פורום אסתטיקה רפואית - עמוד 11

-
טיפול לשפתיים - כמה זמן החומר מחזיק מעמד
אסתי 29/12/2013 | 10:46הי. אני רוצה לעשות טיפול לשפתיים, כמה זמן החומר מחזיק מעמד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזרקות חומר מילוי זמני לשפתיים
דר' ינאי דור 31/12/2013 | 10:28הזרקות חומר מילוי זמני לשפתיים הן לתקופה של בין תשעה חודשים לשנה, משתנה בהתאם למטופלת ולסוג הטיפול.הוסף תגובה
-
-
מסיכת חומצה היאלורונית
דבורה 26/12/2013 | 17:50שלום רב. הקוסמטיקאית שלי המליצה לי על מסיכת חומצה היאלורונית ואמרה לי שזה כמו ההזרקות רק בטיפול שטחי. זה נכון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה המסכה עוזרת רק לקמטים שטחיים ולתקופה קצרה...
דר' ינאי דור 29/12/2013 | 10:46המסכה עוזרת רק לקמטים שטחיים ולתקופה קצרה, ולכן צריך "לתחזק" את האזור בצורה שוטפת. טיפול לטווח ארוך יותר בקמטים (במיוחד קמטים משכבה עמוקה) מצריך אבחון וטיפול על ידי אסתטיקן. הייתי מציע לך לקבוע פגישת ייעוץ כדי לבצע אבחון יעיל ונכון.הוסף תגובה
-
-
קמטים עמוקים בפנים אחרי ניתוח שרוול לקיצור קיבה
עדנה 25/12/2013 | 14:21שלום שמי עדנה ועברתי ניתוח שרוול לקיצור קיבה, ירדתי 33 ק"ג עד עכשיו אבל נוצרו לי קמטים עמוקים מאוד בפנים. איך אפשר לטפל בזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מראה נפול ו"עייף"
דר' ינאי דור 26/12/2013 | 17:50ירידה משמעותית במשקל הגוף מביאה גם לירידה בכמות השומן בפנים, הקמטים מודגשים ומעמיקים, מה שמביא למראה נפול ו"עייף". ניתן לטפל בתופעה הזאת בגישה כוללת ולא נקודתית מכמה זוויות טיפול, אני ממליץ לך לקבוע פגישת ייעוץ בקליניקה שלי, ונוכל לבנות תכנית טיפול מסודרת.הוסף תגובה
-
-
חומרי מילוי מומלצים
מירי 24/12/2013 | 09:05הי שמי מירי וקראתי שיש כמה סוגים של חומרי מילוי, על איזה אתה ממליץ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חומרי המילוי
דר' ינאי דור 25/12/2013 | 14:20צריך להבין שחומרי המילוי (המבוססים על חומצה היאלורונית) מיוצרים בכל העולם ועל ידי חברות שונות. משרד הבריאות מאשר יבוא ושימוש של חלקן לאחר שהשתכנע שהן עומדות בסטנדרטים הנדרשים. לצערי, ישנם גם חומרים שמגיעים לארץ בדרכים אחרות ורמת הבטיחות והיעילות שלהם בספק רב. בנוסף, חומרי מילוי באים בדחיסויות ובמבנה מולקולרי שונה, לעיתים יחד עם חומרים נוספים (כמו מאלחשים למשל), והם מותאמים לטיפולים מסוימים, ולכן ישנם טיפולים מסוימים שאעדיף להזריק חומר מסוים ולא חומר אחר.הוסף תגובה
-
-
חומר מילוי קבוע לשפתיים
סיוון 23/12/2013 | 10:47שלום ד"ר. שמעתי שיש חומר מילוי קבוע לשפתיים. האם זה בטוח?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חומרי מילוי קבועים
דר' ינאי דור 24/12/2013 | 09:04לאורך השנים השתמשו בחומרי מילוי קבועים מסוגים שונים כגון סיליקון וביו אלקמיד (POLYALKYLIMIDE). במקרים מסוימים היו תופעות לוואי כמו נדידה של החומר, ובמקרים קשים יותר תגובות זיהומיות של הגוף (אוטואימוניות), מה שגרם בחלק מהמקרים להפסקה מוחלטת של השימוש בחלק מהחומרים כמו במקרה הביו אלקמיד. הבעיה העיקרית (מלבד זיהומים כמובן) הינה השינויים במבנה הפנים, דבר טבעי לגמרי, שחומר מילוי קבוע לא תמיד יחמיא להם. אני מעדיף את השימוש בחומרי מילוי זמניים בגלל רף הבטיחות הגבוה שלהם והידיעה שהצרכים האסתטיים משתנים עם הגיל.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
סקולפטרה
-
ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
-
הסרת נקודת חן
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםהקטנת חזה
בפורום הקטנת חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הקטנת חזהפורוםאסתטיקה רפואית
בפורום אסתטיקה רפואית ניתן להתייעץ עם ד"ר נטליה קובלוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אסתטיקה רפואית