פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 309
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל.
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין).
נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן.
פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית.
במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות:
* גידולי מוח ראשוניים
* גידולי מוח משניים - גרורות
* סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים:
נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי
פרכוסים משנית לגרורות מוחיות
תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי
חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression)
אירועים תרומבואמבוליים
תסמונות פרהנאופלסטיות
בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון.
במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון:
* מיגרנה
* TENSION HEADACHE
* CLUSTER HEADACH
* כאבי פנים
* HEMICRANIA CONTINUA
* TRIGEMINAL NEURALGIA
בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
-
כאבי ראשציפי 12/12/2010 | 22:48לבתי בת 17 החל מהבוקר כאב ראש עם תחושה של דפיקות בצד ימין של הראש.למרות שלקחה שני כדורי אקמול . לפני כשעה וחצי החל לה חום 38.7 למרות האקמול שנתתי לה החום לא יורד היא קודחת ומתלוננת על כאבי ראש מאד חזקים.היא מרגישה שחם לה מאד בכל הגוף ומזיעה. שאלתי היא: מה הסיבה לכאב הראש ודפיקות בצד ימין של הראש?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש וחום 38.7
דר' דניאל עובד 13/12/2010 | 21:18ציפי שלום, כאבי ראש הולמים שכיחים במחלות חום, והם חולפים עם ההחלמה. מאידך, אם החום לא יורד וכאבי הראש בלתי פוסקים, כדאי שבתך תיבדק ע"י רופא. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש וחום 38.7
-
שאלה חשובהאורטל 10/12/2010 | 17:16אני בת 24 סובלת מסכרת ולחץ דם לפני מספר חודשים נפלתי וקיבלתי מכה מקיר בעוצמה מאוד חזקה בקודקוד הראש ,פיהו אותי למיון ולאחר בדיקות הוסבר לי שעברתי זעזוע מוח קל , מאז אני סובלת מסחרחורות , נפילות, בחילות ולעיתים גם הקאות , מיגרנות , אי שיווי משקל ולעיתים תחושה של ערפל שמכסה את העיניים טשטוש ראייה ורטט בעפעפיים , בחודש האחרון אני חשה כאבים עזים בקודקוד הראש באיזור המכה , יש לציין ששבועיים אחרי הנפילה עשיתי בדיקת סיטי שתוצאות הבדיקה יצאו תקינות. השאלה האם כתוצאה מהמכה יכול להיגרם נזק בשלב מאוחור יותר? הייתי אצל נירולוג בעין כרם והוא לא מוכן לתת לי סיטי חוזר או בדיקה אחרת , מה לעשות?? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש לאחר חבלת ראש
דר' דניאל עובד 10/12/2010 | 22:12לא סביר אורטל שיש קשר בין הכאבים המחודשים שהופיעו באזור החבלה, ובין החבלה לפני מס' חודשים. ייתכן כי מדובר בכאב ראש תעוקתי. מאידך, אם הכאב הוא בעל צורה ועוצמה שונים מהכאב שאת מכירה, יש לפנות בהקדם לנוירולוג או מרפאת כאבי ראש לבירור נוסף וטיפול מתאים. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש לאחר חבלת ראש
-
תרופה למיגרנות בשלב התחלתיג'ודי 10/12/2010 | 08:58שלום, אני סובלת ממיגרנות מאז שאני זוכרת את עצמי. מה שעוזר לי ב-100% מהמקרים של מיגרנות קשות הוא כדור רילרט (קורה 1-2 בחודש). בהתחלת התקפים הייתי נוטלת אופטלגין וב-80% מהמקרים זה היה מונע התפתחות למיגרנה חזקה. לאחרונה יצאו מאמרים רבים על נזקי וסכנות הדיפרון שבאופטלגין ומכיוון שאני נוטלת אופטלגין כ-1 לשבוע - אני מודאגת. איזו תרופה טובה (וחזקה) כמו האופטלגין? אקמול ואקמול פוקוס לא עזרו... אני בת 28, ללא בעיות בריאותיות.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דיפרון אופטלגין
דר' דניאל עובד 10/12/2010 | 13:22ג'ודי שלום, אם את נוטלת כפי שציינת פעם בשבוע, לא הייתי חושש, כי הסיכון לתופעות לוואי הוא נמוך ביותר. אם יוצא מכך שיש לך התקף בשבוע, יהיה נכון לשקול להתחיל טיפול מניעתי, ואז קרוב לוודאי שתצטרכי אף פחות מזה. לגבי תרופות אחרות, ישנו מגוון רחב של תרופות נוגדות דלקת, אך בכולן, כמו באופטלגין, עלולה להופיע תופעת לוואי כזו או אחרת, אם כי בסבירות נמוכה ביותר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דיפרון אופטלגין
-
כאבי ראש כתוצאה מחיסון נגד שפעת\דלקת ריאות.נחום לוי 07/12/2010 | 14:52בס"ד מה ידוע על הקשר בין כאבי ראש חזקים בחלק האחורי של הראש לחיסונים הנ"ל. הכאבים מלווים בבחילות ולא מוקלים ע"י משככי כאבים רגילים וגם לא חזקים termadex. |(האם יש קשר לפעילות מערכת הלימפה) מה ניתן לעשותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב ראש עורפי
דר' דניאל עובד 08/12/2010 | 09:13האבחנה והטיפול ההומואופטי יכולים לעזור מניסיוני ב-20% מהמקרים, לצורך קביעת אבחנה רפואית וטיפול תרופתי מתאים יותר, אני ממליץ לך לפנות למרפאת כאבי ראש.הוסף תגובה
-
המשך לכאבי ראש
נחום לוי 07/12/2010 | 22:24בס"ד מדובר בחבר שכבר עבר סיטי אין ממצאים. בבדיקה אחרת שנעשתה ע"י נוירולוג ד"ר פניני מרמת גן בעזרת מכשיר דומה לביופידבק נמצא שהחיסון החליש את המערכת הלימפטית דבר שגורם לניקוז לימפטי קטן מאיזור הראש וגורם ללחץ. הטיפול שניתן הוא הומאופטי רפואי. האם איבחון כזה מוכר ומה ניתן לעשות בתודה נחום לויהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש עורפיים עזים ובחילות לאחר חיסון
דר' דניאל עובד 07/12/2010 | 21:44נחום, ייתכן כי מדובר בגירוי או בדלקת של רקמת המוח, ובכל מקרה, חשוב לשלול אפשרות זו לפני שחושבים על אפשרויות נוספות. אני ממליץ לך לפנות לחדר המיון בקרבת מגוריך בהקדם האפשרי. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב ראש עורפי
-
זומיגיוסי 05/12/2010 | 21:06יש לי מיגרנה עם אאורה,מתי צריך לקחת את כדור הזומיג ,שמתחיל הסיפור של הראיה המתושתשת,או שמתחיל כאב הראש ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
זמן נטילת זומיג
דר' דניאל עובד 07/12/2010 | 22:07למען האמת אין אחידות דעים בעניין הזה, וישנם פרסומים סותרים באשר לתיזמון נטילת התרופה, אם עוד בשלב האאורה, או רק בבזמן הופעת כאבי הראש. הרושם שלי, כמו גם הרושם מעמיתיי בתחום במרפאות כאבי ראש אחרות בארץ, הוא שנטילת הכדור עוד בזמן האאורה, מפחית במידה ניכרת את עוצמת כאב הראש העתיד לבוא לאחר האאורה, וישנם מחקרים רבים התומכים בכך. בהצלחה.הוסף תגובה
-
זומיג
יוסי 07/12/2010 | 10:51הנוירולוגית שלי טוענת שאני צריך לקחת את הכדור רק שמופיע כאב הראש,כי הכדור לא משפיע על שלה האורה המקדים. האמת שאני תמיד לקחתי את הכדור בשלב הראיה המטושטשת, השאלה מי מיכם צודק?הנוירולוגית שלי היא ד"ר טונקל אולגה ממכבי בגבעתיים,חשוב לי לדעת מתי לקחת את הכדור,תודה מראשהוסף תגובה
-
כדור זומיג
חיים 06/12/2010 | 11:32האם צריך לקחת כדור זומיג עם הופעת האורה המקדים,או רק אם מתחיל כאב הראש של המיגרנה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רגישות לאור
דר' דניאל עובד 06/12/2010 | 09:19יוסי שלום, רגישות לאור לאחר התקף היא לא תופעה חריגה. במוח הסובלים ממיגרנה תאי עצב רגישים במיוחד לאור, ואור בוהק אף עשוי לגרום להתקף מיגרנה. אפשר להשתמש במשקפי שמש כהים מאוד. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מתי לקחת כדור זומיג
דר' דניאל עובד 06/12/2010 | 09:06יוסי שלום, רצוי את הכדור מייד בתחילת ההתקף, עוד בזמן הראייה המטושטשת.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זמן נטילת זומיג
-
שאלהתמר 05/12/2010 | 16:00שלום ד"ר עובד, שילשום חטפתי מכה בראש. היה זה כאשר עברתי תחת עץ חרובים או פרי דמוי חרובים וחשתי לפתע כמו אבנים כבדות המושלכות על ראשי. הסתבר שמהעץ נשרו עלי חרובים או פירות דמוי חרובים שהיו מאוד כבדים (יתכן שאיזה חתול שטיפס על העץ גרם לכך). מכל מקום החבטה היתה חזקה באזור הראש בקודקוד וכלפי הצד האחורי של הראש – מאחור והעורף. החבטה לוותה בכאב חזק שהתמתן אך מאוד נלחצתי שמא זה גרם גם לפגיעת ראש כלשהי. כעבור כשלוש שעות הרגשתי פעמיים מן מסך בעין (כל פעם לרגע אחד, בהפרש לשל כמה רגעים) יתכן כי היה זה מהמתח אליו נכנסתי בעקבות החבטה או אפילו בעקבות שערות שסוככו לי על העין. לא חשתי סחרחורת או בחילות חריגות (אני מציינת חריגות כי בשל תנודות הורמונאליות יש לי לעיתים בחילות והיו לי תחושת קלות של בחילה אך הן נראו לי מהסוג שמאפיין אותי בתנודות הורמונאליות). רציתי לדעת האם יתכן כי החבטה גרמה לפגיעה או לנזק מוחי בלתי הפיך. לגבי כאבים – עוד טרם המכה בדיוק פיתחתי כאב ראש מתמשך ואקוטי ממוקד מעל האף, משילוב של כמה גורמים (לחץ בעמוד שדרה צווארי בגין כתיבה ממושכת על מחשב, סינוסים ואפשר שהכאב החריף עם המתח בעקבות החבטה למעין סוג של מגרנה – כי הכאב קיבל צורה של לפיתה דו צדדית הן מעל האף והן מהצד האחורי של הראש – מצב שקרא לי בעבר בגין מתח אקוטי) כך שדווקא הכאב שהתחיל כאמרו לפני החבטה, לא נראה - עד כמה שאני יכולה לדעת - כתוצאה מהמכה. אודה על תשובתך.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה!
תמר 06/12/2010 | 16:54רב תודות!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חבטה בראש
דר' דניאל עובד 06/12/2010 | 09:15תמר שלום, אם אכן כמו שאת מתארת, מדובר בכאב ראש בצורה של חגורה לוחצת (או לפיתה דו"צ כפי שכתבת), התיאור מתאים לכאב ראש תעוקתי. לא נראה כי מדובר בפגיעה או נזק מוחי. אני מציע להמתין מס' ימים, ואם תחול החמרה בכאבי הראש, ויופיעו הקאות, יש לפנות למיון.הוסף תגובה
-
תודה רבה!
-
רגישות לאוריוסי 05/12/2010 | 21:10אני עובר פעם בשלושה חודשים התקף מיגרנה עם אאורה,לב4/8 עברתי התקף כזה ולאחריו,במשך שבועיים היתה לי רגישות לאור ניאונים ,או אור בקניונים,רגישות שהתבטאה בחוסר נעימות לשהות במקומות עם הרבה אור,ממה זה נובע לדעתך?עלי לציין שהבדיקות קקע שלי תקינותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
רגישות לאור
דר' דניאל עובד 06/12/2010 | 09:20יוסי שלום, רגישות לאור לאחר התקף היא לא תופעה חריגה. במוח הסובלים ממיגרנה תאי עצב רגישים במיוחד לאור, ואור בוהק אף עשוי לגרום להתקף מיגרנה. אפשר להשתמש במשקפי שמש כהים מאוד. בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רגישות לאור
-
הסתיידות בפלקס צרברי?א 01/12/2010 | 15:23עברתי צילום של מערות האף ויצא שהכל תקין פרט להסתיידות בפלקס צרברי יש לציין שלפני חצי שנה עברתי סיטי ראש הכולל סינוסים -ללא חומר ניגוד והכל יצא תקין מה המשמעות של המונח פלקס צרברי ומה זה אומר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תרופות למניעה
דר' דניאל עובד 04/12/2010 | 20:20רוחמה שלום, תרופות למניעה אחרות הן למשל דפלפט כרונו, לופרסור ועוד, סוג התרופה נקבע עפ"י קירטוריונים קליניים. התרופות די בטוחות לשימוש, והסיכוי להופעת תופעות לוואי הוא קטן. עם זאת, אין לדעת, וקשה לומר שלתרופה אחת יש פחות תופעות לוואי מאחרת. בהצלחה.הוסף תגובה
-
מיגרנה ..המשך
רוחמה 04/12/2010 | 18:44ראשית תודה על תשובתך המהירה, ובכן הבנתי שישנם תרופות נוספות למניעה, אם אפשר לדעת איזה והאם להן יש פחות תופעות לוואי?.......תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טופומקס כטיפול מניעתי במיגרנה
דר' דניאל עובד 04/12/2010 | 14:20מנגנון הפעולה של טופומקס בטיפול מניעתי במיגרנה אינו לגמרי ברור, ככל הנראה התרופה מדכאת את פעילות היתר של העצבים במוח שגורמים לכיווץ והרחבה של כלי דם מוחיים. טופומקס היא תרופה מאוד יעילה בהפחתת תדירות ההתקפים, ובאם מדובר במעל 4 התקפים בחודש, אין ספק שהטיפול המניעתי הוא מומלץ ביותר. אם הטיפול גורם לתופעות לוואי שאינן חולפות, יש להחליפו. קיימות תרופות אחרות היעילות לא פחות. שיהיה בהצלחה.הוסף תגובה
-
מיגרנה
רוחמה 04/12/2010 | 13:20אני מוכרת כסובלת ממיגרנה כבר עשרות שנים, בצעירותי (אני מתקרבת לגיל 60) הייתי סובלת ממיגרנה בימי המחזור החוגשי, או כאשר הםרזתי עם שוקולד או גבינה צהובה, לפני כ-7 שנים (כשהמחזור החודשי פסק) תדירות התקפי המיגרנה עלו, עוצמת הכאב גברה , ההתקפים ארוכים וסימני ההכר לבוא ההתקף משתנים, פעם מגיע מכוון הצואר , פעם מארובות העיניים זה כבר לא סימני ההכר שהייתי מכירה, בגדול כאבי הראש לא צפויים ובתראה קצרה מאוד, כמובן שלפעמים זה מלווה בבחילות הקאות, האורה וכל מני , כבר מספר שנים שאני נוטלת רילרט 40 מ"ג כי 80 מ"ג עושה לי רע, שום כדור אחר נגד כאבים לא עוזר לי, וגם הרילרט כבר פועל רק לאחר חצי שעה אם בכלל, לאחרונה ביקרתי אצל מומחה והוא נתן לי למניעה "טומפקס" כשבכל שבוע צריך להגדיל את המינו עד ל- 50 מ"ג פעמיים ביום, אחרי שבדקתי ו, באינטרנט כמובן גילתי שרק לתופעות הלוואי צריך עוד כדור............ דבר שני אשמח לדעת איך פועל הכדור הזה שמונע פירכוסים או בכלל למחלה אחרת לגמרי לטפול במיגרנה, חשוב לי לדעת ע"מ לדעת אם כדאי לי בלל להתחיל עם זה, דבר חשוב שאני רוצה לציין , אני ממש לא טובה בנטילת כדורים לזמן ארוך כי חוץ מרילרט אני לא לוקחת שום דבר אם אני לא מוכרחה כמובן, אנא עזרתך בהקדם .תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פלקס צרברי
דר' דניאל עובד 03/12/2010 | 15:53ההחלטה באם לבצע בדיקה נוספת או בירור נוסף, תלויה בשיקולים קליניים נוספים, ממליץ לך להיוועץ בשנית עם הנוירולוג המטפל שרואה את התמונה הקלינית בשלמותה. בהצלחה.הוסף תגובה
-
הסתיידות בפלקס צרברי
א 03/12/2010 | 07:00האם רופא נוירולוג שראה את הצילום וכן בפענוח לא התיחסו לכך האם זה תקין?חוץ מזה אני לא בגיל מבוגר אני בת 40 והאם המונח שאמרת הוא שפיר ?הוסף תגובה
-
הסתיידות בפלקס צרברי
א 03/12/2010 | 06:59האם רופא נוירולוג שראה את הצילום וכן בפענוח לא התיחסו לכך האם זה תקין?חוץ מזה אני לא בגיל מבוגר אני בת 40הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פלקס צרברי
דר' דניאל עובד 02/12/2010 | 22:05פלקס צרברי הוא למעשה חלק מקרום המוח המקשר בין שתי ההמיספרות, והסתיידות בפלקס אינה ממצא חריג בגיל המבוגר. מאידך, יש צורך להשלים את בדיקת ה CT עם חומר ניגוד לשלול מנינגיומה מסויידת בפלקס.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תרופות למניעה
-
תוצאות MRIעינב 02/12/2010 | 21:42שלום, שמי עינב ואני בת 25, יש לי דלקות פרקים, בעיה בבלוטת התריס ומיגרנות חמורות כרגע יש מעט הקלה במיגרנות. נשלחתי על יד נוירולוגית לצילום, אשמח לקבל הסבר לתוצאה שקיבלתי. העתקתי את תוצאות הסריקה בתהודה מגנטית של המוח: בT2 וב flair מודגמים מוקדי אות היפראינטנסים פריוונטריקולריים וסוב קורטיקלים עם ממצאבולט בחומר הלבן הפרונטלי מימין. ממצאים אלה אינם מערבים את הקורפוס קלוזום ואנים עוברים האדרה. בסיכום מודגמים מוקדי אות היפראינטנסים פריוונטריקולריים וסוב קורטיקלים. האבחנה כולללת שינויים וסקולריים? דמיאלינטיביים? להמשך מעקב וקורלציה קלינית בתודה מראש, עינבהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מוקדים ב- MRI מוח
דר' דניאל עובד 02/12/2010 | 22:15המוקדים ברקמת המוח המתוארים לעיל, עינב, אינם מוסברים ע"י המחלות מהן את סובלת ודורשים בדיקות נוספות, למשל בדיקות מעבדה לקרישיות יתר או למחלה דלקתית. יש לפנות לרופאה הנוירולוגית המטפלת להמשך בירור.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מוקדים ב- MRI מוח
-
אישה מבוגרת שמרגישה כאילו הפנים שלה נשרפותשמואל בן-צבי 25/11/2010 | 09:43מדובר באישה מבוגרת , שאני יודע שהיא סובלת מלחץ-דם גבוה , שבשנה האחרונה התחילה להרגיש כמו שריפה בפניה ובראשה ובצווארה . האם שמעת על מחלה כזאת ? אם כן מה שמה ? ולאיזה רופא אני צריך לפנות ? תודה רבה מראש .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תחושת שריפה בפנים, ראש וצוואר
דר' דניאל עובד 25/11/2010 | 10:47שמואל שלום, יש לערוך בירור מעבדי מקיף שיכלול לדוג' תפקודי כליות וכבד, רמת סוכר ו- HgBA1C, תפקודי בלוטת התריס, רמת ויטמין B12 וכו'. אם הבירור הגופני תקין, לעיתים תחושות אלה, במיוחד אצל אנשים מבוגרים, הם חלק מהפרעות במצב הרוח, לדוג', דיכאון, ולעיתים תרופות נוגדות דיכאון עוזרות...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תחושת שריפה בפנים, ראש וצוואר
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- נוירופיברומטוזיס
- היפוטוניה
-
בדיקות קשורות
- צפלוגרם
- EEG
-
תרופות קשורות
- פריגאבאלין (ליריקה)
- ריזאטריפטאן
-
מונחים קשורים
- גף דמיוני (פנטום)
- אזורי אסוציאציה
רופאים בתחום
ד"ר ורד ליבנה
נוירולוגיה
5.0
( 7 חוות דעת )
"ניכרת מקצועיות ובקיאות בתחום.
גישה נעימה ומכבדת"
ד"ר אסתר גנלין - כהן
נוירולוגיה
5.0
( 14 חוות דעת )
"הגעתי היום עם בתי לבדיקה אצל ד"ר גנלין- כהן אסתר ונפעמתי מהרגישות, ההתייחסות, הסובלנות והמענה האדיב לכל שאלה שבתי ואני העלינו בפני הד"ר. הרגשתי, כי מולי נצבת רופאה אשר רואה לנגד עיניה את טובת המטופלת ומוכנה לתת מענה מקצועי, מכיל ואיכפתי. כן ירבו רופאים כמוה!"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים