פורום הגדלת איבר מין - עמוד 3
גולשים יקרים, מנהל הפורום הוא המקור הבלעדי להעברת אינפורמציה מקצועית בפורום זה, ולמענה ענייני לשאלותיכם. יש להימנע מתגובות שאינן הולמות, מכפישות, פוגעות. תגובות אלה יוסרו לאלתר.

-
עיבוי באמצעות חומצה
טלול 25/07/2021 | 13:34מעונין לדעת פחות או יותר מחיר של עיבוי באמצעות חומצה. מה טווח המחירים? רוצה לדעת אם רלוונטי בכלל לקבוע פגישת ייעוץהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פגישת יעוץ עם ד"ר דניאל דריי
ד"ר דניאל דריי 25/07/2021 | 14:25ניתן להגיע לפגישה ייעוץ ללא עלות וללא התחייבות . פגישת הייעוץ כוללת בדיקה של ד"ר דריי ומענה לכל השאלות, כולל מה התוצאות הצפויות לאחר הטיפול. במסגרת פגישת הייעוץ ניתן לראות תמונות של לפני ואחרי של מטופלים שעברו את ההגדלה באמצעות הזרקה של חומצה היאלרונית.. מוזמן לצור קשר עם בני מנהל הקליניקה לתאום פגישת ייעוץ 0549103232הוסף תגובה
-
-
עזרה :(
דיכאון 21/07/2021 | 03:38אני שוקל כ 170 קילו. בעבר לא הייתי במשקל כזה. וכל החיים אני מנסה להבין אם יש לי מיקרופינס או שזה השומן או גם וגם. כי במצב של זיקפה נראה לי שאני סביר מינוס ובמצב רפוי ממש נכנס כמעט פנימה. אני ממש מדוכא לא יודע מה לעשות מתבייש בעצמיהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פגישת ייעוץ עם ד"ר דניאל דריי
ד"ר דניאל דריי 21/07/2021 | 09:46ניתן להגיע לפגישה ייעוץ ללא עלות וללא התחייבות . פגישת הייעוץ כוללת בדיקה של ד"ר דריי ומענה לכל השאלות, כולל מה התוצאות הצפויות לאחר הטיפול. במסגרת פגישת הייעוץ ניתן לראות תמונות של לפני ואחרי של מטופלים שעברו את ההגדלה באמצעות הזרקה של חומצה היאלרונית.. מוזמן לצור קשר עם בני מנהל הקליניקה לתאום פגישת ייעוץ 0549103232הוסף תגובה
-
-
-
אקסטרה סייז.. הגדלת הפין
יוחקה הסיני 07/07/2021 | 23:04ניסיתי את התוסף למשך חצי שנ(כולל המשחה) עם תוצאות השוות לאפס!!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה אקסטרא סייז
ד"ר דניאל דריי 04/07/2021 | 10:36חד משמעית, אקסטרא סייז זה בזבוז כסף מוחלט.הוסף תגובה
-
-
חזרת נטיפול
נ 22/11/2020 | 11:56ד"ר, תוכל לפרט לכמה זמן מחזיק הטיפול שאתה מבצע? והאם יש דרך לשמר אותו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
מה המחיר של הגדלה באמצעעת חומצה?
יצחק 26/06/2021 | 11:09מה המחיר של הגדלת האיבר באמתעות חומצההוסף תגובה
-
תשובת מומחה הגדלה באמצעות הזרקה של חומצה היארלרונית
ד"ר דניאל דריי 22/11/2020 | 14:22מהניסיון שלנו לאחר שנה וחצי, שנתיים חצי מהכמות שמזריקים בטיפול נשארת וחצי מהכמות נספגת בגוף. במידה ורוצים לשמר את התוצאות בהחלט מומלץ לבצע הזרקות נוספות. ד"ר דניאל דרייהוסף תגובה
-
-
פרוצדורה חומצה הילארונית
PAZ 26/02/2021 | 12:24מישהו התנסה? אשמח לפרטים לתגובה ואעביר מיילהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הגדלה באמצעות חומצה היאלרונית
ד"ר דניאל דריי 28/02/2021 | 13:24ניתן להגיע לפגישה ייעוץ ללא עלות וללא התחייבות . פגישת הייעוץ כוללת בדיקה של ד"ר דריי ומענה לכל השאלות, כולל מה התוצאות הצפויות לאחר הטיפול. במסגרת פגישת הייעוץ ניתן לראות תמונות של לפני ואחרי של מטופלים שעברו את ההגדלה באמצעות הזרקה של חומצה היאלרונית.. מוזמן לצור קשר עם בני מנהל הקליניקה לתאום פגישת ייעוץ 0549103232הוסף תגובה
-
-
הגדלה / עיבוי
ג׳וני 02/01/2021 | 07:49מעוניין להגיע לפגישה יעוץ לשמוע על הגדלת איבר המין ולברר מה הטיפול המתאים ליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פגישת יעוץ עם ד"ר דניאל דריי
ד"ר דניאל דריי 03/01/2021 | 09:31ניתן להגיע לפגישה ייעוץ ללא עלות וללא התחייבות . פגישת הייעוץ כוללת בדיקה של ד"ר דריי ומענה לכל השאלות, כולל מה התוצאות הצפויות לאחר הטיפול. התוצאות הן גם בריפיון וגם בזקפה. מוזמן לצור קשר עם בני מנהל הקליניקה לתאום פגישת ייעוץ 0549103232הוסף תגובה
-
-
-
תשובת מומחה עלויות הגדלה
ד"ר דניאל דריי 17/12/2020 | 16:22בתשלומים המחיר הוא 10,000 ש"ח ניתן לשלם עד 10 תשלומים בצ'קים או באשראי ( צריך לבדוק שיש לך מסגרת אשראי) בתשלום אחד המחיר הוא 9,000 ש"ח, ניתן לשלם בצ'ק, אשראי או מזומן. ניתן להגיע לפגישה ייעוץ ללא עלות וללא התחייבות . פגישת הייעוץ כוללת בדיקה של ד"ר דריי ומענה לכל השאלות, כולל מה התוצאות הצפויות לאחר הטיפול. התוצאות הן גם בריפיון וגם בזקפה. מוזמן לצור קשר עם בני מנהל הקליניקה לתאום פגישת ייעוץ 0549103232הוסף תגובה
-
-
הגדלת הפין
אשר 03/11/2020 | 17:47עם אני עושה ניתוח שריר לגדיל את הפין עד כמה איפשר להגדילהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הארגה ועיבוי איבר המין
ד"ר דניאל דריי 04/11/2020 | 11:42כל מקרה לגופו, ניתן להגיע לפגישה ייעוץ ללא עלות וללא התחייבות . פגישת הייעוץ כוללת בדיקה של ד"ר דריי ומענה לכל השאלות, כולל מה התוצאות הצפויות לאחר הטיפול. התוצאות הן גם בריפיון וגם בזקפה. לאחר בממוצע שנה וחצי, אכן חלק מהחומר נספג בגוף והרוב נשאר וכדי לשמר ולשפר את התוצאות יש לבצע הזרקה נוספת. מוזמן לצור קשר עם בני מנהל הקליניקה לתאום פגישת ייעוץ 0549103232הוסף תגובה
-
-
יש להימנע משווק ופרסום מוצרים (לת)
פורומים 03/11/2020 | 12:47גולשים יקרים, יש להימנע מכתיבת תכנים שיווקיים במסגרת הפורום.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הארכה ועיבוי בזקפה וברפיון
הנסיך 17/10/2020 | 08:26בכמה ניתן להאריך ולעבות גם ברפיון וגם בזקפה וכמה בסופו של דבר נשאר מכך אחרי שהחומר מתכלה - גם ברפיון וגם בזקפה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הארכה ועיבוי איבר המין
ד"ר דניאל דריי 18/10/2020 | 09:23כל מקרה לגופו, ניתן להגיע לפגישה ייעוץ ללא עלות וללא התחייבות . פגישת הייעוץ כוללת בדיקה של ד"ר דריי ומענה לכל השאלות, כולל מה התוצאות הצפויות לאחר הטיפול. התוצאות הן גם בריפיון וגם בזקפה. לאחר בממוצע שנה וחצי, אכן חלק מהחומר נספג בגוף והרוב נשאר וכדי לשמר ולשפר את התוצאות יש לבצע הזרקה נוספת. מוזמן לצור קשר עם בני מנהל הקליניקה לתאום פגישת ייעוץ 0549103232הוסף תגובה
-
רופאים מומלצים

ד"ר אינה צורן רוזנטל
המטולוגיה
מנהלת שירות פנימי המטולוגי ברמב"ם. מומחית ברפואה פנימית, בהמטולוגיה ובקרישת דם

ד"ר בתיה יפה
כירורגיה פלסטית
3.7
( 3 חוות דעת )
"רופאה מקצועית, יחס נהדר והשירות במרפאה מאוד נעים ומסביר. תודה רבה."

ד"ר אינה צורן רוזנטל
המטולוגיה

ד"ר בתיה יפה
כירורגיה פלסטית
3.7
( 3 חוות דעת )
"רופאה מקצועית, יחס נהדר והשירות במרפאה מאוד נעים ומסביר. תודה רבה."

ד"ר אינה צורן רוזנטל
המטולוגיה
פורומים נוספים בתחום
פורוםהגדלת איבר מין
בפורום הגדלת איבר מין ניתן להתייעץ עם ד"ר דניאל דריי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הגדלת איבר מין