי מורגש. חשבתי שזה יעבור עם הזמן אבל לפחות מאז שאני עם בת הזוג האחרונה שלי אני זוכר שזה קיים, עשרה חודשים בערך. מה אפשר לעשות ? זה כבר ממש התחיל להגעיל אותה והאמת שגם אותי .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שימוש בשמן מרוקאי (לת)
שמן מרוקאי 15/06/2017 | 17:40היי אני משתמשת במוצר הזה של שמן מרוקאי לשיער השאלה אם זה פוגע בעור הקרקפת כי מאז השימוש יש לי קשקשים אבל המוצר באמת משפר את מראה השיער במקביל לזה שהוא עושה קשקשים. http://www.dealcosmetics.co.il/items/1216329-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%90%D7%99-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%A8הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
רואקוטן לשיפור מרקם עור הפנים (לת)
רביד 27/05/2017 | 12:03שלום רב, אני סובלת מעור דק ושקוף. אני בת 41 ומרקם העור נראה לא משהו. בכל אזור קו הלסת העור נראה במראהו כמו סימני צלוליטס ובפאות נראה צלקתי מעט. נאמר לי על ידי קוסמטיקאית שיש ליקומדונים לבנים בפנים אבל לא בהגזמה כמעט ולא נראה. בהתייעצות עם רופא עור בכיר בטענה על מרקם העור הומלץ על רואקוטן 20 מ"ג פעמיים בשבוע. הוא אמר שזה ישפר את מרקם העור.חשבתי על סקין בוסטר והוא פשוט אמר שהטיפול יכול לעזור לא פחות. תמיד שמעתי שרואקוטן מתאים לאקנה קשה ואני רחוקה שנות אור מזה. אשמח לחוות דעתכם האם כדאי לטפל בבעייתי בדרך שהמליץ הרופא? מה אתם הייתם ממליצים? אני ממש מתוסכלת ממרקם העור שלי. תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
גושים בקרקפת (לת)
ורד 27/05/2017 | 10:40היי, מזה כ-5 שנים שיש לי 3 גושים בקרקפת שבזמן האחרון גדלו ובנוסף התווספו לי עוד 3 חדשים מה עליי לעשות ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שקיות מתחת לעיניים בגיל צעיר (לת)
jony 22/04/2017 | 19:23שלום רב רק סיימתי את גיל ההתבגרות ושקיות מתחת לעיניים, הפנים שלי נפוחות ואני סובלת מפריחה ב]פניי ואז העור ניהיה רע טרם נמצא פיתרון לפריחה. מה ניתן לעשות ומה מומלץ לעשות עם שקיות מתחת לעיניים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הסרת שיער לילדה בת 6 (לת)
שלי קליין 18/04/2017 | 10:55שלום רב. יש לי ילדה בת 6 שיש לה יתר שיער על הידיים, הגב והרגליים. הדבר מאוד מפריע לה עד כדי שהיא כבר לא מוכנה ללבוש בגדים קצרים גם כשמאוד חם. האם ניתן בגיל כזה לעשות טיפולי לייזר להסרה? זה הדבר היחיד שהיא מוכנה לעשות (מאחר וזה לא כרוך בשום כאב).הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
צלקת על העור (לת)
אודי 16/10/2016 | 00:00שלום אני בן 25 ובחודשים האחרונים שמתי לב שנהיה לי סוג של כמו פצע קטן בבטן התחתונה שמסביבו עיגול אדום קטן שמסרב להיעלם משום מה. *.זה לא מפריע לי יותר מדי חוץ מבפאן האסטטי וגם לא כואב ... רציתי לשאול אם יש דרך להעלים את זה ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
וריד כחול מעל העף בין העיניים לתינוקת (לת)
שירה 19/08/2016 | 11:54שלום רב, לביתי בת ה-7.5 חודשים יש וריד כחול בולט בצבעו בין העיניים מעל האף, מאז שהיא נולדה. נאמר לי שעם הזמן, עם התעבות ושיזוף העור זה ידהה, אך כרגע אין שינוי וזה בולט מאוד. רציתי לדעת האם יש לכך טיפול אסתטי? לייזר או אחר? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
סקולפטרה
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
הסרת נקודת חן

פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםהשתלות שיער
בפורום השתלת שיער ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר גילוני, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיערפורוםהקטנת חזה
בפורום הקטנת חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הקטנת חזה