פורום כירורגיה פה ולסת

-
ניתוח בלסת (לת)
אלינוי 25/03/2025 | 14:31היי הילד שלי נפל ופתח את הסנטר עשו לו הדבקה בנוסף יש לו שבר בלסת התחתונה הרופא המליץ לנתח ולעשות את התהליך עם הסגירת שיניים 3 שבועות הילד בן 8 ופחדנו איך הוא הסתדר פרק זמן ארוך כל כך הבנתי שההחלמה לבד היא 50 טוב 50 לא טוב מה הסיכונים ? החלטנו כרגע לא לעשות את הניתוחהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פגיעה בעצב בפה בעקבות שתל (לת)
לורן 17/03/2025 | 21:21סבתא שלי סובלת מפגיעה בעצב מלפני כמה שנים כרגע היא מרגישה שריפה בחך ובלשון, כבר שנה לוקחת כדורי גבנטן ממומחה פה ולסת וזה כבר לא עוזר לה, מה ניתן לעשות? בנוסף יש לה תחושת דיכאון וחולשה ורעידות בגוף לפעמים. בבקשה נשמח לתשובה בהקדם אנחנו לא יודעים איך לעזור לה תודה רבה ובשורות טובות 0543349854הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
Tmj ו mri עצבים קרניאליים (לת)
הדס 08/03/2025 | 18:13הי סובלת שנים רבות מכאבים במפרק, יש מרכיב נוירומוסקולרי ומחלת מפרק ניוונית דלקתית. מטופלת מספר שנים עם פיזיותרפיה, תרופות, חסמים עצביים ובוטוקוס. עדיין אין הטבה כ"כ ולכן הופניתי לבדיקת mri עצבים קרניאליים בשאלה של כאב ממקור עיצבי. פענוח - פיתול של עורק SCA משמאל עובר בסמוך ב REZ של עצב טריגמינלי שמאלי, ללא אפקט מסה ברור עליו. לא ניתן לשלול קונפליקט נוירווסקולרי באזור מוצא של עצב טריגמינלי ציסטרנלי משמאל. מה זה אומר? האם יש בעיה עצבית? אם כן- מה הטיפול היעיל? מיואשת ממצביהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עצם שיצא לאחר עקירה (לת)
נועה 01/03/2025 | 19:48שלום,לפני חודש חצי עשיתי עקירה והשתלה בוזמנית של שן טוחנת למעלה.מכתשית נסגרה,שתל יציב,אבל לפני שבוע שמתי לב שיש מין חתך על החניכיים קצת מתחת לקו השתל.היו קצת כאב .הלכתי לרופא אמר ששתל בסדר.היום פתאום התחלתי להרגיש כמו קוץ כזה.חשבתי אולי זה פצע.כאשר נגעתי הבנתי שזה עצם או חתיכה של שן.מה זה יכול להיות והאם אני יכולה להמשיך בשיקום ,כוונה לשים כתר בהמשך.האם חתיכה הזאת רואים בצילום?הוא עשה לי צילום לפני כמה ימים כאשר עוד לא הרגשתי עצם,ואמר שהכל בסדרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מתן אקלסטה iv , לפני הקצעת שורשים.
מירי 12/02/2025 | 21:50יש צורך דחוף במתן אקחסטה iv. התבקשתי להביא אישור מרופא שיניים שלא צפוי טיפול כירורגי חודרני. זקוקה לטיפול הקצעת שורשים. האם מותר לי לקבל אקלסטה וכמה שבועות אחר כך לבצע הקצעת שורשים? הרי זה לא טיפול כירורגי חודרני.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום מירי
ד"ר נבות גבעול 23/02/2025 | 13:19ממליץ לדחות את קבלת הקלסטה לאחר טיפול החניכיים אם אפשרהוסף תגובה
-
-
צריבה בלשון לאחר השתלת עצם ושיניים
יפעת 01/02/2025 | 13:13בת 70. מיזה חצי שנה תוך כדי השתלת שיניים סובלת צריבה עזה בלשון ופה ושפתים יבשות. רופא המטולוג לא ראה שחסר לי רוק. בשעות הערב הכאבים מתגברים. הלשון מיבנה גיאוגרפי. חורים וסדקים. רק שתיה חמה מרגיעה קצת את הלשון. רופא משפחה נתן משהו לגרגר את הפה, זה מקל לכמה שעות ושוב הלשון שורפת. מה עושים? זה בלתי ניסבל. אודה על עזרתכם.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום יפעת
ד"ר נבות גבעול 23/02/2025 | 12:37יש לבדוק אצל מומחה לרפואת הפההוסף תגובה
-
-
פה ולסת
מאט 12/03/2023 | 07:51דוקטור יקר שלום רב, רציתי לשאול מניסיונך הרב, מהו אחוז הטרנספורמציה מלוקופלאקיה (ללא דיספלציה) לאורך השנים? האם האחוז יורד או עולה ככל שעובר הזמן? תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום חנה
ד"ר נבות גבעול 23/02/2025 | 12:36לא, דלקת במפרק הלסת לא גורמת לבחילות.הוסף תגובה
-
דלקת בפרק לסת עקב מנשך
חנה פנחס 31/01/2025 | 18:27ערב טוב שבת שלום דר' יקר רציתי לשאול עם דלקת בפרק לסת גומרת להקאות ובחילות אשמח למענה תודה חנההוסף תגובה
-
תודה רבה דוקטור יקר
מאט 10/05/2023 | 13:18מודה לך מאוד. רק בריאות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה שלום מאט
ד"ר נבות גבעול 23/04/2023 | 13:38אחוז הטרנפורמציה עד 5% . עולה עם הגילהוסף תגובה
-
אודה לתגובתך דוקטור יקר
מאט 05/04/2023 | 11:33תודה. ראיתי שענית לשאלות שנשאלו אחרי תאריך שאלתי, במידה ופספסת אודה מאוד לתגובההוסף תגובה
-
-
לשון צורבת, שריטות ושכבה לבנה, כתמים חומים ירקרקים התחתון של הלשון
דפני 30/01/2025 | 21:35שלום, כמה הי ים לאחר טיפול אצל רופא שיניים (שתי סתימות) ואולי אין קשר - התחילה צריבה חזקה בלשון. בבוקר יש שכבה לבנה על הלשון וכעת אני גם רואה כתמים ירקרקים בשני הצדדים מתחת ללשון. למי לפנות לאבחון והאם יש טיפול ביתי במיידיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום דפני
ד"ר נבות גבעול 23/02/2025 | 12:35יש לחזור אל הרופאהוסף תגובה
-
-
כאב בלסת באזור הלחי בזמן שאני חולה
אלי 20/01/2025 | 23:03מדי פעם כשיש לי איזה וירוס מתלווה לזה גם כאב בלסת זה נמצא בצד של הפנים קרוב לאוזן למה זה קורה? האם יש לזה טיפול?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
כאב בלסת
אליעד 02/02/2025 | 22:49במידה וזה וירוס בעצב איך מטפלים בזה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה שלום אלי
ד"ר נבות גבעול 29/01/2025 | 23:43חסרים נתונים יתכן שביטוי של הוירוס הנמצא רדום בעצב צריך לשלול בעיה במפרק הלסתהוסף תגובה
-
-
בחילה וחוסר תיאבון דלקת במפרק הלסת
מיכל 15/03/2024 | 11:47לפניי 3 שבועות התחילו כאבי ראש וכאב גרון בחחק האחורי למעלה. לפני שבועיים התחיל כאב באוזן בדיקה שלל אאג העלתה אודם בתופית באיזור אחורי , פוליפים באף וזהו. כאב התפשט ליד האוסן מקדימה ומתחת לרקה כאב מאוד חזק. הלכתי לרופא שיניים עשה צילומים שלל בעיית שיניים ובדק מנשך ראה דהסגירה הולכת שמאלה כל הזמן והציע שזה דלקת במפרק הלסת ואלך למומחה פה ולסת. תור לוקח זמן ובינתיים סובלת מכאבים באוזן מתחת לרקה, בסינוסים, בצוואר, בראש וכו מה שמטריד אותי גם שבשלושה ימים אחרונים יש לי בחילות וחוסר תיאבון. האם יכול להיות קשור ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
פרקי לסת
חנה פנחס 29/01/2025 | 12:44יש בעיה מנשך נותה שמאלה וכאבים בפרק לסת באוזנן שמאל ויש לי בחילות והקאות האם זה מלסתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה שלום מיכל
ד"ר נבות גבעול 26/03/2024 | 11:10מה שמטריד אותך -בחילות וחוסר תיאבון, לא קשורים לבעיה במפרק הלסת.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
עקירת שן בינה
-
ניתוח חניכיים
-
בדיקות קשורות
-
תרבית לשון
-
מונחים קשורים
-
לסת
רופאים בתחום
ד"ר הילטון קנגיסר
רפואת שיניים
4.9
( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"

ד"ר מיכאל גיזונטרמן
רפואת שיניים
5.0
( 11 חוות דעת )
"דר׳ מיכאל הוא רופא מסביר פנים, אשר נותן
לי תחושה טובה (כמה שכבר אפשר בטיפול שיניים🙂).
הוא זמין לשאלה/בעיה בכל שעה.
התחושה שלי היא שיש כאן רופא שמלווה אותך ואכפת לו מהמטופל."

ד"ר אלי רוזנפלד
כירורגיית פה ולסת
4.9
( 13 חוות דעת )
"קיבלתי יחס אנושי מאוד ודר.רוזנפלד טיפל בי ברגישות והבנה לגבי מצבי.
הוא מהוד מקצועי."
ד"ר הילטון קנגיסר
רפואת שיניים
4.9
( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"

ד"ר מיכאל גיזונטרמן
רפואת שיניים
5.0
( 11 חוות דעת )
"דר׳ מיכאל הוא רופא מסביר פנים, אשר נותן
לי תחושה טובה (כמה שכבר אפשר בטיפול שיניים🙂).
הוא זמין לשאלה/בעיה בכל שעה.
התחושה שלי היא שיש כאן רופא שמלווה אותך ואכפת לו מהמטופל."

ד"ר אלי רוזנפלד
כירורגיית פה ולסת
4.9
( 13 חוות דעת )
"קיבלתי יחס אנושי מאוד ודר.רוזנפלד טיפל בי ברגישות והבנה לגבי מצבי.
הוא מהוד מקצועי."
ד"ר הילטון קנגיסר
רפואת שיניים
4.9
( 30 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםכירורגיה פה ולסת
בפורום כירורגיה פה ולסת ניתן להתייעץ עם ד"ר נבות גבעול, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגיה פה ולסת