פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 24
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
הליקובקטר פלוריענת 30/12/2013 | 13:51שלום רב, בבדיקת נשיפה יצאה תוצאה 6.1. האם המצב מחייב טיפול? במידה וכן האם שמן אורגנו יכול להוות תחליף לטיפול האנטיביוטי המקובל? תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 07/01/2014 | 15:23שלום ,רצוי לטפל . שמן אורגנו הוא חלק מטיפול שלם ברפואה הטבעית.הוא מצוין אך לא מסתמכים עליו בלבד . אם תחליטי לטפל בעזרת הפואה הטבעית ,אנא עשי זאת באמצעות פגישה עם מטפל מוסמך ובעל ניסיון בתחום ולא להסתמך על תוספי "פלא" .אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
-
חיידק הליקובקטר פילורי זה נכון?אבי 27/12/2013 | 10:32לפני 3 שנים קימתי יחסי מין נערה ליווי דרך מגע הרגשתי לא טוב ורעשים חזקים מהבטן ,ועשיתי בדיקות בבדיקות הופיע לי כשל חיסוני- וגם נגיף HPV אני סובל כבר 3 שנים מי תפקוד מערכת עיכול לקויה - כי ישלי חילוף חומרים מהיר מי וירוס אני מרגיש רעב מוגבר ותחושה חזקה למתוק שאני אוכל גבינות - לחמים - אוכל מתוגן -סויה שתייה מוגז -בורקסים- האוכל לא מתעכל טוב עשתי בדיקות דם הכול יצא בסדר וגם בשתן אבל לא עשיתי בדיקה חיידק הליקובקטר פילורי רציתי לשאול האם 90 אחוז שזה הנגיף הזה? וגם איך זה שאני לא מרגיש צרבות בבטן? אני מרגיש פיצוצים בבטן-כאילו שיש לי תועליםהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
נו תעני
אבי 31/12/2013 | 07:57יואו מה קשה לך לענות שאלה פשוטה אנשים שיש להם חידק היפלורי מרגישים רעב מוגבר ?¿¿<3<3 ובבקשה אל תתחמקי זה מעצבןןןןןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 29/12/2013 | 15:16שלום ,לא ברור מהסיפור אם אובחן אצלך החיידק או לא .בכל מקרה תוכל לקבל טיפול משלים ותומך לבעייתך בעזרת הרפואה הסינית .במרפאתנו נאבחן ונטפל בעזרת ייעוץ תזונתי,הרכבת צמחי מרפא סיניים ודיקור סיני .ניסיוננו רב בנושאים מסוג זה . נשמח לעזור .הוסף תגובה
-
נו תעני
-
חידק הפלוריאביב 29/12/2013 | 18:22נדבקתי בחיידק אליקובטר הפלורי כמה שנים עכשיו אם אני ממתחיל את הטיפול 3 חודשים לוקח צמחי מרפא ותזונה טובה שיש לי מעקב ויש סיכוי גבוה או נמוך שהחיידק יעלם? ויש סיכוי שהוא יכול לחזור? אם כן אשמח לתשובההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 30/12/2013 | 12:20שלום,מניסיוננו הסיכוי להשמדתו גדול בטיפול המבוסס על צמחי מרפא סיניים ותזונה מניעתית.אין חיסון לחיידק והוא יכול לחזור בהדבקה בין בני זוג למשל . לכן מומלץ לעבור את הטיפול יחד במידה ולאחד יש .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
-
הקאה בצבע חוםנתן הדואג 02/06/2013 | 11:58ד"ר שלום, אתמול אכלתי מעט שוקולד וחשבתי שאולי בלעתי מהנייר. עשיתי משהוא שאולי לא נכון לעשותו והכנסתי אצבע לפה על מנת להקיא. הקאתי מעט וצבע הקיא היה חום. אני רוצה להוסיף שכשלוש שעות קודם לכן שתיתי קפה הפוך. האם צבע חום מעיד על דימום במערכת העיכול או שהצבע החום קשור לקפה ששתיתי כשלוש שעות קודם לכן. אני דואג מאוד.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הקאה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 30/12/2013 | 12:18לא יודע ...במידה וימשיך גש/י לרופא להמשך ברורהוסף תגובה
-
קמתי בבוקר מצורך להקיא
עדי 30/12/2013 | 05:57אני קמתי בשעה 5:40 בבוקר מצורך להקיא הקאתי קיא חום אני זוכרת שיום לפני שתיתי נס ובלילה אכלתי שוקולדים האם זה בגלל זה ?הוסף תגובה
-
קמתי בבוקר מצורך להקיא
עדי 30/12/2013 | 05:56אני קמתי בשעה 5:40 בבוקר מצורך להקיא הקאתי קיא חום אני זוכרת שיום לפני שתיתי נס ובלילה אכלתי שוקולדים האם זה בגלל זה ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 03/06/2013 | 12:44התופעה=הקאה . בהחלט יתכן דימום פנימי ללא הקאה דמית אבל זה כבר סיפור אחר והרי פנית בעקבות הקאה חומה...לכן אמרתי אם זה קורה שוב פנה לרופא . אם אתה סובל/סבלת מבעיות בדרכי העיכול כגון צרבות,הקאות,כאבים בבטן ועוד פנה לרופא לקבלת יעוץ . אם לא , כנראה זה רק אותו שוקולד שאכלת קודם לכן ...הוסף תגובה
-
המשך
נתן הדואג 03/06/2013 | 10:11שלום ד"ר, לא הבנתי לאיזה תופעה התכוונתה שהרי הקאתי בצורה יזומה. האם תיתכן בעיית דימום ללא הקאה וללא תופעות נוספות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הקאה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/06/2013 | 16:51שלום,קשה לקבוע .אם התופעה נמשכת פנה לרופא להמשך ברור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הקאה
-
בדיקת נשיפה C13 UREA BREATHאבי 25/12/2013 | 09:20קיבלתי תוצאה של בדיקת נשיפה תוצאה 5.893 האם זה תקין אשמח לקבל תשובההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 29/12/2013 | 15:24החיידק מדבק ונמצא באחוז גבוה באוכלוסייה גם ללא תסמינים כלל . לא תתמיד הטיפול האנטיביוטי עוזר כי החיידק פיתח עמידות לטיפול . לשם המשך או הפסקתה ,התייעץ עם הרופא המטפל . מבחינתנו ,אנו מנסים לטפל בחיידק ובתסמינים בעזרת צמחי מרפא ותזונה מניעתית.הטיפול אורך 3 חודשים,כאשר לרוב התסמינים חולפים לאחר שבועות בודדים.בכל אופן הטיפול הטבעי הוא ללא כימיקלים ...נשמח לעזור.הוסף תגובה
-
בדיקת נשיפה
אבי 29/12/2013 | 15:20קודם כל תודה על התשובה 1 יש לי מספר שאלות זה מדבק ממה נוצר החיידק הזה עם טיפול אנטביוטיקה לאחר 10 ימיים לא עוזר אז מה שלב השני בטיפול עם כרגע זה לא מפריע כדי בכל זאת לקחת את אנטביויקה בכמות כזא גדולה צוקספיין פורטה 500 2 כדורים בוקר וערב וכדור נוסף קארין 500 מג בוקר וערב עברתי לפני חודשיים ניתוח להוצאת אבנים מכליה ימנית יתכן שבגלל זה נוצר החיידק ניתוח בוצע בשיטת פתיחה דרך המותן אודה לתשובתכם יום טוב ושבוע טובהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 29/12/2013 | 15:12בהתאם לטווח בדיקות המעבדה נראה כי יש לך את החיידק .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
וירוס בבטן / קלקול קיבה כבר שבוע - מיואשת...אחת 22/12/2013 | 12:18הי, כבר שבוע אני סובלת מבחילות וסחרחורות משתקות כנראה בעקבות וירוס כלשהו. בתחילה היו גם שלשולים שחלפו, אח"כ היה חום של כ-38 מעלות שגם כן חלף. כעת נותרו בחילות וסחרחורות שמשביתות אותי לגמרי (הריון נשלל...) לא אכלתי משהו חריג ואין לי מושג ממה זה נגרם. והכי מוזר - יכול לחלוף יום שלם שארגיש טוב ואז למחרת שוב לא יכולה לקום מהמיטה. מה עושים כדי לחזור סוף סוף לשגרה... תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
"וירוס בטן"
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 23/12/2013 | 11:19חשוב שתלכי לרופא המשפחה ולבצע בדיקות דם,צואה לתרבית ולטפילי מעיים . לפי סיפורך נראה שיש שיפור ולכן אם אכן מדובר ב"וירוס בטן" זה יחלוף עד 10 ימים . ניתן כמובן גם לקבל ייעוץ וטיפול בעזרת דיקור סיני וצמחי מרפא על מנת להחיש החלמה אך חשוב לברר תחילה במה מדובר ..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
"וירוס בטן"
-
כאבי בטןאי 18/12/2013 | 20:12שלום, בת 32 בריאה בדרך כלל. כבר חודש עם תחושת אי נוחות ומידי פעם כאבים בבטן תחתונה צד ימין וכאבי גב באותו הצד (אני כבר לא זוכרת מה קדם למה). התחיל בכאבים חזקים ואי נוחות רצתי למיון ובדיקה גינקולוגית אולטראסאונד וגינאלי הראו ביוץ בצד ימין. עבר זמן ואי הנוחות והכאב נשארו ואי נוחות ותחושות לא נעימות מופיעות לי גם במקומות אחרים בבטן נערכו בדיקות דם מקיפות והכל תקין לחלוטין. נערכו בדיקות שתן והכל תקין. השבוע נערך אולטראסאונד בטן והכל תקין. אין שינוי ביציאות ואין צריבה בשתן. אתמול שוב נערך אולטראסאונד וגינאלי ללא ממצאים - הכל תקין. כרגע כאבי גב חזקים צד ימין לכל אורך הגב ומידי פעם תחושת נימול ברגל ובגב ועדיין אי נוחות ומידי פעם כאבים בטן תחתונה צד ימין. לא יודעת אם קשור אבל מציינת 1. שלפני שנתיים עברתי לפרוסקופיה (תסביב שחלתי צד שמאל). 2. בתקופה האחרונה (תקופה ארוכה) אני נמצאת בלחץ נפשי וחרדות עצומים. מה אני עושה הלאה? אני חוששת מאוד. האם יש לבצע בדיקות נוספות? הרופאה שלי לא מתלהבת מהרעיון לשלוח אותי ל-CT...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 20/12/2013 | 17:26נשמח לשמוע ממך ולייעץ בהמשך.בהצלחה !הוסף תגובה
-
האבחנה
אי 19/12/2013 | 13:08לרופאים שבדקו אין אבחנה. הם לא יודעים לומר לי מה זה יכול להיות. אז היום קיבלתי הפנייה לCT להמשך בירור.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 19/12/2013 | 12:43שלום,מה האבחנה של הרופאה ? לאחר שעברת את הבדיקות שבשגרה והן יצאו תקינות ,מציע לך לנסות דיקור סיני. יתכן שהכאבים נובעים מהגב התחתון ובנושא זה ,כמו גם בחרדות ,ברפואה הסינית יכולים לטפל היטב . אשמח לעזור . :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
כאביםחני 16/12/2013 | 12:46אני בחודש תשיעי שבוע 38 וכואב לי בבטן התחתונה בצדדים זה לא נראה לי צירים כי לפעמים הכאב רק בצד אחד מה כדאי לעשות לחכות ללידה או לעשות בדיקות זה נראה לי משהו כמו בשתן או כליותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בהריון
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 17/12/2013 | 11:01שלום חני,אם הכאב מתגבר יש לפנות לרופא להמשך ברור. בהצלחה ושיהיה במזל טוב :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בהריון
-
תזונה והשפעת הקור על מערכת העיכולאריק 14/12/2013 | 14:49בן24,אני אוכל 3 ארוחות ובכל ארוחה 3 פר"לחם כוסמין ירקות וביצים ושבולת שועל וטחינה רציתי לשאול האם אוכל קר או מזג אוויר קר משפיע על מערכת העיכול בהאטה במטבוליזם בגלל שכאילו השרירים מכוווצים?והאם זה בסדר לשתמש במגנזיום שיכול לעזור בהרפייה ומטבוליזם?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ראה את תשובותי הקודמות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 15/12/2013 | 18:28לצערי לא התייחסת ואתה ממשיך לשאול כאן . ממליץ בחום לקבל ייעוץ תזונתי מקצועי .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ראה את תשובותי הקודמות
-
תוצאת תבחין נשיפהבתיה 15/12/2013 | 15:30שלום רב ערכתי בדיקת נשיפה עקב צרבות ושלשולים התוצאה היתה 0.3 האם זה מראה על המצאות החיידק או שזה שלילי תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תוצאות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 15/12/2013 | 18:26שלום בתיה,התוצאה הנה בטווח ולפי הבדיקה אין חיידק.יחד עם זאת הבדיקה לא אמינה ב100% .התייעצי עם הרופא המטפל. ניתן לטפל בתופעות בעזרת רפואה סינית-צמחי מרפא ותזונה מניעתית וללא כימיקלים/אנטיביוטיקה. אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוצאות
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- דקסטרין
- הזנת על
רופאים בתחום
סמדר טורס
רפואה סינית
5.0
( 11 חוות דעת )
"סמדר מטפלת מדהימה!
היא ממש עזרה לי והרימה אותי על הרגליים
היא מטפלת יוצאת דופן אני ממליצה בחום 🙏🏽"
ד"ר גיל ברזילי PhD
רפואה משלימה
4.9
( 34 חוות דעת )
"גיל מטפל מזן נכחד אין כיום כאלה. מי שנמצא בידיים שלו זכה אין הקשבה הכלה הבנה ידע בכל התחומים רחב מאוד לבעיה שלך כמו שהוא מעניק לך. עזר לי מאוד בטיפול ואין ספק שאמליץ עליו . אחד ומיוחד"
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול