פורום כירורגיה פה ולסת - עמוד 78
ד"ר נבות גבעול
ד''ר גבעול הוא מנהל היחידה לכירורגיה פה, פנים ולסתות במרכז הרפואי סורוקה ומרצה בכיר בבית הספר לרפואה באוניברסיטת בן גוריון.
יועץ לסוכנות מדנס לביטוח בע''מ - ביטוח אחריות מקצועית וניהול תביעות ברפואת שיניים.
בתפקידו הקודם, שימש כרופא בכיר ומנהל מרפאת מפרקי הלסת, שיבא.
נבחר לרופא הטוב ביותר בתחום כירורגית בפה ולסת ברשימת הרופאים הטובים ביותר לשנת 2018 של Forbes ישראל
תחומי טיפול של ד''ר גבעול:
- שתלים דנטליים
- השתלות עצם
- הרמת סינוס
- עקירות כירורגיות
- עיוות במפרקי הלסת
הערוץ של ד"ר גבעול ביוטיוב:
https://www.youtube.com/channel/UCDEtokyQJnYmhm9w_gKtq0g
-
ניב כלואדוד 09/12/2018 | 20:12עשיתי ניתוח לחשיפת ניב כלוא עכשיו עברו חמישה חודשים ואני עדיין לא רואה את השן אפילו את התחלה של הניב זה הגיוני? האורטדנט שלי אומר לי להיות סבלני הוא צודק?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
שלום דוד
ד"ר נבות גבעול 13/12/2018 | 12:12הוא אכן צודקהוסף תגובה
-
שלום דוד
-
משהו דמוי מסטיק מעל הלשוןיוחאי 08/12/2018 | 16:42אהלן, אני מרגיש משהו יכול להיות דמוי מסטיק בהרגשה, שאני יכול לגעת בו, הוא די עמוק בגרון ומתחת לענבל בערך, כמו כן יש מתחתיו בלוטות, אין קושי בבליעה, רק הרגשה של משהו בגרון.. להילחץ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
יוחאי
יוחאי 09/12/2018 | 16:27רופא אא"ג יכול רק בעוד חודש, זה קיים אצלי כבר שנתיים וזה בא והולךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלום יוחאי
ד"ר נבות גבעול 09/12/2018 | 16:25זה אומר שעל מנת להבין במה מדובר ולאבחן יש לראות אותך. אין מה לקפוץ למסקנות מסוג זה.הוסף תגובה
-
יוחאי
יוחאי 09/12/2018 | 15:12זה אומר סרטן בעדינות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלום יוחאי
ד"ר נבות גבעול 09/12/2018 | 14:13אני ממליץ לך לגשת ולהבדק אצל כירורג פה ולסת.הוסף תגובה
-
יוחאי
-
כאבים חזקים שנימשכים 3 חודשים אחרי טיפול שורש ורצון לעקור את השןטלי 06/12/2018 | 22:37הי, עברתי טיפול שורש בשן טוחנת את החלק הראשון אצל מומחה בכיר ביותר הכל עבר בהצלחה וללא כאבים לאחר חמישה ימים החלו כאבים חזקים מאוד נאלצתי לחכות כמה שבועות כי הרופא היה בחול כשחזר פתח את השן ומצא שישנה ריקמה חיה וטיפל עוצמת הסבל קצת פחתה אך הכאבים המשיכו להטריד בעוצמות שונות מאז פתח הרופא פעמיים את השן והחליף תרופה כאשר בכל פתיחה כזאת לא הייתה הקלה אלה הכאבים המשיכו השן כואבת גם בלחיצה ואני על משככי כאבים סביב השעון לאחר הטיפול האחרון לפני שבוע התגברו הכאבים ככ עד שנאלצתי לקחת אוגמנטין בביקורת אצל רופא אחר הוא צילם לי את השן ואמר שישנו צל מסויים שיכול להעיד על דלקת בין השן לשורשים פרפורציה בפורקציה וזה שהאנטיביוטיקה הקלה על הכאב מאשש את חשדו למרות שאמר שרק פלגיל יעזור ואני לקחתי אוגמנטין... שעזר חלקית האם יש אפשרות לשלוח לך את הצילום כיוון שרציתי את דעתך בדבר אבחנה זו תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלום טלי
ד"ר נבות גבעול 09/12/2018 | 11:05ממליץ להתייעץ עם אנדודונט-כלומר מומחה לטיפולי שורשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלום טלי
-
גשר בלסת התחתונהדוד 20/10/2018 | 21:02אני צריך אחרי הניתוח האורתוגנטי לשים גשר בלסת התחתונה גם אבל יש לי כתר בלסת התחתונה זה יכול להפריע לשים גשר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלום דוד
ד"ר נבות גבעול 09/12/2018 | 00:56הצורך בישור שיניים לאחר ניתוח אורתוגנטי נובע בדרך כלל מהרצון להשיג סגר טוב. כלומר יחס טוב בין השיניים העליונות לתחתונות. לאחר הניתוח למעשה עושים כיוון עדין ובוסי של השיניים להגיע ליחס הרצוי.הוסף תגובה
-
גשר בלסת התחתונה
דוד 03/12/2018 | 13:12למה צריך לשים גשר על השיניים אחרי הניתוח עם השיניים שלי בלסת התחתונה כבר ישרות? גשר בשיניים בלסת התחתונה נועד לאזן את האיסמטריה בלסת התחתונה? ותודה שאתה עונה פה זה לא מובן מאליו שאתה מקדיש את הזמן הפנוי שלך לענות לאנשים בחינםהוסף תגובה
-
שלום דוד,
ד"ר נבות גבעול 21/10/2018 | 12:43הכתר יכול להקשות אך ניתן להתגבר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלום דוד
-
כתר וניתוחשירה 08/12/2018 | 11:52רציתי לשאול עושים לי כתר הבעיה שרוצים למנוע הארכת כותרת ועושים זירקוניה מלאה בינתיים אמרו שישלחו לפני הצביעה וזה ממש לא טוב ולא מתיעשב בצורה טובה בפה. ביקשו לעשות מסהריקה במעבדה מהטכנאי שיעשה שוב. האם יכול להיות שוב מצב שיהיה שוב לא טוב בתור הבא ושהטכנאי מה שיחזיר יהיה באותו מצב ושמצב יצריך שאצטרך הארכת כותרת למרות שחשבו שהמצב גבולי וכתר זירקוניה מלאה יעשה שלא אצטרך ניתוח ,תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלום שירה
ד"ר נבות גבעול 09/12/2018 | 00:53לאחר מענה חוזר על שאלה זו, אני מציע שתגיעי אלי לבדיק. אנא התקשרי למרפאה וקבעי תור.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלום שירה
-
ניתוח חוזר להסרת מוקוצלהדנה ד 04/12/2018 | 21:05היי, לפני מספר חודשים עברתי ניתוח להסרת מוקוצלה בשפה התחתונה. מיד לאחר הניתוח שמתי לב שנשארה בלוטה קטנה בשפה ואמרתי למנתח ולאחות אך הם אמרו לי שהכל כבר נתפר ושכנראה מדובר בנפיחות שתעבור. מאז עברו מספר חודשים, אמנם המוקוצלה שהייתה כל הזמן צומחת ומתנפשת ונראית רע נעלמה, אך עדיין נשארה לי תפיחות קטנה סביב אותו אזור שמציקה לי מאוד אסתטית. עברתי ביקורת לפני מספר ימים ואמרו לי שאין בכך ממצא פתולוגי ושאם אני רוצה אפשר לעשות שוב ניתוח ולנסות להסיר את מה שנותר באזור, אבל אי אפשר להתחייב לתוצאות כך שאקח בחשבון שזה עשוי אף להיראות פחות טוב מעכשיו. אני מתלבטת מאוד מה לעשות. מה מומלץ לי במקרה כזה? יש לציין שזה מאוד מתסכל אותי שהשפה שלי לא חזרה למה שהייתה ושזה גורם לי לחוסר ביטחון. תודה רבה על ההתייחסות.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלום דנה
ד"ר נבות גבעול 09/12/2018 | 00:49כנראה שמדובר בצלקת עקב הניתוח. צלקות מכווצות במשך חצי שנה . לכן רק לאחר חצי שנה הזמן להחליט. המידע שקיבלת נכון ניתוח נוסף להסרת הצלקת אף הוא יכול להשאיר צלקת. לכן ההחלטה היא שלךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלום דנה
-
נגע בקדמת הלשוןמשה 02/12/2018 | 17:47שלום רב, יש לי נגע על קדמת הלשון. א.א.ג. בדק ואמר שזה כלום, כנראה תוצאה של נשיכה חזקה, אולם הנגע לא חולף כבר למעלה מחודשיים ורציתי לדעת אם ייתכן שנגע לא חולף ומה ניתן לנסות ולשים עליו. תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלום משה
ד"ר נבות גבעול 06/12/2018 | 15:55כן יתכן. יש לבדוק את הנגע אצל רופא השיניים שיפנה הלאה במידת הצורך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלום משה
-
לסת תפוסהאלין 01/12/2018 | 21:24שבועיים וחצי הלסת שלי תפוסה.אין כאבים.פתיחת הפה מוגבלת ל25 ס"מ בלבד. כירורג פה ולסת המליץ על אדוויל 3 פעמים ליום משך שבוע .ואז לעשות צילום פנורמי אם לא ישתפר..ובנוסף לא לחשוש לפתוח את הפה ..אבל אני ממש מתקשה לעשות את זה אני שוקלת חוות דעת שניה לפני שאני לוקחת תרופה עם תופעות לוואי מסוכנות וכמו אדוויל במינון גבוה כאשר בכלל אין כאבים. האם יתכן הגבלה בפתיחת פה ללא כאבים בכלל אני מפחדת אולי זה גידול?בנוסף יש לי תופעה שמידי פעם עין קופצת האם זה קשור ללסת? אני ממש חוששתהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלום אלין
ד"ר נבות גבעול 02/12/2018 | 13:27לא סביר שזה גידול. מדובר בנעילת לסת. את מוזמנת להגיע אלי לבדיקה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלום אלין
-
ניב כלואדוד 10/11/2018 | 17:21הוצאת ניב כלוא משפיעה על נראות הפנים? ואם אז איך?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלום דוד
ד"ר נבות גבעול 02/12/2018 | 12:42מנח הלשו משתנה באם הלשון באופן קבוע בין השיניים מהילדות עלול להווצר מרווח הנקרא סגר פתוח.נשימת פה בילדות כולל נערות עלולה לגרום למבנה פנים צר ועמדת חיך גבוהה.הוסף תגובה
-
לשון
דוד 30/11/2018 | 15:23מנח הלשון איפה קצה צריך לגעת זה משנה בכלל משנה איפה קצה הלשון נוגע? השפעה של נשימה מהפה יש לכך השפעות הפנים שלנו ואם כן מה הם?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלום דוד
ד"ר נבות גבעול 10/11/2018 | 18:52הוצאת מניב כלוא לא משפיעה על נראות הפנים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלום דוד
-
כאבים והחלפת כתריערה 30/11/2018 | 20:39הולכים בקרוב להחליף לי כתר מאוחה למתכת שאסיים טיפולים אחרים שאמורה לסיים בקרוב. כתר זה כואב ולוחץ בחניכיים וגם קצת מדמם החלטנו לעשות כתר זירקוניה מלא כי יהיה בריא יותר ולוחץ פחות הכתר בין רק שנתיים וקצת. השאלה שלי האם אחרי שיורידו את הכתר יצטרכו חוץ מכתר זמני מחדש גם מבנה מחדש ? ודבר שני אחרי שיורידו וישחיזו למרות שיש כתר ועושים השחזות קטנות יותר כי זה כתר זירקוניה והיה שם כתר יש סיכוי אחרי כל ההשחזות הנ"ל שוב אצטרך גם ניתוח הארכת כותרת בגלל שירדה עוד כותרת ולא מספיקה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלום יערה
ד"ר נבות גבעול 02/12/2018 | 12:37יש צורך בבדיקה לא ניתן לענות על סמך הכתוב.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלום יערה
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- עקירת שן בינה
- ניתוח חניכיים
-
בדיקות קשורות
- תרבית לשון
-
מונחים קשורים
- לסת
רופאים בתחום
ד"ר רות וינברג
רפואת שיניים
רופאת שיניים עם ניסיון של 30 שנים העוסקת בטיפולים משמרים ייחודים וטיפולי אסתטיקת הפה.
ד"ר מוטי בית און
כירורגיית פה ולסת
ד"ר הילטון קנגיסר
רפואת שיניים
4.9
( 30 חוות דעת )
"אדיבות, ענה לכל שאלותי בסבלנות רבה, הסביר על כל פעולה שביצע, דאג לשאול לשלומי בכל מהלך הטיפול, ובעיקר האוירה בחדר הייתה נינוחה ונעימה, בלי לחץ, הרגשתי שאני בידיים בטוחות. ועם כל זאת נראה שהוא לא מתפשר על עבודה מושלמת. בתודה ובהערכה"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכירורגיה פה ולסת
בפורום כירורגיה פה ולסת ניתן להתייעץ עם ד"ר נבות גבעול, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגיה פה ולסת