פורום ביופידבק - עמוד 2
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
פחד ממלחמה
רינת 10/05/2018 | 09:37שלום יגאל. אני מעדיפה מענה בפורום. מאז הלילה מדברים על מלחמה ברמת הגולן ובצפון כל היום בטלוויזיה. אני מרגישה פחד לצאת מהבית מרגישה דפיקות לב. אני יודעת לעזור לעצמי אבל שמדובר בכזה דבר יש לי גם קושי בנשימה. עם אתה מוכן לייעץ לי בפורום כעזרה ממש קטנה אני אשמח. אשמח עם תסכים אני מאד מודה לך שתהיה לך סוף שבוע נפלא ושקט לך למשפחתך וכל עם ישראל. ממש תודהפתח בחלון חדש-
לא צריך לכתוב לי אני בסדר גמור
רינת 12/05/2018 | 11:26יום נפלא -
בכל אופן תודה
רינת 12/05/2018 | 11:26שבת נפלאה -
חרדה ממלחמה
רינת 10/05/2018 | 09:40אני עכשיו בטיפול של הורדת כדורים וזה לוקח זמן. בנוסף אני בגיל המעבר,אני יצרתי קשר בסוף עם פסיכיאטר פרטי,אבל יש עוד זמן עד התור דיברתי עם הרופאת משפחה והיא אמרה עדיף לחכות לתור. התקשרתי אליו סיפרתי לו והוא בינתיים הוסיף לי טיפות ללילה בטלפון. בגלל זה אני פונה לפורום כדי להיעזר ממש תודה
-
-
דאגה להורים שלי
עליזה 05/05/2018 | 18:11הי,שמי עליזה אני בת 38 גרה עם ההורים כרגע אני אמורה עוד חצי שנה לעבור דירה, בינתיים אין לי איפה לגור נפרדתי מבן זוגי לא מזמן ואני גרה אצל הוריי. אני לא בשום טיפול אני נכנסתי לפורום הזה כי חברה שלי אמרה לי שזה פורום טוב אני לא מכירה פורומים כאלה בחיים לא נכנסתי. אבא שלי יש לו דימנציה קלה הוא גם עשה ביופסיה מאז אבא שלי בדיכאון ועם הוא מדבר הוא מדבר עם אימא שלי בעצבנות. קשה מאד לאימא שלי עם זה,ניסיתי לעזור להם אני אמרתי לאימי שאני רוצה ללכת לרופא משפחה כדי לדבר על המצב שלו אך אימא שלי אמרה לי לעזוב היא תטפל בהכל היא אמרה לי בעצבים לא להתערב תני לי לסדר את זה לבד. אני רואה את המצוקה של אימא שלי אני רוצה לעזור לה אבל היא לא רוצה עזרה. כואב לי לראות את המצב הזה אין לי ברירה אלא לחכות חצי שנה עד שאעבור דירה אני לא מטופלת לא מכירה את הדברים האלה בכל אופן מה אתה מציע. האם כדאי לי בכל זאת ללכת לרופא לדבר על זה? או פשוט לא להתערב? ומה לעשות כדי להסיח את דעתי מזה? מקוה שזה הפורום הנכון כך חברה שלי אמרה לי. תודה רבהפתח בחלון חדש-
תודה רבה
עליזה 05/05/2018 | 19:49לך. ערב טוב -
דאגה להורים
ד"ר יגאל גליקסמן 05/05/2018 | 19:35עליזה יקרה בהמשך לפנייתך אכן קצוי חשוב וכדאי תתיעצי עם איש מקצוע המבין בתחום . לבד יהיה לך קשה להתמודד עם אימא מתוסכלת ומיואשת והנטל שאביך מהווה עבור. צרי עימי קשר טלפוני ונראה כיצד ניתן לעזור לך 0546670570 בברכה חמה ד"ר ידגאל גליקסמן
-
-
התקפי פאניקה מידי פעם ועצבנות
רינת 02/05/2018 | 01:01שלום. שמי רינת אני אני בת 49 חיי בסדר גמור זאת אומרת אני חיה חיים רגילים ללא טיפולים כאלה או אחרים אך בזמן האחרון אני מרגישה תופעות כנראה של גיל המעבר כך אני חושבת לפחות של התקפי פאניקה מדברים מסוימים עברתי בעבר טראומה ושאני נזכרת בטראומה שעברתי זה טראומה בטיפול מסוים שעברתי אני מתחילה להיכנס לעצבים תחושה של דפיקות לב ומחשבות שליליות מעצבנות ממש באותו רגע אני מרגישה שאני לא יכולה להתאפק ובא לענות לכל מי שסביבי בעצבים עקב הפאניקה בדרך כלל זה קורה לי רק בשעות הערב. בשעות היום אני מרגישה נהדר והכל מצוין מתפקדת והכל בסדר. גם יש לי בלילה בעיות שינה. אני לא רוצה לפנות לפסיכיאטר מה עושים? תודה לךפתח בחלון חדש-
התקפי פניקה ועצבנות יתר.
ד"ר יגאל גליקסמן 02/05/2018 | 10:34שלום רינת אני מציע כי תפני ראשית לרופא המשפחה שלך שתפי אות במה שעובר עליך והאו במידת הצורך חפנה אותך לגורם מוסמך לטיפול בבעיה . יתכן וזה יהיה פסיכיאטר לצור הערכה מדוייקת או ישירות לפסיכולוג קליני. בצלחה ותודה על פנייתך ד"ר יאל גליקסמן -
בהמשך לשאלה שלי
רינת 02/05/2018 | 03:37אני מאוד אשמח להתייעץ איתך, בנוסף למה שכתבתי בקופת חולים הציעו לי ללכת למרפאת בריאות הנפש זאת הבעיה שאני הייתי בטיפולים כאלה של בריאות הנפש בעבר אומנם הרבה זמן אבל יש לי טראומה מהטיפולים האלה. אני ממש מתלבטת מצד אחד בהתחלה אמרתי שאני מסכימה אחר כך אמרתי לא כל פעם אני משנה את דעתי. בבוקר בצהריים אחר הצהריים אני לא כל כך חושבת על זה אבל פתאום שמגיע הערב והלילה אני מתחילה להיזכר ומשפחתי כן הציעה לי וכל כך התעצבנתי ורבתי איתם אז הם אמרו את תחליטי בסוף אבל עם אימא שלי יש לי בעיה רצינית היא ממש רוצה שאני אלך היא גם דיברה בקופת חולים יחד עם בעלי וזה ממש עצבן אותי בגלל זה מרוב חרדות שאני מפחדת שהתקשרו אלי ממרפאות לבריאות הנפש כי כמו שכתבתי אני בשום טיפול היום יש לי פניקה חרדות עצבנות רק אומרים לי משהו קטן לגבי זה אני מקבלת עצבים חזקים וחרדות מחשבות על זה בלי סוף מה אני יעשה עם הם התקשרו ויכריחו אותי אני יודעת מצד אחד שזה בסך הכל מחשבות שלי כל החרדה הזאת אבל מצד שני זה מחשבות מעצבנות טורדניות שלא יוצאות לי מהראש ואני ישר עונה לכולם בעצבים רק בגלל הנושא של הדבר הזה. מצד שני אני כן רוצה להרגיש טוב ושיעזרו לי אבל בגלל החרדה אני ממש לא יודעת מה לעשות אשמח עם תוכל להציע לי איך להרגיע את עצמי קצת את הסטרס שלי ומה לעשות לגבי הנושא הזה? אני ממש אודה לך באמת מכל הלב תודה
-
-
טיפול ביופידבק בהתקפי חרדה
ליבי 27/04/2018 | 13:33שלום לצוות הפורום. האם ניתן לטפל בחרדה בשיטת ביופידבק ללא תרופות? אני סובלת מידי פעם מהתקפי חרדה לא בקביעות,רציתי לשאול עם יש דרך טבעית לטפל בזה אשמח לקרוא על טיפול ביופידבק או טיפול טבעי נגד התקפי חרדה באינטרנט או בספרים לא חשוב מה. עם במקרה אתם יודעים על אתר או ספרים אני מברכת אתכם עם תוכלו להפנות אותי. זה חשוב לי מאד שבת שלוםפתח בחלון חדש-
טיפולי ביופידבק בהתקפי חרדה
ד"ר יגאל גליקסמן 27/04/2018 | 23:34שלום רב לך ליבי טיפול אפקטיבי בהתקפי חרדה ללא תרופות הוא טיפול קוגניטיבי התנהגותי בשילוב ביופידבק. המטרה היא ללמד טכניקות שליטה רצונית על אותם סימפטומים המופיעים בעת התקפי החרדה בנוסף לשינוי בדפוסי החשיבה. נינך מוסמנת להיכנס לאתר שלי www.gliksman.co.il אשמח לתת יותר פרטים ולעזור במידת הצורך בברה ותודה על פנייתך ד"ר יגאל גליקסמן
-
-
יעוץ לגבי בדידות
עינב 22/04/2018 | 08:58שבוע טוב. אני חיה חיים לא רעים די טובים יש לי משפחה מאוד תומכת,אחים ממש תומכים,החיים שלי לא רעים בכלל אני יודעת לעזור לעצמי ברגעים קשים,רק יש לי בעיה שבגלל הבדידות שלי אני מחפשת חברים מתחת לאדמה. מאז שאני ובן זוגי נפרדנו לפני חצי שנה נשארתי לבד בלי חברים ואז מישהי שפגשתי וסיפרתי לה שכבר חצי שנה אין לי חברים ואין לי בן זוג היא הציעה לי להכיר מישהו ושאלה אותי עם אני מסכימה שהיא תיתן לו את הטלפון שלי. אמרתי בסדר אבל אז אין לי מושג למה הוא התקשר אלי חמש פעמים באותו יום אחרי שהיא נתנה לו את הטלפון שלי והוא התחיל לדבר בצורה מוזרה הוא גם נשמע מאוד אגרסיבי ומוזר נכנסנו לשיחה על אותה חברה שהכירה לי אותו שבסופו של דבר הם רבו הוא קילל אותה הזהיר אותי מפניה ונכנסתי לאיזשהו חרדה מסוימת שוב אני לא מכירה אותו לא ראיתי אותו בחיים שלי וחמש פעמים באותו יום הוא התקשר. כאשר אחי הגדול היה אצלי עם חברתו הם שמעו במקרה את השיחה כי ישבתי איתם בביתי בסלון והם ממש אמרו לי שלא כדאי לי ליצור איתו קשר ולא להיפגש איתו כי גם הייתי סוערת באותו יום. יש לי בעיה שבגלל הבדידות אני מרגישה שאני באמת מחפשת בכוח קשרים מתחת לאדמה ומצד שני בגלל הבדידות אני מרגישה באיזשהו מקום שעם לא אפגש איתו אני יפספס. אני לא רוצה להרגיש בודדה. כאילו אפילו עם השיחה שלו היו מוזרות אני מרגישה שבכוח כדי לא להיות בלי בן זוג אני מעדיפה להיפגש איתו. אני בזמן האחרון מרגישה בדידות וחרדה שאין לי חברים ובאמת אני מחפשת חברים מתחת לאדמה רק שאני לא ירגיש בודדה. אני לא אומרת באמת אני חיה חיים טובים מצד אחד יש לי את הפרטיות שלי את הכיף שלי אבל אני בלי חברים אחרי פרידה מבן זוגי,האם כדאי לי ליצור בכל זאת קשר עם אותו אדם? מה לעשות עם הבדידות והחרדה שתוקפים אותי בזמן האחרון? אני מרגישה באיזשהו מקום קצת משבר רגשי מסוים עקב הבדידות ובגלל זה אני מחפשת חבר מתחת לאדמה כמו שנקרא. אני ממש אשמח ליעוץ תודה רבהפתח בחלון חדש-
הבדידות
ד"ר יגאל גליקסמן 24/04/2018 | 14:03היי עינב למרות שהפורום אמור להתמקד בטיפולים באמצעות שיטת הביופידבק בכל זאת להלן תגובתי לשאלתך. ראשית עליך לדעת כי אדם יכול להיות בבידוד כגון צינוק אך הוא אינו מרגיש מבודד מהעולם האנושי סביבו. אני ממליץ לך לפנות לצורך קבלת טיפול מקצועי ממוקד בדימוי בהערה ובביטחון העצמי שלך . בשינוי דפוסי החשיבה שלך . בהצלחה אשמח לתגובתך במידת הצורך -
אשמח למענה
עינב 24/04/2018 | 11:36תודה רבה
-
-
דכדוך חוסר אנרגיה
סיגל 10/04/2018 | 11:11שלום רב. אני חשה בימים האחרונים מאז עזיבת עבודתי דכדוך חוסר אנרגיה שמוביל לעייפות יתר רצון לישון הרבה חוסר חשק לעשות דברים איך ניתן לפתור את זה דרך ביופידבק? אני מודה לך חג עצמאות שמחפתח בחלון חדש-
עזרת לי מאוד
סיגל 10/04/2018 | 22:35תודה מכל הלב -
אני כל כך מודה לך
סיגל 10/04/2018 | 22:34על תמיכתך ועזרתך בפורום והרצון לעזור לי מאחלת לך חג עצמאות שמח ושוב תודה -
תחושת דכדוך וחוסר אנרגיה
ד"ר יגאל גליקסמן 10/04/2018 | 21:55שלום רב לך סיגל התופעה אותה את מתארת אינה נדירה ורבים מאלה שפרשו מעבודתם ולא קבלו יעוץ והכשרה מתאימים לקראת המעבר סובלים ממנה. בשלב זה אני מציע לך להתחיל לבצע פעילות פיזית אירובית בצורה הדרגתית ולנסות למצוא עניין בתחביבים קודמים שלך , ליצור קשר עם חברים-רות שמזמן לא שוחחת איתם ולצאת לבילויים בחיק הטבע או להרצאות קונצרטים סרטים והצגות. שיטת הביופידבק לא תשנה דפוסי חשיבה מכשילים היא יכולה לעזור לך ללמוד לשלוט בצורה רצונית בתהליכים בלתי רצוניים. במידת הצורך אשמח לשוחח עימך גם בנייד שלי 0546670570 תודה על פנייתך בהצלחה וחג עצמאות שמח. ד"ר יגאל גליקסמן
-
-
ביופידבק
א 04/03/2018 | 10:26אני מחפשת להתנסות בטיפול ביו-פידבק ומאוד חשוב לי להגיע לידיים מקצועיות. אני מחפשת באזור ירושלים אך מחיפוש באינטרנט מאוד קשה למצוא מידע ולהבין מי באמת מומחה בתחום. קבעתי בינתיים לעוד חודש דרך הקופה (כללית) - אלו פגישות של חצאי שעה עם מטפלים מתחלפים וקשה לקבוע רצף (מפגש פנוי ראשון יהיה עוד חודש פלוס) ומראש הייתי מעדיפה מטפל/ת מוסמכים לתהליך מסודר. יש המלצה איך מחפשים נכון? אם אני נכנסת לזה חשוב לי לנתב את ההשקעה והכסף מראש למקום נכון. תודהפתח בחלון חדש-
חיפוש אחר טיפול מוסמך ואפקטיבי לביופידבק בירושלים
ד"ר יגאל גליקסמן 29/03/2018 | 23:21אני מציע לחפש באלפון המטפלים ברמה של מדריך של האגודה הישראלית לביופידבק א.י..ל.י.ם ולא להסס לשאול שאלות כמו מהי ההכשרה הקודמת לביופידבק ( מקצוע רפואי או פרא רפואי ) מקומות עבודה והמלצות בהצלחה "ר יגאל גליקסמן
-
-
חרדה קיצונית מבדיקות דם
ש.ב 29/03/2018 | 19:12לצערי מאז שאני זוכר את עצמי יש לי חרדה קיצונית מבדיקות דם, הדבר מוביל לכך שאינני עושה בדיקות דם למרות הצורך ( אני בן 43 אבל חייב לעשות בדיקות דם), רמת החרדה שלי עולה ושום כדור החל מואבן דרך דרלין לא יצרו תוצאה שבתחילת הבדיקה לא התעלפתי ולא ניתן לייצר בדיקה. האם ביופידבק יעיל? כיצד לבחור מטפל /רופא מתאים? מה כולל תהליך של ביופידבק במקרה שלי? תודה רבה על תשובותכם בברכת חג שמחפתח בחלון חדש-
חרדה מבדיקות דם
ד"ר יגאל גליקסמן 29/03/2018 | 23:17שלום רב לך בנושא מור ואינו חריג הטיפול המוח כמוצלח ביותר הוא שילוב של פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותי עם ביופידבק. אשמח לשוחח עמך אחר החג 0546670570 חג שמח ד"ר יגאל גליקסמן
-
-
טיפול בביופידבק (לת)
חגית 18/03/2018 | 17:06מחפשת מטפל מומלץ בביופידבק לאימי עם בעיית טינטון. אודה להמלצה למטפל/ת באיזור אשקלון - אשדודפתח בחלון חדש -
ביופידבק והריון (לת)
שיר 08/01/2018 | 13:55היי, האם אפשר ובטוח לעשות ביופידבק בהריון?פתח בחלון חדש

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים