פורום מיניות וטיפול מיני - עמוד 2
-
הבדל בין גמירה לרטיבות אצל הגבר
השאול 04/06/2023 | 23:35הרטיבות מהפין בעת הזקפה מעידה על....? (הרבה לפני הגמירה ובלי קשר לגמירה עצמה). האם זה מצב תקין שקורה אצל כל הגברים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה PRECUM
דר' יצחק צחי בן ציון 17/08/2023 | 19:20מעיד שהכל בסדר
-
-
לגמור ללא שפיכה
לואי 15/08/2023 | 07:57אני בחור בגיל ה20 המאוחרות שלי , אני מרבה לאונן כ3 פעמים ביום . אתמול אוננתי בבוקר ויצא נוזל זרע וכך גם בצהריים אך בערב כשאוננתי הרגשתי שגמרתי אך לא יצא נוזל האם זאת בעיה האם אני צריך לדאוג?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אוננות מוגזמת
דר' יצחק צחי בן ציון 17/08/2023 | 19:18היעדר השפיכה מעיד על ניול יתר : אם תפחית מכמות האוננות זה יסתדר. מציע לבדוק למה אתה נזקק לכמות כה רבה של אוננות- נשמע כמו סוג של התמכרות שרצוי להיגמל ממנה....
-
-
מקרופיליה (לת)
tinyman 13/05/2023 | 17:35שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותך בפטיש מיני שנקרא מקרופיליה, למי מכם שלא מכירים מדובר על פנטזיה בו אני (גבר במקרה זה) מדמיין את עצמי קטן (בואו נגיד בגודל של במבה או מצית) אבל נורמלי לגמריי ליד נשים בגודל נורמלי, אני נהנה להרגיש את חוסר האונים ולדמיין אותן, אוכלות אותי, מוחצות אותי, משחקות אותי ועוד שלל דברים מעניינים, מצד שני יש הרבה אנשים שלמעשה אוהבים את הצד השני ב״משחק״, כלומר אוהבים לשחק את האנשים הנורמלים והחזקים ליד האנשים הקטנים והמינים יכולים להעתרבב בין לבין. למה אני כותה את כל זה? לא כי אני מחפש פרטנר לפנטיש ממש לא (זה לא המקום) אבל כן אשמח לשמוע דעות/חוויות של אנשים אולי לשמוע על קהילות מעניינות בנושא. בקיצור תודה למי שקרא עד לפה! תגיבו מה שבאלכם :)פתח בחלון חדש -
נשירת שערות אשכים
מארק 24/12/2020 | 00:27בזמן האחרון שמתי לב שנשרו לי שערות באשכים והאזור נראה כאילו גילחתי אותו, האם זה טבעי? בן 20 בריא ספורטאי ואני מאונן שנים לפני שנה היו לי כאבים בביצים ועשיתי doppler ultrasound והרופא בזמנו אמר שאין לי כלום ו האולטראסאונד תקיןפתח בחלון חדש-
תגובה מרופא מוסמך
דר יצחק ששון 10/01/2023 | 22:50נשירת שערות באיזור זה מוכחת בתופעה אשר מקטינה את איבר המין בתדירות מתגברת בהתחלה בסנטימטר ואולי אפילו חצי אך בסוף יכול להגמר בסנטימטרים גרועים -
תשובת מומחה תופעה עורית
דר' יצחק צחי בן ציון 26/12/2020 | 18:32לא מכיר תופעה כזו- שווה להיוועץ ברופא עור
-
-
בעיית זקפה (לת)
אנונימוס 12/12/2022 | 01:14היי רציתי להתייעץ לגבי סוגייה - מה שקורה זה שבמצב של משחק מקדים וסקס רגיל אני לא מצליח לפעמים להגיע לזקפה חזקה ואיכותית מספיק לצורך חדירה, אבל משום מה נוצרה אצלי תופעה שאם המשחק מקדים יכלול אלמנטים שקשורים לbdsm אז אני כן אצליח להגיע לזקפה איכותית מספיק.. השאלה שלי היא איך ניתן לשנות ולעבוד על זה שלא רק מbdsm אגיע לזקפה איכותית אלא גם מדברים אחרים?פתח בחלון חדש -
פוסטינור דחוףף
מיטל 16/11/2022 | 14:22שלום עשיתי מעשה טיפשי אך בבקשה אני מאוד מבולבלת(לא לוקחת גלולות אסור לי): ב11.10 הייתי במחזור. וב21.10 לאחר יחסים כיוון שלא הייתי בטוחה עם הקונדום נטלתי פוסטינור. ב27.10 שוב קבלתי. ב02.11 לאחר יחסים שהייתה קצת חדירה נלחצתי ולקחתי שוב פוסטינור וב06.11 שוב היה לי דימום ארבעה ימים לערך. שאלתי היא איך אדע מתי אקבל שוב?השתגעתי כבר תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פוסטינור אינו סוכריה
דר' יצחק צחי בן ציון 19/11/2022 | 16:57את עושה בו שימוש לא נכון. לאחר מה שקרה מציע להיפגש עם גיניקולוג , להיבדק ולהסדיר את המחזור מחדש.
-
-
חוסר חשק מיני
שרון 17/11/2022 | 23:12בשנות העשרים והשלושים לחיי הייתי מינית ובעיקר רווקה ועל כן נהניתי מסטוצים פעם בחודש חודשיים בממוצע אני בגיל 39 ולפני שנה נכנסתי למערכת יחסים אינטנסיבית וחלה ירידה חדה בחשק המיני. ברצוני לדעת אם הסיבה היא פסיכולוגית או פיזיולוגית והאם קיימת דרך לבדוק ובעיקר לפתור🙏פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לרוב מדובר בשילוב
דר' יצחק צחי בן ציון 19/11/2022 | 16:56יתכן והרגל היחסים המזדמנים וכעת המערכת היציבה מביא לשעמום ויתכן שיש גם מרכיב גופני שכדאי לבדקו. מציע להיפגש עם סקסולוג- רצוי רופא, על מנת לברר ולטפל. רשימת מומחים תוכלי למצוא באתר itam.org.il בהצלחה !
-
-
מין אוראלי לאחר טיפול בנרות חומצה בורית
מאיה 19/10/2022 | 15:37עקב קנדידה, אני מטפלת בנרות חומצה בורית. מבקשת לדעת כעבור כמה ימים לאחר סיום הטיפול, הנרתיק אמור להתנקות ואפשר יהיה לבצע מין אוראלי?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אין בעיה
דר' יצחק צחי בן ציון 02/11/2022 | 20:59לאחר מספר שעות אין יותר שאריות ואין בעיה במין אוראלי
-
-
אשך אחד
משה כהן 02/11/2022 | 10:14האם לאדם עם אשך אחד כואב פחות ממכה לאשך לאדם מאשר אדם עם שני אשכים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אשך אחד
דר' יצחק צחי בן ציון 02/11/2022 | 20:58לא מכיר עבודות בנושא. נראה שלמי שיש אשך אחד דווקא תהיה יותר רגישות לכאב אבל זה רק על פי הגיון.
-
-
אובדן חשק מיני ואובדן תחושה בדגדגן
נטע 09/10/2022 | 15:13אני כותבת פה מתוך ייאוש ותסכול וממש מקווה לקבל עזרה. אני בת 20 ובחודשיים- שלושה האחרונים חווה תופעות משונות באזור הדגדגן. זה התחיל מרגישות יתר באיזור וממש כאבים במגע. חוויתי גם זרמים לא נעימים ודגדוגים מוזרים. עכשיו מדובר פשוט במין תחושה רדומה. דברים שגירו אותי בעבר לא עושים לי יותר כלום, יחסי מין כואבים לי ואין לי שום יצר או חשק מיני בכלל. אני מרגישה שחיי איבדו מהצבע שלהם מאז שכל התחושות האלה התחילו והדבר מאוד מקשה גם על היחסים שלי עם בן הזוג. הייתי אצל מומחה לעריה ולצוואר הרחם שבדק אותי והסביר כי ככל הנראה מדובר בנזק עצבי. הוא נתן לי טיפול עם משחה בשם AMITRIPTYLINE 2% BACLOFEN 2% GABAPENTIN 2% IN PLO GEL. הוא הסביר כי המשחה מורידה את רגישות העצב באזור ואני לא יודעת אם היא תעזור לי או שדווקא תחמיר את תחושת ההירדמות שאני חווה. לא מצאתי שום מידע על המשחה הזאת והוא לא הסביר יותר מידי. אני לא יודעת מה לעשות, מרגישה בתוך סיוט. קראתי על אופציה של פיזיותרפיה לריצפת האגן אבל אני לא בטוחה אם זה בכלל רלוונטי עבורי. אני ממש אשמח לעצות כלשהן או דרכי טיפול אני כבר ממש מיואשת. תודה מראש.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה PGAD/PGD
דר' יצחק צחי בן ציון 09/10/2022 | 18:32מה שיש לך היא תופעה מוכרת יותר ויותר בשנים האחרונות שנקראת עוררות מינית מתמדת או בשם היותר מעודכן דיסאסטזיה גניטלית. טיפול מקומי באמיטריפטלין הינו אחד הטיפולים, אבל ניתן לתגם טיפולים סיסטמיים. מציע שתפני למרפאה לטיפול מיני. יש לי ניסיון לא רע עם הטיפולים הללו ואין סיבה לייאוש.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדה