פורום הזעת יתר - עמוד 14
גולשים יקרים, מנהל הפורום הוא המקור הבלעדי להעברת אינפורמציה מקצועית בפורום זה, ולמענה ענייני לשאלותיכם. יש להימנע מתגובות שאינן הולמות, מכפישות, פוגעות. תגובות אלה יוסרו לאלתר.

-
הזעה בכפות הידיים ובית השחי
רעות 01/08/2018 | 09:59אני בת 25 וסובלת מהזעה בכפות הידיים ובתי השחי מילדות. שמעתי על ניתוח להזעת יתר לפני כמה שנים אבל אני חוששת מניתוח. מה הסיכון וכמה קשה ההתאוששות ממנו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעה בכפות הידיים ובית השחי
ד"ר רונן גלילי 03/08/2018 | 09:25רעות שלום. הניתוח פשוט ומתבצע דרך שני חורים קטנטנים כ 5 מ"מ כל אחד בבית השחי. מבוצעת צריבה וניתוק של העצב האחראי על ההזעה המקומית. ההתאוששות פשוטה וניתן להשתחרר לבית כבר לאחר מספר שעות. התוצאות טובות מאוד והמטופלים שבעי רצון מאוד מהטיפול. ד"ר גליליהוסף תגובה
-
-
הזעה מרובה בכל הגוף
גבריאל 30/07/2018 | 14:43אני בן 36, כבר כמה שנים סובל מהזעה מרובה בכל הגוף בכל השנה ולא רק בקיץ. האם אפשר לעשות ניתוח לטיפול בבעיה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעה מרובה בכל הגוף
ד"ר רונן גלילי 30/07/2018 | 23:38גבריאל שלום, הזעת יתר בכל הגוף מחייבת בירור רפואי לשלילת מחלות או מצבים גופניים המתבטאים בהזעה כלל גופית יש לפנות לרופא המשפחה ולהתייעץ עימו, לבצע מספר בדיקות דם ואם יש צורך גם בדיקה של רופאים מומחים בהתאם. בכל מקרה טיפול ניתוחי למצב זה לא קיים. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעה בכפות הידיים
שולי 12/07/2018 | 14:54הבת שלי בת 14 וחצי וסובלת מאוד מהזעה בכפות הידיים. קראתי על ניתוח לפתרון הבעיה. האם אפשר לעשות את הניתוח בגיל צעיר כל כך?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעה בכפות הידיים
ד"ר רונן גלילי 13/07/2018 | 23:18שולי שלום, בהחל ניתן לבצע את הניתוח גם מגיל 14. לעיתים ניתן להמליץ על המתנה כשנתיים לקבלת שיפור ספונטאני אם כי הסיכויים בד"כ נמוכים. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
טיפול בשיטת miradry להזעת יתר בבית השחי
ירדן 30/06/2018 | 18:16השיטה דיי חדישה האם בטוחה ומביטחה תוצאות טובות לכל החיים ? האם יש תופעות לוואי אחכ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מירה דריי
ד"ר רונן גלילי 30/06/2018 | 19:06ירדן שלום איני עוסק בטכניקה זו ולכן איני יכול להעריך את מידת היעילות והתוצאות לאורך זמן. מדובר בהפעלת אנרגיה מקומית על בלוטות הזיעה בבית השחי ובכך להרוס אותם מקומית. הטיפול מיועד לטפל בהזעת יתר בבתי השחי. בברכה דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעת יתר בבית השחי
ירון 26/06/2018 | 20:50אני בן 14, יש לי עיגולי זיעה כל הזמן גם כשאני לא עושה ספורט, גם שכחם וגם כשקר. אני אשמח אם תוכלו לתת לי פיתרון שלא יהיו לי עיגולי זיעה יותר אבל אני לא רוצה לעשות ניתוח. שמעתי על כל מיני שיטות כמו דאורדורנטים וכל מיני דברים כאלו אבל בדאורדורנטים יש אלומיניום וההורים שלי אומרים שזה מסוכן, ולכן אני אשמח אם תמליצו לי על דברים למניעת עיגולי הזיעה בבית השחי, בלי ניתוח.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הזעת יתר בבית השחי
ד"ר רונן גלילי 30/06/2018 | 00:23ירון שלום, פורום זה עוסק בטיפול ניתוחי להזעת יתר. לצערי אין לי עצות בנושא תכשירים מקומיים. נסה לבדוק בפורומים של רופאי עור. בהצלחה, דר' גליליהוסף תגובה
-
-
הזעת יתר הנובעת מכדורים
א 23/05/2018 | 12:27שלום, אני סובלת מהזעת יתר הנובעת ככל הנראה מכדורים שאני לוקחת. האם במצב כזה יש משהו שכן אפשר לעשות כדי להפחית את הזעת יתר על אף המשך השימוש בכדורים? תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
ניתוח micro ETS
בתיה 14/06/2018 | 09:20קראתי באינטרנט על מנתח בארה״ב שמבצע ניתוח לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים. הניתוח micro ETS , האם מתבצע גם בארץ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הזעת יתר הנובעת מכדורים
ד"ר רונן גלילי 24/05/2018 | 00:35שלום רב, לא כל כך מוכרת לי תופעה של הזעת יתר מכדורים. רצוי לדעת באיזו תרופה מדובר. כמו כן מציע להתייעץ עם הרופא שרשם את הכדורים האם התופעה אכן קשורה. בכל מקרה איני מכיר טיפול ולבטח לא ניתוח לטיפול בתופעת לוואי של תרופה. אם אכן מדובר בכך הרי שיש לשקול הפסקת הטיפול או מתן טיפול חלופי. בברכה, דר' גליליהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
חזה פרפר
-
פעימות חדריות מוקדמות
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
דיקור כפורת הלב
-
ניתוח מעקף עורק כלילי
-
בדיקות קשורות
-
ניקוז ציסטה מהשד
-
רצף גנטי BRCA
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
-
אינרציה
-
אסיסטולה
פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתר