פורום בקע - הרניה - עמוד 106
-
בליטה לאחר ניתוח בקע מפשעתייוני 16/05/2015 | 21:24שלום רב לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח בקע מפשעתי לתוך שק האשכים ימין בשיטה הפתוחה עם רשת, כרגע קיימת לי בליטה (כמו כדור) בשק האשכים הימני האם הנל אמור לחלוף (תוך כמה זמן) האם זה נורמלי? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סיבוך של גוש נוזל באשך לאחר ניתוח בקע
דר' משה דודאי 20/05/2015 | 09:27יוני שלום, אין זמן קבוע וגם תלוי היכן הדם או הנוזל נמצא. אם הצטברות היא בגדם שק בקע שהושאר זה יכול לקחת שבועות רבים, אחרת בודדים. בכל מקרה לא ממולץ לנסות לשאוב.הוסף תגובה
-
במידה ומדובר בנוזל/ דם תוך כמה זמן זה אמור להיספג?
יוני 20/05/2015 | 08:31תודה, במידה ומדובר בנוזל/ דם תוך כמה זמן זה אמור להיספג?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיבוך של גוש בשק האשכים לאחר ניתוח בקע פתוח
דר' משה דודאי 19/05/2015 | 15:48יוני שלום, בליטה כדורית בשק האשכים לאחר ניתוח בקע פתוח יכולה להיות מכמה סיבות. אם אין המשכיות בין המפשעה לבליטה היא יכולה להיות מהצטברות דם ונוזלים בגדם שק הבקע שהושאר או באשך עצמו. אתה צריך להבדק אצל הכירורג שניתח אותך ויתכן שתופנה גם לבדיקת אולטרה סאונד. אם זה דם או נוזל הם יספגו עם הזמן ואין לבצע כל נסיון לשאוב אותם.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיבוך של גוש נוזל באשך לאחר ניתוח בקע
-
בקע מפשעתי דו צדדי כיצד לנהוגשי 10/05/2015 | 02:21שלופ התגלה אצלי בקע מפשעתי דו צדדי אני עדיין לא יודע מה לעשות פניתי לייעוץ בירושלים ושם נאמר לי כי יש לנתח בשיטה הפתוחה רופא אחד אמר לנתח את צד ימין בהתחלה ורופא שני שניתן לנתח את שני הצדדים בפעם אחת שאלותי. 1. האם אכן ניתן לנתח את שני הצדדים בפעם אחת בשיטה הפתוחה ומהי המשמעות. 2. בצד שמאל הבקע כנראה הרבה יותר קטן וגם כרגע לא מורגש או מפריע האם יש צורך לנתחו? 3. לגבי פעילות ספורטיבית רופא אחד אמר כי אין כל מגבלה ורופא שני המליץ לא להתאמן בחדר כושר. מה נכון לדעתך?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ניתוח אנדוסקופי של בקע בשתי המפשעות
דר' משה דודאי 13/05/2015 | 11:53שי שלום, כתבתי לך בברור שאני ממליץ שתקבע תור לניתוח לפרוסקופי/אנדוסקופי של שתי המפשעות בזמן הקרוב. עד אז תוכל לבצע פעילות רגילה אולם לא מאומצת.הוסף תגובה
-
תגובה לדר דודאי
שי 10/05/2015 | 15:27תודה על תשובתך המהירה והמפורטת אם תוכל קצת להרחיב, מהי החשיבות לביצוע בפעם האם פעילות בחדר כושר של משקלים ברמה נמוכה אפשרית המון תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח בקע מפשעתי דוצדדי בלפרוסקופיה ופתוח
דר' משה דודאי 10/05/2015 | 11:00שלום שי, שאלותיך חשובות ותקבל תשובות ברורות. 1. בקע בשתי המפשעות יש לנתח את שני הצדדים ללא קשר לגודל הבקע או הסבל ממנו. 2. בקע בשתי המפשעות יש לנתח בו זמנית בגישה הסגורה הלפרוסקופית או אנדוסקופית. 3. ניתוח בגישה הלפרוסקופית/אנדוסקופית וביחוד לבקע דו צדדי צריך לבצע כירורג שיש לו ניסיון של לפחות 200 ניתוחים כאלו והתוצאות שלהם טובות ומוצגות למטופל. אם לא כך הסיכוי לסיבוכים וכישלון הניתוח יהיו גדולים יותר. 4. את הניתוח צריך לבצע בזמן הקרוב האפשרי אולם אין דחיפות. 5. לא צריך להימנע מפעילות אולם לא מומלץ על פעילות ספורטיבית מאומצת עד לניתוח.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח אנדוסקופי של בקע בשתי המפשעות
-
ניתוח בקע מפשעתי לבת 4Kit 25/04/2015 | 20:44שלום, בתי בת 4 עברה ניתוח מפשעתי ( משנתי צדדים) ביום שני ( 20/04). מספר ימים לאחר הניתוח היא התחילה להתלונן על כאבי בטן באזור הטבור. שמנו לב שהפופיק שלה בולט החוצה, מה שלא היה לפני הניתוח. האם זה משהו שצריך להדאיג אותנו? בנוסף בכל האזור של הניתוח, כולל הטוסיק , הבטן והירכיים יומיים לאחר הניתוח הופיעה פריחה שעדיין לא עברה. אשמח לעזרתך בעניין. תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בקע בשתי המפשעות והטבור
דר' משה דודאי 10/05/2015 | 11:06שלום קרן למי שיש בקע בשתי המפשעות יש לו גם סיכוי גבוהה לבקע טבורי. יש לבדוק את שלושת המקומות תמיד ואם יש בקע בשלושתם לנתח אותם בו זמנית. הפריחה , נפיחות הבטן והמפשעות צריכה להבדק ללא השהיה ע"י הרופא שניתח את בתך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בקע בשתי המפשעות והטבור
-
בקעקרן 19/04/2015 | 07:09שלום ד״ר בעלי בן 30 ועבר בצבא את הניתוח בקע מפשעתי הראשון שלו. הכל היה בסדר עד לפני שנתיים שהחלו שוב כאבים חזקים ולפני שנה במאי 2014 הוא עבר ניתוח חוזר של הבקע המפשעתי באותו מקום (אפילו פתחו באותו מקום של הצלקת הקודמת). עד היום יש לו כאבים כשהוא מתאמץ שמקרינים לו לאשך השמאלי ולאגן. רציתימלשאול יש אם סיכוי שהניתוח לא הצליח או שזה טבעי ושזה אמור לעבור עם הזמן? הרופא המנתח הסביר שהרשת הקודמת ששמו לו הסתובבה סביב העצבים ולכן נאלץ לחתוך אותם מה שיגרום לאזור להשאר תמיד רדום. אבקש את המלצתך. תודה רבה ושבוע טובהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה
קרן 20/04/2015 | 16:02תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בבירור של תוצאות ניתוח בקע מפשעתי אצל כירורג מומחה לבקעים
דר' משה דודאי 20/04/2015 | 12:42קרן שלום, אמרתי לך שמה שנחוץ זה לפנות לכירורג מומחה להרניות ולפי בדיקתו הוא יוכל להתקדם באבחנה ובברור. את התשובות תוכלי לקבל רק אחרי שבעלך יבדק ויעבור הברור ולא קודם לכן. לכירורג יש לספר את כל הספור ולהביא מסמכים רפואיים של דו" הנתוח ולאחריו.הוסף תגובה
-
אלו בדיקות לבקש?
קרן 20/04/2015 | 03:51שוב אני, ובבקשה תאמר לי אלו בדיקות לבקש לבצע. תודה רבה רבה קרןהוסף תגובה
-
היי ד״ר
קרן 20/04/2015 | 03:45קודם כל תודה שחזרת אלי. אם זה לא מקובל למה זה נעשה? אני עכשיו לחוצה מהפחד שהוא יצטרך לעשות ניתוח חוזר... אנחנו גרים בארצות הברית ורציתי בבקשה אם תוכל לומר לי מה אני צריכה לומר לרופא כשנלך לבדיקה. ומה הסיכוי שנצטרך לעבור ניתוח נוסף לפי הסימפטומים שרשמתי בהודעה הקודמת. תודה רבה לך על עזרתך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח בקע מפשעתי פתוח שחזר מתקנים בניתוח לפרוסקופי אחורי
דר' משה דודאי 19/04/2015 | 22:57קרן שלום, לא מקובל לנתח ניתוח בקע מפשעתי שנכשל וחזר דרך אותה צלקת קידמת בשל הסיבוכים שציינת. מנתחים בגישה אחורית דרך לפרוסקופיה שם אין צלקת ורשת שנכשלה. לא צריך שיהיו כאבים ממושכים אחרי הניתוח ודבר ראשון צריך לברר אם הבקע לא חזר שוב.הוסף תגובה
-
תודה רבה
-
בקע דו מפשעתי ענק שנוצר לפני שניםשי 20/04/2015 | 13:46שלום אני כבן 40 לאחרונה הרגשתי כאבים , או מעין דקירותבצד ימין באזור המפשעה. כרקע אציין כי הנני סובל מטחורים מספר שנים והומלץ לי על ניתוח, בעיית לחצים בפי הטבעת וכל אזור המעיים קצת רגיש. ממש במקביל לבעיית הבקע התגלה אצלי גם חיידק הליקובקטר שהושמד לפי בדיקת הצואה. עקב הנ"ל לא הייתי בטוח מה בדיוק הולך שם באזור , אך מכיוון שהיו לי מעין דקירות בזמן פעילות ספורטיבית של כדורסל וחד כושר ( בעצימות נמוכה), פניית לכירורג בקופח. לתדהמתי בבדיקה ידנית במקום נאמר לי כי יש לי בקע (ענק בצי ימין),בשני הצדדים שיורד לאחרים וזה מצוי כבר שנים. יש לי מספר שאלות- 1. כיצד זה יתכן שהבקעים הללו,ו כבר שנים, עד כה שחקתי כדורסל בתדירות גבוהה ולאחרונה חד"כ ולא הורגש כלום. 2. הרופא לא התייחס כ"כ , עד להחלטה מה לעשות מה אני יכול לעשות בפעילות ספורטיבית, האם המגבלה היא כאבים או משהו אחר. 3. האם כן ניתן לה שאיר כגע את המצב עם הסבל וכו שכרוך בכך ולא לנתח. אודה על תשובה מירה כי אני מאוד בלחץ.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
התייחסות לדר דודאי
שי 20/04/2015 | 15:24תודה על התשובה המהירה. 1. האם אתה מתכוון לספורטאים למישהו מקצועי ממש? , כי עשיתי ספורט כדורסל וכו כמעט כל יום. 2. האם ואיך ניתן לעסוק בספורט עד לזמן הניתוח. 3. האם השיטה של פולשנות זעירה מתאימה כעקרון גם למצבי. 4. מה הסעכויים ובמשך כמה זמן לחזרה לפעילות ספורטיבית מלאה לאחר ניתוח.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צורך לתקן בקעים מפשעתיים ולא להמתין
דר' משה דודאי 20/04/2015 | 14:33שלום, בהחלט יכול להיות שיש לך בקעים בשתי המפשעות שנים ולא היית מודע למצב, לא לכולם יש מודעות גבוהה לגופם. לא תמיד בקע מפשעתי גורם לכאבים ולעיתים אף בפעילות ספורטיבית וזאת בניגוד לבקע של ספורטאים שתמיד מגביל הפעילות. כאבים מופיעים במצב של נוכחות ממושכת כאשר המעי בבקע מתחיל להילחץ או להיקלע לפרקים. אתה בהחלט צדיך לתקן את הבקעים ובקרוב ולא להמתין לסיבוכים שיגיעו עם הזמן.הוסף תגובה
-
התייחסות לדר דודאי
-
שאלה לגבי ניתוח בקע.חגי 18/04/2015 | 00:14אני גבר בן 52 עד לפני שנתיים בריא בדר"כ. בדצמבר 2012 גילו לי גידול בכליה הימנית. עברתי ניתוח להוצאת הכליה הימנית. הגידול היה מסוג renal cell carchinoma מאז ברוך השם אני בריא. בספטמבר 2014 ,שנה ו 9 חודשים אחרי הניתוח,הופיע בליטה באזור הניתוח. בבדיקה פיזית נאמר לי שזה הרניה. הבקע לא מגביל או מפריע: מיחושים קלים ביותר מידי פעם. עשיתי אולטראה סאונד ב 9/14 וממצאיו שזו רק התרופפות שרירים בדופן הבטן. כיוון שאני נמצא בתוכנית מעקב אחרי מצבי עקב הסרטן שהיה עשיתי ב 2/15 בדיקת סי.טי. בתוצאות הסי.טי. נרשם כי יש בקע ע,ש שפיגיליאן עם לולאת מעי. פניתי לייעוץ כירורגי. נאמר לי כי מקובל/צריך לנתח למרות שהבקע לא גורם לכאב כי יש סכנת התפתחות מצב חירום פתאומי בשם לולאת מעי. אני תוהה האם לקבל ההמלצה לעשות ניתוח: שאלותי : איך אדע האם באמת יש בקע והאם יש לולאת מעי ? פיענוחי האולטרה סאונד והסי.טי. סותרים. אם כבר יש לולאת מעי למה לא צריך ניתוח בהול ולמה אני לא מרגיש את זה ? אם כן, האם רצוי לעשות ניתוח ? אם לא דחוף, האם רצוי לעשות מיד או שניתן לחכות ? מה ההסתברות שהענין יתדרדר בפתאומיות ויגיע למצב חרום ? האם אחרי הניתוח יהיו מגבלות בסחיבת חפצים. אני לא שואל על החודשיים הראשונים אלא בכלל.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה. עזרת לי.
חגי 18/04/2015 | 10:23.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חשוב לפנות לכירורג המומחה לבקעים לבירור בקעים
דר' משה דודאי 18/04/2015 | 09:55שלום חגי כירורג שלא מרגיש בקע בבדיקה לא צריך להמליץ על ניתוח היות ואין אנו מנתחים צלומי CT! אתה צריך לפנות לכירורג המתמחה בבקעים ובניתוחים לפרוסקופים שלהם לצורך בדיקה ובירור.הוסף תגובה
-
תודה רבה. מצד אחד אני לא רוצה לעשות ניתוח סתם.
חגי 18/04/2015 | 09:12ומצד שני אם צריך אז צריך. יש את ממצא הסי.טי. הרופא בבדיקה הפיזית אמר שהוא לא מרגיש את זה. לא יודע מה לעשות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בקע בצלקת של ניתוח קודם
דר' משה דודאי 18/04/2015 | 08:29שלום חגי, בדיקת US מזהה רק כ 70% מהבקעים ומידת הזיהוי יורדת אף יותר בהתאם למידת מיומנותו של הרופא שמבצע את הבקיה. בדיקת CT גם היא ללא מידת זיהוי גבוהה בחלק מהבקעים אולם אם מודגם בקע עם מעיים בתוכו והפיענוח נכון, זה משמעותי מאוד. החלק החשוב ביותר באבחנה היא בדיקתו של כירורג המומחה לבקעים כשבדיקות ההדמיה הן השלמה לבדיקתו. בקע על שם שפיגליאן אכן יכול להיווצר בעקבות צלקת ניתוחית בדופן הבטן הצדדית. לא תמיד יש כאב עם בקע אולם הסכנה לכליאת מעי בבקע מסוג זה היא ממשית ולכן יש לנתח אותו ולא להמתין. הניתוח המועדף הוא בשיטה הלפרוסקופית והתקנת רשת פנימית שמבוצע ע"י כירורג בעל ניסיון בתחוםהוסף תגובה
-
תודה. עזרת לי.
-
בקע מפשעתי תינוקתדניה 10/04/2015 | 17:49שלום רב, בתי בת חודשים אובחנה כבעלת בקע מפשעתי בצד שמאל. נפגשנו עם כירורג ילדים אשר המליץ על ניתוח בחודש הקרוב וכן ממליץ לנתח בשני הצדדים שכן לטענתו קיימים סיכויים גבוהים שיתגלה בשנה הקרובה בקע גם בצד השני. אני מאד לחוצה מהניתוח אולם ברורה לי חשיבותו. אני לא שלמה על ההצעה לנתח בשני הצדדים. אודה מאד לחוות דעתך. תודה רבה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
זמן ניתוח בקע מפשעתי בילוד
דר' משה דודאי 11/04/2015 | 22:50שלום דניה, אם אין דחיפות בשל סבל של ביתך מהבקע -אי שקט וחוסר מנוחה, התבלטות משמעותית כל הזמן עד רגישות- רצוי להמתין עם הניתוח לגיל ארבעה חודשים כאשר התינוקת עברה שלב של בשלות בהתפתחות. אכן מומלץ לנתח את שני הצדדים כי זה רק עיניין של זמן מתי יופיע קלינית הבקע בצד השני.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זמן ניתוח בקע מפשעתי בילוד
-
בקע סרעפתיאיתי 04/04/2015 | 19:04האם ניתן לבצע ניתוח לתיקון בקע בסרעפת?האם לאחר ניתוח כזה בעיות של ריפלוקס וצרבות נפתרות?האם ניתן לבצע ניתוח מסוג זה באמצעות אנדוסקופיה?תודה וחג שמח...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מתי צריך לנתח בקע בסרעפת
דר' משה דודאי 05/04/2015 | 14:29שלום איתי, בקע סרעפתי הוא מצב שכיח עד כ 5% מהאוכלוסייה. מטפלים בבקע עם הוא סימפטומטי, כלומר גורם לסימני מחלה או סבל. הסימפטומים העיקרים הם: צרבת, כאב מאחורי עצם החזה ועלית חומצה לפה. יש תרופות יעילות לשם כך וגם כלכלה נכונה תקל בסבל. אם לא מגיבים לטפול ובנוסף יש עדות באנדוסקופיה להתהוות תהליך דלקתי בוושט בשל החומצה שעולה מהקיבה ואינה נעלמת בעקבות הטיפול, יש להמליץ על ניתוח. מטרת הניתוח היא למנוע את עלית החומצה מהקיבה לוושט ואת הסימפטומים הנובעים מכך. את הניתוחים עושים כמעט ללא יוצא מהכלל רק בשיטה הלפרוסקופית ולא הפתוחה, עם הצלחה של 97%.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מתי צריך לנתח בקע בסרעפת
-
ניתוח בקע מפשעתי פתוחאנונימי 23/03/2015 | 21:36שלום אני בן 17 ולפני שבועיים עברתי ניתוח ועכשיו אני חולה ברונכיטיס ואני משתעל בתדירות קבועה וחזקה מה הסיכוי שהבקע יחזור עקב השיעול החזק שמפעיל לחץ חזק בבטןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
השפאת התקפי שיעול חריף לאחר ניתוח בקע מפשעתי על הסיכוי לחזרת הבקע
דר' משה דודאי 24/03/2015 | 00:10שלום נער, שעול חזק ומתמשך שהחל מיד אחרי נתוח בקע יגדיל כמובן את הסיכוי לחזרת הבקע אולם מידת הסיכוי לכך אחנה ברורה ותלויה במספר משתנים. נתוח שנעשה עם רשת עמיד משמעותית יותר מזה שבלי רשת. ניתוח אנדוסקופייהיה תיאורטית עדיף על לפרוסקופי או פתוח קידמי, ניתוחשנעשה ע"י כירורג מומחה להרניות ובעל נסיון סכוייו טובים יותר. מעבר לכל המשתנים הנ"ל לא ניתן לתת לך תשובה ברורה מלבד זאת שאכן הסיכוי לחזרת הבקע במקרה שתארת גבוהה יותר במידה שאין להעריכה. החשוב ביותר שתקבל טיפול הולם שיפסיק את התקפי השיעול.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
השפאת התקפי שיעול חריף לאחר ניתוח בקע מפשעתי על הסיכוי לחזרת הבקע
-
ניתוח בקע מפשעתי פתוחאנונימי 20/03/2015 | 12:52שלום עברתי ניתוח בקע מפשעתי פתוח לפני שבועיים ומקום בניתוח נוקשה מאד וקצת כואב האם זאת תופעה נורמלית שלא דורשת בדיקה או שמומלץ להיבדקהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ברור נפיחות במפשעה לאחר ניתוח בקע
דר' משה דודאי 20/03/2015 | 16:32שלום כפי שכתבי לך אם זה היה מההתחלה זה יכול להיות דם מהניתוח שדלף והתרכז באזור, אם זה כך זה יספג לאיתו. כמובן שיכולים להיות גם דברים אחרים פחות טובים אולם את זה איני יכול להגיד אלא לאחר בדיקה ידנית. ניתן לבצע גם בדיקת אולטהסאונד שיכולה לעזור באבחנה ואולי להרגיע אותך.הוסף תגובה
-
ניתוח בקע
אנונימי 20/03/2015 | 15:32אין אודם בכזור הפצע ותמיד הייתה נפיחות והמנתך בדק אותי ואמר שהחתך ניראה בסדר אבל אני עדיין חוששהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נפיחות ורגישות במפשעה לאחר ניתוח בקע פתוח
דר' משה דודאי 20/03/2015 | 14:07שלום לא צריך להיות מקום נוקשה ורגיש לאחר שבועיים מניתוח תיקון בקע פתוח, אולם זה לא אומר שיש לך בעיה משמעותית בניתוח. ראשית אם יש אודם וחום מקומי יש לפנות מיד לכירורג שניתח מאותך, או אם הנוקשות הרגישה הזו לא הייתה והופיע פתאום. לעיתים זו הצטברות של דם מהניתוח שייספג בהדרגה. בכל מקרה רצוי שתיבדק ע"י הכירורג שניתח אותך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ברור נפיחות במפשעה לאחר ניתוח בקע
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- ליפומה
- נוירופיברומטוזיס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- ניתוח כריתת תוספתן
-
בדיקות קשורות
- ניקוז ציסטה מהשד
- סימון לפני ניתוח
-
תרופות קשורות
- אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
- אחת מתשע
- אגן
פורומים נוספים בתחום
פורוםפרוקטולוגיה ומחלות מעי
בפורום פרוקטולוגיה ומחלות מעי ניתן להתייעץ עם ד"ר רפאל אלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פרוקטולוגיה ומחלות מעיפורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםטחורים
בפורום טחורים ניתן להתייעץ עם ד"ר רפאל אלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טחוריםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה