פורום רפואת עור אסתטית - עמוד 2

5.0
( 40 חוות דעת )
ד"ר שרון פינצי הינה רופאה מומחית לדרמטולוגיה - רפואת עור ומין. ד"ר פינצי מתמחה ברפואת ערייה ובעלת קליניקה פרטית העוסקת ברפואת עור ואסתטיקה.
בעלת ידע רב ונסיון רב שנים ומעניקה טיפולים למגוון רחב של מחלות כגון: :דרמטוזות כרוניות כגון אקנה, אטופיק דרמטיטיס ופסוריאזיס, הסרת נגעים שפירים לרבות יבלות ויראליות, פיגמנטציה ועוד...
במרפאה ניתנים גם טיפולים אסתטיים בהתאם לרצון האישי ובאופן המדויק והמותאם למבנה ופרופורציית הפנים.
-
רטינול וקרם לחות (לת)
רטינולית 10/02/2025 | 21:30היי, קניתי סרום רטינול ומעוניינת לשלב אותו עם קרם לחות. קראתי שאסור לשלב עם AHA. בקרם לחות שלי (נטורג'ינה היידרובוסט) שמתי לב שיש citric acid. האם בעייתי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מינוקסידיל? (לת)
Mic 09/02/2025 | 11:34בן 17 רוצה להשתמש במינוקסידיל לעידוד צמיחת זקן (על עור הפנים קצת פיצעונים, מטפל בסבון מיוחד) בעייתי? יעזור לצמיחת זקן עבות? תודה Mהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הסרת שיער בשעווה לילדה בת 6 (לת)
ענת 03/02/2025 | 09:55ד"ר נכבד, אשמח לדעתך המלומדת. ילדה בת 6 שעירה בידיים מיותר לציין השלכות חברתיות (מאד מפריע לה!) האם ניתן להסיר בשעווה עדינה כך שתסכים להפשיל שרוולים. אודה לתשובתך. בברכה ובתודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כתמים בצוואר (לת)
גלית 30/01/2025 | 06:42שלום, אני נוהגת למרוט עם פינצטה שיערות קטנות מהצוואר. יש כמה שערות שנוצרו מסביבם כתמים כהים, והצוואר שלי מנוקד בהם. זה כבר תקופה ארוכה כך. רציתי לדעת מה הפתרון לעניין ואיך אחזיר את הצוואר להיות חלק ויפה, תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
שמן תינוקות (לת)
רוני 29/01/2025 | 13:14יש הצעה בימים שיש יובש שאחרי שמתקלחים שמים שמן תינוקות על העור ואחרי זה רק שוטפים את זה ומתלבשים השאלה האם זה יכול לסתום נקבוביות בעור ולגרום לפצעים? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מינוקסידיל (לת)
דוד 27/01/2025 | 23:06היי, אני גבר בן 22 משתמש במינקוסידיל 5 כבר חמישה חודשים, הוא מאוד עזר לי (אפילו הספר שלי שאל אותי מה שמתי) ועכשיו בשבועות האחרונים יש נשירה פתאום, שערות בכל מקום וגם הראש מתחיל להיראות דליל. למה זה ומה אפשר לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
נפיחות אדומה וכואב במצח (לת)
חד"ש 27/01/2025 | 16:24יש לי נפיחות במצח למעלה,מתחיל מאזור השיער. כואב מאד וכן כאבים בעצמות בפנים ומעל הגבה. האם זה יכול להיות איזה זיהום ? מה עלי לעשותת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כוויה בפנים כתוצאה מטיפול במכשיר אלמה להצערת העור (לת)
מיכל כהן 23/01/2025 | 17:40שלום, לפני כחודש טופלתי על ידי רופאה במכשיר אלמה להצערת עור הפנים. יש לציין שאני כבת 54 ללא עבר אקנה, פצעים או צלקות בפנים. ( רציתי רענון לפנים) במהלך הטיפול הרגשתי צריבה בצידי הפה והרופאה הפסיקה את ההליך. העור ״נשרף״ ונוצר פצע מאוד מכוער. לדברי הרופאה באותו הרגע ״זה פצע שטחי״ והזריקה לי לאזור חומר להרגיע את המקום. וביקשה שאמרח באפנטן. אך ככל שעברו הימים הפצע הפך לעיגול כהה ״כאילו כיבו לי סגריה בפנים. כאישה שמעולם לא היו לה כתמים בפנים. אני בטראומה. ולא יכולה להיות חשופה בפנים. האם קיים טיפול להבהרת הכוויה/כתם?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
נקודת חן שגדלה במהירות (לת)
עדי 23/01/2025 | 10:57שלום לך שוב. ראשית-תודה על הפורום החשוב והמענה. בהמשך לשאלה הקודמת שלי - כאמור - ילד בן 9 עם נקודת חן כמעט חסרת צבע מורמת מהעור שצמחה לה לפני שנה ובחצי שנה האחרונה גדלה ממש מהר ( התחילה בקוטר של נקודת טוש ובתוך חצי שנה בגודל של גרגר אפונה מצומק) 2 רופאי עור בדקו עם דרמוסקופ ואמרו שלמרות הצמיחה המהירה והגדילה המהירה שאינה בהכרח פרופורצנאלית לגדילה של הילד.. היא נראית תקינה ולא חשודה. וביקשו לחזור למעקב בעוד 6 חודשים. ציינת כי מלנומה בילדים היא אירוע נדיר- האם גם סוגי סרטן עור אחרים שהנקודה הזו יכולה חלחלה הם אחרים נדירים? ציינת כי זה נשמע הליך תקין לעקוב ולהבדק שוב תוך חצי שנה- במידה והגדילה ממשיכה וזה גדל משמעותית לאורך חצי השנה- האם כדאי להקדים את התור? אני מאד לחוצה והמענה שלך היה אכן מרגיע (לא נאמר לנו שמלנומה נדירה בילדים, בדיקת הרופאים היתה ממש זריזה בלי הסברים). תודה שובהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פינסטריד ומינוקסי כשמדי פעם לוקח סיאליס (לת)
רועי 20/01/2025 | 20:12אני לוקח פינסטריד ומינוקסי באופן קבוע בשביל לטפל בהקרחה. מדי פעם גם לוקח סיאליס 10 או 20 מ״ג - בדרך כלל זה אחת לכמה חודשים, לעיתים נדירות אחת לכמה שבועות או ימים. האם יש בעיה עם שילוב כזה של תרופות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פטרת בשיער הפנים
-
נוירופיברומטוזיס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הסרת נקודת חן
-
בדיקות קשורות
-
תרבית פצע
-
ויטמין A
-
תרופות קשורות
-
מיקונאזול
-
קריסאבורול
-
מונחים קשורים
-
אלסטין
-
העמותה הישראלית לאטופיק דרמטיטיס
רופאים בתחום
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואת עור אסתטית
בפורום רפואת עור אסתטית ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת עור אסתטיתפורוםסרטני עור שאינם מלנומה NMSC קרצינומת תאי בסיס (BCC) וקרצינומת תאי קשקש (SCC)
בפורום סרטני עור שאינם מלנומה NMSC קרצינומת תאי בסיס (BCC) וקרצינומת תאי קשקש (SCC) ניתן להתייעץ עם ד"ר גיל טאובר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטני עור שאינם מלנומה NMSC ...פורוםמחלות עור של העריה והנרתיק
בפורום מחלות עור של העריה והנרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון פינצי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות עור של העריה והנרתיק