פורום מיניות וטיפול מיני - עמוד 3
-
שפיכה מאוחרת
משה 03/10/2022 | 21:09בן 50, עד עתה ללא בעיות בתפקוד המיני, גרוש טרי (אך לא בדכאון.....) בשנה האחרונה עקב המצב הגעתי לסיפוק עצמי בעיקר' בתדירות גבוהה, כמעט כל יום. לפני כחודשיים גיליתי שיש קושי להגיע לאורגזמה, מצד שני מגורה וזקוף. לאחרונה התחלתי לצאת עם מישהיא ואני שם לב שלוקח לי הרבה זמן להגיע לאורגזמה (כחצי שעה) לעומת 5 דקות בעבר הלא רחוק. מה עושים? למי פונים? מה בודקים?? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שפיכה מעוכבת
דר' יצחק צחי בן ציון 07/10/2022 | 20:30יש להניח שהתקופה היחידנית והאוננות גרמו לדה- סינסיתיזציה- כלומר להקהיית הריגוש. מציע לפנות לסקסולוג שידריך כיצד לחזור ליכולות הקודמות. לעיתים ניתן להיעזר גם בתרופות מזרזות שפיכה.
-
-
ויאגרה וציפרלקס
טל 07/10/2022 | 09:46שלום. אני בן 63 ומשתמש בויאגרה לפני סקס כבר מספר שנים. לאחרונה התחלתי לקחת ציפרלקס. שאלתי היא האם יש התנגשות בין ויאגרה וציפרלקס, ואם כן, איזה משמעות יש לכך?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אין התנגשות
דר' יצחק צחי בן ציון 07/10/2022 | 20:28הציפרקלז והויאגרה עובדות ומתפרקות במסלולים שונים כך שאין בעיה לנטילה בו זמנית
-
-
שאלה לגבי תחילת נטילת סיאליס.
ORI24 14/09/2022 | 18:55שלום, אני 43 בריא מאוד , בדיקות דם וטסטסטורון תקינים אך לפעמים הזקפה לא חזקה וגם שעומד חזק ישר נופל. אתמול הייתי אצל אורולוג ולטענתו ברגע שיש לפעמים זקפת בוקר אז המנגנון תקין ולא צריך בדיקות מעבר. הוא רשם לי סיאליס 20 מ"ג לשימוש פעמיים בשבוע, שאלתי אותו לגבי תופעות לוואי והוא ענה בנחרצות שאין למעט אדמומיות וזו תרופה בטוחה לשימוש ממושך. 1. אני מאוד רוצה לקחת פעמיים בשבוע גגגג, אך עדיין חושש מתופעות לוואי, האם יש? האם אין כפי שהוא אמר? אני לא מעשן או שותה ובטח לא סמים או פופרס, לא נוטל גם שום תרופה. 2. הוא אמר לי שגם הסיאליס נחשב לרפואי כי היא גם מרחיבה את כלי הדם וזה יכול לעזור בהמשך לזיקפה במידה וארצה להפסיק עם התרופה. האם יש אמת בטענה הזאת? 3. האם אין פגיעה בלב כתוצאה משימוש קצר טווח או ממושך בתרופה? 4. האם יש עוד בדיקות שניתן לעשות על מנת לשלול בעיות פיזיות? כמו סונאר אולי? לטענתו לא צריך בכלל כי המנגנון תקין. 5. האורולוג רשם לי מינון של 20 מ"ג, האם זה לא חזק מידי? לא כדאי להתחיל מ10 מ"ג קודם? תודה מראש!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כדאי לשמוע בעצת הרופא
דר' יצחק צחי בן ציון 24/09/2022 | 05:27הציפיה שאני אדע ממה שאתה מספר לי בכתב יותר מאשר רופא מומחה שבדק אותך קצת מוזרה בעיני. אם אתה רוצה חוות דעת שניה אמיתית קבע פגישה עם מומחה לבעיות מין. אם תרצה לבוא אלי תוכל למצוא פרטים ב : www.drbenzion.com או לאחד מהרופאים הסקסולוגים שמופיעים ברשימה : www.itam.org.il -
האם כדאי..
כדורי חיו 23/09/2022 | 13:18להתחיל ממינון של 10 מ"ג ולראות איך ישפיע? כי האורולוג רשם לי ישר 20 מ"ג... האם חוץ מבדיקות דם ובדיקות הורמנליות שעשיתי וכולם יצאו תקינות, אין עוד בדיקה שכדאי לעשות? אולי סונאר כדי לבדוק זרימת דם באיבר המין? האורולוג אומר שאין צורך ואני לא במצב הזה. -
תשובת מומחה חשש מוגזם
דר' יצחק צחי בן ציון 15/09/2022 | 18:03אפשר לקחת סיאליס אפילו כל יום. הרופא דובר אמת החששות שלך אינם מוצדקים. אולי כדאי לפגוש סקסולוג כי חששות כמו שלך הינן מתכון לקושי בתפקוד מיני וחבל
-
-
תלות בפורנוגרפיה כדי לגמור
אחת 07/09/2022 | 01:52שלום אני בחורה בקשר עם גבר כבר שלושה חודשים וחצי. יש בינינו משיכה הדדית וקשר חזק וטוב. במיטה הוא משקיע ביותר במין אוראלי וידני אבל כשזה מגיע לחדירה- קשה לו להגיע לאורגזמה. גם נראה שהוא לא ממש מתלהב להגיע לחדירה בהכרח ולרוב מספיק לו ירידה הדדית ולעשות ביד אחד לשניה. אני מתוסכלת כי מבחינתי זה לא מחליף חדירה, שגורמת לנו באמת להתאחד בגוף... אגב, הוא לוקח כדורים נגד דיכאון/חרדה אז הוא מניח שזה קשור לזה. מה שכן, הוא נשאר מגורה מאוד ואז מבקש לצפות בפורנו על מנת לגמור, מה שאכן קורה. אני מרגישה כאילו אני לא מספיקה לו, למרות שהוא מראה לי שהוא נמשך אליי והוא נהנה איתי במיטה אבל לא עד כדי אורגזמה. מה אפשר לעשות לגבי זה? לא נעים לי לדבר איתו על זה, אני לא רוצה להביך אותו או לגרום לו להרגיש פגום. בנוסף, יש לו תסביך עם גודל איבר המין שלו, למרות שבעיניי הוא מושלם, מכל הבחינות. איך אפשר לגרום לו להתמסר לקשר המיני בינינו ולזנוח את הפורנו?? תודה רבה מראש למגיבים.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צריך טיפול זוגי מיני
דר' יצחק צחי בן ציון 07/09/2022 | 05:18נשמע שלשניכם יש בעיות: את נוקשה לגבי הדרישות שלך : בלי חדירה לתחושתך "זה לא זה" . בן הזוג שלך מרוכז בדברים אחרים ואינו בטוח לגבי גבריותו ועמוס בקשיים ובחרדות. טיפול מיני זוגי- מספר פגישות עשוי לחולל פלאים . אם לא תדברו על זה הסיכוי להרס חיי הזוגיות שרק החלו - גדול. דברי אתו- אפילו שלא נעים. גשו לטיפול- אפילו שלא קל. כמו שאומרים ברכבת הקלה: :"קשה עכשיו - קל(ה) אחר כך "
-
-
שלום-בעקבות מצב של זקפה במשך יומיים ללא תוצאה חיובית לשאיבה בבית חולים
מיכאל 06/09/2022 | 21:47טופלתי באגרסביות ונראה כי נוצר נזק. יש נטייה של האיבר, כאב בעת עשיית פיפי ובעת אורגזמה, אין זקפת בוקר או בכלל. יחד עם זאת אני יכול להגיע לאורגזמה אף חזקה ממה שהיה לפני. אולם לאחר מכן יש כאב עם הקרנה לאשך הימני. האם הדבר מעיד סופית כי הפתרון הוא פרוטזה, ואם כן האם תואיל לספר מעט על תותב קבוע(זקוף תמיד) האם האיבר נוקשה מספיק למין גם אנאלי? FI' FNV ZNI TJRכמה זמן אחרי הניתוח ניתן לקיים יחסי מין. ואם זה הפתרון היחיד מי נחשב למומחה הטוב בארץ לביצוע הניתוח להשתלת תותב באופן פרטי, שם שנתקלתי פרופסור גיל רביב. חשוב לי שהאורלוג יהיה אנושי וייתיחס באנושיות כולל עזרה מול הביטוח הפרטי. תודה על עזרתך וההסבר כיצד זה מרגיש התותב הקבוע, האם האיבר נוקשה? וכן קראתי כי האיבר קטן בגודלו האם זה נכון והאם יש מה לעשות כדי להימנע מהקטנת האיבר. תודה על ההסבר ועל עזרתך.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תותב פנילי
דר' יצחק צחי בן ציון 07/09/2022 | 05:13קשה לי להבין ממכתבך מה בדיוק קרה. ישנם הרבה פתרונות לפני שמגיעים להשתלת תותב , אך לפעמים זהו הפתרון האולטימטיבי. הניתוח מבוצע בחתך במפגש בין כיס האשכים לפין ובו מוחדרים גלילים מסיליקון רפואי המחליפים את גלילי מנגנון הזקפה. ישנן כמה פרוטזות וכל מנתח בוחר יחד איתך את המתאים ביותר. התותב מביא לזקפה טובה וחזקה המאפשרת חדירה אנאלית ללא כל בעיה. ישנם אורולוגים רבים המבצעים ניתוח זה. איני ממליץ על אף אחד במסגרת הפורום הזה. מציע שתתייעץ עם כמה ותראה מי הכי מתאים לך. הניתוח לא מקטין את איבר המין- להפך התוצאה פעמים רבות מרגישה כאילו איבר המין מעט ארוך יותר כי התותב מותח אותו למלוא אורכו. ההרגשה הינה רגילה- אין פגיעה בתחושה, ביכולת האורגזמה או בהשתנה. בהצלחה !
-
-
חרדת ביצוע
אנונימייי מאד 29/08/2022 | 16:08האם אפשר לקחת נרווין nerven ( שני כדורים) ואחרי שעתיים לקחת ויאגרה? כלומר האם יש התנגשות בין nerven לוויאגרה שפוגעת באפקטיביות של הוויאגרה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ויאגרה ונרבן
דר' יצחק צחי בן ציון 31/08/2022 | 05:21אין התנגשות. בחרדת ביצוע כדאי לטפל מעבר לכדורים. פנה לסקסולוג. רשימה תוכל למצוא ב itam.org.il תהנה !
-
-
בלוטת חלבון על גזע הפין.
מושיקו 14/08/2022 | 01:08כבן 30 . מגיל צעיר (העשרה )יש לי בלוטת חלבון על הפין זה מעיין בליטה כזאת שאני לוחץ עליה מופרש חלבון. ככה זה כל החיים . הלכתי לרופא עור בעבר וחוץ מלהגיד שזה בלוטת חלבון ושזה קורה שהגופים המחילתיים של הפין לא שווים ( אם אני זוכר נכון ) אז זה נוצר. זה נורא מפריע לי והייתי שמח לדעת איך לקרוא לתופעה בשמה המדעי אבל עוד יותר חשוב איך ניתן לפתור אותה . האם הליך פלסטי הוא הפיתרון היחידי? תודה מראש . ומקווה לקבל תשובה על הדבר הזה שתמיד גרם לי לחוסר ביטחון.פתח בחלון חדש-
ממש אבל ממש מעריך את המענה דוקטור יצחק בן ציון
מושיקו 17/08/2022 | 03:40דוקטור יצחק היקר ממש מעריך את המענה. עזרת לי רבות !! רוב תודות לך ((: -
תשובת מומחה צריך בדיקה
דר' יצחק צחי בן ציון 16/08/2022 | 20:53לא אוכל לחוות דיעה רק על סמך הכתוב - יש לבדוק. כגש למומחה לבריאות מינית. -
תשובת מומחה לא צריך
דר' יצחק צחי בן ציון 16/08/2022 | 20:52איני מכיר טיפול בלייזר ולכן לא אוכל להמליץ . כן ממליץ לפנות לרופא עור . -
בזכות המינוח הנכון שנתת לי
מושיקו 16/08/2022 | 12:41בזכות המינוח הנכון שנתת לי בדקתי עכשיו באינטרנט וראיתי שניתן להעלים את זה בלייזר. לפלות לפי מאמר כלשהוא . יש מקומות בארץ שאתה יכול להמליץ עליהם ? או פשוט להבין באיזה רופאים/סוג מרפאות מתמחות בטיפול בדברים כאלה ? -
לא התכוונתי אבל הוא כן מאוד עקום .
מושיקו 16/08/2022 | 12:31לא התכוונתי לזה ספציפית . כנראה שזה בלוטת חלב. איפה אני בודק את העיניין אצל איזה רופא בהקשר לפיירוני ? אכן האבר מאוד עקום. יש לי גם היפוספדיאס. ויש לי תחושה שהתיקון שנעשה לי הוא לא מהטובים ביותר. הוא גם לא שלם. הפתח נמוך ולא תקין . ברמה שלעיתים לא נוח לי שאני הולך ויש זיקפה ספונטנית וממש כואב . אגב שאלה , האפ פיירוני לא מתייחס לעקמת נרכשת ? אם הגופים המחלתיים(איך שקוראים לגופים הספוגיים הפנימיים בגזע האיבר ייתכן ואני טועה במינוח) לא שווים מלידה , האם זה עדיין נחשב פיירוני ? תודה על המענה המהיר דוקטור מעריך את זה מאוד -
תשובת מומחה אתה מתכוון למחלת פיירוני?
דר' יצחק צחי בן ציון 15/08/2022 | 18:39בלוטות חלב אינן לרוב בעיה אלא תופעה תקינה , אלא אם הן מרובות. לגבי אי שוויון בפין - יש צורך בבדיקה ואז אוכל להמליץ על טיפול , אם בכלל יש בו צורך.
-
-
פערים חדשים בחשק המיני (לת)
א.א 01/08/2022 | 01:08אני ובן זוגי (בת 38 ובן 44) בזוגיות פרק ב. זוגיות מדהימה, מכילה ואהבה ענקית. שנינו אנשים מאוד מיניים. אך לאחרונה חלה אצלו ירידה בחשק המיני. מאדם שמאונן וגם עושה סקס כל יום הגענו למצב שבו אנו שוכבים פעם פעמיים בשבוע (והוא לא מרגיש צורך לסקס או אוננות מעבר לזה). יש לציין שכאשר אנחנו שוכבים הסקס מטריף כרגיל. יש לו לחצים מהחיים אך הוא מציין שדברים מעולם לא הפריעו לו לחשק המיני. מאחר ואני נותרתי עם החשק המיני שלי הדבר גורם לתסכולים עמוקים ביחסים שלנו, לחוסר ביטחון מהצד שלי וגם לפגיעה בביטחון ובאגו הגברי שלו. אנחנו לא מוכנים לוותר על היחסים שלנו והחלטנו שזו בעיה שאנחנו לא רוצים לעצום עיניים מולה. מה עושים במצב כזה? למי פונים? מה הדבר הנכון לעשות?פתח בחלון חדש -
איבר מין שחוסם קרבה למין השני
שי 07/07/2022 | 11:18שלום ד"ר. יש לי חבר באמצע שנות ה20 לחייו שנמצא בבעיה. לפני מספר שנים, על הפעם הראשונה שהגיע לסיטואציה מינית הוא חווה דחייה מצד הבחורה בשל גודל איבר מינו. מאז הוא חסם את עצמו לכל אופציה לקשר, זוגיות, מין עם נשים בטענה ואמונה (מצידו) כי הוא לעולם לא יוכל לספק אישה בגלל האיבר שלו ושהיא תחפש גבר אחר במקומו. על אף הסבריי כי סקס הוא מכלול של דברים ולא גודל איבר מין וכי הגודל שלו תקין לחלוטין לספק אישה (אורך והיקף 12), הוא עדיין בלופ של עצמו כי הוא אינו שווה זאת. כואב כי מוותר לעצמו על זוגיות ומין. מה ניתן לעשות על מנת להוציא אותו מהמחשבות האלה ולגרום לו להבין שהוא מפספס הרבה בחייו רק בגלל מחשבה שאינה נכונה. ואיך לגרום לו להיפתח ולרצות זוגיות ומין ולהאמין שהוא אכן שווה זאת. תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יש צורך ביעוץ מיני נפשי
דר' יצחק צחי בן ציון 14/07/2022 | 01:51כדאי לפנות לסקסולוג. רשימה של כלל המטפלים המיניים המוסמכים יש ב: www.itam.org.il
-
-
תחליף למודאל?
אני 13/07/2022 | 12:04אני לוקח מודאל 1200 מ"ג, כטיפול ב"בעיות מיניות" (אני לא מפרט מסיבות מובנות, אבל כוונתי מובנת למי שיודע..). זה אכן עוזר לי טוטאלית . העניין שזה מסובך לקחת 6 כדורים ביום, ויותר מזה - זה גורם לי לעייפות. השאלה, האם יש תרופה חילופית שאולי תהיה לי יותר טובה ממודאל (כלומר, שלא תגרום עייפות, ושהמינון הגבוה יהיה בפחות כדורים)? תודה רבה!!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הורדת דחף מיני
דר' יצחק צחי בן ציון 14/07/2022 | 01:50יש בהחלט תחליפים. לכל תרופה יתרונות וחסרונות ולכן יש לפנות לרופא המטפל בך לייעוץ.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדה