פורום כירורגיה פה ולסת - עמוד 2

-
בחילה וחוסר תיאבון דלקת במפרק הלסת
מיכל 15/03/2024 | 11:47לפניי 3 שבועות התחילו כאבי ראש וכאב גרון בחחק האחורי למעלה. לפני שבועיים התחיל כאב באוזן בדיקה שלל אאג העלתה אודם בתופית באיזור אחורי , פוליפים באף וזהו. כאב התפשט ליד האוסן מקדימה ומתחת לרקה כאב מאוד חזק. הלכתי לרופא שיניים עשה צילומים שלל בעיית שיניים ובדק מנשך ראה דהסגירה הולכת שמאלה כל הזמן והציע שזה דלקת במפרק הלסת ואלך למומחה פה ולסת. תור לוקח זמן ובינתיים סובלת מכאבים באוזן מתחת לרקה, בסינוסים, בצוואר, בראש וכו מה שמטריד אותי גם שבשלושה ימים אחרונים יש לי בחילות וחוסר תיאבון. האם יכול להיות קשור ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
פרקי לסת
חנה פנחס 29/01/2025 | 12:44יש בעיה מנשך נותה שמאלה וכאבים בפרק לסת באוזנן שמאל ויש לי בחילות והקאות האם זה מלסתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה שלום מיכל
ד"ר נבות גבעול 26/03/2024 | 11:10מה שמטריד אותך -בחילות וחוסר תיאבון, לא קשורים לבעיה במפרק הלסת.הוסף תגובה
-
-
ג'ולה בחניכיים לאחר עקירה
Alma 26/01/2025 | 00:30עקרתי לפני 4חודשים שן בלסת תחתונה.אחרי העקירה התפתחה מכתשית שטופלה. אחרי בערך 3חודשים צמחה ג'ולה על החניכיים ליד השן שליד העקירה.ויש לי כאבים ורגישות באזור.מה זה יכול להיות ומה הטיפול?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום אלמה
ד"ר נבות גבעול 29/01/2025 | 23:45יכול להיות זיהום מקומי . יש לגשת לרופא .הוסף תגובה
-
-
פרנקטומי בשפה תחתונה
לי 14/01/2025 | 10:04עקב נסיגה וכיס שנוצר בשן קדמית תחתונה, הומלץ לי על ידי רופאת השיניים לעבור פרנקטומי של השפה התחתונה. אומרת שהפרנום מושך את החניכיים ותורם לנסיגה והגדלת הכיס. האם ההליך נעשה אצל כירורג בלבד או שגם אצל פריודנט מומחה חניכיים ? האם יתכן שינוי באיזור השפה ולאחר הפרנקטומי השפה התחתונה "תצא" קצת החוצה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום לי
ד"ר נבות גבעול 29/01/2025 | 23:41צריך לבדוק עם הרופא לא מדובר בפעולה מורכבת. לא צפוי שינוי בעמדת השפההוסף תגובה
-
-
לשון דוקרת
נועהגם 12/01/2025 | 13:32מזה כחודישיים שיש לי תחושה שהלשון דוקרת. אני לא רואה פצעים, אבל זה מרגיש כאילו גדלו עליה קוצים. יש לי גם טעם רע בפה מדי פעם ונראה לי שאין לי מספיק רוק יחסית למה שהיה בעבר. רופא המשפחה הפנה אותי למומחה פה ולסת. מעבר לעובדה שדרך הקופה יש תור לספטמבר הבא אז קבעתי למושלם, האם זו אכן הכתובת הנכונה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום נועה
ד"ר נבות גבעול 29/01/2025 | 23:39הכתובת הנכונה מומחה לרפואת הפההוסף תגובה
-
-
בליטה קשה בחלק האחורי של הלסת העליונה
מרי 09/01/2025 | 18:18שלום גיליתי במישוש אצבע, בחלק האחורי של הלסת העליונה בליטה נוקשה , במישוש מרגיש כמו עצם שכאילו פרצה את החניכיים. מה זה יכול להיות? אין כל סימפטום אחר , כאב , הפרשה ,בעיה בפתיחת לסת או בעיה באכילה ושתייה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום מרי
ד"ר נבות גבעול 29/01/2025 | 23:37בדרך כלל עצם. לא ידועים עוד פרטים. ממליץ להבדק אצל אופא השינייםהוסף תגובה
-
-
חור/ שסע בחניכיים של תינוק
Tt 07/01/2025 | 22:40אתמול שמתי לב שלבן שלי בן 3 חודשים יש ממש חלל בחניכיים התחתונים. כמו חור בחניכיים. רופא הילדים ורופאת שיניים שהתייעצתי איתם לא ידעו במה מדובר וטענו כי לא ראו דבר כזה מעולם. האם זה דבר ידוע? מטריד? מה ניתן לעשותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום TT
ד"ר נבות גבעול 29/01/2025 | 23:33לא יכול לתת תשובה על סמך המתואר, יש להיבדקהוסף תגובה
-
-
עקירת שן בינה
אלה 05/01/2025 | 13:43אחרי עקירת שן בינה תחתון נישאר חור די עמוק רופא כירורג פה ו לסת הימליץ מעקב בעוד חוד ליראות עם זה ניסגר אמר שהיה מכתישיצ יבשה . החור הזה יכול להיסגר או כדי לבצע פעולה כירורגית נובפת תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום אלה
ד"ר נבות גבעול 29/01/2025 | 23:30ממליץ להמתין ולעקובהוסף תגובה
-
-
כתמים לבנים ברירית הפה
סוניה 03/01/2025 | 20:36שלום, אני בת 45 עם סכרת ובעיות במערכת העיכול-רפלוקס השמנת יתר. לפני כשבועיים הרגשתי אזורים מחוספסים בצבע לבן צהבהב באזור הפנימי של השפה התחתונה ברירית. כמובן שאלך להבדק, אבל אני מוטרדת מה זה יכול להיות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום סוניה
ד"ר נבות גבעול 29/01/2025 | 23:28כנראה מתאר תקין. בכל מקרה ממליץ להבדקהוסף תגובה
-
-
Leukoplakia
פארל 29/12/2024 | 18:24שלום רב דוקטור נבו. כשלוש שנים לאחר הסרת נגע לבן שכך אובחן, ללא דיספלציה. לאחרונה שמעתי כי מומלץ לא לצרוך קפה חם/קפאין/אוכל חם וחריף על מנת שלא לגרום חלילה הישנות. האם תוכל לתת לי עצה מניסיונך מה אוכל לעשות על מנת למנוע מצב לא טוב? האזור נראה נקי לגמרי ב"ה. תודה רבה ותבורך. חג שמח!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום פארל
ד"ר נבות גבעול 29/01/2025 | 23:23ממליץ על ביקורת פעם בשנה אצל מומחה לרפואת הפההוסף תגובה
-
-
הרמת סינוס השתלת עצם ושתלים
נועה 29/12/2024 | 10:21לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח של הרמת סינוס, השתלת עצם ושלושה שתלים. אני עדיין סובלת מכאבים ומשתמשת משככי כאבים כדי לתפקד האם זה תהליך סביר? הייתי כבר פעמיים בביקורת אצל הרופא, הוא הוסיף לי עוד שני סוגי אנטיביוטיקה לקחת ואמר שלפעמים ההחלמה היא קשה, אשמח לשמוע עוד חוות דעת, בכל מקום שאני קוראת רשום שהכאבים בין שבוע לעשרה ימים, האם ייתכן שעדין אני סובלת ביום ה 21 ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום נועה
ד"ר נבות גבעול 29/01/2025 | 23:17כן זה יתכן. צריך לבדוק האם לא התפתח סינוסיטיסהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
עקירת שן בינה
-
ניתוח חניכיים
-
בדיקות קשורות
-
תרבית לשון
-
מונחים קשורים
-
לסת
רופאים בתחום

ד"ר אלי רוזנפלד
כירורגיית פה ולסת
4.9
( 13 חוות דעת )
"קיבלתי יחס אנושי מאוד ודר.רוזנפלד טיפל בי ברגישות והבנה לגבי מצבי.
הוא מהוד מקצועי."

ד"ר אלי רוזנפלד
כירורגיית פה ולסת
4.9
( 13 חוות דעת )
"קיבלתי יחס אנושי מאוד ודר.רוזנפלד טיפל בי ברגישות והבנה לגבי מצבי.
הוא מהוד מקצועי."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכירורגיה פה ולסת
בפורום כירורגיה פה ולסת ניתן להתייעץ עם ד"ר נבות גבעול, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגיה פה ולסת