פורום הזעת יתר - עמוד 8
גולשים יקרים, מנהל הפורום הוא המקור הבלעדי להעברת אינפורמציה מקצועית בפורום זה, ולמענה ענייני לשאלותיכם. יש להימנע מתגובות שאינן הולמות, מכפישות, פוגעות. תגובות אלה יוסרו לאלתר.

-
טיפול בזעת ייתר
אנונימית 10/12/2018 | 19:08שלום ד"ר גלילי, אני מתלבטת אם לטפל בבעיית ההזעת יתר עם טיפול miradry. אני יודעת שזה טיפול יחסית חדש ולכן חוששת שעדיין לא יודעים מה השלכותיו הבריאותיות מבחינת סרטן ושאר מחלות. אשמח לשמוע את דעתך לגביי טיפול זה. תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
מירה דריי - לא מומלץ
שני 18/10/2020 | 02:11למירה דריי יש הרבה תופעות לוואי שלא מוזכרות באתרים ישראלים, אך כן מופיעות באתרים בינלאומיים כדוגמת כוויות חמורות בבתי השחי,צלקות, ציסטות,נזק עצבי, הזעה מפצה באזורים אחרים בגוף,החמרה של הריח מבית השחי ועוד. חלק גדול מהמטופלים ציינו שגם לאחר 2 טיפולים הם עדין מזיעים וחלקם אפילו יותר. כך שלא רק שהטיפול לא הועיל הוא אף החמיר את הבעיה. ממליצה לכם לקרוא כמה מחוות הדעת שמופיעות באתר realself.com (ויש שם לא מעט ביקורות שליליות על הטיפול במכשיר). אני הייתי חושבת 100 פעם אם לעבור את הטיפול הזה או לא. הרופאים מציגים אותו כטיפול קל עם זמן החלמה קצר, אך טמונות בו הרבה סכנות שבמכוון מוסתרות מהמטופלים.הוסף תגובה
-
ניתוח גרד ושאיבת בלוטות זיעה
רונה 04/10/2020 | 20:34ניתוח זה יעיל ביותר - 95% הצלחה ללא תופעות לוואי של הזעה מפצה. עלותו גבוהה.דר יוסף טמאן מבצע אותו כבר שנים רבות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה טיפול בהזעת יתר
ד"ר רונן גלילי 13/01/2019 | 22:41שלום, איני עוסק בטיפולים במכשיר זה ולכן אין באפשרותי להרחיב בתחום זה. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
תשובת מומחה טיפולים נוספים
ד"ר רונן גלילי 16/12/2018 | 23:38היכן הזעת היתר?הוסף תגובה
-
טיפולים נוספים
אנונימית 16/12/2018 | 23:35תודה רבה על המענה. אשמח להמלצה על טיפול אחר שידוע ביעילותו עם הסתברות נמוכה לתופעות לוואי כמו הזעה מפצה וכו'.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה מירה דריי
ד"ר רונן גלילי 11/12/2018 | 11:17שלום איני עוסק בטיפול במכשיר מירהדריי. המכשיר פועל ע"י הפעלת אנרגיות מיקרוגל לניטרול בלוטות הזיעה ומיועד לטיפול מקומי בהזעת יתר בבית השחי בלבד. אם מדובר בהזעת יתר בכפות הידיים, טיפול זה לא רלוונטי. בברכה ד"ר גליליהוסף תגובה
-
-
הזעת יתר
אור 13/05/2020 | 23:16שלום דוקטור, אני סובלת שנים מהזעת יתר בכל הגוף, ברגליים, ידיים, מפשעות, גב תחתון עשיתי בדיקות- בלוטת התריס תקינה לחלוטין האם יש דרך טיפול לכך? מה אפשר לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
הזעת יתר
מני 10/10/2020 | 08:03שלום ד"ר, האם הזעת יותר בידיים חולפת ספונטנית עם השנים? ואם כן מה השכיחות של נסיגה ספטנטנית של הזעת יתר בידייםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה הזעת יתר
ד"ר רונן גלילי 20/05/2020 | 23:05אור שלום, אני עוסק בטיפול הניתוחי, ניתוח סימפתקטומיה או ETS. טיפול זה יעיל מאוד לטיפול והפסקת הזעת יתר בכפות הידיים ובתי השחי. לגבי שאר האתרים, לא מוכר טיפול יעיל. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעת יתר בבית שחי
רינת 22/06/2019 | 16:38שלום אני בת 38 ולאורך שנים סובלת מהזעת יתר בבית שחי בלבד אשמח לשמוע מה הטיפולים הרלוונטיים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
ניתוח גרד ושאיבת בלוטות
רונה 04/10/2020 | 20:22ניתוח גרד ושאיבת בלוטות זיעה הוא יעיל ביותר כנגד הזעת יתר בבתי השחי. ללא הזעה מפצה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הזעת יתר בבית שחי
ד"ר רונן גלילי 20/08/2019 | 22:36רינת שלום קיים הטיפול הניתוחי לניתוק העצב האחראי על הפעלת בלוטות הזיעה . הטיפול יעיל מאוד לכפות הידיים ובהצלחה של כ 60 אחוזים לבתי השחי. קיים סיכון להופעת הזעת יתר מפצה כפי שכתבתי באתר. קיימים טיפולים מקומיים כגון מכשירי אנרגיה או הזרקות בוטוקס או ניתוחים לכריתת בלוטות הזיעה בבית השחי. איני עוסק בהם ולכן איני יכול להרחיב. בהצלחה. ד"ר גליליהוסף תגובה
-
ניתוק עצב ראשי
שמעון 20/08/2019 | 20:27אבל דוקטור ביררתי שהניתוח הזה יעיל רק לכפות הידיים ולא בתי שחי ושמעתי שלכולם כמעט יש הזעה מפצה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הזעת יתר בבית שחי
ד"ר רונן גלילי 22/06/2019 | 21:34רינת שלום, קיים טיפול ניתוחי בו מבוצעת צריבה וניתוק של העצב האחראי על בלוטות הזיעה בבית השחי ובכפות הידיים. ניתוח פשוט וקצר עם החלמה מהירה. זה תחום העיסוק שלי כמנתח בית חזה. קיימים טיפולים מקומיים נוספים, לא ניתוחיים, שמטרתם לנטרל את בלוטות הזיעה המקומיות בבית השחי באמצעות צריבתן או הזרקות רעלן מקומי (בוטוקס). איני עוסק בטיפולים אלו ולכן איני יכול לספק מידע לגבי מידת הצלחתם. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
טיפול מירה דריי
טל 03/12/2019 | 22:27שלום, אשמח לחוות דעת על טיפול Mira dry לנטרול הזעת יתר בבית השחי. כמו כן, אשמח לדעת כמה בערך טיפול כזה אמור לעלות, לא מצאתי מידע על כך באינטרנט.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
עלות טיפול מירה דריי
מיכל 04/10/2020 | 19:36עלות 2 טיפולי מירה דריי 16500 שח. עלות טיפול אחד 8500 שח.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה מירה דריי
ד"ר רונן גלילי 05/12/2019 | 00:43טל שלום איני עוסק בטיפול על ידי מירה דריי ולכן איני יכול למסור פרטים אודות טיפול זה. בברכה דר. גליליהוסף תגובה
-
-
הזעה מפצה
דנית 29/09/2020 | 23:23לפני כ 25 שנה עשיתי ניתוח הזעת יתר בידיים ... הניתוח גרם להזעה מפצה בכל מקום אחר בגוף- גב, בטן, בת שחי ורגליים ...סיוט מתמשך. האם יש משהו שאפשר לעשות לתקן את זה ? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעה מפצה
ד"ר רונן גלילי 01/10/2020 | 00:21דנית שלום, לצערי לא מוכר טיפול כנגד תופעת הזעת יתר מפצה. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הסעת יתר בראש ובפנים
יעל 18/09/2020 | 19:17שלום רב לאחרונה אני מרגישה זיעה מוגברת הן בראש והן בפנים דבר שמגביל רותי מאוד ולא יודעת ממה זה נגרם ומה הטיפול והאם יש טיפול תרופתי תודה על תשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעת יתר בראש ובפנים
ד"ר רונן גלילי 22/09/2020 | 23:22יעל שלום, להזעת יתר יש סיבות שונות ולעיתים לא נמצאת סיבה ברורה. אם מדובר בתופעה חדשה יחסית יש ראשית להבדק ע"י רופא/ת משפחה לשלילת בעיות הורמונליות או סיבות רפואיות. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעת יתר בבית השחי
לירי 03/09/2020 | 14:59אני מזיעה מאוד בבתי השחי, לא עברתי איבחון מסודר אני רוצה מאוד לטפל בבעיה, מה האופציות לטיפול- בהתחשב בעובדה שאין באפשרותי להוציא עשרות אלפי שקליםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעת יתר בבית השחי
ד"ר רונן גלילי 05/09/2020 | 22:39לירי שלום, קיימים טיפולים לא ניתוחיים כמו הזרקות בוטוקס או צריבת בלוטות הזיעה באמצעות מכשירים פולטי אנרגיה כמו מירהדריי. איני עוסק בטיפולים אלו והם נעשים במסגרות פרטיות ובעלות לא קטנה. היעילות בד"כ חלקית ולא לאורך זמן. קיים טיפול ניתוחי יעיל ביותר הניתן לביצוע במסגרות פרטיות או ציבוריות. תוכלי לקרוא במפורט בפרסום שלי באתר אינפומד שלי. בכל מקרה מציע לך לקיים פגישת ייעוץ מסודרת. בהצלחה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
ג׳ל Oxybutynin אוקסיבטנין
דוד 25/08/2020 | 13:40קראתי באיזשהו מקום שהג׳ל אוקסיבטנין הניתן כיום כהתוויה לטיפול באי שליטה על הסוגרים, מטפל בהצלחה גם בהזעת יתר אני מאוד מזיע בבית השחי ובמקומות נוספים בגוף ומייחל למצוא משהו שיקטין את רמת ההזעה. אכן תרופה זו מקטינה הזעות יתר ? האם שימוש בה יכול לגרום לתופעות לוואי שונות תודה דודהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ג׳ל Oxybutynin אוקסיבטנין
ד"ר רונן גלילי 26/08/2020 | 11:16דוד שלום, התרופה מוכרת אך אין לי כל ניסיון בטיפול בה ולכן איני יכול להתייחס. עליך להתייעץ עם רופא עור שטיפל בתרופה זו. בהצלחה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעת יתר
רוית 25/08/2020 | 14:41שלום רב, מבקשת לשאול האם טיפול/ הליך מחליף ניתוח במירה דריי לבת שלי בת 14 מתאים לגילה? הילדה סובלת מהזעת יתר בבית השחי רופא עור ברפואה הציבורית טוען שזה אגרסיבי לנערה בת 14 ועלי לפנות לרופא כירורג ליעוץהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעת יתר
ד"ר רונן גלילי 26/08/2020 | 11:14רוית שלום, אני עוסק בטיפולים הניתוחיים ובד"כ ממליץ בגיל צעיר לבחון טיפולים לא ניתוחיים כאפשרות לפני ניתוח. הטיפול הניתוחי הוא יעיל מאוד אך תמיד קיים גם הסיכון של הופעת הזעת יתר מפצה. טיפול מירה דריי הוא מקומי בלבד ולכן איני רואה סיבה לא לנסות בכל גיל. מציע שתתייעצי עם מי שמבצע את הטיפול. פנייה לכירורג נוסף לדעתי לא תקדם שום מידע נוסף. בהצלחה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעת יתר
נורה 24/08/2020 | 19:11היי רונן, אני רוצה לעשות טיפול בהזעת יתר באיזור הידיים, בית שחי, ורגליים באמצעות טיפול חשמלי. איך אני יכולה לדעת אצל איזה רופא אני צריכה לקבוע תור? והאם כל רופא שמתמחה בכירורגיה אני יכולה לקבוע אצלו תור כדי לקבל טיפול מסוג זה? תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעת יתר
ד"ר רונן גלילי 26/08/2020 | 11:11נורה שלום, טיפולים חשמליים, יונופורזיס, אינם ניתוחיים כך שאין צורך בכירורג. ישנם מכונים פרטיים שעוסקים בכך וישנם גם מכישירים ביתיים. אני עוסק בטיפולים הניתוחיים בלבד. בהצלחה. דר' גליליהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פעימות חדריות מוקדמות
-
בית חזה קמור
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
דיקור כפורת הלב
-
ניתוח מעקף עורק כלילי
-
בדיקות קשורות
-
רצף גנטי BRCA
-
CT, סי טי
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
-
אינסולינאז
-
אקוגרפיה

פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתר