פורום הזעת יתר - עמוד 6
גולשים יקרים, מנהל הפורום הוא המקור הבלעדי להעברת אינפורמציה מקצועית בפורום זה, ולמענה ענייני לשאלותיכם. יש להימנע מתגובות שאינן הולמות, מכפישות, פוגעות. תגובות אלה יוסרו לאלתר.

-
הזעת יתר בבית השחי אצל ילדה בת 11
אמא 17/04/2021 | 13:50הבת שלי מאוד מסיעה מתחת לבית שחי. היא היחה להזיע בסביבות גיל 6-7 כולל ריח לא נעים ובשנה האחרונה סובלת מאוד מזיטה מוגברת המכתימה את החולצות מתחת לבית השחי. כרגע ההזעה המוגרברת מופיעה רק מתחת לבית השחי. מה עושים? איך מטפלים? למי כדאי לפני לפנות? האם טיפולי בוטטקוס או ניתוחים מתאימים לגיל הזה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעת יתר בבית השחי אצל ילדה בת 11
ד"ר רונן גלילי 18/04/2021 | 23:15שלום רב, הטיפול היעיל ביותר הוא טיפול ניתוחי, ניתוח סימפתקטומיה בו מנותק העצב המעצבב ומפעיל את בלוטות הזיעה. זהו תחום עיסוק שלי. תוכלי לקרוא על הניתוח בכתבה שלי באתר אינפומד. קיימים טיפולים מקומיים באמצעות הזרקות בוטוקס, מכשירי מיקרוגל וניתוח לבלוטות הזיעה בבית השחי - איני עוסק בהם אך ניתן לאתר מי שעוסק בכך. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
המלצות למכשיר להזעה בידיים
גילי 15/03/2021 | 08:55אשמח לקבל המלצות מאנשים שמכירים ויש להם כבר התנסות במכשירים.. היידריקס? פלמהדריי.וכו'.. מה מומלץ לקנות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
איפה כדאי לקנות בחו''ל או בארץ?
גילי 09/04/2021 | 13:52תודה! איפה כדאי לקנות יותר בחו''ל או בארץ? בחו''ל זה יותר זול בחצי מחיר.. השאלה אם שווה לקנות שם ולקחת סיכונים בעניין של האחריות..?הוסף תגובה
-
פלמה דריי
אחת שיודעת 31/03/2021 | 16:13משתמשת בפלמה דריי כבר 4 חודשים משנה חיים! שווה כל שקל (עולה לא מעט) הבעיה שצריך עקביות והתמדה .. .הוסף תגובה
-
-
ניתוח הזעת יתר בידיים (לת)
אלה 07/04/2021 | 22:32אשמח לדעת לגביי הניתוח,מי שמכיר או חווה את הניתוח .🙏הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הזעת יתר בידיים (לת)
אלה 07/04/2021 | 22:25שלום ,אשמח לדעת יותר לגביי ניתוח הזעת יתר,האם כדאי לבצע.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מירה דריי (לת)
קרן 05/04/2021 | 16:02שמח לדעת האם זה טיפול חד פעמי? האם אפקטיבי לתמיד? מחיר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שימוש מסיבי בדאודורנטים בגלל הזעת יתר (לת)
ניר 22/02/2021 | 08:18האם יש בעיה עם אלומיניום בדאודורנטים? קוראת המון, ולא הצלחתי להבין..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הזעת יתר בלילה
אילת פולק 02/02/2021 | 22:32אני בת 47,החלה לי הזעת יתר בלילה בלבד,ישנה עם קצר,וממש מזיעה באיזור גוף תחתון בעיקר,לוקחת סימבלטה 60 אבל זה לא משהו חדשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעת יתר בלילה
ד"ר רונן גלילי 02/02/2021 | 23:11אילת שלום, תלונות של הזעה בחלק התחתון של הגוף אינן כל כך מוכרות. בכל מקרה אם מדובר בהזעת יתר לילית וזו תופעה חדשה, יש צורך בבירור לשלילת מחלות הגורמות לכך. מציע להתייעץ ראשית ברופא המשפחה ולהשלים בדיקות דם לתפקודי בלוטת התריס וכן הפנייה ל CT חזה לשלילת תהליכים תהליכים בבית החזה. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעה בבטן- טיפול
חני 12/01/2021 | 09:38שלום ד"ר, אני מזיעה מאוד בבטן, ובאיזור החזה (חזה גדול), ומחפשת פיתרון לבעיה. מפריע לי מאוד.. מה ניתן ואם בכלל לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעה בבטן- טיפול
ד"ר רונן גלילי 12/01/2021 | 23:19חני שלום, לצערי איני מכיר טיפול ניתוחי (בו אני עוסק) כטיפול בהזעת יתר כפי שתיארת. אולי יש מקום להתייעץ עם רופא עור לגבי תכשירים מקומיים. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
ניתוח להזעת יתר (לת)
אלון 14/12/2020 | 20:41אני סובל מהזעת יתר בכפות הרגליים והידיים כל חיי אני בשנות העשרים לחיי וחי במבוכה גדולה ונוצר מצב שאני לא יכול להתקדם בחיי בעקבות זאת . ניסיתי כמעט הכל אני חושב (יונטופורזיס טיפול בחשמל , זריקות בוטוקס , משחות) מדובר בטיפולים או יקרים או אינטנסיבים כמעט בלתי אפשריים . הלכתי ליעוץ לניתוח וקיים בי חשש שההזעה המפצה תהיה גרועה עוד יותר תעבור לגב לישבן בטן וכו .. רציתי לדעת מהי שביעות הרצון של האנשים שעברו את הניתוח וקיבלו את ההזעה המפצה האם טוב להם יותר מפעם ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ביטוח פרטי
אאא 08/12/2020 | 12:43האם יש לך הסדר עם חברות ביטוח? למי שיש ביטוח בריאות פרטי לצורך טיפול במירה דריי שמוגדר כחליף ניתוחהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ביטוח פרטי
ד"ר רונן גלילי 12/12/2020 | 01:55שלום, איני עוסק בטיפולי מירה דריי אלא רק בטיפול הניתוחי. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
חזה פרפר
-
מורסה בריאה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח כריתת תוספתן
-
ניתוח מעקף עורק כלילי
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת MRI
-
סימון לפני ניתוח
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
-
הידרותרפיה
-
אי-ספיקת לב גדשתית

פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתר