פורום בקע - הרניה - עמוד 133

-
אבצס פריאנלי
אלי 02/09/2010 | 12:30שלום רב לך, לפני כשנה עברתי ניתוח של אבצס פריאנלי ולמרות שהניתוח היה תקין האבצס חזר לפני כמה ימים ועברתי שוב ניתוח באותו המקום. גם הפעם המהלך היה תקין,אך בכל זאת רציתי לדעת מה ההמלצות לגבי טיפול שכן כנראה למרות שמילאתי את ההוראות הקודמות (מנוחה,3 שטיפות ביום+אמבטיות,כלכלה רכה) האבצס חזר. כמו כן רציתי לדעת האם עדיף להתנייד יותר או פחות בתקופת ההחלמה, תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לאלי
פרופ' שמואל ארגוב 02/09/2010 | 12:31לאחר ניקוז מורסה יכולה להתפתח פיסטולה והמורסה שחזרה מעידה שכך קרה. יידרש ניתוח לפיסטולה כיוון שמעצמה לא תתרפא. באופן כללי ניידות עוזרת מאוד לריפוי.הוסף תגובה
-
-
פיסורה (לת)
מיקי 29/08/2010 | 17:20שלום, אני חושש שיש לי מה שמכונה "פיסורה". מאוד כואב לי בזמן יציאה ובכלל... איך אפשר לטפל בזה מלבד ניתוח? אני מרגישה לא נעים ללכת להיבדק אצל רופא... תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
דימום מעיים
חיים 31/08/2010 | 13:08לאשתי (בהריון) יש דימום בצואה, ולפעמים גם מוגלה, והיא סובלת מכך רבות. ובזמן האחרון גם לי יש מידי פעם קצת דם על הנייר טואלט, ולעיתים נדירות יותר גם לבני בן השלוש. האם יש מחלת מעיים מדבקת שיתכן שגורמת לכל זה, או שכל אחד צריך להבדק לגופו בחשד לטחורים או דברים אחרים. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לחיים
פרופ' שמואל ארגוב 02/09/2010 | 11:26כל אחד צריך להיבדק אישית ע"י פרוקטולוג.הוסף תגובה
-
לחיים
פרופ' מוריס הרטשטיין 01/09/2010 | 08:33כל אחד צריך להיבדק אישית ע"י פרוקטולוג.הוסף תגובה
-
-
תופעה לאחר ניתוח
אופיר 25/08/2010 | 16:34עברתי לפני חודש ניתוח פתוח באורך 7 ס"מ לתיקון בקע ברוחב 8 מ"מ. התפרים התאחו יפה אך מתחת לעור אני ממשש כמו חתיכת פלסטיק נוקשה באורך של 7 ס"מ ורוחב 1 ס"מ. מה זה? האם זה חלק מההחלמה או מחייב בדיקה? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
לאופיר
פרופ' שמואל ארגוב 26/08/2010 | 12:04שלום, הממצא שאתה ממשש הוא צלקת ברקמות העמוקות מתחת לעור. תהליך רגיל לחלוטין אחרי ניתוח בקע.הוסף תגובה
-
-
כאבים במפשעה
צביקה אורן 19/08/2010 | 16:51מידי פעם,יש לי כאבים עזים במפשעה המאלצים אותי אפילו לצלוע בצעדים ראשונים של התחלת הליכה. אחרי שעות או במקרה קיצוני יומיים,הם נעלמים. בהתיעצות עם כירורג, נאמר לי שהמקור אינו בקע. מצד שני, אני סובל מהיצרות של התעלה בגב תחתון.נאמר לי שבהחלט ייתכן שזה הגורם לכאבים. האם ייתכן ומה לעשות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לצביקה
פרופ' שמואל ארגוב 23/08/2010 | 12:23שלום, יתכן מאוד, ולכן רצוי לפנות לאורטופד.הוסף תגובה
-
כאבים במפשעה - המתנה לתשובה?
צביקה אורן 23/08/2010 | 09:41שלום רב, שמתי לב שהאתר עובד בצורה יעילה מאד והתשובות מתקבלות בתוך יום.שאלתי נשאלה בתאריך 19.8.10. האם עדיין להמתין ? בדקתי באתר שלכם על שאלות בעניין כאב במפשעה שנשאלו, אמנם, שתיהן דנות בכאב אך המקור כנאה שונה ולכן חשובה לי תשובתכם (האם זו הקרנה מהגב). בברכה צביקה.הוסף תגובה
-
-
כאבים במפסעה
רלי 19/08/2010 | 07:03יש לי כאבים במפסעה בחיבור בן הרגל למפסעה.עשיתי צילום ואולטרסאונד אין שום ממצא. אולטרסאונד וגינילי בסדר.מה יכולה להיות הסיבה?ומה הטיפול המומלץ במצב זה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לרלי
פרופ' שמואל ארגוב 19/08/2010 | 14:52קרוב לוודאי שמדובר בבקע מפשעתי ונעוץ ייעוץ כירורגיהוסף תגובה
-
-
בע שרעפתי גדול
הדס בר יוסף 18/08/2010 | 18:46יש לי בקע שרעפתי גדול ואני שוקלת לעבור ניתוח לתיקונו, אני בת 72 אבל עדיין פעילה וזה מפריע לי עד מאוד - אינני רזה, אבל אני אוכלת לפי הכללים ושומרת ממטוגן, משמן מכל מזון כבד. מה הסיכונים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה להדס
פרופ' שמואל ארגוב 19/08/2010 | 14:51תלוי בסוג הבקע (קימיים 2 סוגים) ולא ציינת איזה סוג בקע יש לך.. אם הבקע הוא מהסוג המחליק, הטיפול הוא באמצעות תרופות. אם הבקע הוא מסוג אחר צריך ייעוץ כירורגי.הוסף תגובה
-
-
בקע טבורי
נירו 17/08/2010 | 18:55שלום אבחנו אצלי בקע טבורי קטן לאחר לידה שניה. הרופא שאליו הלכתי טען שכל עוד אין לי כאבים הנטייה היא לא לטפל בזה. גם אם ישנה אפשרות שהוא יגדל בהריון הבא פשוט כי זה מבנה הגוף שלי לפי הטענה שלו. האם זה נכון שרצוי לא לטפל גם במחיר האפשרות שהוא עלול לגדול בזמן הריון נוסף?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לנירו
פרופ' שמואל ארגוב 18/08/2010 | 11:23את חייבת לעבור ניתוח לתיקון הבקע, כיוון שקיים חשש לכליאה.הוסף תגובה
-
-
דימום רציני מפי הטבעת
נעמה 17/08/2010 | 10:05שלום רב, מזה יומיים יש לי דימום (כמו בעת מחזור) מפי הטבעת, העניין מלווה בהרגשה לא נעימה של שריפה, מה זה יכול להיות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לנעמה
פרופ' שמואל ארגוב 17/08/2010 | 16:05שלום, זהו יכול להיות סדק ולכן חייבת להיעשות בדיקה בנוגע לדימום.הוסף תגובה
-
-
כאבים במפשעה
מוניקה 15/08/2010 | 13:17שלום. יש לי כאבים בצד ליד המפשעה (בכפל המחבר לרגל). רופא נשים בדק (כולל אולטרסאונד) ומצא שלא מדובר בבעיית נשים. האם ייתכן שמדובר בכילה? למי פונים. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה למוניקה
פרופ' שמואל ארגוב 15/08/2010 | 13:33קיימת אפשרות סבירה לכילה.את יכולה להגיעה למרפאה במרכז עתידים רמת החי"ל ביום חמישי בין 10-12 בבוקר והבדק ע"י פרופ' ארגוב.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
ליפומה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
ניתוח כריתת תוספתן
-
בדיקות קשורות
-
סימון לפני ניתוח
-
CT, סי טי
-
תרופות קשורות
-
אנאסטרוזול
-
מונחים קשורים
-
הידרותרפיה
-
אגן

פורומים נוספים בתחום
פורוםבקע - הרניה
בפורום בקע - הרניה ניתן להתייעץ עם ד"ר משה דודאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בקע - הרניהפורוםכירורגית כלי דם
בפורום כירורגית כלי דם ניתן להתייעץ עם ד"ר אסף לבנון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירורגית כלי דםפורוםמחלות שד וכירורגיה של השד
בפורום מחלות שד וכירורגיה של השד ניתן התייעץ עם ד"ר יסמין דגן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות שד וכירורגיה של השדפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזהפורוםהזעת יתר
בפורום הזעת יתר ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הזעת יתרפורוםמיני מעקף קיבה
בפורום מיני מעקף קיבה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסים גרון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מיני מעקף קיבה