פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 17
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
תפקודי כבד וכאבים בקיבהמאיר 27/08/2014 | 16:53שלום אני בחור כבן 30 אין לי שום מושג ברפואה אלטרנטיבית או סינית או דיקור וכדומה,יש אצלי עלייה בתפקודי הכבד לא מצליחים לשים את האצבע ממה נובע ובנוסף יש לי גם כאבים בקיבה,האם ישנה איזשהי שיטת טיפול שאתם יכולים להציע דיקור או משהו כזה או אחר אודה לתשובההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תפקודי כבד וכאבים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 28/08/2014 | 09:54שלום מאיר,במרפאתנו אנו מטפלים בסוג זה של בעיות ללא הרף . השיטה היא שילוב של תזונה מניעתית,צמחי מרפא וניתן גם לשלב דיקור על מנת להפחית כאבים . אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תפקודי כבד וכאבים
-
כאבי בטןמיקי 27/08/2014 | 13:57שלום רב, לפני כחודשיים עברתי חסימת מעיים וטופלתי בטיפול שמרני וקבלת נוזלים עם החדרת זונדה-חודש לאחר החסימה הרגשתי צרבות וכאבי בטן עשיתי גסטרוסקופיה ונראה שיש לי אודם קל באנטרום האם אוכל לקחת פרוביוטיקה טובה כדי להרגיע את הכאב?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 28/08/2014 | 09:52שלום מיקי,בחלט מומלץ לקחת פרוביוטיקה אבל יותר מכך כדאי לטפל בדלקת "הקלה" .לשם כך יש להקפיד על תזונה נבונה ומניסיוננו גם לקחת צמחי מרפא. לצערי לא ניתן להמליץ באינטרנט ולכן אתה מוזמן לקבוע פגישת יעוץ וטיפול לבעייתך. אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן
-
שמן קצחיוני 25/08/2014 | 21:08שלום רב סובל מדלקת חריפה בקיבה גסטריטיס האם מותר להשתמש בשמן קצח בשתיה או בתיבול? מאחר וזה חריףמאוד ובאיזה מינון תודה יוניהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שמן קצח
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 25/08/2014 | 23:28שלום יוני , אני לא ממליץ להשתמש בקצח לבעייתך אלא אם כן להתחיל במינונים נמוכים מאוד (פחות מכפית) על מנת להסתגל. בכל אופן כרגע איני ממליץ . לגסטריטיס ישנם טיפולים אפקטיביים יותר ברפואה הסינית .אנו מציעים צמחי מרפא,הנחיות תזונתיות ודיקור סיני. אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שמן קצח
-
כאב בטןangel 05/08/2014 | 16:30כואבת לי הבטן באמצע קרוב למעלה מה אפשר לשתות או לאכול שזה יוריד לי את הכאב? ומה זה יכול להיות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 06/08/2014 | 07:40שלום,כמה זמן כואבת הבטן ? האם ביקרת אצל רופא? תחילה יש להימנע מכל ארוחה כבדה,מזון מטוגן או שתיה ממותקת /אלכוהולית . דיקור סיני ,הנחיות תזונתיות מפורטות וצמחי מרפא סיניים בהחלט יעזרו לבעיה (כמובן שצרך לבדוק אצל הרופא במידה והתופעה נמשכת זמן רב) נשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן
-
הוצאה יזומה של תוספתן לבן שנתייםזיו 04/08/2014 | 22:28שלום רב, לבני בן השנתיים וחצי היתה דלקת חריפה בתוספתן שכללה אבצס. הוא אושפז למשך 8 ימים וטופל ע"י ניקוז המוגלה, שטיפות ואנטיביטיקה לוריד למשך 7 ימים, ללא ניתוח להוצאת התוספתן. כבר שבועיים לאחר הוצאת הנקזוהילד חזר לעצמו באופן מלא ללא חום וללא כאבים. המשך הטיפול שהומלץ לנו ע"י הכירורג המטפל הוא לבצע ניתוח בתוך חודשיים להוצאת התוספתן. שאלתי היא מדוע יש צורך בהוצאת התוספתן אם הוא החלים מהדלקת? האם ברגע שהיתה דלקת בתוספתן והוא נוקב אזי מדובר באיבר בעייתי שיש להוציאו או שברגע שהגוף החלים המצב הוא כפי שהיה? מהם הסיכונים באי הוצאת התוספתן? האם יש טיפולים אחרים מוכרים שאינם כוללים ניתוח? התשובה שקיבלנו מהכירורג המטפל היא "לא רוצים לקחת סיכון שהדלקת תחזור" תודה מראש,הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ניתוח להוצאת תוספתן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/08/2014 | 12:23שלום,התשובה היא בדיוק מה שאמר הכירורג. סיכון מיותר עלול להסתבך ולהגיע למצב מסוכן ולכן אמר את מה שאמר. ההחלטה היא כמובן שלך. רפואה שלמה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח להוצאת תוספתן
-
ESBLאורית 05/06/2013 | 12:38שלום רב, אני מעט בלחץ אני בת 35 עשיתי לאחרונה בדיקות שתן, ובתרבית התגלה ESBL POSITIVE אני בסה"כ אדם בריא, לא אושפזתי בביה"ח מעולם, לקחתי לפני כשבוע אנטיביוטיקה ZENIT עקב חיידק ECOLI שהתגלה ויומיים אחרי שסיימתי לקחת את האנטיביוטיקה עשיתי בדיקת שתן נוספת ואז התגלה ה ESBL חשוב לציין שאני לא נוטלת אנטיביוטיקה בכלל מלבד הפעם הזו שלקחתי. מה זה אומר? האם זה מסוכן? אני משש מוטרדת ואשמח לתשובה מהירה רופאת המשפחה אמרה לי שאין לי כ"כ מה לדאוג...אבל אני כן אשמח לתגובה מהירה תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אותה בעיה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 31/07/2014 | 20:48שלום אילנה ראי את תשובתי הקודמתהוסף תגובה
-
אותה בעיה
אילנה 29/07/2014 | 09:43שלום , האם יש אפשרות לעזור ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התייעצי עם הרופא המטפל
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/12/2013 | 07:51הוא אמור לתת לך את כל האינפורמציה בנושא זה . בכל אופן קיימים תכשירי פרוביוטיקה לפעוטות ואפשר לשקול זאת בהתייעצות עם הרופא . רפואה שלמה .הוסף תגובה
-
חיידק ESBL אצל ילדה בת חודשיים
יפית 03/12/2013 | 16:56שלום רב, בתי בת החודשיים נדבקה בחיידק זה ואני אשמח ללמוד על זה קצת יותר... האם מסוכן לשאר בני הבית, איך מטפלים? היא אושפזה לפני כשבוע בשניידר בעקבות דלקת בדרכי השתן וטופלה בגארמיצין. תודה רבה, יפיתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אי קולי בטא לקטמאז
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/06/2013 | 16:24או בשמו ESBL הנו חיידק אי קולי לכל דבר רק קשה יותר לטיפול בגישה המערבית .כדאי לטפל בו אך אין מקום לדאגה וחרדות שווא . גם לרפואה הסינית המון דברים להציע ובעיקר טיפול בצמחי מרפא ודיקור סיני . אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אותה בעיה
-
שלשולים ממושכים לתינוק בן שנהשיר 29/07/2014 | 15:31שלום התינוק שלי הוא בן שנה וחודשיים וסובל כבר 3 חודשים משלשולים וציאות רכות עשו לו (רופא גסטרו) בדיקות דם וצואה והכל יצא תקין ... הוא עם כלכלה עוצרת (בננה,פוחמטרנה ללא לקטוז) כבר יותר מחודש וחצי ושום דבר לא מועיל אני גם מניקה אותו ...נותנת לו פרוביוטיקה כבר חודש ימים.... האם לרפואה הסינית יש מה לעזור ולהציע והאם נתקלת בבעיות כאלה? אני מאוד מפחדת מהדיקור לתינוק כה קטן - האם הוא יכול להזיק ולגרום שלשול או יותר כבד או בעיה אחרת? מאיזה גיל מותר להתחיל עם דיקור?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דיקור לתינוקות
עומרי רבינוביץ 30/07/2014 | 18:24היי שיר, דבר ראשון בנוגע לדיקור תינוקות, אין לך כל סיבה לחשוש. כמובן שאמליץ על כך שתפני לקליניקה המתמחה בטיפול בתינוקות כי חשוב מאוד מטפל בעל נסיון וגם אופי הקליניקה חשוב כך שתיצור אוירה נעימה לקטנטנים. מחטי הדיקור לתינוקות הם דקות וקטנות והטיפול אינו מכאיב או עלול לגרום לנזק. את הטיפול בדיקור ניתן להתחיל בכל גיל. בנוגע למקרה הספציפי שלך, יש לרפואה הסינית הרבה כלים להתמודד עם בעיות עיכול שונות ושלשולים ויציאות רכות בפרט, החל מדיקור והתאמת תזונה אישית ועד לנטילת צמחי מרפא. כמובן שיש צורך בתשאול אישי ובחינת המקרה כדי להתאים את הטיפול הנכון ביותר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דיקור לתינוקות
-
כאבים בפטמה שמאלית לאחר שימוש ב"דקל ננסי"ששון 23/06/2014 | 22:46היי, לפני כ-4 חודשים התחלתי שימוש ב"דקל ננסי" במינון יומי של 160-320 מ"ג ליום, כניסיון לטיפול בנשירת שיער. מיד עם תחילת הטיפול התחלתי להרגיש כאבים בפיטמה השמאלית, סוג של עקצוצים ודקירות מאוד קלות, ככה במשך 3 שבועות כאשר עם הזמן הכאבים מתחזקים והתדירות גוברת, בערך אחת לשעה. לאחר שהרגשתי כי גם האונות שלי נפגעת בעקבות כך (בעיות זקפה באקט מיני עם בחורה, שמעולם לא קרו לפני כן), הפסקתי מיד את השימוש בכדורים. הכאבים קצת פחתו בהדרגה בעצמה שלהם, אך עדיין, היום, 2-3 חודשים אחרי, אני עדיין חווה כאבים. מצאתי כמה כתבות באינטרנט על אותן תופעות לוואי ספציפיות (פטמה שמאלית) בדיוק כמו שלי. איך ניתן לטפל/לאבחן? לרופא בעל איזו התמחות אוכל לפנות לעזרה? פרטים עליי: בן 24, בן אדם בריא, בעל גניקומסטיה קלה. תודה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דקל ננסי
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 24/06/2014 | 10:50שלום,אני לא מכיר את התופעה שצינת.אשמח לקרוא את הכתבות שראית בנושא. פנה לרופא המשפחה ולאחר שהוא יבדוק ,יפנה אותך במידה הצורך לבדיקות אחרות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דקל ננסי
-
בחילות ודימום רקטיליכיפאח 11/07/2014 | 23:23שלום מזה חודשיים התחיל מצב מוזר שאני לא מצליחה להסביר..זה התחיל עם הרגשת בחילה אחרי אוכל באופן קבוע אחרי כל ארוחה ..בערך כמה דקות אחרי שאני מסיימת לאכול זה מתחיל..ונמשך איזה שעה אחרי אוכל הרגשה לא נעימה שאני מתכוונת להקיא אבל לא מקיאה ומרגישה לא נעים בכיבהולחשוב על אוכל באותו הרגע מגעיל אותי שמתי לב גם שכמה פעמים היה דימום בצואה לא כמות גדולה ובצבע אדום רגיל..הרופא חושב שזה בגלל שאני שותה כמות גדול של חלב במהלך היום ושאני אפסיק לשבועעים ונבדוק מה יקרה..רופא אחר אמר לי שאם יש דימום עדיף שאני אבדוק..ואני לא יודעת ממה בדיוק כל זה קורה..יש כיוון?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 13/07/2014 | 15:30קשה לתת תשובה מבלי לאבחן בצורה מדויקת .ניתן לנסות חלב סויה/אורז/שקדים/שיבולת שועל אבל זה רק כללי ולא בטוח שיתן מענה לבעייתך . אשמח לעזור בפגישה .הוסף תגובה
-
המשך
כיפאח 13/07/2014 | 14:17יש חלב שאפשר לשתות בלי שיחמיר את התופעות?..אני חאניכולה לוותר על שתי כוסות קפה ביום ואני שותה הפוך על בסיס חלב..פחות אוכלת מוצרי חלבהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 13/07/2014 | 10:46בהמשך להמלצות , תחילה כדאי באמת להפסיק תוצרת חלב לחלוטין ! הם עלולים להחמיר את התופעות שציינת.בלי קשר תוצרת חלב תחמיר אסטמה ...סבירות גבוהה לשיפור גם בנשימה אם תפסיקי תוצרת חלב. לגבי בדיקות ,התייעצי עם הרופא המטפל .באופן כללי בדיקת נשיפה לגילוי החיידק הליקובקטר פילורי ,בדיקת צואה ועוד בהתאם להמלצת הרופא . לרפואה הסינית דרכים רבות להתמודד עם התופעות שציינת ע"י תזונה,צמחי מרפא ודיקור .אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
המשך
כיפאח 13/07/2014 | 10:35אני בת 26.9 בריאה בדרך כלל למעט אסטמה על רקע אלרגיה מגיל קטן..אני לוקחת סטרייד דיסקוקס 250 באופן קבוע איזה בדיקות אני אמורה לעבור?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בחילות ודימום רקטלי
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 13/07/2014 | 09:22שלום,חסרים פרטים לגבי גילך ומצב בריאותך באופן כללי.עם זאת,כדאי לבחון את שתי ההמלצות שקבלת מהרופאים במקביל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
חרדת מבחניםחרדת_בחינות 22/06/2014 | 17:43אני שואל בשמה של ילדה בת 15 אשר היו לה בעבר חרדות חברתית ואשר למדה להתגבר על רוב המאפיינים החברתיים שלה, אבל עדין , כמתקרבים לבחינות מתכונת ובחינות בגרות , היא נתקפת בגלי לחץ פנימיים וצורך לשלשל, וקשיים בהתאפקות בנושא. היא ילדה שלמדה להתמודד עם המטלות היום יומיות ומשקיעה בהן שעות רבות "לימודים" אין לה בעיה של ידיעת החומר , אלא לחץ של מבחנים, איזה סוג של טיפול מומלץ ויכול להתאים לההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
לנורית
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 24/06/2014 | 10:34תודה על המלצתך.הייתי מבקש להימנע מפרסום שמות של תוספי תזונה.תודה!הוסף תגובה
-
חרדת מבחנים
נורית 23/06/2014 | 21:15אני בעד שינוי תזונתי והרבה שיחות לעידוד הבטחון. לדבר איתה על כך שאם לומדים כמו שצריך ומתכוננים טוב במהלך השנה אין סיבה לדאגה וחשש. תזונה נכונה גם משפיעה על מצב רוח וסטרס, יש להקפיד על אכילה מזינה, הייתי שוקלת גם תוספי תזונה שיכולים להוריד את מפלס הלחץ כמו לקטיום שהוא טבעי ויכול להוות פתרון טוב במצב שלה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חרדת בחינות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 22/06/2014 | 20:13שלום,עד כמה שהבעיה מוכרת אצל תלמידים/סטודנטים,לעיתים זה יכול להיות מורכב יותר וקשור למשתנים נוספים המשפיעים על המצב כגון:מתח בבית,חוסר בשעות שינה,תזונה לקויה ועוד . מניסיוני בטיפול בתחום זה שילוב של דיקור ,צמחי מרפא והנחיות תזונתיות יכול לחולל פלאים. ניתן לקבוע פגישת אבחון וייעוץ .אשמח לעזור .:)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לנורית
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- דקסטרין
- דיאטה לפי סוג דם
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול