פורום אסתטיקה רפואית - עמוד 8

-
ריסים (לת)
ויקטוריה 25/09/2015 | 17:12שלום, עברתי הלחמת ריסים לא ההיתי מרוצה ולאחר שבוע ביקשתי מהקוסמטיקאית להוריד לי אותה.ההלחמה פגעה מאוד בריסים שלי שאמנם הם בהירים אבל היו עבים מלאים וארוכים וכרגע הם דלילים משמעותית כתוצאה מריסים שנתלשו והאורך שלהם נפגע. האם הם יחזרו למצבם הקודם ויצמחו מחדש?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
זיעה (לת)
דין 13/06/2015 | 22:07שלום דר ברצוני לשאול לגבי בוטלניום אי (בוטוקס) האם אפשר להשתמש בו לטיפולים בהזעת יתר בפנים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
צלקות אקנה (לת)
קארין 21/01/2015 | 17:14יש אפששרות להעלים צלקות מאקנה (חורים עמוקים) בפנים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
צלקות אקנה טיפול בגלי רדיו
נטי 13/07/2014 | 08:48שלום אבקש המלצה לרופא עור המתמחה בטיפול בצלקות אקנה דרך גלי רדיו.תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול באקנה
ד"ר ינאי דור 13/07/2014 | 21:01אשמח להמליץ על טיפול. תוכלי לפנות אלי לדוא"ל או ליצור קשר דרך האתרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה טיפול בצלקות אקנה
ד"ר ינאי דור 13/07/2014 | 21:00ישנם כמה סוגי טיפול והם מותאמים לפי הצלקות העומק ומצבים רפואיים נלווים. בחלק מהמקרים אני גם משלב מספר פרוצדורות כדי לקבל שיפור משמעותי יותר. במידה ותרצי ניתן לקבוע פגישת ייעוץ שבמהלכה אוכל להמליץ על פיתרון טיפוליהוסף תגובה
-
טיפול בגלי רדיו
nati 13/07/2014 | 20:54מומחה באזור המרכז,שפלה אפשרות לקופ"ח מכבי אך אם ישנו רופא מומלץ יותר משמעותית אפשרי גם באופן פרטי.אשמח אם תסביר לי על הפרוצדורה האם ישנם סיכונים כגון צלקות נוספות וכו' עקב הטיפול .תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה מומחה עור
ד"ר ינאי דור 13/07/2014 | 08:51בשמחה. רק באיזה אזור בארץ ובמסגרת איזה קופה?הוסף תגובה
-
-
שערה הפוכה בזקן
אדם 15/06/2014 | 18:52שלום, יש לי באיזור הזקן מקרים חוזרים של שערה הפוכה. בטיפול כירורגי נקודתי הוצאתי אותן אך לאחר ביקורים חוזרים אצל הכירורג הוא המליץ לי לעשות לייזר באיזור הפנים. שאלתי היא, האם לאחר טיפול לייזר כזה יהיו לי קרחות בזקן?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פגישת אבחון
ד"ר ינאי דור 07/11/2014 | 12:40www.panimyafot.netהוסף תגובה
-
צמיחה הפוכה בזקן
דרור 07/11/2014 | 07:54אשמח לקבל המלצה לטיפול מיקצועי במרכז או איזור שפלה .תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה צמיחה הפוכה של שערות
ד"ר ינאי דור 15/06/2014 | 18:58במקרים שבהם ישנה צמיחה חוזרת הפוכה של השערות מומלץ לטפל בדרך של שילוב של נקיון פנים יסודי (פילינג) וטיפול בלייזר להסרה מקומית של שורשי השערות. בתקווה שהאזור יישאר חלק, גם אם מדובר בכמה טיפולים באותו מקום. אם תרצה, תוכל לכתוב לי לדוא"ל מהיכן בארץ ואפנה בשמחה למקום שבו ניתן יהיה לעבור את הטיפול בצורה מקצועית ויעילה.הוסף תגובה
-
-
חוטים נספגים בסנטר
אודליה 02/09/2014 | 10:17שלום, אני בת 35 ויש לי סנטר קטן, אני לא רוצה לעבור ניתוח. האם טיפול עם חוטים נספגים יכול להיות יעיל? מה הסיכונים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חוטים
ד"ר ינאי דור 26/10/2014 | 16:36שלום. בהחלט חלק מהטיפול יכול לכלול חוטים. אשמח אם תקבעי פגישת ייעוץ לאבחון מדויק יותרהוסף תגובה
-
-
דרמה רולר רפואי
נרקיס 28/09/2014 | 15:10עשיתי אצל רופא עור רולר אחריי הטיפול העור היה מבריק וקורן עברו שבועיים והעור נראה יבש והצבע שלו נהיה יותר כהה האם זה חלק מתהליך ריפוי??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מזותרפיה ורולר
ד"ר ינאי דור 26/10/2014 | 16:34אני באופן אישי עברתי מהרולרים לטיפול מזותרפי באמצעים מתקדמים יותר. בכל אופן, הטיפול בדרך כלל לטעמי יעיל יותר ועם תוצאות יותר טובות אם הוא נעשה בסדרת מפגשים מתוכננים עד לקבלת התוצאה הרצויה.הוסף תגובה
-
-
מקריח?
אנונימי 01/10/2014 | 18:36היי, אני בן 20. משרת בצבא (אולי הנשירה נגרמת מהתספורת הקצרה של הצבא?) לאחרונה אני שם לב לשיער שנראה קצת מוזר (אני לא מבין בזה לכן אני שואל פה) תמונות לדוגמא: [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up411.siz.co.il/up2/ujt3jjgnkm2m.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up411.siz.co.il/up2/zzw3xnynmiji.jpg[/IMG][/URL] אשמח לתשובה מהירה, בתודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה התקרחות
ד"ר ינאי דור 26/10/2014 | 16:31קיימים מספר טיפולים מונעי התקרחות נוספת. תוכל ליצור קשר ולקבוע פגישת ייעוץ בשמחה.הוסף תגובה
-
מקריח?(תיקון)
אנונימי 01/10/2014 | 18:38מכיוון שאי אפשר לראות את התמונות אבקש להיכנס ללינקים http://sizmedia.com/my.php?i=zzw3xnynmiji.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=kjmezextt31m.jpgהוסף תגובה
-
-
הסרת קלואיד
לי 06/10/2014 | 23:54שלום ד"ר דור, בגיל 18 עשיתי בחנות קוסמטיקה עגיל רגיל בחלק העליון של האוזן (האפרכסת). כשנה וחצי לאחר מכן, בזמן שסבלתי מדלקת בגרון, האוזן החלה לכאוב ולהתנפח. הסרתי את העגיל ולאחר מספר ימים גיליתי שנוצר קלואיד. מאז חלפו עשר שנים וכיום הקלואיד בגודל של אפון ובצבע ורוד. אני מעוניינת להיפטר ממנו, אך באופן בטוח ומבלי לגרום לעצמי נזקים נוספים. לאחרונה, נתקלתי בשיטה להסרת קלואיד על ידי קשירתו בגומיה, דבר שגורם לו "למות" ולנשור. שאלותיי הן: האם היית ממליץ על שיטת טיפול כזו במקרה של קלואיד קטן? האם ישנו סיכון שהקלואיד יחזור לאחר הסרתו? כדאי לשקול שיטת טיפול אחרת? תודה מראש על התייחסותך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קלואיד
ד"ר ינאי דור 26/10/2014 | 16:30הייתי ממליץ לפנות לרופא עור על מנת לשלול תגובה זיהומית אפשריתהוסף תגובה
-
-
עור רפוי אחרי ירידה רצינית במשקל
גיל 12/08/2014 | 17:21שלום, אני בן 24, במהלך השנה האחרונה ירדתי 46 ק"ג במשקל באמצעות דיאטה מוגזמת ופעילות פיזית רבה, התחלתי בBMI של 36, וסיימתי ב-20. הדיאטה והאימונים היו לא בריאים ואני מודע לכך ומצטער על הבחירות העגומות, אבל אני כרגע מנסה למצוא פתרון למצב שאני נמצא בו עם עודפי שומן תת-עורי ועור מאוד רפוי שלא נצמד לגוף. רציתי לקבל ייעוץ בתחום אבל שאינו בא דווקא ישר לכיוון של ניתוחים, כי אני מעדיף להימנע מכך. לאיזה רופא עלי ללכת כדי לקבל ייעוץ אובייקטיבי שלוקח בחשבון את כל האפשורויות הקיימות, אבל גם יידע להגיד לי אם המצב קיצוני עד כדי ניתוח? תודה ממש מראש על העזרה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תחום
ד"ר ינאי דור 12/08/2014 | 17:30בתחום האסתטיקה. מי שיש לו ניסיון בתחום בריאטריההוסף תגובה
-
תודה, אך איזה סוג רופא עלי לחפש?
גיל 12/08/2014 | 17:28איזו התמחות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה טיפולים לאחר ירידה במשקל
ד"ר ינאי דור 12/08/2014 | 17:25שלום רב. ישנן הרבה דרכים לא ניתוחיות. אני מציע פגישת ייעוץ לאבחון שלם ומדויק יותרהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
הסרת נקודת חן
-
סקולפטרה

פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםהשתלות שיער
בפורום השתלת שיער ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר גילוני, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום השתלות שיערפורוםהקטנת חזה
בפורום הקטנת חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הקטנת חזה