פורום טיפולי פוריות - עמוד 2498
-
שאלה לפרופסור משיח - פיפלאינה 09/07/2012 | 20:54המחזור שלי הוא 30 יום לפעמים 28 אבל אף פעם לא יותר. עשיתי פיפל במרפאה של פרופסור משיח ב 03.07 והייתי אמורה לקבל ב 8.07 אבל עדיין לא קיבלתי יש מצב שביגלל הפיפל יש איחור או שיכול ליהיות שזה ביגלל שאני לחוצה כבר להתחיל בטיפול?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
וסת לאחר פיפל
אינה רוזמן 12/07/2012 | 09:34דיברתי עם הקליניקה והבהירו לי הכל תודה על הטיפול המסורהוסף תגובה
-
פיפל
אינה רוזמן 11/07/2012 | 11:56אבל אני עשיתי את זה על פי המלצתך ועכשיו אני מאוד מבולבלת אני לא יודעת מתי תיהיה ההחזרה כי לפי מה שאני מבינה לא תיהיה ווסת בכללהוסף תגובה
-
אינה
פרופ משיח 11/07/2012 | 11:15נא התקשרי היום אחצ לקליניקה ונתאם את הםרוטוקולים וגם אם ומתי נבצע את הפיפלהוסף תגובה
-
פיפל
פרופ משיח 11/07/2012 | 11:13אני מעדיף לבצע את הפיפל במחזורים של עוברים ״טריים״.הוסף תגובה
-
יש לציין שאני אמורה לעבור החזרת מוקפאים
אינה רוזמן 10/07/2012 | 21:23אני ממש בלחץ שאני לא עושה משהו נכוןהוסף תגובה
-
תשובת המשך וסת לאחר פיפל
אינה רוזמן 10/07/2012 | 21:03אני בדקתי ואין לי דקה פפתיל במרשם שרשמת ליהוסף תגובה
-
וסת לאחר פיפל
אינה רוזמן 10/07/2012 | 20:42אני לא בדיוק יודעת מה זה תחילת הדקה פפטיל מה שנאמר לי זה שביום ה 11 לאחר שאני מקבלת ווסת לעשות אולטרה סאונד ובדיקת דם אף פעם לא שמעתי את המושג הזה. האם אני צריכה לדבר עם האחיות האסותא או שלא הבנתי משהו כי מה שנאמר לי שההחזרה תיבבי במחזור טבעי.הוסף תגובה
-
וסת לאחר פיפל
פרופ משיח 10/07/2012 | 19:38טעיתי בהקלדה. הכוונה כמובן לבצע בדיקות 14 יום לאחר תחילת הדקה פפטיל.הוסף תגובה
-
וסת אחרי פיפל
פדופ משיח 10/07/2012 | 19:31בהחט יתכן כי הפיפל שואב את הריגית בך שאין מספיק רירית לוסת. אני מניח שאת מקבלת פרוטוקול ארוך עם דקה פפטיל. ביום ה-14 לאחר תחילת הוסת תבצעי את בדיקות הדם והאוחטראסאונד ותדווחי לאסותא ומכאן נמשיך בהצלחההוסף תגובה
-
וסת לאחר פיפל
-
PGD בנשים מבוגרותנורית 11/07/2012 | 08:34שלום, אני בת 37, לאחר 4 כשלונות בטיפולי IVF. הבעיה הידועה כרגע היא בעיית זרע של בעלי- מורפולוגיה תקינה קטנה מ 1%. אנו מתכוונים ב IVF הקרוב להשתמש בשיטת ברטוב. ביצענו בדיקות קריוטיפ- תוצאות יגיעו רק עוד כ6שבועות. האם כדאי לבצע PGD על מנת להגביר את הסיכוי לעוברים תקינים? (למשל ללא תסמונת דאון ששכיחותה עולה עם הגיל)? תודה רבה,הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
PGD בנשים מבוגרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 11/07/2012 | 10:53נורית שלום בחירת עובר טרום השרשה (PGS) בנשים מבוגרות וגם בכשלונות חוזרים אינה משפרת את הפרוגנוזה להריון ,ובנתונים העכשוויים היא אינה מומלצת כאמצעי לשיפור הסיכויי להרותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
PGD בנשים מבוגרות
-
מתי להזריק דקהפפטיל- דחוףףשני 11/07/2012 | 06:40אני כבר 6 ימים מזריקה דרהפפטיל בשעה קבועה 20:30 בערב, היום יש לי אירוע בערב ובשעה 19:00 אצא מהבית. האם אני יכולה להזריק ב 19:00 במקום ב 20:30 ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הזרקת דקפפטיל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 11/07/2012 | 10:48שני שלום אין כל בעיה להריק לעיתים במירווחים של מספר שעות02-3 שעות). אל דאגה לאיקרה כלוםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזרקת דקפפטיל
-
רירית רחם דקהמילי 10/07/2012 | 14:01שלום, לאחר כ- 10 שנים הפסקתי לקחת גלולות על מנת להכנס להריון (בנוסף, הגלולה האחרונה שלקחתי היתה מרסילון - והרגשתי איתה מאד רע). אני בת 28. הפסקתי לקחת גלולות בדצמבר האחרון. אני מדממת ברוב החודש (אם כי נראה כי המחזור מגיע סדיר בד"כ ב- 15 לכל חודש). דיממתי גם כאשר לקחתי את הגלולות (בעיקר בשנה האחרונה) אך כאשר זה היה קורה הרופא היה מחליף לי גלולות עד שהיה מסתדר) . עשיתי בדיקת PAP לפני חצי שנה - והיא תקינה. לפני כחודשיים, עשיתי בדיקת הריון לפי המלצת רופא שיצאה שלילית. נבדקתי שוב, אולטרסאונד תקין ובדיקת היסטרוסקופיה אשר נמצאה תקינה ונאמר לי שככל הנראה הדימום נובע מסיבה הורמונלית עקב לקיחת גלולות כ"כ הרבה שנים ונמצא שרירית הרחם שלי היא 0.7. ונתנו לי גלולות למשך חודשיים על מנת לנסות לראות אם זה משפיע. ולא חל שינוי מבחינת הדימום. נכון לחודש זה, אני מדממת כבר שבועיים ברצף. עד כמה שהבנתי רירית הרחם מתחדשת כל חודש. האם לקיחת גלולות 10 שנים משפיע על הרירית בצורה כזו? כמה זמן יכול לקחת עד שזה יסתדר? יכול להיות שלמרות שאני ממשיכה לדמם ייתכן ורירית הרחם כן השתנתה? עבר בערך חודש מאז הפסקת הגלולות שקיבלתי מהרופא. האם עובי הרירית יכול מושפע מלחץ...? אם יש סיכוי להכנס להריון עם רירית רחם כ"כ דקה? (קראתי מה העובי המיני' על מנת להכנס להריון אבל נאמר כי אפשר גם עם רירית דקה יותר, השאלה כמה דקה...) תודה רבה ומקווה שתוכלו לעזור לי.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה על התשובה המהירה!
מילי 10/07/2012 | 19:13הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רירית רחם דקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 10/07/2012 | 16:14מילי שלום רירית רחם דקה ודימום לא סדיר בעקבות לקיחה ממושכת של גלולות למניעת הריון הינם תופעת לואי מוכרת וידועה ,השילוב של אסטרוגן ופרוגסטרון המרכיב את הגלולה מדכה את רירית הרחם וגורם לאטרופיה שלה ולדמם הלידני,במיוחד בלקיחה ממושכת. מאחר ובמקרה שלך לא נוצרה כל פגיעה מיכנית,זיהומית,או אחרת ברירית הרחם שלך שגרמה לרירית דקה האופציות הטיפוליות שלך לתיקון המצב הינן: 1.להפסיק לקחת את הגלולה למספר חודשים העניינים יסתדרו מעצמם 2.ניתן לתת לך טיפול הורמונלי תחליפי באסרוגן בשלב ראשון ואסטרוגן ןפרוגסטרון בשלב שני,ולגרום לך לשתיים שלושה מחזורי וסת ,וגם במקרה זה הבעיה תסתדרהוסף תגובה
-
תודה על התשובה המהירה!
-
הנצהשני כ 09/07/2012 | 22:52מה פירוש הנצה ? מה היתרונות ובאיזה מיקרים עושים זאת? האם יש סיכוי לפגוע בעובר ולעלות את הסיכוי למומים כלשהם? מה סיכויי ההצלחה של פעולה זו ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הנצה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 10/07/2012 | 08:24הנצה או בשפה המיקצועית ASSISTED HATCHING הינה פעולה המסייעת בידי העובר לנבוט מתיך המעטפת שלו . ישנפם אופנים שונים לביצוע הפעולה :באופן מיכני ,כימי,ובאמצעות ליזר יתרונה של הפעולה במקרים 1.של מעטפת עובר עבה(zona pellucuda ) 2.במקרים בהם ה-FSH גבוה 3.במקרים של תגובה ירודה 4.במקרים של כשלון חוזר ב-IVF כל פעולה חודרנית יכולה גם לפגוע בעובר ,אולם הנסיון המצטבר במעבדות ה-IVF הוא גבוה ,לפיכך הסיכוי לפגיעה נמוך 5.גיל מבוגר(מעל 40) 6.לעיתים במצב של איכות עוברים ירודה בכדי לסייע לעובר בהנצההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הנצה
-
פרוגרסטרוןהדר 08/07/2012 | 22:36שלום פרופסורים נכבדים, לאחר טיפול IVF ראשון- 12 יום לאחר ההחזרה פרורסטרון 18.8. נטלתי 4 אנדרומטרין ביום 2 בערב 2 בבוקר. טיפול נכשל. לאחר טיפול החזרת מוקפאים בטא חיובית שעלתה מ56 ביום ה12עד ל455 ביום ה21 להחזרה ואז החלה לרדת (הפלה טבעית), בטיפול הנ"ל ביום ה12 להחזרה לאחר לקיחת 4 אנטומטרין ביום פרו' היה 12.2, הכמות עלתה ל6 ביום והפרוג עלה ל40 ביום ה16 להחזרה, ואז החל לרדת ביום 21 פרוג' ירד ל22. שהבטא היתה 68 (יום 24) הפרוגרסטרון היה 19. אני כעת לקראת IVF שני, אני מאוד פוחדת מכך שהגוף שלי לא קולט את הפרוגרסטרון. הרופא אמר שאם ההריון תקין הוא יפריש פרו' בעצמו. בכל זאת יש משהו שניתן לעשות ? אשמח לתגובתכם.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פרוגסטרון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 09/07/2012 | 13:11הדר שלום 1.במחזור הראשון עלית הבטה 9 ימים לאחר הבדיקה הראשונית היתה מתונה ולא הולמת הריון תקין לפיכך השינויים ברמת הפרוגסטרון היו צפויים. 2.במחזור השני שלא הרית ניתן בהחלט לצפות לירידה ברמות הפרוגסטרון,מתן המתוגבר של הפרוגסטרון העלה את הפרוגסטרון,אולם בהעדר הריון הירידה היתה צפויה. 3.הנחת העבודה של הרופא שלך נכונה,ובנכחות הריון טוב גם רמות הפרוגסטרון יהיו בהתאם. 4.בכל מקרה במידה והרופא המטפל שלך ירצה לגרום לעליה מהותית יותר ברמות הפרוגסטרון-ישנם תכשירים שניתן לקחת בזריקות,או דרך הפההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פרוגסטרון
-
בדיקת הפריה בIVF רגיל לא איקסיליאם 02/07/2012 | 19:05שלום, ברצוני לשאול בIVF רגיל אחרי כמה שעות חשוב לבדוק אם יש הפריה 2 גרעינים? אחרי כמה שעות זורקים את הביצית אם לא רואים הפריה? אם בודקים הפריה רגילה אחרי 24 שעות ולא אחרי 18 שעות , האם יתכן ונראה לכאורה שאין הפריה כי יש גרעין אחד ובעצם היתה הפריה והגרעינים הספיקו להתאחד ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
איקסי
פרופ' שלמה משיח 10/07/2012 | 13:21אני חושב שניתחנו את הענין של איקסי לעומת הפריה רגילה-מכל הכיוונים. הסכום מצידי הוא שעדיף לבצע איקסי בטיפול הבא ולא לחכות שלא תהיה הפריה. שאלות נוספות אני ממליץ להפנות לרופא המטפל.הוסף תגובה
-
לא ברורה מה המסקנה
10/07/2012 | 03:40תודה על התייחסותך, מה המסקנה כשהאיקסי מצליח בIVF שני -מי נכשל בIVF הראשון הזרע או הביצית? (בIVF הראשון הפריה רגילה כנראה נכשלה,לא בוודאות כי עשו איקסי ביום השני)הוסף תגובה
-
Icsi
פרופ משיח 09/07/2012 | 20:24מה שהתכוונתי לאמר הוא שקימת הסכמה שאם בטיפול איד אין הפריה עדיף לבצע לאחריו איקסי כי לבדוק אם כשלון ההפריה היה בגלל הזרע או הביציתהוסף תגובה
-
לפרופ משיח
ליאם 09/07/2012 | 02:03שלום ותודה על תשובותייך. האם כוונתך שכדאי לנסות להבא איקסי כדי לאשר או לשלול אכות ביציות ירודה ?אם האיקסי יצליח זה אומר שהביצית איכותית ואפשר יהא בעתיד לנסות שוב הפריה רגילה? להזכירך בIVF הראשון נשאבה ביצית אחת אשר נשארה להפריה רגילה וכעבור כ24 שעות ביום השני עשו איקסי , ולמחרת נוצר 3PN - כך שלא ברור אם היתה הפריה רגילה ביום הראשון או לא.הוסף תגובה
-
האם לבצע icsi
פרפ משיח 08/07/2012 | 19:16בלי ספק. אומנם דוקא כאשר הרזרבה השחלתית ירודה, יתכן שלא תהיה הפריה בגלל איכות הביצית. אולם כדי לאשר או לשלול כדאי מאד לבצע איקסי בפעם הבאה.הוסף תגובה
-
לפרופסור משיח
ליאם 08/07/2012 | 17:23האם לאור הנתונים שמסרתי בטיפול הבא בהנחה שישנה רק ביצית אחת ( בעלת רזרבה שחלתית נמוכה) ואיכות הזרע טובה לפי המעבדה הייתה תנועתיות של 30% ואמרו שזה זרע טוב . האם הייתה בוחר לעשות איקסי או הפרייה רגילה ולהסתכן באי החזרההוסף תגובה
-
מתי לבצע icsi
פרופסור משיח 06/07/2012 | 07:17הטוב ביותר לבצע icsi בסמוך לשאיבת הביציות- בתנאי שהביציות בשלות. אח מקלפים את הביציות ל-icsi אי אפשר לבצע יותר הפריה רגילה. וגם ההפך- אם בצענו הפריה רגילה נוטים להימנע מאוכסי 24 שעות אח״כ כי אם היתה הפריה רגילה האיכסי יגרום לכך שיהיו שני ראשי זרע בתוך ביצית אחת: הפריות כאלו פוסלות את העוברים. כמו כן אם לא היתה הפריה הביציות ״מזדקנות״.הוסף תגובה
-
לגבי תשובה 2
ליאם 06/07/2012 | 01:43שלום ותודה על תשובותיך מדוע האיקסי עדיף ביום הראשון ולא השני? האם מעצם התיאור של הIVF הראשון שהיה אשר בו הזרע לא הפרה ( או בכל אופן לא ברור אם הפרה ) את הביצית בIVF ראשון ולאור כך שהתגובה חלשה ויש ביצית אחת , גם אם הזרע טוב (ביום השאיבה הראשונה היה 35% תנועה)- לא כדאי להסתכן ולעשות בכל זאת איקסי אם יהיו נתונים דומים של כמות ביציות ואיכות זרע?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תיעוד וידאו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/07/2012 | 08:02ליאם,למרבה הצער תיעוד ע״י וידאו טרם הוכנס לשימוש באסותאהוסף תגובה
-
לגבי תשובה 4
ליאם 05/07/2012 | 01:28פרופ אשכנזי שלום, האם אמצעי תיעוד הוידאו (לצורך בדיקת הפריה ואחר כך עוברים ) קיים באסותא רמת החייל? תודההוסף תגובה
-
שאלות המשך-תשובות המשך
פרופ׳ יעקב(ג׳קי) אשכנזי 04/07/2012 | 12:18ליאם שלום להלן התשובות לשאלותייך 1.המצב שאת מתארת לגבי הפריהעם יותר מזרעון אחד אפשרית 2.ICSI מבוצע על רקע גורם זכרי,ולא על רקע גורם ביצית(egg factor ) לפיכךהשיקול צריך להעשות ע״י הרופא שלך בשיתוף עם המעבדה,ככלל עדיף לבצע ICSI ביום הראשון 3.מרבית המומים המדווחים כתוצאה מ-ICSI ניתנים לאיתור באמצעות אולטראסאונד,בדיקת מי שפיר,ביצוע CGH (בדיקה גנטית מורחבת),אקו לב עובר ,ואמצעי הדמיה נוספים -כל אלו מאפשרים זיהוי של מרבית הפגמים המולדים והגנטיים ,כמובן ההדגשה היא מרבית... 4.לצורך מעקב כזה ישנם אמצעי עזר ותיעוד וידאו של העוברים באינקובטור,אולם לדאבוני אמצעים אלו לא מצויים במרבית היחידותהוסף תגובה
-
לפרופסור משיח שלום שאלת המשך
ליאם 04/07/2012 | 11:29שלום רב אצלי הייתה ביצית אחת שבוצע בה ניסיון הפריה רגילה . לפי דו"ח המעבדה הביצית נבדקה רק לאחר כ 23 שעות ולא 18 שעות. לא ראו הפריה ואז בוצע איקסי. ויום למחרת האיקסי נצפתה הפריה עם 3 גרעינים. שאלותיי 1.נאמר לי שייתכן וזרעון אחד נכנס לביצית לפני ביצוע האיקסי וזרעון שני עם האיקסי ויחד נוצרה הפריה של 3 גרעינים - הייתכן? 2.האם להבא כדאי לעשות איקסי מלכתחילה ? ( בעלת רזרבה שחלתית נמוכה והייתה ביצית אחת) 3.האם מומים של איקסי הם מומים שניתן לבדוק אותם במהלך ההריון בסקירת מערכות מורחבת ובבדיקת מי שפיר? 4. מדוע המעבדה לא בודקת בדיוק לאחר 18 שעות אם לאחר מכן היא לא יכולה לזהות בוודאות היא קרתה הפרייה ? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בדיקת הפריה
פרופ' שלמה משיח 02/07/2012 | 21:07האידיאלי הוא לבדוק הפריה אחרי 18 שעות. גם אם לא רואים הפריה אין "לזרוק" את הביציות, כי לעתים לא רחוקות רואים למחרת חלוקת הביצית ויצירת עובר גם במקרים שלא ראו בברור שני גריעינונים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
איקסי
-
פוריות08/07/2012 | 17:54שלום רב אני נשואה שנה ואני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר שנה עדיין זה לא קרה האם אנחנו צריכים להתחיל פוריות עשיתי בדיקות דם הורמונים מהיום השני עד החמישי של המחזור יצא תקין מה ליעשות.? חשוב לציין שאני סובלת מחרדה ושות ה כל יום כדור צירלקס וקלונקס 0.5 האם זה מה שמפריע לי להרות????הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
פוריות
פרופ משיח 08/07/2012 | 19:12מקובל להתחיל בברור פוריות וגם בטיפול בהתאם אחרי שנה של נסיונות. אני ממליץ לפנות למומחה פוריות.הוסף תגובה
-
פוריות
-
איתור ביוץאני 08/07/2012 | 15:53שלום אלו הבדיקות שעשיתי: יום רביעי 20.06- אסטרדיול 125, פרוגרסטרון 0.4, LH 11.08 יום חמישי21.06- אסטרדיול 166, פרוגרסטרון 0.3, LH 9.98 יום שני 25.06- אסטרדיול 261.0, פרוגרסטרון0.3, LH 10.21 יום חמישי 28.06(יום 19 למחזור)- אסטרדיול 733, פרוגסטרון 0.3, 9.88 LH יום ראשון 01.07- אסטרדיול 313, פרוגרסטרון 3.8, LH 29.42 יום ראשון- הזרקת אוביטרל. יום שני- עברתי הזרעה בערב (18:30). זה ללא מעקב זקיקים מאחר ואני סובלת מווגינסמוס. אני מנסה להבין האם הביוץ פוספס, מאחר וחלק אומרים שלא וחלק אומרים שכן (יש כאלה שאומרים שהאסטרדיול ירד ושאר ההורמונים עלו מעיד על ביוץ קרב). בשבת- החדרתי חצי מזרק עם זרע של בעלי. אני מודאגת, כי מילא לעבור הזרעה שוב, אבל אני חוששת שזה יהיה שוב אולי לא במועד הנכון.... תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
ביוץ
פרופ משיח 08/07/2012 | 17:03לא ראיתי את שאלתך זו. עלייך להבין. הפורום נועד לענות על שאלות קצרות. אין לנו יכולת וזה ממש לא נכון לפרש את התגובות שלך לטיפול שאיננו יודעים מהו ולהציע פתרונות. אינני נוהג להפנות פונות לפורום לקליניקה שלי. המידע על הקליניקה של כל רופא מופיע בדפי זהב וגם בגוגל. בהצלחההוסף תגובה
-
אני מבינה
אני 08/07/2012 | 16:41אבל לא ענת האם מועד ההזרעה היה במקום והאם ניתן להגיע אליך לשם טיפול כזה....? תודההוסף תגובה
-
ביוץ
פרופ משיח 08/07/2012 | 16:33אני ממש מצטער אבל לא אוכל להקדיש זמן כה רב להסביר לך את הפיסיולוגיה של הביוץ ואת דרכי הטיפול ויכולות השליטה שלנו במניעת ביוץ מקדים. אני מבין שיש לך רופא מטפל ומתפקידו להיכנס איתך להסברים. כמו כן יש מקורות אינפורמציה רבים באינטרנט.הוסף תגובה
-
היי- המשך שאלה בבקשה
אני 08/07/2012 | 16:10היי, אשמח לפירוט הסבר... מאחר ולא שמעתי על מתן זריקות אלו. מה זה עושה? כיצד זה עוזר? מה המשמעות של זה שבייצתי על האוביטרול? ההזרעה וההזרקה בשבת היו בזמנים נכונים? שאלה אחרונה- ניתן להגיע אליך לשם הזרעות? תודההוסף תגובה
-
איתור ביוץ
פרופ משיח 08/07/2012 | 16:06חבל שאת לא עודה מעקב זקיקים כי זה יותר אמין מבדיקות הדם. אם יש לך וגיניזמוס, אפשר לעשות דרך הבטן. לםי בדיקות הדם היית מאד קרובה לביוץ אבל כניראה בייצת על האוביטרל. לא ידוע לי אם את מקבלת טיפול הורמונלי. כדי למנוע ביוץ כדאי לעשות םרוטוקול עם זריקות גונדוטרופינים ולמנוע ביוץ על זריקת צטרוטייד.הוסף תגובה
-
ביוץ
-
רמת פרוגסטרוןדידי 08/07/2012 | 13:56בהמשך לשאלתי הקודמת. ביום חמישי בבדיקות הדם רמת הפרוגסטרון היתה 1.1 והיום כפי שציינתי נמוכה מ 0.8 מה אמורה להיות רמת הפרוגסטרון לפני הביוץ? תודה דידיהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
רמת פרוגסטרון
פרופ משיח 08/07/2012 | 16:10זו רמת פרוגסטרון שאינה מעידה על ביוץהוסף תגובה
-
רמת פרוגסטרון
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- לידה שקטה
- לידת עכוז
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- קשירת חצוצרות, עיקור חצוצרות
- ניתוח קיסרי צרפתי
-
בדיקות קשורות
- תרבית נרתיק
- בדיקת pH בדם העובר
-
תרופות קשורות
- בלאומיצין PFI
- נפארלין
-
מונחים קשורים
- הבשלה
- אורגזמה
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר יובל אור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםאורוגניקולוגיה, דליפת שתן ורצפת האגן
בפורום אורוגניקולוגיה, דליפת שתן ורצפת האגן ניתן להתייעץ עם ד"ר יאיר דייקן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורוגניקולוגיה, דליפת שתן ...