פורום הפרעות שינה ודום נשימה בשינה - עמוד 5
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
יקיצה מוקדמת
יוחנן 23/03/2023 | 06:36שלום, אני פשוט קם אחרי 8-7 שעות לא משנה מה היום ישנתי ב21 וקמתי ב5 אתמול ישנתי ב23 קמתי ב6 שלא תחשבו שזה טוב יש לי מחסור שינה מטורף וזה לא מספיק אז אני קם מת וכל היום אני גמור רק רוצה לישון, מגיע הערב לא מצליח להירדם שעתיים באמת לא יודע מה לעשות אני אובד עצות מציין שקם הרבה פעמים במהלך הלילה בין 2-3פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יקיצה מוקדמת
לווינשטיין מדיקל ישראל בע"מ 23/03/2023 | 08:46בקר טוב, אתה ככל הנראה במצב של חסך שינה וסובל משינה לא מרעננת. מציע לפנות לטיפול CBTI אצל פסיכולוג מומחה לטיפול בבעיות שינה.
-
-
מכשיר למניעת נחירות
elik 16/03/2023 | 13:15נחשפתי לאחרונה למכשיר snortum . המכשיר מוצמד לחלק התחתון של הלסת,מזהה נחירות ומפעיל תזוזות קלות שאמורות להפסיק את הנחירה במספר שנים אחרונות אני משתמש ב cpap אבל המכשיר עם כל המסכות שבדקתי מציק לי מאוד. האם מכשיר ה snortum מוכר ? האם הוא יעיל ? האם נדרש אישור שימוש של גוף כגון fda .ואם כן האם המכשיר ארושר. בברכהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול לנחירות והפרעת נשימה בשינה
לווינשטיין מדיקל ישראל בע"מ 23/03/2023 | 08:43כל מכשיר רפואי דורש אישור FDA אמריקאי או CE אירופאי והשימוש שלו בארץ מותנה באישור אמ"ר של משרד הבריאות. מציע שתבדוק עם הספק של המכשיר האם יש לו את האישורים.
-
-
כדור טו נייט
דני 09/11/2022 | 15:29היי, אשמח לברר לגבי טו נייט (Doxylamine Succinate): 1. רשום שניתן לקחת את הכדור למשך שבועיים רצוף בלבד. אז רציתי לדעת אם ניתן לקחת את זה לטווח ארוך אבל לא באופן רציף כל יום , אלא רק כל יומיים או שלושה לטווח ארוך? 2. עד כמה תופעות לוואי בכדור הזה הן נפוצות? האם התופעות הלוואי בכדור הזה כמו עייפות וישנוניות בבוקר שלמחרת הן תופעות לוואי שנחשבות נפוצות בכדור הזה, או שלרוב המשתמשים אין תופעות לוואי בכדור הזה? תודה רבה!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כדור טונייט
לווינשטיין מדיקל ישראל בע"מ 14/03/2023 | 15:55מדובר בתוסף לשינה ולא בכדור שדורש מרשם. ע"פ ההנחיה מומלץ לקחת עד שבועיים. מכיוון שמדובר בכדור ללא מרשם רבים לוקחים אותו תקופות ארוכות יותר. אפשר גם לקחת שלא ברף ואז אין סיבה לדאגה. תופעות לוואי הן בד"כ דבר נדיר ולא שכיח. במידה וניסית את הכדור והוא עזר וללא תופעות לוואי אז הכל טוב. בכל מקרה ניתן לפנות לטיפול CBTI אצל פסיכולוג מומחה לבעיות שינה
-
-
חוסר תזוזה בשינה
רר 19/11/2022 | 16:27יכול להיות שבכלל לא זזים בשינה מלאה? חברתי לא זזה מילימטר במהלך כל השינה שלה. האם זה תקין? זה מוזר מאודפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חוסר תזוזה בשינה
לווינשטיין מדיקל ישראל בע"מ 14/03/2023 | 15:52איך אתה יודע? האם אתה ער כל הלילה ורואה שהיא לא זזה? עקרונית, זה נדיר שמישהו לא זז כל הלילה. בכל מקרה אם היא ישנה טוב, קמה בבקר רעננה אז הכל טוב.
-
-
ששש
ששש 21/11/2022 | 16:24הבן שלי בן 9 וחצי סובל מקפיצות גוף קטנות במהלך השינה זה לא רק בהתחלה אלא למהלך כל שעות השינה פעם היד קופצת פעם כף הרגל פעם הזרוע זה קפיצות קטנות שנראות מהצד כאילו כל הגוף מקפץ אני ממש מודאגת האם התופעה הזו קיימת ? האם מעיד על בעיה ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קפיצות בזמן השינה
לווינשטיין מדיקל ישראל בע"מ 14/03/2023 | 15:51תודה על פנייתך. אין צורך לדאוג. מציע לפנות ולעשות בדיקת שינה במכון שינה.
-
-
סד לילה
ניר 28/11/2022 | 22:21אובחנתי עם הפסקות נשימה ברמה בינונית. האם מחקרים מצאו שסד לילה הינו פתרון יעיל ? אם כן איזה? איפה אפשר לרכוש? להתייעץ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בד לילה
לווינשטיין מדיקל ישראל בע"מ 14/03/2023 | 15:50טיפול בסד לילה יכול מאד לעזור לסובלים מנחירה והפרעת נשימה בשינה בדרגת חומרה קלה עד בינונית. רצוי לעשות את ההתאמה אצל רופא שיניים מומחה לנושא. יכול להציע לך לחפש את דר' ירון חביב, רופא שיניים מומחה לנושא.
-
-
שנת צהרים אחרי ארוחת צהרים
מנשה 27/12/2022 | 19:59כמה זמן להמתין אחרי ארוחת צהרים ועד שהולכים לשנת צהרים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שנת צהריים אחרי ארוחת צהריים
לווינשטיין מדיקל ישראל בע"מ 14/03/2023 | 15:48הי, אין המלצה לזמן שיש להמתין בין ארוחת צהריים לשנ"צ. לך לישון מתי שמתאים לך
-
-
נחירות לבן 50
אורי 22/01/2023 | 11:23שלום, אני בן 50, נוחר בצורה שונה בכל פעם, האם זה משהו שמצריך בדיקה? אשתי טוענת שנשמע כאילו מפסיק לנשום. רק לפעמים מתעורר מזה. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נחירות והפרעת נשימה בשינה
לווינשטיין מדיקל ישראל בע"מ 14/03/2023 | 15:47אני ממליץ לך לעשות בדיקת שינה. הנחירה בנוסף לעדות של אשתך על הפסקות נשימה בשינה יכולה להצביע על קיומה של הפרעת נשימה בשינה. הפרעת נשימה בשינה פוגעת ביעילות ובאיכות השינה. מומלץ לפנות לרופא המשפחה בקופת חולים ולבק שהפניה לבדיקת שינה
-
-
-
תשובת מומחה חמצן סינלגטי-
לווינשטיין מדיקל ישראל בע"מ 14/03/2023 | 14:55ככל הידוע לי אין מחקר מדעי שמאשר כי אספקת חמצן סינלגטי יכולה לעזור
-
-
פטור שינה עם נשק בצבא
אליזבט 05/03/2023 | 14:54הלכתי לרופאת שינה ועשיתי בדיקה במכון שינה לאחר מכן הרופאת שינה כתבה המלצה שאסור לי לישון עם נשק כי אני עושה שמירות מידי פעם בבסיס. השאלה שלי האם זה שאסור לי לישון עם נשק בחדר זה יכול להיות פטור משמירותפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פטור משמירות ונשק
לווינשטיין מדיקל ישראל בע"מ 14/03/2023 | 14:53מכיוון שאין לנו את כל הנתונים והפרטים יהיה קשה לתת תשובה. עקרונית, רק רופא צבאי ע"פ ההמלצה של הרופאה במכון שינה יכול לתת לך פטור.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים