פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 175
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל.
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין).
נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן.
פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית.
במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות:
* גידולי מוח ראשוניים
* גידולי מוח משניים - גרורות
* סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים:
נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי
פרכוסים משנית לגרורות מוחיות
תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי
חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression)
אירועים תרומבואמבוליים
תסמונות פרהנאופלסטיות
בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון.
במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון:
* מיגרנה
* TENSION HEADACHE
* CLUSTER HEADACH
* כאבי פנים
* HEMICRANIA CONTINUA
* TRIGEMINAL NEURALGIA
בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
-
רעד ברגליים. דחוף.טניה 31/07/2014 | 01:13רועד לי רגל ימין כבר כמה ימים, תסמין לסרטן בראש זה גם רעד ברגליים? או שלא קשור?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
רעד הברגליים
ד"ר דניאל עובד 31/07/2014 | 08:23לא קשור, וגם זה לא קשור לנושא הפורום הדן בכאבי ראש...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רעד הברגליים
-
דחוף - בבקשה תעזור ליקים 15/07/2014 | 17:12היי, מקווה שתענה לי כמו שצריך ולא רק שצריך להיבדק. אוקי, הלכתי לנוריולוג הוא אמר שמערכת העצבים שלי מתקפדת כרגיל ושאין לי בעיה במוח. מתחילת שנה סבלתי מכאב ראש אבל רק לפעמים פעם בשבוע פעמיים לא כאב ראש נוראי, ובחודש האחרון אני ממש סובלת יום יום, כול פעם הכאב מתחלף לכאב אחר פעם בצד ימין פעם בצד שמאל, פעם למטה. כול פעם בצורה אחרת ובכאב אחר. עכשיו כבר שבוע הכאב מונח למטה ולמעלה בצד שמאל וגם מלווה בצוואר תפוס, קיצר מה שתיארתי פה זה מצב מסוכן שכאב ראש משתנה? הנוריולוג בדק אותי ואמר שזה ממתח נפשי, ואם זה ימשך לבוא אליו. והבעיה שאני ממש פחדנית ואני חושבת שזה סרטן אבל מעדיפים שלא לתת לי סי טי בגלל הקרינה העצומה. וזה רק יסכן אותי עוד יותר, בקיצור אני ממש מפחדת שזה סרטן כואב לי מהבוקר עד הערב בבוקר הכי הרבה, ושמע תופעה מוזרה שאני נהנת בדכ לא כואב לי, ושאני עולה במדרגות או אוכלת זה מתגבר.. אני מממש מקווה שתענה לי ותסביר לי, כי כבר קראתי את כול הכתבות בגוגח והלכתי למלא רופאים עניים, אף אוזן גרון, משפחה, נוריולוג, ואני חייבת את הדעה שלך אמרו לי שאתה טוב, בבקשה תנסה לאבחן דרך מה שרשמתי, ותפרט. אני באמת במצב נורא אני חושבת על זה כבר מלא זמן. והכאב לא נפסק. תעזור לי האם זה סרטן? האם לפחד? (אני יציין שיש גם טשטוש קל בראייה לפעמים זה בא בפתאומיות, והכאב בראש לוחץ בא ונעלם) מחכה בקוצר רוח לתגובה ממך!!! בת 16הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דחוף
ד"ר דניאל עובד 25/07/2014 | 10:36קים שלום, אני מבין לגמרי את המצב שלך, אבל את צריכה להבין גם את שלי. קשה לי מאוד להתרשם מהתיאור שלך דרך הפורום. יש מאות סוגים של כאבי ראש, והדרך היחידה לאבחן את סוג כאב הראש, ממה הוא נובע והאם הוא מדאיג היא רק בפגישה אישית הכוללת בדיקה נוירולוגית מקיפה במרפאת כאבי ראש. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דחוף
-
דחוף - בבקשה תעזור ליקים 15/07/2014 | 17:13היי, מקווה שתענה לי כמו שצריך ולא רק שצריך להיבדק. אוקי, הלכתי לנוריולוג הוא אמר שמערכת העצבים שלי מתקפדת כרגיל ושאין לי בעיה במוח. מתחילת שנה סבלתי מכאב ראש אבל רק לפעמים פעם בשבוע פעמיים לא כאב ראש נוראי, ובחודש האחרון אני ממש סובלת יום יום, כול פעם הכאב מתחלף לכאב אחר פעם בצד ימין פעם בצד שמאל, פעם למטה. כול פעם בצורה אחרת ובכאב אחר. עכשיו כבר שבוע הכאב מונח למטה ולמעלה בצד שמאל וגם מלווה בצוואר תפוס, קיצר מה שתיארתי פה זה מצב מסוכן שכאב ראש משתנה? הנוריולוג בדק אותי ואמר שזה ממתח נפשי, ואם זה ימשך לבוא אליו. והבעיה שאני ממש פחדנית ואני חושבת שזה סרטן אבל מעדיפים שלא לתת לי סי טי בגלל הקרינה העצומה. וזה רק יסכן אותי עוד יותר, בקיצור אני ממש מפחדת שזה סרטן כואב לי מהבוקר עד הערב בבוקר הכי הרבה, ושמע תופעה מוזרה שאני נהנת בדכ לא כואב לי, ושאני עולה במדרגות או אוכלת זה מתגבר.. אני מממש מקווה שתענה לי ותסביר לי, כי כבר קראתי את כול הכתבות בגוגח והלכתי למלא רופאים עניים, אף אוזן גרון, משפחה, נוריולוג, ואני חייבת את הדעה שלך אמרו לי שאתה טוב, בבקשה תנסה לאבחן דרך מה שרשמתי, ותפרט. אני באמת במצב נורא אני חושבת על זה כבר מלא זמן. והכאב לא נפסק. תעזור לי האם זה סרטן? האם לפחד? (אני יציין שיש גם טשטוש קל בראייה לפעמים זה בא בפתאומיות, והכאב בראש לוחץ בא ונעלם) מחכה בקוצר רוח לתגובה ממך!!! בת 16הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דחוף
ד"ר דניאל עובד 25/07/2014 | 10:36קים שלום, אני מבין לגמרי את המצב שלך, אבל את צריכה להבין גם את שלי. קשה לי מאוד להתרשם מהתיאור שלך דרך הפורום. יש מאות סוגים של כאבי ראש, והדרך היחידה לאבחן את סוג כאב הראש, ממה הוא נובע והאם הוא מדאיג היא רק בפגישה אישית הכוללת בדיקה נוירולוגית מקיפה במרפאת כאבי ראש. בהצלחה.הוסף תגובה
-
19/07/2014 | 11:14הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דחוף
-
דחוף - בבקשה תעזור ליקים 15/07/2014 | 17:13היי, מקווה שתענה לי כמו שצריך ולא רק שצריך להיבדק. אוקי, הלכתי לנוריולוג הוא אמר שמערכת העצבים שלי מתקפדת כרגיל ושאין לי בעיה במוח. מתחילת שנה סבלתי מכאב ראש אבל רק לפעמים פעם בשבוע פעמיים לא כאב ראש נוראי, ובחודש האחרון אני ממש סובלת יום יום, כול פעם הכאב מתחלף לכאב אחר פעם בצד ימין פעם בצד שמאל, פעם למטה. כול פעם בצורה אחרת ובכאב אחר. עכשיו כבר שבוע הכאב מונח למטה ולמעלה בצד שמאל וגם מלווה בצוואר תפוס, קיצר מה שתיארתי פה זה מצב מסוכן שכאב ראש משתנה? הנוריולוג בדק אותי ואמר שזה ממתח נפשי, ואם זה ימשך לבוא אליו. והבעיה שאני ממש פחדנית ואני חושבת שזה סרטן אבל מעדיפים שלא לתת לי סי טי בגלל הקרינה העצומה. וזה רק יסכן אותי עוד יותר, בקיצור אני ממש מפחדת שזה סרטן כואב לי מהבוקר עד הערב בבוקר הכי הרבה, ושמע תופעה מוזרה שאני נהנת בדכ לא כואב לי, ושאני עולה במדרגות או אוכלת זה מתגבר.. אני מממש מקווה שתענה לי ותסביר לי, כי כבר קראתי את כול הכתבות בגוגח והלכתי למלא רופאים עניים, אף אוזן גרון, משפחה, נוריולוג, ואני חייבת את הדעה שלך אמרו לי שאתה טוב, בבקשה תנסה לאבחן דרך מה שרשמתי, ותפרט. אני באמת במצב נורא אני חושבת על זה כבר מלא זמן. והכאב לא נפסק. תעזור לי האם זה סרטן? האם לפחד? (אני יציין שיש גם טשטוש קל בראייה לפעמים זה בא בפתאומיות, והכאב בראש לוחץ בא ונעלם) מחכה בקוצר רוח לתגובה ממך!!! בת 16הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דחוף
-
תשובת מומחה
דחוף
-
-
תשובת מומחה
דחוף
-
תשובת מומחה
דחוף
-
תופעות לוואי-topamaxריקי 27/08/2013 | 15:43שלום רב, מאז ומעולם סבלתי ממגרנות קשות, בשנה וחצי האחרונות אני מטופלת עם topamax במינון של 200 מ"ג ליום. בשנה האחרונה החלו אצלי תופעות של שיכחה, האטה בשליפת מילים, חוסר ריכוז, עצבנות יתר וקושי בדיבור שהחריפו לאחרונה. בבדיקה עם הנוירולוגית שלי, היא כלל לא הזכירה כי תופעות לוואי אלו יכולות להיות קשורות לתרופה. ממה שאני מבינה, על פי העלון המצורף, תופעות אלה עלולות להיות קשורות לתרופה. השאלה שלי היא: האם תופעות לוואי אלה הפיכות? בנוסף- כעת החליפו לי את התרופה ל-nortriptylin, האם לתרופה זו תופעות לוואי דומות? איך היית ממליץ לי להמשיך בטיפול? תודה רבה על תשובתךהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טופמקס
ד"ר דניאל עובד 15/07/2014 | 16:00ייתכן שכן. קפרה לא מומלצת בדרך כלל כתרופת מניעה למיגרנה...הוסף תגובה
-
מינון יתר
15/07/2014 | 14:57קיבלתי לתקופה ארוכה מינון של 200 x2 . היו לי קשיי נשימה. האם זה יכול להיות מזה? . התרופה הוחלפה ב- קפרה ואני הרגשתי טובהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טופמקס
דר' דניאל עובד 27/08/2013 | 16:51לרוב לא עולים מעל למינון של 100 מ"ג ביום לצורך מניעת כאבי ראש. בהחלט יכול להיות שאלה תופעות לוואי מהטיפול, וולרוב עם הפחתת המינון או הפסקת הטיפול המצב חוזר לקדמותו. לגבי נורטילין, תופעות קוגניטיביות פחות שכיחות מטופמקס...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טופמקס
-
היי בקשר לכאב ראש שלי! אשמח שתענה בדחיפותליה 07/07/2014 | 19:24הי, קוראים לי ליה אני בת 16. בזמן האחרון יש לי כאבי ראש שאין לי מושג ממה הם נובעים. אני יספר לך קצת עליו.. הלכתי לרופאת משפחה ובדיקת דם היא אמרה שהבדיקת דם יצאה בסדר גמור (חוץ מכולסטרול) וגם מערכת העצבים פועלת כרגיל. עכשיו כבר חודש הכאבים נמשכים והתור לנוריולוג עוד שבוע. ואני מאוד פוחדת שזה משהו מסוכן, כי כואב לי כבר חודש שלם, בשבועיים הראשונים כאב לי הכי חזק בכול שעה ודקה. אח"כ התחלש עד עכשיו.. כואב לי בעיקר בבוקר ולקראת הערב. יש לי טשטוש בראייה הלכתי לבדיקת כניים ואני לא צריכה משקפיים. אני לפעמים קמה בלילה.. לא תמיד, בעקבות הכאב אני מסתגרת בחדר אני עצבנית ועולות לי מחשבות נוראיות, שאולי זה סרטן חס וחלילה, אני ילדה מאוד פחדנית והנוריולוג עוד שבוע ועד אז אני לא יכולה לחיות עם המחשבה הזאת שאולי זה סדרטן והחיים שלי הולכים לההרס. פשוט כול פעם שהמחשבה הזאת עולה לי כול המצב רוח יורד ובא לי לבכות. אני חייבת תתשובה שלך בדחיפות כי אני ממש בלחץ כולם אומרים לי לכי לרופא במקום להיות בלחץ, אבל האמירות לא עוזרות בנתיים אתה היחיד שיכול. בבקשה תענה במהירות מה זה יכול להיות מה הסיכוי שזה סרטן, תפרט כול מה שאתה יכול בבקשה!!!! אני יודעת שמהאנטרנט אי אפשר לבדוק, אבל בבקשה בנתיים רק עד הנוריולוג תעזור לי, זה נס שמצאתי תאתר הזה חחחח אז מקווה לתשובה מפורטת מה מרגישים שיש סרטן האם אפשר לתפקד ומה הסיכויים שיש לי את זה ץאני חייבת להיות רגועה):הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שאלה
ד"ר דניאל עובד 14/07/2014 | 12:46הנה לך מאמר שכתבתי ב- ynet, לשאלתך... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4166808,00.htmlהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שאלה
-
היי בקשר לכאב ראש שלי! אשמח שתענה בדחיפותליה 07/07/2014 | 19:25הי, קוראים לי ליה אני בת 16. בזמן האחרון יש לי כאבי ראש שאין לי מושג ממה הם נובעים. אני יספר לך קצת עליו.. הלכתי לרופאת משפחה ובדיקת דם היא אמרה שהבדיקת דם יצאה בסדר גמור (חוץ מכולסטרול) וגם מערכת העצבים פועלת כרגיל. עכשיו כבר חודש הכאבים נמשכים והתור לנוריולוג עוד שבוע. ואני מאוד פוחדת שזה משהו מסוכן, כי כואב לי כבר חודש שלם, בשבועיים הראשונים כאב לי הכי חזק בכול שעה ודקה. אח"כ התחלש עד עכשיו.. כואב לי בעיקר בבוקר ולקראת הערב. יש לי טשטוש בראייה הלכתי לבדיקת כניים ואני לא צריכה משקפיים. אני לפעמים קמה בלילה.. לא תמיד, בעקבות הכאב אני מסתגרת בחדר אני עצבנית ועולות לי מחשבות נוראיות, שאולי זה סרטן חס וחלילה, אני ילדה מאוד פחדנית והנוריולוג עוד שבוע ועד אז אני לא יכולה לחיות עם המחשבה הזאת שאולי זה סדרטן והחיים שלי הולכים לההרס. פשוט כול פעם שהמחשבה הזאת עולה לי כול המצב רוח יורד ובא לי לבכות. אני חייבת תתשובה שלך בדחיפות כי אני ממש בלחץ כולם אומרים לי לכי לרופא במקום להיות בלחץ, אבל האמירות לא עוזרות בנתיים אתה היחיד שיכול. בבקשה תענה במהירות מה זה יכול להיות מה הסיכוי שזה סרטן, תפרט כול מה שאתה יכול בבקשה!!!! אני יודעת שמהאנטרנט אי אפשר לבדוק, אבל בבקשה בנתיים רק עד הנוריולוג תעזור לי, זה נס שמצאתי תאתר הזה חחחח אז מקווה לתשובה מפורטת מה מרגישים שיש סרטן האם אפשר לתפקד ומה הסיכויים שיש לי את זה ץאני חייבת להיות רגועה):הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שאלה
ד"ר דניאל עובד 14/07/2014 | 12:46הנה לך מאמר שכתבתי ב- ynet, לשאלתך... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4166808,00.htmlהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שאלה
-
היי בקשר לכאב ראש שלי! אשמח שתענה בדחיפותליה 07/07/2014 | 19:25הי, קוראים לי ליה אני בת 16. בזמן האחרון יש לי כאבי ראש שאין לי מושג ממה הם נובעים. אני יספר לך קצת עליו.. הלכתי לרופאת משפחה ובדיקת דם היא אמרה שהבדיקת דם יצאה בסדר גמור (חוץ מכולסטרול) וגם מערכת העצבים פועלת כרגיל. עכשיו כבר חודש הכאבים נמשכים והתור לנוריולוג עוד שבוע. ואני מאוד פוחדת שזה משהו מסוכן, כי כואב לי כבר חודש שלם, בשבועיים הראשונים כאב לי הכי חזק בכול שעה ודקה. אח"כ התחלש עד עכשיו.. כואב לי בעיקר בבוקר ולקראת הערב. יש לי טשטוש בראייה הלכתי לבדיקת כניים ואני לא צריכה משקפיים. אני לפעמים קמה בלילה.. לא תמיד, בעקבות הכאב אני מסתגרת בחדר אני עצבנית ועולות לי מחשבות נוראיות, שאולי זה סרטן חס וחלילה, אני ילדה מאוד פחדנית והנוריולוג עוד שבוע ועד אז אני לא יכולה לחיות עם המחשבה הזאת שאולי זה סדרטן והחיים שלי הולכים לההרס. פשוט כול פעם שהמחשבה הזאת עולה לי כול המצב רוח יורד ובא לי לבכות. אני חייבת תתשובה שלך בדחיפות כי אני ממש בלחץ כולם אומרים לי לכי לרופא במקום להיות בלחץ, אבל האמירות לא עוזרות בנתיים אתה היחיד שיכול. בבקשה תענה במהירות מה זה יכול להיות מה הסיכוי שזה סרטן, תפרט כול מה שאתה יכול בבקשה!!!! אני יודעת שמהאנטרנט אי אפשר לבדוק, אבל בבקשה בנתיים רק עד הנוריולוג תעזור לי, זה נס שמצאתי תאתר הזה חחחח אז מקווה לתשובה מפורטת מה מרגישים שיש סרטן האם אפשר לתפקד ומה הסיכויים שיש לי את זה ץאני חייבת להיות רגועה):הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שאלה
-
תשובת מומחה
שאלה
-
היי בקשר לכאב ראש שלי! אשמח שתענה בדחיפותליה 07/07/2014 | 19:26הי, קוראים לי ליה אני בת 16. בזמן האחרון יש לי כאבי ראש שאין לי מושג ממה הם נובעים. אני יספר לך קצת עליו.. הלכתי לרופאת משפחה ובדיקת דם היא אמרה שהבדיקת דם יצאה בסדר גמור (חוץ מכולסטרול) וגם מערכת העצבים פועלת כרגיל. עכשיו כבר חודש הכאבים נמשכים והתור לנוריולוג עוד שבוע. ואני מאוד פוחדת שזה משהו מסוכן, כי כואב לי כבר חודש שלם, בשבועיים הראשונים כאב לי הכי חזק בכול שעה ודקה. אח"כ התחלש עד עכשיו.. כואב לי בעיקר בבוקר ולקראת הערב. יש לי טשטוש בראייה הלכתי לבדיקת כניים ואני לא צריכה משקפיים. אני לפעמים קמה בלילה.. לא תמיד, בעקבות הכאב אני מסתגרת בחדר אני עצבנית ועולות לי מחשבות נוראיות, שאולי זה סרטן חס וחלילה, אני ילדה מאוד פחדנית והנוריולוג עוד שבוע ועד אז אני לא יכולה לחיות עם המחשבה הזאת שאולי זה סדרטן והחיים שלי הולכים לההרס. פשוט כול פעם שהמחשבה הזאת עולה לי כול המצב רוח יורד ובא לי לבכות. אני חייבת תתשובה שלך בדחיפות כי אני ממש בלחץ כולם אומרים לי לכי לרופא במקום להיות בלחץ, אבל האמירות לא עוזרות בנתיים אתה היחיד שיכול. בבקשה תענה במהירות מה זה יכול להיות מה הסיכוי שזה סרטן, תפרט כול מה שאתה יכול בבקשה!!!! אני יודעת שמהאנטרנט אי אפשר לבדוק, אבל בבקשה בנתיים רק עד הנוריולוג תעזור לי, זה נס שמצאתי תאתר הזה חחחח אז מקווה לתשובה מפורטת מה מרגישים שיש סרטן האם אפשר לתפקד ומה הסיכויים שיש לי את זה ץאני חייבת להיות רגועה):הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שאלה
ד"ר דניאל עובד 14/07/2014 | 12:45הנה לך מאמר שכתבתי ב- ynet, לשאלתך... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4166808,00.htmlהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שאלה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- כאב עצבי
- כאב שלאחר פגיעה עצבית
-
בדיקות קשורות
- נוגדנים לגנגליוזיד GM1
- כספית בדם
-
תרופות קשורות
- אקמול פוקוס
- קלדריבין
-
מונחים קשורים
- אזור דמדומים
- אדרנרגי
רופאים בתחום
ד"ר אסתר גנלין - כהן
נוירולוגיה
5.0
( 14 חוות דעת )
"הגעתי היום עם בתי לבדיקה אצל ד"ר גנלין- כהן אסתר ונפעמתי מהרגישות, ההתייחסות, הסובלנות והמענה האדיב לכל שאלה שבתי ואני העלינו בפני הד"ר. הרגשתי, כי מולי נצבת רופאה אשר רואה לנגד עיניה את טובת המטופלת ומוכנה לתת מענה מקצועי, מכיל ואיכפתי. כן ירבו רופאים כמוה!"
ד"ר דוד אוריון
נוירולוגיה
5.0
( 5 חוות דעת )
"אין מילים כדי לתאר את הנס שקרה לנו כשקיבלנו המלצה על דוקטור אוריון , אמא שלי הייתה ביום ה 6 לאשפוז בבי"ח שבו ככל הנראה טופלה לא נכון והסיקו שאין עוד דרך לשפר את מצבה ( הגיעו למסקנה שאין טעם בצנתור ונתנו טיפול שמרני שנראה שרק החמיר איתה). לצערנו לא היה לנו עם מי להיוועץ במהלך הרצף של חג-שבת, מיד בראשון בבוקר קיבלנו המלצה על דוקטור אוריון, הצלחנו להשיג אותו טלפונית והוא מיד ביקש שנעביר אליו את החומרים בעזרת תיאום עם המזכירה החומר הגיע אליו עד הצהריים וכבר בערב הוא נתן לנו אנליזה טלפונית ומכתב מיידי שאיפשר לנו להיכנס כבר באותו ערב למרכז בתל השומר.
כבר כשהגענו לשם הבנו שאנחנו בידיים הכי טובות , מקצועיות ומסורות שיש !
לאחר מספר ימים ביצע דוקטור אוריון צנתור מוצלח שאחריו נראה שיפור נוסף מה שמאפשר כעת שיקום מוצלח יותר לאימי.
באמת שאין מילים כדי לתאר את רמת המקצועיות והמסירות והעבודה מסביב לשעון שמבצע דוקטור אוריון .
יצא לי לשהות בבית החולים גם בבוקר יום כיפור ונדהמתי לראות אותו מגיע ועובר בין כל המטופלים שלו בסבלנות ומסירות ודואג לשלום כולם .
השיח מולו תמיד מכיל ומכבד ובגובה העיניים.
כבר בשיחת הטלפון הראשונית הבנו שהגענו לאדם הנכון לטפל במצבה של אמי והמקצועי ביותר ככל הנראה בארץ למקרים האלה."
ד"ר ורד ליבנה
נוירולוגיה
5.0
( 7 חוות דעת )
"ניכרת מקצועיות ובקיאות בתחום.
גישה נעימה ומכבדת"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים