פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 32
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
שלשול לאחר נטילת אנטיביוטיקהטל 16/06/2013 | 12:13שלום, לאחר אשפוז נטלתי ציפרודקס וקלינדמיצין (דלצין) במשך שבוע, וסובלת משלשולים מקבלת התרופות ועד היום 9 ימים אחרי. ללא כאבי בטן או חום, האם דורש טיפול רפואי? או מספיק שימוש בפרוביוטיקה? תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלשולים לאחר מתן אנטיביוטיקה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 17/06/2013 | 16:45שלום,חשוב לקחת פרוביוטיקה איכותית במינון של שתי כמוסות ליום במשך כל זמן נטילת האנטיביוטיקה(להרחיק לפחות כשעתיים ממנה) וגם מספר שבועות שלאחר מכן . אם הבעיה נמשכת פני לרופא המטפל .מקווה שעזרתי .הוסף תגובה
-
תדירות השלשול 1-3 פעמים ביום.
טל 16/06/2013 | 12:18תדירות השלשול 1-3 פעמים ביום.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלשולים לאחר מתן אנטיביוטיקה
-
כאבי בטן חוזריםשירה 21/12/2010 | 17:24אני סובלת מהחיידק אליקובקטור מזה כ 4 שנים, טופלתי בטיפול המשולש 3 פעמים. כל מספר שבועות אני סובלת משילשולים חריפים התכווצויות בבטן ובקיבה וגרעפסים עם ריח חריף ולא נעים.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
יש פיתרון טיבעי יעיל ביותר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 11/06/2013 | 13:28.********אבקש להימנע ממתן מספרי טלפונים .תודה וסליחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 21/04/2013 | 15:43כן בהחלט.אין משמעות לערכים שלו בתבחין נשיפה.הוסף תגובה
-
אליקובקטור
סיגל 17/04/2013 | 15:00האם יתכן שתגובות חריפות של כאבי בטן כמתואר לעיל נכולות לנבוע כ=גם בערכים לא גבוהים במיוחד של החיידק?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלשולים וכאבי בטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 30/08/2012 | 10:50שלום , יתכן שמדובר שוב בהליקובקטר אך אין אפשרות לדעת בוודאות ללא אבחנה . מאחר ועשית את הטיפול פעמיים ללא הצלחה אולי יש לשקול את הדרך הטבעית . אנו ממליצים על טיפול בצמחי מרפא והנחיות תזונתיות . תוכלי לקבוע פגישה במרפאתנו .הוסף תגובה
-
שלשולים וכאבי בטן
מה עושים 29/08/2012 | 22:55שלום, מזה כמעט שבועיים אני סובלת משילשולים וכאבים בבטן באזור הקיבה,יש לי גזים בבטן גם כשאני לא אוכלת .חשבתי אולי אני רגישה ללקטוז אבל גם כשנמנעתי ממוצרי חלב עדיןלא חל שיפור.ומלבד מרק ,אורז וצנימים אני לא מסוגלת לאכול כלום.. יש לציין שבעבר טופלתי פעמים באנטיביוטיקה חזקה בשל חידק הליקובקטר. האם מדובר בתסמינים של החיידק?? ממאמרים שקראתי נאמר שהתסמינים הם כאבים בבטן אבל ללא שילשול.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלשולים וכאבי בטן
דר' ראול רודריגז 22/12/2010 | 09:56שלום , כנראה שהחיידק פיתח עמידות לטיפול האנטיביוטי .כדאי לנסות את השיטה הטבעית המורכבת משילוב של שינוי תזונתי לצד צמחי מרפא סיניים ודיקור .הוסף תגובה
-
יש פיתרון טיבעי יעיל ביותר
-
תסמינים?דנה 25/04/2013 | 12:07בשבוע האחרון סבלתי כשלוש פעמים מכאבים ברום הבטן בשעות הלילה המאוחרות-בוקר. הכאב היה עיוותי, ונעלם מעצמו אחרי זמן קצר. פעמיים לווה לכאב הבטן גם תחושה של נפיחות של הבטן, כאילו היא "קשה", והרגשתי מלאה בגזים. חשבתי למצוא באינטרנט איזה פיתרון לעניין ומצאתי לחרדתי מידע על סרטן הלבלב, שתסמיניו הם כאבים בבטן העליונה. אוסיף כי מאז ומעולם יש לי כאבים בגב התחתון (בצד ימין) ולעיתים כואב לי הגב האמצעי, ובסרטן הלבלב מציינים כאב שמקרין על הגב.. האם יש לקשר בין הכאבים האלה? כרגע הרופאה המליצה לי על בדיקת נשיפה אבל אני עדיין מתה מפחד.. האם יש סיבה לחשוש? אני בת 21, בריאה בדר"כ לא מעשנת.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בבטן עליונה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 25/04/2013 | 20:47שלום דנה,האינטרנט מביא איתו קידמה אבל גם בעייתיות עצם הנגישות להמון מידע רפואי שהקורא מנתח בצורה שגויה. גשי לעשות תבחין נשיפה. סבירות גבוהה להימצאות חיידק הליקובקטר דרך בדיקה זו. ברפואה הסינית אנו מטפלים בבעיות מסוג זה ע"י דיקור,צמחי מרפא ותזונה מניעתית. אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בבטן עליונה
-
זמן התרוקנות קיבה איטינועה 09/05/2013 | 21:52האם יש ריפוי להתרוקנות קיבה איטית? מוטליום לא עוזר.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התרוקנות קיבה איטית
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 12/05/2013 | 18:12שלום נועה, ניתן לטפל בעזרת תזונה ,דיקור וצמחי מרפא .לא ניתן להבטיח ריפוי מלא אך בוודאות אפשר להקל על תסמינים ולשפר איכות חיים . אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התרוקנות קיבה איטית
-
בעיה בבטןמתוסכלת 10/05/2013 | 15:41שלום, כבר מזה כחודש שיש לי בעיות עם הבטן.. אני ממש סובלת זה בא לידי ביטוי בבחילות מרובות, צואה בגון צהוב רוב הזמן רכה ומופיעה עם שאריות מזון לא מעוכל לעיתים אפילו עם ריר, בנוסף עשיתי בדיקה להליקובקטר ולצלאיק ושתיהן שליליות. מה שכן התחלתי לקחת תוסף ברזל שגורם לי גם לשלשל. אני מרגישה שמערכת העיכול שלי התחרפנה ומשהו לא תקין! אני לא יןדעת מה לחשוב כבר אולי זה חיידק אחר אולי בעיה בספיגה?? אני ישמח לתשובה כי אני באמת מתוסכלת מזה מאוד.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בעיה בבטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 12/05/2013 | 18:14שלום,אני מניח שעשית בדיקות דם ובדיקות צואה .במידה ולא ,חשוב מאוד לעשות . טיפול נכון יהיה דרך אבחון ישיר ולא דרך הפורום. במרפאתנו אנו מטפלים בבעיות מסוג זה שנים רבות בהצלחה ע"י דיקור סיני,צמחי מרפא וכמובן תזונה . אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בעיה בבטן
-
הימצאות חיידק הליקובקטורורד 27/05/2013 | 20:59שלום, עשיתי בדיקה להימצאות החיידק ואלה התוצאות HEL.PYL.NESHIFA 62.44 DELTA ( 0.00- 5.00) (.........)* POSITIVE רופאת המשפחה שלי השאירה לי הודעה אבל היא תהיה רק מחר בערב. אשמח לדעת מה דעתך תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 28/05/2013 | 10:34התוצאות מעידות על הימצאות החיידק. הטיפול המערבי מתבסס על אנטיביוטיקה וסותרי חומצה.לא פשוט ולא תמיד יעיל ....ממליץ לשקול את מה שיש לרפואה הטבעית להציע . נשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
-
טפילים במעייםעידית 30/05/2013 | 13:24יש לי טפיל במעיים DENTAMEOBA FLAGILIS קיבלתי אנטיביוטיקה בשם ציפרודקס האם הטיפול נכוןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 31/05/2013 | 08:58שלום,איני ד"ר אלא מטפל ברפואה סינית ותזונה טבעית . :) כמו שאמרתי,הקניית תזונה מניעתית למשך מספר חודשים ,עבודה עם צמחי מרפא ותוספי פרוביוטיקה למשל ולעיתים שילוב של דיקור סיני. כל אלו יחד מביאים לתוצאות טובות ללא כימיקלים . שוב,אם הבחירה היא רפואה מערבית אז אנו כאן על מנת לתמוך בטיפול המערבי ולצמצם נזקי אנטיביוטיקה . אשמח לעזור ...הוסף תגובה
-
טפילים במעיים
עידית 31/05/2013 | 06:32היי דר אבי פלד אז מה הטיפול הנכון הטבעיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טפילים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 30/05/2013 | 21:39שלום,תלוי את מי את שואלת . הטיפול המקובל הוא פלג'יל או "ציפרו" .כל זה בעין המערבית. לרוב הטיפול יעיל אך לא פשוט... חשוב לומר שפורום זה מתעסק ברפואה טבעית ולכן כאשר מדברים על טפילים אנו ממליצים לשקול שילוב של שתי הרפואות . בצד שלנו אנו שמים דגש על תזונה וצמחי מרפא אנטי דלקתיים ואנטי בקטריאלים ומגיעים לתוצאות טובות . לברור בנושא התרופות פני לרופא המטפל או לפורום תרופות. לטיפול טבעי נשמח לעזור . :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
כאבים באזור החזהי.ל 07/06/2013 | 08:53שלום רב בעקבות הכאבים הופנתי לתבחין נשיפה והתשובה שיש לי חיידק והתוצאה : 16.273 HIGH 3.5 איך מטפלים בזה? והאם אחרי הטיפול זה עובר לתמיד ? תודה רבה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 07/06/2013 | 12:09הטיפול המערבי מתבסס על אנטיביוטיקה וסותרי חומצה . לא תמיד יעיל בשל עמידות החיידק ...ברפואה הטבעית הטיפול מבוסס על צמחי מרפא והנחיות תזונתיות לצד דיקור לשיכוך הכאבים.בשתי הרפואות אין הבטחות .מה שבטוח ולא תמיד תשמע את זה מהרופאהוא שהחיידק מדבק ,כך שאם לך יש אז כנראה לבת זוגך יש ולכן מומלץ לה להיבדק גם כן . אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
-
חיידק הליקובקטר פילוריבוריס 27/04/2013 | 23:15שלום רב, את השאלה שלי אפרט במספר חלקים. רקע רפואי: לאחר שנים של בעיות כאלה ואחרות בעיכול (מהילדות), אלגריה לחלב, אבנים בכיס המרה, ואמא עם אולצרטיב קוליטיס. עשיתי מספר פעמיים בחיי גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה, לבסוף הובחנתי "מעיים רגיזות" בשנת 2008: הגעתי לרופא משפחה שהפנה אותי לעשות בדיקת הליקובקטר (באופן מוזר עד אז אף גסטרו לא חשב על זה) והתוצאה הייתה חיובית, נתן לי טיפול משולש PPI מוקסיפן + אומפרדקס + קלארידקס, טיפול שאותו (בטיפשות ואי הבנה) הפסקתי אחרי יומיים עקב תופעות לוואי לקלארידקס בשנת 2010 (בשירות הצבאי): הגעתי לגסטרו בלי שציינתי לו את הטיפול שקיבלתי וזנחתי והוא רשם שההמלצה שלו היא טיפול PPI מרובע ל10 ימים מסיבות שונות דחיתי את הטיפול. 2013: לפני מספר ימים (לאחר שקראתי שהחיידק די מסוכן) ביצעתי את הבדיקה פעם נוספת והתוצאה חיובית, כרגע אני ביום שישי עם הטיפול המרובע - (מוקסיפן + קלאריקס + אומפרדקס + קלבטן + פרוביוטיקה) מרגיש תופעות לוואי לקלארידקס אך מנסה להתעלם מהם... ועלו במוחי השאלות: 1. האם זו אינה טעות לקבל את הטיפול הזה (אולי החיידק יצר עמידות?) 2. לאור העובדה שהחיידק יושב אצלי מספר שנים, וכמובן בשנים הללו נטלתי אנטיבאוטיקות שונות מסיבות שונות, כמו מוקסיפן, אגומינטין, הגדילו את סיכויי העמידות של החיידק לטיפול? 3. כמו כן מסקרנות אותי תוצאות הבדיקות, מה ההבדל בין ערך יחוס חיובי לשלילי, והאם הבדיקות אומרות שיש עליה או ירידה בכמות החיידק או שמה לא ניתן לדעת כלל: 21/03/13 - 23.02 ערך יחוס שלילי קטן מ5 14/05/09 - 24.35 ערך יחוס חיובי גדול מ5 06/05/08 - ערך יחוס חיובי גדול מ5 תודה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 28/04/2013 | 09:24שלום,יתכן שהחיידק פיתח עמידות לאנטיביוטיקה כמו שקורה במקרים רבים. אין אפשרות לדעת לפי הערכים את "כמות" החיידק. ממליץ לשלב פרוביוטיקה בטיפול הנוכחי על מנת ליצור איזון בחיידקי המעיים. במידה והטיפול האנטיביוטי לא יצלח,אתה מוזמן לשקול את הטיפול הטבעי בעזרת צמחי מרפא במרפאתנו. בהצלחה .הוסף תגובה
-
תיקון
בוריס 27/04/2013 | 23:1806/05/08 - 35.72 ערך יחוס חיובי גדול מ5הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
-
התקפים ברום הבטן (לת)ליאת 10/06/2013 | 15:56שלום רב אני בת 39 וסובלת מזה שנים רבות מהתקפים ברום הבטן (מתחת לחזה), התקפים הכוללים כאבים עזים בחילות וחוסר יכול לתפקד כיום יומיים. נעזרת במשככי כאבים. נעשו לי בעבר המון בדיקות שזה כולל אולטרסאונד שיצא תקין, גסטרוסקופיה (6 פעמים במשך השנים) שנמצא בקע סרעפתי קל ופעם אחת נמצא אודם קל בלבד. בעבר נמצא החיידק הליבקטור (לפני כ15 שנה) טופלתי פעמיים בטיפול המשולש לאחר מכן בבדיקות נשיפה שנעשו שנים אחר כך לא נמצא החיידק. נכון לעכשיו (בחודשיים האחרונים)מטופלת בנקסיום מאחר שהטיפול בלנטון לא הועיל והמשיכו ההתקפים ולמרות זאת לפני יומיים שוב היה לי התקף. עליי לציין שלפני 11 שנה עברתי כריתת כיס מרה שהיה מודלק בעקבות אבנים. ההתקפים חוזרים על עצמם כל חודשיים שלשה (בערך) האם יש בדיקות נוספות שעליי לבצע על מנת לפתור את הבעיה,יש לציין שאני אוכלת בריא ואני רזה. כבר נואשתי מהמצב ונראה שעדיין לא נמצא עבורי פתרון, אשמח לעזרתכם.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- מדד מסת גוף (BMI)
- בטא-קרוטן
רופאים בתחום
ד"ר גיל ברזילי PhD
רפואה משלימה
4.9
( 34 חוות דעת )
"גיל מטפל מזן נכחד אין כיום כאלה. מי שנמצא בידיים שלו זכה אין הקשבה הכלה הבנה ידע בכל התחומים רחב מאוד לבעיה שלך כמו שהוא מעניק לך. עזר לי מאוד בטיפול ואין ספק שאמליץ עליו . אחד ומיוחד"
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול