פורום כאבים בכתף ובמרפק - עמוד 38
-
כאבים לאחר ניתוח בגיד הדיסטלי בביספסעידו 18/11/2021 | 08:42אני כ4 חודש לאחר ניתוח תפירת הגיד הדיסטלי לאחר שאובחו קרע מלא בעקבות הרמת משא כבד. לאחרונה התחילו לי החמרה בכאבים והלכתי לבדיקת אולטרסאונד לראות את המצב בגיד, להלן הפיענוח: הגיד הדיסטאלי של הבייספס הודגם מעובה מאד לכל אורכו עם תפרים, אין עדות לקרע חוזר. הגיד המיישר המשותף הודגם תקין הגיד המכופף המשותף הודגם תקין גיד הטרייספס הודגם תקין העצב האולנארי הודגם בקוטר תקין, אם סימני אי יציבות של העצב בבדיקה דינאמית - snapping. העצב הרדיאלי הודגם תקין עצב המדיאנוס הודגם תקין אין לראות נוזל בבורסה אולקראנון. אפשר את התייחסותך בנושא?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים לאחר ניתוח בגיד הדיסטלי בביספס
דר' ירון סלע 21/11/2021 | 14:02שלום רב עידו ותודה על פנייתך ! בשמחה רבה עידו. אתייחס לנושא כשיהיו לי ממצאי הבדיקה הגופנית ומעבר על המידע הרפואי הקיים ברשותך - דו"ח הניתוח, מידע רפואי רלוונטי אחר. במעמד הפגישה יש לברר במדויק את התלונות הרפואיות ולראות ההקשר בין התלונות ובין הממצאים בבדיקות העזר (כמו US שביצעת). אגב, מי שלח אותך ל US ? ולמה ? האם נבדקת על ידי המנתח שלך לאחר הניתוח ? האם הוא מעודכן במצבך ומה הוא מייעץ לעשות ? אתה מבין שרפואה, אינה רק פענוח בדיקת עזר. יש לשלב את המידע הקליני ממצאי הבדיקה הגופנית והאנמנזה הרפואית ורק לבסוף, הכנסת פרמטרים של ממצאי בדיקות העזר השונות לתוך המשוואה הקלינית. הפלט הסופי של כל הפרמטרים האלו יחדיו, מביא להמלצה הרפואית המדויקת ולא מוטעת. אשמח לסייע לך באופן מדויק וישיר מחוץ לפורום. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים לאחר ניתוח בגיד הדיסטלי בביספס
-
שבר בכתףאיציק 16/11/2021 | 18:39במרץ השנה שברתי את הכתף לא היה צורך בניתוח רק קיבוע עם תחבושת היום חודש נובמבר עשיתי צילום עקב כאבים זו התשובה מה זה אומר . תור לאורתופד עוד חודש (שבר צוואר הומרוס עם קלוס חלקי) זו התשובה של הצילוםהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שבר בכתף
דר' ירון סלע 17/11/2021 | 08:14שלום רב איציק, ותודה על פנייתך ! אשמח לסייע איציק מחוץ לפורום, על ידי התבוננות ישירה בצילום ומתן חוות דעתי בנדון. ללא התבוננות בצילום, הדיון כאן תאורטי בלבד. ישנם שברים שונים בכתף, לכל אחד פרוגנוזה שונה ויכולת איחוי והחלמה קלינית שונים. יש לברר מה הכוונה באיחוי חלקי ולא מלא. התשובה תהיה לאחר שאתבונן בצילום. יש לברר מה המשמעות הקלינית מבחינת יכולת התפקוד של הכתף ורמת הכאב. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שבר בכתף
-
נימולאייל 11/11/2021 | 21:01שלום דר!! כהמשך לשאלתי מלפני מספר ימים.. ארצה לשאול האם שהרופא שלח אותי לפיזותרפיה זה יעזור לנימול??? איך אדע וארגיש שזה הכיוון...תודה ולילה טובהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
נימול
דר' ירון סלע 15/11/2021 | 08:18שלום רב, נא בדוק באתר זה, מחוץ לפורום, ובאתרים אחרים דרכי הגעה מקובלות. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נימול
אייל 14/11/2021 | 15:53שלום לך דר... כיצד אני מגיע אליך .. ?? באיזה ביח אתה עובד?? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נימול
דר' ירון סלע 14/11/2021 | 08:50שלום רב, כפי שציינתי בעבר, יש לברר תוצאות הפענוח ובמקביל להיבדק על ידי מומחה עמוד שדרה. ללא בדיקתך הישירה, אינני יכול לקדם אותך באבחנה, ובטח שלא להתייחס לשאלות קונקרטיות ,כגון יעילות פיזיותרפיה, מבלי שיש לי אבחנה ברורה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נימול
דר' ירון סלע 14/11/2021 | 08:50שלום רב, כפי שציינתי בעבר, יש לברר תוצאות הפענוח ובמקביל להיבדק על ידי מומחה עמוד שדרה. ללא בדיקתך הישירה, אינני יכול לקדם אותך באבחנה, ובטח שלא להתייחס לשאלות קונקרטיות ,כגון יעילות פיזיותרפיה, מבלי שיש לי אבחנה ברורה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
נימול
אייל 11/11/2021 | 21:10כהמשך.. ארצה לדעת מה כן יכול לעזור לי עד שאראה אוטופד...... כלומר איזה טיפול זהאו אחר יכול לסייע לי.. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נימול
-
כאבים בכתףאור 13/11/2021 | 13:45שלום רב, לפני כשלושה שבועות עברתי זריקת prp בכתף כתוצאה מדלקת והסתיידות בכתף. הכאבים בכתף לאחר הזריקה הרבה יותר חזקים וגם טווח התנועה נהייה יותר מוגבל. מה יכולה להיות הסיבה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
דר' ירון סלע 14/11/2021 | 08:54שלום רב אור, ותודה על פנייתך ! בראש ובראשונה- יש לעדכן מידית, במידה וטרם עדכנת..., את מבצע הפעולה ! יש לשלול זיהום וגורמים אחרים היכולים להיות גורם להחמרת כאב. יש לברר לעומק מצב הכתף על ידי בדיקה גופנית. כיוון שלא בדקתי אותך בעבר, אינני יכול להתייחס לגופו של מקרה ולדון על אינדיקציות להזרקות לכתף. אשמח לעזור, מחוץ לפורום ולענות על שאלות קונקרטיות ולהיכנס בעובי הקורה במקרה הספציפי. בריאות שלמה והחלמה מהירה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
דר' ירון סלע 14/11/2021 | 08:53שלום רב אור, ותודה על פנייתך ! בראש ובראשונה- יש לעדכן מידית, במידה וטרם עדכנת..., את מבצע הפעולה ! יש לשלול זיהום וגורמים אחרים היכולים להיות גורם להחמרת כאב. יש לברר לעומק מצב הכתף על ידי בדיקה גופנית. כיוון שלא בדקתי אותך בעבר, אינני יכול להתייחס לגופו של מקרה ולדון על אינדיקציות להזרקות לכתף. אשמח לעזור, מחוץ לפורום ולענות על שאלות קונקרטיות ולהיכנס בעובי הקורה במקרה הספציפי. בריאות שלמה והחלמה מהירה !הוסף תגובה
-
כאבים בכתף
אור 13/11/2021 | 14:05שכחתי לציין שמומחה כתף עשה לי את זריקת ה prp והרופא אמר שתוך מספר ימים יהיה שיפור ותוך שבועיים אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה. מה שלא קרה ואף נהייה הרבה יותר גרוע. הכאבים מקרינים לי לאורך היד וגם לכף היד. כדורים לא עוזרים להפחית את לכאב ואנינגם מתעוררת באמצע הליחה מכאב. אשמח לעזרתך... תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף
-
כאבים בכתף ימים ובזרועאני 19/06/2018 | 14:21שלום רב, מזה כשבוע אני חווה כאב ביד ימין והכתף. הכאב התחיל מזרוע ימין והקרין לאמה וכעת אני חווה כאב גם בכתף ימין בצוואר בשכמה בצד ימין של הגב וכן עד לאמה ולכף היד. כשאני מרימה את היד אני מרגישה כבדות ומשיכות ביד וכן, משיכה של הצוואר רק בצד ימין. ביד שמאל אין לי את התחושות האלו. לא נפלתי, לא התעמלתי. הכאב התחיל במהלך היום וכעת אני חווה אותו גם בלילה בשכיבה. מה פשר הכאב הזה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים
דר' ירון סלע 09/11/2021 | 12:17שלום רב ניסים ותודה על פנייתך ! יש לבדוק את היד לכל אורכה - הן אצל מומחה כף היד והן אצל מומחה כתף. לעתים, יש לבדוק עם כיוון צווארי כמקרין לאורך היד. קשה לכוון אותך ללא בדיקתך באופן ישיר. במידה ותחפוץ בעזרה ישירה, נא תאם פגישה מחוץ לפורום ונתקדם משם... בגיל 67, יש מקורות כאב שונים המייצרים כאב מהסוג שאתה מתאר, ויש לבדוק בבדיקה הגופנית, האם הכאב מוקרן, והאם יש צורך בבדיקות עזר שונות (כדוגמת צילום ו US או בדיקת הולכה עצבית לאורך היד וכו'). בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
כאבים
ניסים 09/11/2021 | 11:33אני בן 67 יש לי כאבים בכתף ולאורך כל היד אין לי כאבים בכף הידהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זרם בכתף בלי כאבים .החישמול כל כמה שעות.
דר' ירון סלע 03/10/2021 | 12:10שלום רב אביב ותודה על פנייתך ! לא הבנתי את מנות הפנייה. אין כל פירוט על הבעיה. נא השקיעי בהסבר מצבך על מנת שאוכל להבין את בעייתך הרפואיתץ בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
זרם בכתף בלי כאבים .החישמול כל כמה שעות.
אביבה קופמן 02/10/2021 | 09:54כיצד אפשר לטפל הרם חוזר מידי פעם.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בעיה דומה
דר' ירון סלע 03/02/2019 | 10:26שלום רב מיכאל, ותודה על פנייתך ! מיכאל היקר, אין אדם דומה למשנהו. במקרה שלך, יתכן בעיה ממקור צווארי או בעיה ממקור לחץ עצבי במרפק. לחץ על העצב האולנרי העובר בתעלה הקוביטאלית במרפק, יכול ליצור סימפטומים של רדימות וזרמים באצבע 5 (זרת). יתכן לחץ במקומות שונים כדוגמת שורש כף היד וכו' וכו'. לאור זאת, עליך להיבדק על ידי מומחה כף היד ו/או מומחה עמושד שדרה ולעבור בדיקת EMG-NCV לפי הצורך. בשורה התחתונה- יש מקום להיבדק על ידי מומחה, ובהמשך, לפעול לפי הנחיותיו. בהצלחה רבה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הכאב מחמיר
דר' ירון סלע 03/02/2019 | 09:30שלום רב, ותודה על העדכון. לאור העובדה, שלא השתנה דבר באינפורמציה הקיימת ברשותי, אין לצפות, שאוכל לתת המלצה לטיפול, ללא אבחון. במידה ויש קשיים להשיג בדיקה של מומחה בתחום, אני זמין, בערוצים המקובלים באתר זה, לתקשורת ישירה, קבלת אינפורמציה נוספת, ובשאיפה, אוכל לעזור לך באופן ישיר. בהצלחה רבה, ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
בעיה דומה
מיכאל 01/02/2019 | 22:16אני חווה בדיוק את אותן תופעות וגם בנוסף זרמים מכיוון המרפק לאורך האמה עד לזרת. בהנחה שאכן מקור הבעיה בעמוד השדרה הצווארי, מה הטיפול הנדרש? האם פעילות סםורטיבית (ריצה) מותרת?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכתף ימים ובזרוע
דר' ירון סלע 30/06/2018 | 07:56שלום רב לך, ותודה על פנייתך ! כמובן, שטיפול רפואי יסודי/מקצועי /אחראי... איננו מתבצע מעל דפי האינטרנט. מידע בסיסי שחסר לי הוא גילך, בריאותך הכללית, עבודתך, עיסוקייך בשעות הפנאי, מאמצים למיניהם , אופי וסגנון החיים, ויותר חשוב מהכל- בדיקה גופנית יסודית !!! לאור זאת, אמליץ לך בחום להיבדק על ידי מומחה אורתופדי עם דגש על מומחה בעמוד שדרה ומומחה כתף. על פניו, לאור התיאור הלקוני הקיים ברשותי , נטיית ליבי לכיוון עמוד השדרה הצווארי שלך , כמקור לבעיה. לרוב, בעיות מבודדות לכתף , כמו דלקות או קרעים בגידים או בעיות בסחוס המיפרקי- גורמות לכאב בכתף, במיוחד בלילה, כאב המקרין לזרוע, אך לרוב , לא מתחת למרפק. לרוב אין זרמים באמה ויד ואצבעות ואין נימול או "שריפה". כאשר מצטרפים אלמנטים עצביים אלו - יש לחשוב בצוואר כמקור. לעתים, בשכבת הגיל המבוגרת, יתכנו 2 מקורות לכאב- צוואר וכתף... בברכה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
הכאב מחמיר
אני 26/06/2018 | 19:15היי, בשבוע האחרון הכאב החמיר, כעת גם המרפק כואב ואף כף יד ואני לא יכולה ליישר כלל את היד כשהיא מורמת. תור לאורטופד יהיה רק בעוד שבוע. האם ניתן לקבל בשלב זה זריקה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב מקרין מהצוואר לאורך היד
דר' ירון סלע 19/06/2018 | 15:01שלום רב ותודה על פנייתך ! כמובן, שאין תחליף לבדיקה גופנית יסודית. אמליץ לך להיבדק על ידי מומחה כתף ו/או מומחה עמוד שדרה. על פניו, נשמע לי שמקור הכאב מהצוואר ו/ או מקלעת עצבי הצוואר היורדת לכיוון הכתף ובית השחי. יש להיבדק ולבצע בדיקות דימות מתאימות, בהתאם לממצאי הבדיקה הגופנית. יתכן ותתבקשי לבצע צילום צוואר וצילום כתף, US כתף ובדיקת עצבים (EMG- NCV). לאחר בדיקת המומחה בתחום, יהיה ניתן להיות מדויקים יותר בבדיקות העזר. בהצלחה רבה ובריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים
-
שעול כמחנקישראל 07/11/2021 | 15:24בעת שחגורת הרכב לוחצת על החזה אני מרגיש מחנק ושעול בנוסף בעת השענות בספה ( סלון ) או במשענת כיסא בחלק העליון של הגב התופעה קיימת שנים רבות , לא טיפלתי בנושא מול רופאי המשפחה ידוע שיש לי בעיות ברונכית בראותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שעול כמחנק
דר' ירון סלע 08/11/2021 | 11:00שלום רב ישראל ותודה על פנייתך ! ישראל יקר, נושא הפנייה חשוב עד מאד ולא להזניחו. לצערי, זה לא תחום עיסוקי. פנית לפורום הלא נכון באתר. אנא פנה לפורום הנכון ובמקביל התייעץ עם רופא המשפה. יש לשקול פולמונולוג ו/או פנימאי בתחום הנדון. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שעול כמחנק
-
נימולאייל 04/11/2021 | 14:38שלום.. לפני מס שנים נחבלתי בכתף.... ובשנה האחרונה אני קם בבוקר עם נימול עשיתי בדיקת emg והרופא שלח אותי לפיזותרפיה ולא ככ עוזר... יש לי זרמים במיוחד באצבע הקטנה ביד... פשוט אין לי כעת את התשובה ש הבדיקה אבל אשמח לשמוע מה ניתן לעשות . תודה. בנוסף אני נוטל יותר מעשור מ גלופלקס עיי המלצת אוטופד אני שואל האם אני יכול להפסיק עם התכשיר?? או שאם אפסיק אז חלילה יחזרו לי הכאבים.. גם נוטל נמבר 7 האם זה טוב??אמיתי??או שחבל לי על הכסף תודה לעוניםהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הבהרה
דר' ירון סלע 08/11/2021 | 10:58יש לברר תוצאות הפענוח ובמקביל להיבדק על ידי מומחה עמוד שדרה יש לעדכן את צוות הרופאים לגבי תוצאת הבדיקה. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך בירור
דר' ירון סלע 08/11/2021 | 10:57יש לברר תוצאות הפענוח ובמקביל להיבדק על ידי מומחה עמוד שדרה .הוסף תגובה
-
הבהרה
אייל 07/11/2021 | 20:51ש לום... במחשבה שניה איני מקשר את החבלה בכתפיים לפני כעשור לנימול שהתחיל אצלי לפני כשנה ... אמצא את הפיענןח ותגיד לי מה לעשות כעת במסגרת אישפוזית והיית ממליץ לי להראות את הבדיקה לצוות הרופאים..?? אני נורא בפחדים מהמצב....... תודה וסליחההוסף תגובה
-
כהמשך לתגובתך
אייל 07/11/2021 | 20:38תודה על תגובתך... באמת יש לי מיחושים בצוואר וגם קצת כאבים שלא חולפים.... נמצא כעת באישפוז פסיכאטרי אנסה למצוא את התשובה הפיענוח ותגיד לי בבקשה מה לעשות... תודה רבה והאם המצב הוא הפיךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נימול
דר' ירון סלע 07/11/2021 | 08:28שלום רב אייל, ותודה על פנייתך ! חשוב לי לראות את ממצאי בדיקת ההולכה העצבית. לא תמיד חבלות בכתף גורמות לתלונתך ויש לברר גם אזורים נוספים כמו מרפק ושורש כף היד או מקור צווארי לדוגמה. יש לבצע בדיקה גופנית יסודית מהצוואר ועד לאצבע הקטנה. נסה להשיג את פענוח הבדיקה. במידה וחלף זמן רב מביצועה, מומלץ לבצע בדיקה עדכנית. באשר לתרופות/תכשירים מסחריים השונים שציינת, אני מנוע מלהגיב. במפגש פנים מול פנים, לאחר בדיקתך, אוכל לתת לך המלצות קונקרטיות. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הבהרה
-
טיפול בגלי הלםAsher 31/10/2021 | 17:38שלום רב ד״ר יקר, אני מבקש להתייעץ איתך בקשר לטיפול בגלי הלם. האם אני מתאים לטיפול כזה לפי ממצאי הMRI? אציין שיש לי כאבים נוראיים בשתי הכתפיים, לא ישן בלילות וכל תזוזה מלווה בצעקה. קיבלתי את כל הטיפולים , הזרקות , סטרואידים וכל הטיפולים. האם טיפול בגלי הלם יכול לגרום לנזק מאשר תועלת ? תודה רבה ! תוצאות סריקה בתהודה מגנטית: הבדיקה בוצעה בפרוטוקול תקני לכתף. התוויה: כאבים, הערכת נזק לשרוול המסובב. השוואה אין. ממצאים: שינויים ניווניים מתונים למפרק האקרומיו- קלוויקולרי. בצקת דיפוזית קלה במישור השומן הסובאקומיאלי. עיבוי קל ואותות חריגים באחיזת גיד ה-ssp. וגבשושית הגדולה בצמוד לאחיזת הגיד מוסכמים שינויים ציסטיים בקוטר עד 1 ס''מ בליווי בצקת לשדית קלה מסביב. לא הודגם קרע בגיד. שאר הגידים המסובבים וגיד הביצפס שמורים, גם ללא קרע. לא הותגם ממצא חריג משמעותי בלברום. מרקם ונפח של השרירים תקינים. לא הודגמו שברים או אוסטאונקרוזיס במבנה בגרמי. נוזל תוך מפרקי בכמות פיזיולוגית. לסיכום: 1. נזק כרוני במבנה בגרמי כמתואר. 2. ללא התגמת קרע בשרוול המסובב, ללא עדות לסינוביטיס או סימני קפסוליטיס.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טיפול בגלי הלם
דר' ירון סלע 07/11/2021 | 08:39שלום רב אשר ותודה על פנייתך ! אני סקרן, מניין הגיע הרעיון של טיפול בגלי הלם? האם מרופא מומחה או מהמלצת חבר/שיטוט באינטרנט... לא בדקתי אותך ולא ראיתי את בדיקת ה- MRI שביצעת, אולם רק מקריאת הפענוח - אין אינדיקציה לבדיקה שהוצעה. אשמח לסייע בפתרון לכאביך ובמציאת מזור לתלונותיך, מחוץ לפורום. אאחל לך בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול בגלי הלם
-
כאבים מכף היד עד לכתףאבי 01/11/2021 | 08:49אני סובל מכאבים כבר שלושה חודשים מכף היד ולאורך המרפק ועד לכתף אמרו לי דלקת לקחתי את אתופן 400 מילגרם פעמיים ביום ולו עזר עשיתי סדרת צילומים ולו ראו כלום מה עלי לעשות עוד הכאבים שלי איומים שאין לתאר אנא ממך תיעץ לי מה לעשות שלו עשיתי כבר תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים מכף היד עד לכתף
דר' ירון סלע 07/11/2021 | 08:34שלום רב אבי, ותודה על פנייתך ! בראש ובראשונה, היבדק על ידי מומחה בתחום. האם נבדקת על ידי מומחה עמוד שדרה ו/או מומחה כתף מרפק וכף היד ? מה בדיקות העזר שנשלחת לבצע? מה ממצאי הבדיקה הגופנית ? האם יש נימולים וזרמים ורדימות ביד? האם הכאב ממוקד או מקרין לאורך כל היד ? מה מחמיר את הכאב? האם מעיר משינה בלילה או רק בעת מאמץ? יש שלל שאלות שצריכות להיבדק במעמד הפגישה הרפואית. בריאות שלמה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים מכף היד עד לכתף
-
דלקת בגיד המפרק לכיוון היד האחוריתעומרי 05/11/2021 | 11:50היי לפני כחצי שנה עשיתי אימון לא נכון בחדר כושר והתחילו לי כאבים במרפקים ב2 הידיים, בהתחלה לא יכולתי ליישר את היד והכאבים היו חדים ובמשך החודשים הכאב ירד אבל נשאר כרוני, עשיתי צילום אחרי זה אולטרסאונד ולבסוף גם mri ועלה בתוצאות כי יש לי התעבות בגיד בשני המרפקים וזה רק דלקת ולא קרע, הפנו אותי לטיפול פיזיותרפיה ללא טיפול תרופתי וזה לא עוזר לי. מציין כי במשך התקופה לא התאמנתי ושמרתי על עצמי וזה לא עזר אשמח לדעת מה ניתן לעשותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דלקת בגיד המפרק לכיוון היד האחורית
דר' ירון סלע 07/11/2021 | 08:25שלום רב עומרי, ותודה על פנייתך ! חשוב לראות את בדיקות ה US וMRI על מנת להבין באיזה גיד מדובר. ישנם גידים רבים העוטפים את המרפק מכל כיווניו. האם נבדקת על ידי מומחה מרפק ? מה היו ממצאי הבדיקה הגופנית ? נא עדכן.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דלקת בגיד המפרק לכיוון היד האחורית
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- טנדיניטיס סביב המרפק
- דלקת הגיד
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- הרפיית שרירים הדרגתית
- יישור שיניים שקוף
-
בדיקות קשורות
- תרבית נוזל ברך סינוביאלי
- תרבית נוזל סינוביאלי
-
תרופות קשורות
- אטודולק (אטופן)
-
מונחים קשורים
- הידרותרפיה
- אוסטאוגנזה אימפרפקטה
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם