פורום בקע - הרניה - עמוד 131

-
שלום לפרופ' ארגוב
עידו 04/11/2010 | 21:08לפני שבוע עברתי ניתוח להסרת טחורים פנימיים בשיטת סטפלר. להלן שאלותיי: 1. אחרי שלושה ימים מיום הניתוח החלה אצלי תופעה של בריחת צואה, עובדה שמחייבת אותי לשים באופן קבוע פד כדי למנוע אי נעימות לי ולסביבה. זה מלווה בתחושת לחץ בבטן התחתונה. כמו כן, גם כאשר אני מזהה שחרור גזים אז מתברר שיש במקביל בריחת צואה. כל התהליך מלווה גם בכאבים. האם זה נורמלי? האם הבעיה תחלוף כאשר אחלים לגמרי מהניתוח? או שחלילה נוצרה בעיה חדשה המצריכה טיפול נפרד? 2. בפליטת זרע יש סימנים ברורים של דם. זה לא מלווה בכאבים כלשהם גם לא בעת מתן שתן. אודה לך על התייחסותך המהירה שכן, אני מודאג! עלי לציין שעוד שבוע יש לי פגישת ביקורת אך הייתי שמח לקבל מוקדם ככל האפשר חוות דעת לבעיות שהעליתי. תודה, עידוהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לעידו
פרופ' שמואל ארגוב 07/11/2010 | 07:21בוקר טוב, פורופ' ארגוב נמצא בחו"ל ולכן כרגע הפורום לא פעילהוסף תגובה
-
-
סגמנט ברקטום (לת)
אירית אוחיון 03/11/2010 | 15:12מה משמעות של ממצא CT שאומר: סיגמנט באורך 5 ס"מ ברקטום? + ריבוי כלי דם באזור זה, לא ברור אם גל פריסטלטי או ממצא בדופן. אשמח לקבל תשובה מעודדתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
דם על הנייר
nnn 03/11/2010 | 10:00אני בת 37 נשואה עם 2 ילדים עם מיומה ברחם וברזל נמוך.לאחרונה שמתי לב שבעת יציאות מפעם לפעם יש מעט מאד סימנים של דם כמו טיפות על הנייר. מה עלי לעשות?ממה זה עלול לנבוע?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בוקר טוב
פרופ' שמואל ארגוב 03/11/2010 | 10:20הפורום לא פעיל כרגע עקב נסיעת הפרופ' לחו"להוסף תגובה
-
-
בקע תבורי
ג'נט 26/10/2010 | 10:04שלום רב, אני סובלת זה זמן מה מכאבים מתחת לטבור גם בזמן ההריון סבלתי מכאבים(אני 4 חודשים לאחר לידה שניה בקיסרי) הייתי אצל רופא כירוג הוא הבחן בקע תבורי והפנה אותי לניתוח עכשיו עשיתי גם אולטרסאונד בבטן ולא ניראה שום דבר..... בבקשה מה עלי לעשות???הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לגנט
פרופ' שמואל ארגוב 26/10/2010 | 13:46הפרופ' לא בארץ עד 20/11 תודההוסף תגובה
-
-
ספורט (עליות מתח) לאחר ניתוח תיקון בקע
ניר דורון 22/10/2010 | 09:09ד"ר ארגוב שלום, הניתוח (לתיקון בקע מפשעתי ע"י לפרוסקופיה, בצד שמאל, בהשתלת רשת) עבר בהצלחה לפני קצת יותר משמונה וחצי חודשים. כיום אני מרים ללא כל בעיה כ - 12 - 14 ק"ג (לא ניסיתי להרים יותר עד כה), עושה ספורט (הליכות מהירות, קצת שכיבות סמיכה, טאי צ'י, כפיפות בטן מרובות). לפני 4 ימים ניסיתי לבצע עליות מתח על מוט (אני די חלוד, אז הצלחתי רק 5 עליות - מה שאומר שהייתי תלוי שם לא יותר מארבעים שניות), ומאוחר יותר, כתוצאה מכך, אזור המפשעה (לא רק היכן שהשתל, אלא גם מעליו - באזור בו הושחלה המצלמה במהלך הניתוח) הרגיש מתוח משהו ומאז זה הולך ונרגע (אין אדמימות או נפיחות או כאב מתמשך). אשמח לשמוע את דעתך וברצוני לשאול: מה הדין, בשלב זה, לגבי ביצוע עליות מתח ? האם בסדר, מותר/אסור באופן כללי ובאופן אישי ? בתודה מראש, ניר דורוןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לניר
פרופ' שמואל ארגוב 26/10/2010 | 13:45הפרופ' לא בארץ עד 20/11 תודההוסף תגובה
-
-
בלוטות הלימפה
מיכל 26/10/2010 | 13:02אמי בת 59 ,לאחר הפנייה של כירורג במחשבה שכנראה יש לה בקע היא הופנתה לבדיקת אולטרסאונד ובה התגלו ממצאים של בלוטות הלימפה באיזור המפשעה, וחשד לבקע. רציתי לדעת,מה הם בדיוק בלוטות הלימפה, האם זה מסוכן וכיצד נעשה הטיפול. מחכה לתשובה מהירה תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה למיכל
פרופ' שמואל ארגוב 26/10/2010 | 13:42צהריים טובים, הפרופ' בחו"ל עד 20/11 ולכן לא יהיו תגובות לשאלותהוסף תגובה
-
-
פורום לא פעיל זמנית (לת)
פרופ' שמואל ארגוב 04/10/2010 | 09:45שלום , עקב נסיעה לחו"ל הפורום לא יהיה פעיל עד 15/11/2010 תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בקע בסרעפת
סימה 21/09/2010 | 10:20שלום, בצילום אולטרסאונד - בשליש הדיסטלי של הוושט גלים טרציאליים, בקע סרעפתי גדול עם חלק מהקיבה בתוכו. בן 64 שנים.סובל מצרבת קשה ולוקח לוסק. קשיי בליעה. מתמלא באוכל מהר. לא שמן. עברתי תאונה לפני כשנתיים שברתי חוליה בעמוד השידרה - האם יש קשר לתראומה? בזמן האחרון יש לי ריח חזק ולא נעים מהפה - האם יש קשר. תודה עבור תשובתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המשך בקע סרעפתי
סימה 03/10/2010 | 11:41האם אפשר לקבל פרטים כלליים על הניתוח. בהקדם - מה הדחיפות? תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה לסימה
פרופ' שמואל ארגוב 21/09/2010 | 12:22חייב ניתוח בהקדם, הניתוח יפתור את כל הבעיותהוסף תגובה
-
-
בקע טבורי
עזרא הדד 21/09/2010 | 12:43התגלה אצלי בקע טבורי אשר בשלב זה קטן וכנראה לא מצריך ניתוח, מבקש לדעת האם יש פעילויות שאסור לבצע בשל כך כגון חדר כושר ( משקולות וכו ) ופעילויות דומות אחרותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
בקע טבורי
עזרא הדד 02/10/2010 | 20:03במידה ואני מבצע את הניתוח האם עד לניתוח ניתן להתאמן במשקולות ןכו'הוסף תגובה
-
תשובת מומחה לעזרא
פרופ' שמואל ארגוב 26/09/2010 | 12:07כל בקע טבורי מחייב ניתוח לתיקון. בקע קטן מסוכן יותר מבקע גדול. לפעילות במכון כושר אין שום קשר.. בהצלה בניתוח.הוסף תגובה
-
-
אשך קשה כמו אבן (לת)
אלמוני 01/10/2010 | 21:46שלום בזמן האחרון אני סובל מכאבים עזים מדי כמה ימים באשך ימין ולאחרונה גיליתי שהוא הפך להיות קשה כמו אבן. הדבר ניכר גם למראית עין כאשר אני מסתכל בשק האשכים צד ימין יותר נמוך מצד שמאל בגלל כובד האשך במה מדובר והאם יש סיבה לדאגה. אני חייב לציין שהתחושה כאשר אני נוגע באשך היא כאילו אני נוגע באבןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
ליפומה
-
נוירופיברומטוזיס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח כריתת תוספתן
-
בדיקות קשורות
-
סימון לפני ניתוח
-
CT, סי טי
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
-
אבחנה מבדלת
-
אוורת צפק

פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתרפורוםמיני מעקף קיבה
בפורום מיני מעקף קיבה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסים גרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מיני מעקף קיבה