פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 22
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
בעית קוליטיסאברהם קונפורטי 25/02/2014 | 15:03אני סובל מקוליטיס. כרגע יש לי החמרה במצב. אני לוקח 3 כדורים ביום וכן עושה כל ערב חוקן.ביומיים האחורנים התחילו כאבי בטן חזקים. הרופא רשם לי כדורים נגד כאבים . האם אפשר לקחת גם קל בטן. האם לרפואה הטבעית יש פתרון לקוליטיס?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קוליטיס
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 25/02/2014 | 16:58שלום אברהם,לרפואה הטבעית פתרונות רבים ויעילים בתמיכה בחולי קוליטיס ןמחלות דרכי העיכול והמעי בכלל. השיטה מבוססת על הנחיות תזונתיות,צמחי מרפא ודיקור סינ. אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קוליטיס
-
בעיות ביציאהלללל 20/02/2014 | 17:24שלום, מזה כשבועיים שיש לי קשיים ביציאה .מרגיש שאני לא מצליחה להתרוקן לגמרי וכי היתר תקוע!! ניסיתי להיעזר בנירות גליצרין ועל אף השימוש בהם איני מצליחה להתרוקן לגמרי!! כמו כן לפרקים יש לי כאבים בבטן התחתונה מצד ימין .. מה זה יכול להיות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עצירות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 21/02/2014 | 07:25שלום,מצבי עצירות קיימים אצל כולנו ותלויים במשתנים שונים כגון תזונה,שתייה ועוד.לכן אם זה משהו חד פעמי אין מה לדאוג.מצד שני את מדווחת על כאבי בטן תחתונה לפרקים ולכן אולי כדאי לברר מה הסיבה אצל הרופא המטפל. כמובן שאנו ממליצים על עזרה מצד הרפואה הטבעית ע"י דיקור,צמחי מרפא והנחיות תזונתיות.נשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות
-
כאבי בטן ואי יציאותעידן 14/02/2014 | 13:18שלום שמי עידן ואני בן 22, ברקע FmF, וכבד שומני. לאחרונה הייתי בדרום אפריקה והתחלתי כבר שם טיפול באנטיביוטיקה מסוג ״מוקסיפן״ אני כבר ביום החמישי ומאתמול התחילו לי כאבי בטן באיזור הקיבה וקצת למטה יותר, בנוסף הרגשה שכל מה שאני אוכל נשאר בבטן ולא מתעקל, מה שגרם לי להקיא אחרי כל פעם שאכלתי (אתמול) היום קמתי בבוקר והכאבים בבטן מעט השתפרו אך עדיין ללא יציאות. האם זה קשור לאנטיביוטיקה ? ואם כן מה עליי לעשות ? להפסיק את הטיפול או להמשיך ? ואיך אני יכול לטפל בזה? יש לציין שחזרתי מחו״ל בגלל מחלת ורטיגו שלא עברה ליהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בטן FMF ועוד
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 16/02/2014 | 12:04שלום עידן, עליך להתייעץ עם הרופא המטפל. ישנה סבירות שהאנטיביוטיקה עזרה מצד אחד אך בדרך גם הרסה את פלורת המעיים("החיידקים הטובים") ולכן חשוב לאזן את המצב בעזרת נטילת פרוביוטיקה . במקרה שלך לא מדובר ב"עוד" כאבי בטן בגלל הרקע ולכן רצוי להתייעץ עם הרופא ו/או במקביל להתחיל טיפול ברפואה הסינית .אנו נותנים תמיכה בכל התופעות שציינת. נשמח לעזור.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן FMF ועוד
-
חיידקדניאל 14/02/2014 | 07:29גילו לי חיידק אליקובטר פלורי ויש לזה טיפול הרופא נתן לי 3 תרופות אנטביוקה וגם פרובטיקה ואם זה אני לוקח משקה אלוורה נגד אליקובטר רציתי לשאול הרופא אמר שהטיפול 10 ימים ואז אני מפסיק לקחת כדורים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 16/02/2014 | 12:01הטיפול המערבי ניתן לכעשרה ימים ולאחר מכן ברוב המקרים נשארים עם סותרי חומצה כגון אומפרדקס /לוסק וכו'. התייעץ עם הרופא המטפל .ניתן כמובן לתת תמיכה ברפואה המשלימה וללא כימיקלים . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
-
דיברטיקוליטיסשאולי 03/02/2014 | 11:43ד"ר רודריגז שלום , בן 64 בריא ופעיל (למעט היפרליפידמיה מטופלת בסטטינים ו-BPH מטופל בדואודרט ) , לפני מספר ימים אובחן דיברטיקוליטיס , ואושפזתי בבית חולים לכ-3 ימים בצום + אנטיביוטיקה לוריד, בשיחרור נרשמה אנטיביוטיקה ל-7 ימים . אני מקפיד על תזונה בריאה ועתירת סיבים ולא ברורה סיבת המחלה . שאלות : 1. האם אין טיפול שונה לדלקת זאת מאשר אישפוז ואנטיביוטיקה ? 2. מאחר ואובחנו בסיטי סעיפים במעי הגס , איזו תזונה עלי לשמור למניעת הישנות הדלקת ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טיפול
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 12/02/2014 | 12:52שלום שאולי, לא ניתן לתת הנחיות לטיפול דרך האינטרנט ללא אבחנה סינית מסודרת. באופן כללי יש להימנע מפחמימות פשוטות,מזונות מעובדים,קמח לבן ומוצריו,תוצרת חלב ועוד...ניתן ורצוי לקבוע פגישה . אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
דיברטיקוליטיס
שאולי 11/02/2014 | 12:25אבי שלום , תודה לתשובתך . כחודש חלף מאז האיבחון והטיפול בצום ואנטיביוטיקה , איזה תזונה וצמחי מרפא מומלצים כטיפול מניעתי ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 09/02/2014 | 12:24שלום,כפי שאמרתי קודם לכן,הטיפול המערבי נועד למנוע סיבוכי המחלה ולטפל בדלקת האקוטית.הטיפול ברפואה הסינית הוא באמצעות תזונה וצמחי מרפא ונועד למנוע התפרצות מחודשת .אני חושב שבשלב זה לאחר שקיבלת טיפול אנטיביוטי,יהיה נכון לסיים את הטיפול המערבי ואח"כ לשלב טיפול מניעתי ברפואה הטבעית.מקווה שעניתי לשאלתך.הוסף תגובה
-
טיפול בדיברטיקוליטיס
שאולי 07/02/2014 | 19:00שלום , סליחה שאני חוזר ושואל , אולם כאשר מאובחן לראשונה אירוע כזה , האם קיים טיפול אחר מאשר המקובל ברפואה המערבית ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/02/2014 | 10:16הטיפול ברפואה הסינית מתבסס על תזונה מניעתית לצד צמחי מרפא סיניים .דרך אלו אנו מפחיתים ומונעים הישנות הדלקת .אמנם לא מדובר "בזבנג וגמרנו" אבל היתרון הגדול הוא ללא כימיקלים .נשמח לעזור .הוסף תגובה
-
דיברטיקוליטיס
שאולי 04/02/2014 | 10:03אבי שלום , תודה לתגובתך המהירה . מה הטיפול כאשר אובחן דיברטיקוליטיס ברפואה הטבעית ו/או הסינית ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דיברטיקוליטיס
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/02/2014 | 09:49שלום שאולי,זה הטיפ]ול המקובל ברפואה המערבית כאשר יש חשש לדלקת מסוג זה. אנו כמובן מאמינים כי אפשר אחרת והכל מתחיל ונגמר בתזונה. ממליץ לקבוע פגישת ייעוץ במרפאתנו על מנת לבנות לך תהליך טיפולי מפורט. בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול
-
איזה טיפולדוד 07/02/2014 | 13:32גילו לי חיידק אליקובטר פלורי 16 הנורמה ויש לי אותו שנתיים וחצי אחרה גילוי נשיפה ואני מרגיש את חיידק בעיכול וגם במעי הגס מה הטיפול הדרוש, טבעי או קוצבנאלי?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 10/02/2014 | 15:04הטיפול המערבי המקובל הוא עם אנטיביוטיקה וסותרי חומצה. הטיפול הטבעי הוא בעזרת צמחי מרפא ותזונה מניעתית .האחרון אורך כשלושה חודשים .בשתי האופציות אין 100% הצלחה ,אבל עדיף לנסות ללא כימיקלים מיותרים . אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
-
צרבתמיכל 05/02/2014 | 17:59שלום, בת 32, בריאה בדרך כלל. לפני שבועיים קיבלתי טיפול אנטיביוטי של 10 ימים (דוקסילין) בעקבות חיידק שנמצא בדרכי השתן. לפני שבוע (כעבור 7 ימים של אנטיביוטיקה) התעוררתי באמצע הלילה עם התקף צרבת נוראי - כאבים שורפים ומאוד חזקים בחזה, הרגשה של משהו תקוע בגרון וקושי בנשימה. יש לציין כי לא סבלתי מצרבות בשנה האחרונה כמעט בכלל. מאז אותו התקף אני סובלת מסימפטומים קשים של שריפה באיזור החזה, בחילות, חוסר תאבון והסימפטום הכי מטריד- אני לא יכולה לבלוע כמעט שום דבר בלי שיכאב לי באיזור הוושט. 2 שניות לאחר הבליעה אני מרגישה כאב חד בוושט. מטופלת כמה ימים בקונטרולוק, היום קיבלתי גם פמוטידין וסירופ מאלוקס. יש שיפור בתחושת השריפה בחזה, אבל הכאבים בבליעה לא משתפרים.. (למרות שאני לא אוכלת שום דבר חומצי והפסקתי כמעט לגמרי לאכול דברים מוצקים) לפי מה שקראתי באינטרנט זה נשמע מתאים לדלקת בוושט, אבל הרופא שלי לא חושב שזו דלקת, אלא צרבת וחושב שזה יעבור תוך כמה ימים. רציתי לשאול האם הטיפול שניתן לי מתאים והאם יש סיבה לגשת לרופא גסטרו באופן דחוף. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צרבות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 06/02/2014 | 10:28שלום מיכל,קשה לענות על שאלתך מבלי לאבחן ולכך יש את הרופא המטפל שלך.הטיפול שקיבלת מקובל ברפואה המערבית.אם הבעיה נמשכת כדאי לפנו לרופא גסטרו לשם ברור מקיף.בכל מקרה זה הטיפול המקובל כאמור.יחד עם זאת ממליץ לך לנסות "סותרי חומצה" טבעיים כגון משקה אלוורה ומומלץ יותר לשלב יחד עם דיקור סיני לרבות צמחי מרפא בהתאמה אישית. ניתן לסייע בבעייתך.אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
שכחתי לציין שהרופא המטפל הוא רופא משפחה
מיכל 05/02/2014 | 18:00.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צרבות
-
צואה שחורהרינה ינקילביץ 03/02/2014 | 10:00שלום רב, יש לי יציאות מאד קשות (כמו אבנים קטנות) בצבע כמעט שחור. האם אכילת סלק אחד ביום יכולה להיות הסיבה לצבע?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צואה שחורה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/02/2014 | 09:46שלום רינה,איני יודע בת כמה את וכמה זמן את סובלת מהבעיה. ממליץ ללכת לברור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צואה שחורה
-
טיפולשמואל 19/01/2014 | 18:14היי אני סובל כמה שנים מי חיידק אליקובטר פלורי עשיתי בדיקה נשיפה ויצא 16.07 גדול מהנורמה הרופא נתן מרשם לטיפול אנטיובטיקה ל10 ימים מה הסיכוי שאני יקבל ריפלקוס בטיפול? איזה תופעות ליווי יהיו לי? ישלי חששות ופחדיםהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
הליקובקטר
גדי 02/02/2014 | 12:05שלום, אתה יכול לנסות טיפול הומאופתי אני פניתי לבית מרקחת ראשונים פארם שם רקחו לי פורמולה מותאמת אישית ע"י רוקחהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 20/01/2014 | 11:48שלום שמואל,החיידק שכיח ביותר והטיפול המערבי הוא אנטיביוטיקה.תופעות לוואי עלולות להיות בכל תרופה שניתנת ולכן צריך להתייעץ עם הרופא המטפל בכל תופעה כזו אם יש. קשה לענות על שאלתך .לא כל מי שלוקח אנטיביוטיקה חווה תופעות לוואי.ניתן כמובן לנסות לטפל בעזרת הרפואה הסינית.במרפאתנו אנו מטפלים בתופעות החיידק בעזרת צמחי מרפא סיניים ,תזונה מניעתית ודיקור . אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
הליקובקטר
-
הליקובקטר בשילוב גלולותשירן 01/02/2014 | 22:35שלום גילו אצלי את החיידק. תוצאת הבדיקה עמדה על 18.22. הרופא רשם לי מרשם למיקס אנטיביוטיקה למשך 10 ימים: נקסיום, מוקסיפן, קלרידקס, פרוטוציד אני נוטלת גלולות של פמינט. האם יש פגיעה בהשפעה של הגלולות למשך כל ימי לקיחת האנטיביוטיקה? האם יש סוג ספציפי שמוריד את ההשפעה? תודה רבה שירןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הליקובקטר וגלולות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/02/2014 | 11:19שלום.לא ידוע לנו על בעיות בשילוב.התיעצי עם הרופא המטפל .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר וגלולות
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- פרוקטוז
- חלבון, פרוטאין
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול