פורום טיפולי פוריות - עמוד 2496
-
בירור מועד הביוץ - בדיקות דםבבי 11/07/2012 | 18:27שלום רב, הרופא המטפל שלי בחו"ל אז אני זקוקה לעזרתכם- ביום ה-11 למחזור רמת E-2 הייתה 200 ופרוגסטרון 1.9 היום (היום ה-13 למחזור) רמת E-2 היא 113 ופרוגסטרון 1.7 אני קצת מבולבלת... זה לא אמור לעלות? מה כדאי לי לעשות (הרופא שלי בחו"ל) האם לעשות מעקב זקיקים? האם עוד בדיקת דם? פשוט אנחנו לקראת סוף השבוע ולא בא לי "לפספס" את החודש...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מועד ביוץ
פרופ' אשכנזי 16/07/2012 | 18:43שלום הביוץ אמור להתרחש שהזקיק יגיע לגודל של 20-22 מ"מ ,ולכן יש להמשיך במעקב הזקיקים ובדיקות הדם- על עדיין כיומיים שלושה לפני הביוץ המשוערהוסף תגובה
-
עדכון מעקב זקיקים מהיום
16/07/2012 | 18:31שלום, בהמשך להודעות הקודמות שלי ביצעתי שני מעקבי זקיקים ביום חמישי(יום 13 למחזור) רירית 3 וראו רק זקיקים קטנים. היום: (היום ה-17 למחזור) רירית 4.3 זקיק אחד בגודל 14 מ"מ תוצאות בדיקות דם מהיום: E2 - 596 פרוג' <1.7 מה אומרות התוצאות? מתי אמור להתרחש ביוץ? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מועד ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/07/2012 | 09:43בבי שלום לדאבוני כדי להעריך את המועד הצפוי של הביוץ כדאי שתתני לנו גם אינפורמציה אם מדובר במחזור טיפול בתכשירים לגרימת ביוץ ,או מחזור טבעי,כמו כן ראוי לבצע אולטרסאונד להערכת גודל הזקיק/זקיקים כדי לתת הערכה מדויקת יותר למועד הצפוי של הביוץ-אנא כתבי לנו מה היו תוצאות בדיקת האולטרסאונד שלך היוםהוסף תגובה
-
מועד הביוץ
בבי 11/07/2012 | 20:30היום הוא היום ה-13 למחזור. עדיין לא עשיתי אולטראסאונד, אלך למעקב זקיקים מחר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מועד הביוץ
פרופ' שלמה משיח 11/07/2012 | 19:06בבי לפי הבדיקות האלו את עדיין רחוקה מהביוץ. מה מראה האולטראסאונד ובאיזה יום של המחזור את?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מועד ביוץ
-
המשך שאלה בנושא בדיקת פיפל16/07/2012 | 14:10האינדיקציה לביצוע בדיקת פיפל היא גילוי מיומה, כאבים ויציאת קרישי דם בעת מחזורהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ביצוע פיפל למטרת אבחון היסטולוגי
פרופ׳ אשכנזי 16/07/2012 | 16:16שלום הפיפל יכול לשרת את הרופא לאיבחון הפרעה ברירית הרחם הנובעת מסיבה הורמונלית,או מסיבה אורגנית,במידה והרופא שלך החליט שיש מקום לביצוע הבדיקה לצורך זיהוי הבעיה כדי להציע לך טיפול ראוי ,הרי שביצוע הבדיקה מוצדקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ביצוע פיפל למטרת אבחון היסטולוגי
-
פיוריגון16/07/2012 | 06:21שלום, בת 40, לאחר הסרת התקן התחילו שיבושי מחזור, נשלחתי לבדיקות דם: amh נמוך. ביום 2 של המחזור: E2 גבוה (סביבות 900) fsh, lh תקינים. afc תקין. הרופא המליץ על מתן זריקות פיוריגון ומעקב + הזרעה. 5 ימים לפני מועד המחזור הופיעו הכתמות (שהיו מופיעות תמיד) כאבי בטן כמו לפני מחזור, אך המחזור לא הופיע (כבר יום 31). את הזריקות אמורים להתחיל מהיום 3-5 למחזור. מה לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התחלת טיפול בפיוריגון
פרופ' אשכנזי 16/07/2012 | 13:48שלום ברצוני להדגיש בשנית שלאור כל האמור לעיל טוב תעשי אם תפני לרופא לביקורת אולטראסאונד כדי לאשר את תחילת הטיפול בפיוריגוןהוסף תגובה
-
עוד לא התחלתי במתן זריקות הפיוריגון
16/07/2012 | 11:49עוד לא התחלתי במתן זריקות הפיוריגון כיוון שלא קיבלתי מחזור. היו רק הכתמות במשך ארבעה ימים.מה היית ממליץ לי לעשות? האם יתכן שאלו הכתמות הקשורות לביוץ?הוסף תגובה
-
איחור במחזור לאחר טיפול בפיוריגון
פרופ׳ יעקב אשכנזי 16/07/2012 | 09:40שלום בנסיבות שאת מתארת הייתי ממליץ לך לפנות לרופא שיבצע אולטראסאונד כדי לקבוע אם אכן מדובר באיחור במחזור,פעילות של ציסטה בעקבות הטיפול המעכבת את המחזור,או קיימת גם אפשרות של הריוןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התחלת טיפול בפיוריגון
-
ערכי בטא גבוהים16/07/2012 | 12:41שלום לכם מה יכולה להיות הסיבה לערכי בטא החורגים מהנורמה? האם ערכי בטא של 1205 בשבוע 4 + 3 ימים צריכים לעורר דאגה? האם זה יכול להעיד על הריון מחוץ לרחם? תודה ויום טובהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ערכיי בטה גבוהים
פרופ׳ יעקב אשכנזי 16/07/2012 | 13:04לטעמי ערכי הבטה שלך בתחום הנורמה ,ניתן לאשר קיומו של שק הריון בשלב זה בבדיקת אולטאסאונדהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ערכיי בטה גבוהים
-
IVF טבעי12/07/2012 | 02:15שלום, מה היתרון של IVF טבעי על פני קיום יחסי מין במועד הביוץ או על הזרעה על בסיס טבעי כאשר הצילום רחם תקין?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
IVF טבעי
פרופ׳ אשכנזי 16/07/2012 | 08:59היתרון של IVF טבעי על פני קיום יחסים הוא -בעובדה שמפגש הביצית והזרע מובטחים,לפי הצורך ניתן לכפות הפריה על הביצית באמצעות ICSI,ניתן לבחון ולהעריך איכויות ביצית ,איכויות עובר,וניתן לסייע לעובר בהנצה,ובנוסף ניתן לסייע להשתרשות במתן טיפול הורמונלי תומך לאחר ההחזרה. ראוי לציין שטיפול IVF במחזור טבעי הינו ברירת המחדל של טיפולIVF מלא ,ורק כשזה נכשל בעיקר עקב תגובה ירודה,גיל וכו.. האופציה הזו נמצאת על המדף,ואם אכן מבחינת השלב הטיפולי את מצויה בסיטואציה הזו עדיף IVF טבעי על פני מחזור טבעי עם יחסיםהוסף תגובה
-
Ivf טבעי
15/07/2012 | 17:20היתרון ב-ivf טבעי הוא בכך שהביצית ניתנת לידי האמבריולוג. כך אנו יכולים להיוכח בטיבה. לדעת אם היא הוםרתה ואם לא להזריק זרע לתוכה. בשלב הבא מעריכים את טיב העובר ומכניסים אותו לרחם. באי וי אף הדברים יותר גלויים וברורים. ניתן לעשות אבחנות וגם הסיכויים להצלחה גדולים יותר.הוסף תגובה
-
לפרופ אשכנזי
15/07/2012 | 15:21תודה על תשובתך המהירה. האם התופעה הזאת של ביצית ענקית היא קבועה אצל אותה אישה או יכולה להשתנות מחודש לחודש והאם אפשר להקטין את התופעה? האם התופעה תלויה בפרוטקול או במועד מתן האוביטרל או במה ?הוסף תגובה
-
איכות ביציות-ביציות ענקיות
פרופ' יעקב(ג'קי) אשכנזי 15/07/2012 | 10:43כשלון בציטוקינזה בזמן החלוקה המיטוטית של האואוגוניה (ביצית ראשונית) יכול להתבטא בביצית ענקית עם כמות ציטופלסמה כפולה,לעיתים ביציות ענקיות יכולות להיווצר כתוצאה מהתחברות הציטופלסמה של שתי ביציות ראשוניות(אואוגוניה). שיעור התופעה הזו בקרב נשים הינו כ-0.3% ציטוגנטיקה של ביציות אלו מגלה שהן דיפלואידיות(כמות כפולה של כרומוזומים),והעובר המתקבל הינו גנטית פגום. בסיכום לביציות ענקיות יש סיכוי גבוה יותר להיות בעלי מטען גנטי פגוםהוסף תגובה
-
איכות ביציות
15/07/2012 | 00:27אם בדו"ח מעבדה( אסותא רמת החייל) לא כתוב שום דבר ממה שהזכרת ורשום רק GIANT M2 האם אני יכולה להסיק שאין בעית איכות? מה המשמעות שביצית ענקית?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
איכות ביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/07/2012 | 17:17איכות מורפולוגית של ביציות,מראה הציטופלסמה,הבשלות שלה,קיומו של גרגור ציטופלסמתי,קיומם של ואקואולות בציטופלסמה,מראה הגרעין,מראה הגופיף הפולרי,דרגת הבשלות של הביצית(מציאותם של שני גופיפים פולריים-M2 -oocyte ),מראה המעטפת של הביצית,העובי שלה וכו -קיימים עוד מדדים מטבולים ואחרים כך שניתן לקבל מידע רב על הביצית הנמצאת ברשות המעבדההוסף תגובה
-
איך בוחנים איכות ביציות בIVF?
13/07/2012 | 10:51שלום, בדוח מעבדה שלי רשום על הבשלות והגודל giant m2 מה זה אומר על האיכות? מהם הסימנים על ביצית לא איכותית שרואים במסגרת IVF?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
IVF טבעי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/07/2012 | 09:29היתרון של IVF טבעי על פני קיום יחסים הוא -בעובדה שמפגש הביצית והזרע מובטחים,לפי הצורך ניתן לכפות הפריה על הביצית באמצעות ICSI,ניתן לבחון ולהעריך איכויות ביצית ,איכויות עובר,וניתן לסייע לעובר בהנצה,ובנוסף ניתן לסייע להשתרשות במתן טיפול הורמונלי תומך לאחר ההחזרה. ראוי לציין שטיפול IVF במחזור טבעי הינו ברירת המחדל של טיפולIVF מלא ,ורק כשזה נכשל בעיקר עקב תגובה ירודה,גיל וכו.. האופציה הזו נמצאת על המדף,ואם אכן מבחינת השלב הטיפולי את מצויה בסיטואציה הזו עדיף IVF טבעי על פני מחזור טבעי עם יחסיםהוסף תגובה
-
IVF טבעי
-
ממוגרפיה והריוןיעל 15/07/2012 | 09:02שלום רב, בייצתי ב - 27/6 וגיליתי שאני בהריון היום ביום 8/7/12 עשיתי ממוגרפיה ואולטרסאונד שד מה ההשלכות של זה על ההריון? תודה ויום טובהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
היחידה לטרטולוגיה
15/07/2012 | 23:22תודה רבה התקשרתי ונאמר לי שאין שום בעיה עם ממוגרפיה זה קרינה מאוד נמוכה ולא על הרחם ושאפילו לא מזמינים לשחזור קרינה כשמדובר בבדיקת ממוגרפיה שוב תודה על ההפניה לגורם המתאים לילה טובהוסף תגובה
-
ממוגרפיה והריון
פרופ' אשכנזי 15/07/2012 | 10:52שלום יעל בשלב הריון כל כך מוקדם שנחשפת לקרינה מהממוגרפיה הסיכוי לפגיעה הוא קטן ביותר.בשלב זה קיים מה שנקרא ALL OR NONE EFFECT ,לפיכך אם ההריון ממשיך קרוב לודאי שלא נגרם כל נזק. בכל מקרה כדאי לפנות ליחידה לטרטולוגיה בראשותו של פרו' אור נוי בירושליים הנותנת שרות ומספקת מידע לגבי המשמעות וההשלכה של תרופות, טיפולים ,והקרנה מפרוצדורות הדמיה שונות על העובר בכל שלבי ההריון טל' 026243669/3 פרופ' אור נויהוסף תגובה
-
תודה
15/07/2012 | 10:14הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ממוגרפיה והריון
פרופ' שלמה משיח 15/07/2012 | 09:49ממוגרפיה זה קרינת רנטגן. התשובה לשאלתך היא מורכבת: יש לבדוק את מנת הקרינה ואת תיזמול ההריון. הנושא לא יכול היות נדון בפורום. ראוי שתפני לרופא נמטפל והוא יפנה אותך לכל ההתייעצויות הדרושות.הוסף תגובה
-
היחידה לטרטולוגיה
-
ביוץ מוקדם מהרגילחגית 15/07/2012 | 14:43שלום רב, אני במעקב כבר ארבעה חודשים, וכל פעם מופיע לי ביוץ בסיביבות היום ה10-11 של המחזור, אני אישה דתיה, ולכן לא אוכל לקיים יחסי מין לפני היום ה12,מה שאומר שאני מפספסת את הביוץ. המליצו לי על איקקלומין, אבל אני חוששת לקחת אותו משום שהוא ידוע ככדור שגורם להריון רב עוברי. האם יש כדור יעיל ממש אחר? או שכדאי לי לקחת אותו, והאם באמת יש לי ממה לחשוש?? תושה מראש. חגית נ.ב. שמעתי על תרופה בשם אסטרופם, ורציתי לדעת מהי והאם היא אמורה לעשות את הפעולה של דחיית ביוץ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דחיית הביוץ
פרופ' אשכנזי 15/07/2012 | 18:31חגית באמצעות שתי התרופות ניתן לדחות את הביוץ ,אין סיבה לפחד להשתמש בהם ובמיוחד באיקכלומין,בכל מקרה כדאי לך להיוועץ ברופא פריון על מנת לכוון את הביוץ למועד הרצויהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דחיית הביוץ
-
מה הסיכוי לביתא חיובית?מצליחה 15/07/2012 | 16:07טיפול רביעי הוחזרו 3 עוברים 8 תאים אפס שברים+ הנצה פעם ראשונה מה הסיכוי להצלחה??הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סיכוי לבטה חיובי
פרופ' אשכנזי 15/07/2012 | 18:28הסיכוי בהחזרה של שלושה עוברים באיכות טובה הוא גבוה ,פרט חסר הוא הגיל שלך,היות ושיעורי ההצלחה מותנים גם בגילהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיכוי לבטה חיובי
-
העדר זקיקים - ivf ראשוןשרה 13/07/2012 | 11:39קיבלתי הוראה לקחת 12 יום גלולות מהיום השני למחזור , לאחר מכן כשיופיע הדימום , ביום השני לקחת דקא וביום השלישי והלאה דקה +מונופיור 6 אמפולות . היום במעקב זקיקים לא נראו זקיקים בשחולות . איך זה יכול להיות ?כמו כן הופיע נוזל ברחם ? אשמח לדעת מה המשמעויות של זה ? קצת מוטרדת ...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה על התשובה המהירה !
15/07/2012 | 13:33הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תגובה איטית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 13/07/2012 | 16:17שרה שלום תגובה איטית לאחר גלולות אפשרית,הנוזל ברחם נובע משרידי הדימום לאחר הפסקת הגלולות,הפרוטוקול שאת קיבלת הינו פרוטוקול מקובל ומוצלח במקרים של תגובה שחלתית ירודה בטיפול/טיפולים קודמים. יש להניח שבהמשך יופיעו זקיקים ,והרופא יתאים את מינון התרופות לתגובההוסף תגובה
-
תודה על התשובה המהירה !
-
הריונות כימיים חוזריםטליה 13/07/2012 | 21:14פרופסורים יקרים, אני סובלת מהריונות כימיים חוזרים ללא סיבה. צילום רחם. היסטרוסוקופיה. קריוטיפ דם לי ולבעלי. קרישיות. נוגדנים עצמוניים. מחלות רקע. הכל נבדק הכל תקין. בתל השומר הציעו עירוי של אמינוגלובולינים, אחרי בדיקת התאמת רקמות שגם היתה תקינה. מה דעתכם על הטיפול? האם הוא מסוכן? נאמר לי שלא בטוח יעזור....אבל אני די פוחדת מהטיפול הנ"ל. אשמח לשמוע את דעתכם.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
המשך
טליה 14/07/2012 | 14:00קודם כל תודה רבה על התייחסותכם המהירה!!!! קראתי בעיון את תשובתיכם ואני חושבת שהבנתי בדיוק מה אתם מנסים להגיד. בשורה התחתונה אני כנראה נפלתי בדיוק במשבצת בה לרפואה ואפילו לרפואה המתקדמת ביותר אין פיתרון....חשוב לציין שיש בעברי לפני כחמש שנים הריון אחד מוצלח. אני מנסה לקבל החלטה איך להמשיך. אני מבינה שהטיפול שהוצע בתל השומר הוא נסיוני ועד עכשיו כל הרופאים שהייתי אצלם לא היו בעד. מהתשובות שלכם קיבלתי חיזוק לתחושות הבטן שלי ביחס לעירוי המדובר. בשורה התחתונה אני מאוד רוצה ללדת ילד נוסף אבל גם חשוב לי להישאר בריאה. אולי הגיע הזמן להשלים עם המצב ולהגיג תודה שיש אחד בבית. מאשר לקבל טיפול נסיוני שאולי לא יעזור ואפילו יסכן את בריאותי.הוסף תגובה
-
הריונות כימיים חוזרים
פרופ משיח 14/07/2012 | 12:30טליה. נדמה לי שלא קראת בעיון את תשובתי. אני מציע שצקראי שניתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול באימיונוגלובולינים להפלות חוזרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 14/07/2012 | 10:41טליה,קיימים טיפולים רבים שהדעות לגביהם חלוקות ,ויש מביננו שתומכים ומוצאים לכך תמיכה בספרות המקצועית,ויש כאלו שחולקים על היתרון בטיפול ומסתמכים על מאמרים אחרים. בכנסים רבים הדנים בשאלות המחלוקת מנסים לבסס דיעהעל סמך מה שקרוי evidence base medicine ובשלב העניינים כיום הייתי שוקל את גישתו של פרופסור משיח בתשובתו לשאלתךהוסף תגובה
-
טליה
טליה 14/07/2012 | 07:01פרופ יקרים, מתשובותכם אני מסיקה שאתם לא בעד הטיפול....יותר נכון לא מאמינים שזה יעזור. תופעות הלוואי נשמעות לא פחות גרועות מפגיעה במערכת החיסונית. אם יש כבר מחקרים שמראים שזה לא ממש עוזר...למה מציעים זאת בתל השומר?????הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיבוכי טיפול באימיונוגלובולינים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 14/07/2012 | 01:58טליה,למיטב ידיעתי תופעות הלואי הנדירות של טיפול כזה יכלות להיות- תגובה אלרגית חום,העברת וירוסים,המוליזהשל כדוריות הדם האדומות,אולם לא ידוע לי על פגיעה במערכת החיסוניתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול באימיונוגלובולינים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 14/07/2012 | 01:27טליה שלום הטיפול באימיונוגלובולינים הוא קונטרוורסלי וכפי שפרופ' משיח ציין לעיתים במצבים אידיופטיים (מסיבה לא ידועה)הוא ניתן באופן אמפירי. אחד המאמרים המבוקרים והטובים בספרות הכולל את הקבוצה הגדולה ביותר של מטופלות לעומת קבוצת ביקורת שקיבלה במקום אימיונוגלובולינים -מי מלח -לא רואה בטיפול זה כל ערך מוסף לעומת קבוצת הביקורת -להלן המאמר: Hum Reprod. 2010 Sep;25(9):2203-9. Epub 2010 Jul 15. Intravenous immunoglobulin and idiopathic secondary recurrent miscarriage: a multicentered randomized placebo-controlled trial. Stephenson MD, Kutteh WH, Purkiss S, Librach C, Schultz P, Houlihan E, Liao C. SourceUniversity of Chicago Recurrent Pregnancy Loss Program, Department of Obstetrics and Gynecology, University of Chicago, 5841 S. Maryland Avenue (MC 2050), Chicago, IL 60637, USA. mstephen@babies.bsd.uchicago.edu Abstract BACKGROUND: Idiopathic secondary recurrent miscarriage may be associated with an abnormal maternal immune response to subsequent pregnancies. Intravenous immunoglobulin (IVIG) has been studied in randomized controlled trials (RCTs) with conflicting results. Therefore, a definitive trial was proposed. METHODS: We conducted an investigator-initiated, multicentered, randomized, double-blinded, placebo-controlled trial comparing IVIG with saline in women with idiopathic secondary recurrent miscarriage, defined as a history of at least one prior ongoing pregnancy followed by three or more consecutive unexplained miscarriages. Subjects received either IVIG 500 mg/kg or the equivalent volume of normal saline. Preconception infusions were administered 14-21 days from the projected next menstrual period. With documentation of pregnancy, the subject received the same infusion every 4 weeks until 18-20 weeks of gestation. The primary outcome was an ongoing pregnancy of at least 20 weeks of gestation. RESULTS: A total of 82 patients enrolled, of whom 47 had an index pregnancy. All ongoing pregnancies resulted in live births. Therefore, the live birth rates were 70% (16/23) in the IVIG group and 63% (15/24) in the control group (P = 0.760); odds ratio (OR) 1.37 [95% confidence interval (CI) 0.41-4.61]. Including only clinical pregnancies (embryo with cardiac activity at 6 weeks of gestation), the live birth rates were equivalent, 94% (16/17) and (15/16), respectively (P > 0.999); OR 1.07 (95% CI 0.06-18.62). Meta-analysis of randomized controlled trials (RCTs) evaluating IVIG for idiopathic secondary recurrent miscarriage revealed live birth rates of 70% (31/44) in the IVIG group and 62% (28/45) in the control group (P = 0.503); common OR 1.44 (95% CI 0.59-3.48). CONCLUSIONS: This is the largest RCT to date in which IVIG was evaluated in women with idiopathic secondary recurrent miscarriage; no treatment benefit was found. The meta-analysis, which combined our study results with two prior RCTs, also showed no significant effect of treatment with IVIG.הוסף תגובה
-
המשך
טליה 13/07/2012 | 23:01האם הטיפול מסכן את המערכת החיסונית?הוסף תגובה
-
הריונות כימיים חוזרים
פרופ משיח 13/07/2012 | 22:46בהיותי מנהל החטיבה למילדות וגינקולוגיה בתל השומר, מיניתי את פרופ קרפ להקים ולנהל את המרפאה להפלות חוזרות. מזה שנים רבות עוסק פרופ קרפ בנושא והידע שהצטבר אצלו הוא הרב ביותר בארץ (ואולי בעולם). במקרים שכל הגישות האחרות לא הצליחו אני מסכים שראוי לנסות עירויים של אימונוגלובולינים והייתי שותף עם פרופ קרפ, למספר גדול של מקרים, בהם רק טיפול זה עזר. בהצלחההוסף תגובה
-
המשך
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- גלי חום
- הריון מדומה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- קשירת חצוצרות, עיקור חצוצרות
- ניתוח קיסרי צרפתי
-
בדיקות קשורות
- ניקור מותני, דיקור מותני
- 7DHC
-
תרופות קשורות
- בלאומיצין PFI
- נפארלין
-
מונחים קשורים
- הבשלה
- ביוץ
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר יובל אור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםאורוגניקולוגיה, דליפת שתן ורצפת האגן
בפורום אורוגניקולוגיה, דליפת שתן ורצפת האגן ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר דייקן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורוגניקולוגיה, דליפת שתן ...