פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 30
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
בטן קשה ותחושת שובע מוקדמתיפית 09/08/2013 | 14:50מזה מס שנים א ני סובלת מתחושת ש התמלאות מאוכל זמן קצר אחרי שאני מתחילה לאכול...אוכלת מעט ומרגישה מפוצצת. כמו כן הבטן שלי מאוד קשה כל הזמן ממש כ מו אבן נוסף לכך צרבות תכופות. היציאות מסודרות לעיתים שילשולים. אני סוכרתית המטופלת בתרופות. לפני כשנתיים עשיתי גסטרו וקולון והתשובה היתה שלילית. אני סובלת מאוד מהבטן אנא הדרכתך מה לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בטן מלאה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 11/08/2013 | 08:52שלום יפית,אם תסתכלי בהמון שאלות כאן תוכלי לראות שאת לא לבד...חשוב מאוד להתאים לך תזונה אישית ואף טיפול בדיקור/צמחי מרפא .במרפאתנו אנו מטפלים בתופעות מסוג זה יום יום ....אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בטן מלאה
-
קירקורי בטןורד 08/08/2013 | 16:08אני בת 13 ולפני שנה בערך התחלתי להכניס את הבטן בקביעות 24 שעות ביממה וקצת זמן אחרי שהתחלתי התחילו לי קירקורי בטן חחקים כשלא אכל תי כמה זמן אפילו כשאני לא מרגישה רעבה ושומעים אותם וגם גזים חזקים וגם רעשים של נוזלים בבטן בבקשה תעזרו לי!!!!!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בורבוריגמי
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 09/08/2013 | 10:37שלום ורד,קצת קשה לענות על שאלתך שכן את אומרת שזה התחיל מאז שכיווצת את הבטן 24/7...נסי להרפות קצת קודם כל ...מעבר לכך ייעוץ תזונתי ואולי שילוב של צמחי מרפא יכול לעזור ולכן מומלץ להגיע למרפאתנו / רפואה סינית ולקבל ייעוץ . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בורבוריגמי
-
בדיקת נשיפהרינה 31/07/2013 | 21:31הבן שלי עשה את הבדיקה והגיעה התוצאה וזה מראה 96.28 אני רוצה לדעת מה זה אומרהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/08/2013 | 16:55יש לו את החיידק וחשוב מאוד שיטופל . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובות
-
-
תשובת מומחה
שתיית מים בארוחה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 28/07/2013 | 16:18כאשר שותים בזמן הארוחה חלה הפרעה לפעולת פירוק המזון ע"י האנזימים אשר ברוק הפה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שתיית מים בארוחה
-
כאבי בטן באזור לא מוגדר(בעיקר באמצע הבטן ומעט למעלה)אנה 18/07/2013 | 05:23אני בת 21,בריאה בדר"כ,ללא עבר של דלקות או מחלות חמורות. כבר 3 ימים סובלת מכאב בטן מתמשך,לא חזק אבל מעיק בעיקר באמצע הבטן,מידיי פעם מוקרן לחלק התחתון של הבטן ומידיי פעם לחלק העליון,מלווה בתחושת אי נוחות בבטן,בחילות וליפעמים(משהו כמו פעם ביום הקאות),אי נוחות בבטן ורצון ללכת לשירותים משהו כמו 3 פעמים ביום בעיקר כחצי שעה אחרי האוכל. היציאות ניראות בצבע תקין אבל ניראה כאילו האוכל לא בידיוק היתעכל וחלקו יצא כמו שהוא. זה התחיל בימים שאני עובדת משמרות לילה,מה שאומר שהשינה לא רצופה וכנל גם הארוחות,אני לא יודעת אם יש קשר בין זה לכאבים. מה זה יכול להיות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בטן עליונה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 21/07/2013 | 19:37שלום אנה,לא ניתן לאבחן דרך האינטרנט. אם הכאב ממשיך עלייך ללכת לרופא . באופן כללי אם מדובר בסוג של "וירוס בטן" התופעות אמורות לחלוף תוך מספר ימים . רצוי לנסות לקחת פרוביוטיקה ולאכול ארוחות קטנות ,לא חלביות ולא "כבדות ... לשתות מים ותה . ליעוץ מקיף יותר ניתן לפנות למרפאתנו.הוסף תגובה
-
תוספת
אנה 18/07/2013 | 05:33שכחתי לציין שאין הבדל בכאב לפני/אחרי ארוחה או אחרי שהייתי בשירותים וכשיש בחילות לחיצה על הבטן בעיקר מעל הפופיק מגבירה את תחושת הבחילההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן עליונה
-
תחושה לא נוחה בבטן התחתונהמאיה 16/07/2013 | 20:54אני בת 29-סבלתי לאחרונה מעצירות התחלתי לקחת בנפייבר וזה עזר -עקב תחושות לא נוחות בבטן הפסקתי עם הבנפייבר-הם בגדול פסקו, אך יש לי מעין תחושה בצד שמאל בבטן התחתונה שיש לי שם איזה משהו ברצוני לדעת מה הדבר יכול להיות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
לכי לבדיקות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 17/07/2013 | 11:09אצל הרופא המשפחה וזה יפנה אותך במידת הצורך להמשך ברור . רוב הסיכויים שמדובר במלאות במעיים ואין סיבה לדאגה אבל חשוב לבדוק .בינתיים ממליץ להרבות בנוזלים/מים,תה-קמומיל,מרווה,שומר...רצוי להרבות בירקות עם סיבים תזונתיים ,לאכול ארוחות קטנות ולא לפני שינה ...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לכי לבדיקות
-
תוצאות בדיקת נשיפהרבקה 22/05/2012 | 10:26לד"ר רודריגז שלום. תוצאות הבדיקה מראות: hel. pyl.neshifa 7/63 delta מה זה אומר. תודה רבקההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הפסקת תרופות לפני נשיפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 15/07/2013 | 15:25שלום,ככל הידוע לי יש רופאים שמקפידים לומר שיש להפסיק כשבועיים לפני הבדיקה אבל ! התייעצי עם הרופא המטפל בכל מקרה .הוסף תגובה
-
תבחין נשיפה
אהובית 14/07/2013 | 13:17האם לפני בדיקת נשיפה צריך להפסיק לקחת אומפרדקס? אם כן, כמה זמן לפני הבדיקה? תודה על תשובה מהירה!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול קונבנציונאלי
דר' ראול רודריגז 03/02/2013 | 15:23הרפואה המערבית משתמשת בטיפול "משולש" הכולל אנטיביוטיקה וסותר חומצה המגן בין השאר על הקיבה מנזקי האנטיביוטיקה. אנו כמובן מתנגדים לשיטה זו מה גם שאין יעילות מלאה בטיפול זה . אנו דוגלים בטיפול הטבעי המבוסס על צמחי מרפא ותזונה מניעתית.תוכל ליצור קשר עם מרפאתנו אצל אבי פלד או אצלי . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תבחין נשיפה
עדי 31/01/2013 | 12:48תודה רבה על התגובה המהירה. אם לא בטבעי, מה הטיפול הנהוג ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תבחין נשיפה
דר' ראול רודריגז 31/01/2013 | 11:57שלום עדי,יש סבירות גבוהה שהחיידק נמצא אצלך. החיידק מקושר לכיבים/אולקוס אבל לא בהכרח שיש לך ... חשוב לטפל .אנו מציעים את הרפואה הטבעית ומשלבים בטיפל צמחי מרפא לצד תזונה מניעתית כמו שציינתי בתשובות למעלה . ניתן ליצור קשר עם מרפאתנו לאבי פלד או אלי . בהצלחה .הוסף תגובה
-
בדיקת C13 נשיפה- דחוף
עדי 31/01/2013 | 11:22שלום, קיבלתי תוצאה של 11.52, האם קיים אצלי החיידק ? ואם כן בטוח זה אולקוס ? מה זה אומר ? איך מטפלים בחיידק ? ממה נגרם ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תבחין נשיפה
דר' ראול רודריגז 25/11/2012 | 10:24שלום זאב , באם הנך סובל מתופעות כגון צרבות,כאבים ברום הבטן,ליחה וכו' ,יתכן והחיידק לא מוגר . לעיתים רבות מדובר בחיידק העמיד לאנטיביוטיקה. לפי אמות המידה המערביות כאשר התוצאה בטווח התקין אזי אין חיידק . זה כמו להגיד "הניתוח הצליח והחולה מת " כי המון אנשים שנטלו את הטיפול האנטיביוטי ממשיכים לסבול מהתסמינים המוכרים ולאחר בדיקות מעמיקות יותר מוצאים את החיידק שוב.הוסף תגובה
-
בדיקת נשיפה תוצאה.
זאב 23/11/2012 | 14:05בבדיקת נשיפה שעשיתי לאחר טיפול אנטיביוטי לאליקובקטר פילורי התקבלה התוצאה - 3.39 שהיא קרובה לגבול העליון 3.5 . האם ייתכן שהחיידק לא מוגר לחלוטין?הוסף תגובה
-
תבחין נשיפה
נופר 19/11/2012 | 14:25עשית בדיקה תבחין נשיפה והתשובה יצאה 0.6 מזה אומר? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
דר' ראול רודריגז 22/05/2012 | 12:13ערכים נורמליים הם בין 0-3.5 . כך שאם מדובר בערכים שצינת קיימת סבירות גבוהה להימצאותו וכדאי לטפל.הוסף תגובה
-
תבחין נשיפה
22/05/2012 | 12:01לד"ר רודריגז, תודה על התייחסותך המהירה. כתבת "יתכן ויש את החיידק". כיצד ניתן לדעת שיש אותו בוודאות? מהם הערכים? והאם נכון להתחיל טיפול לפי הערכים שציינתי. תודה רבקההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תבחין נשיפה
דר' ראול רודריגז 22/05/2012 | 11:50יתכן ויש לך את החיידק הליקובקטר פילורי. יש את הטיפול הקונבנציונאלי בעזרת אנטיביוטיקה וקיים גם טיפול טבעי בעזרת צמחי מרפא ותזונה שמרנית. אנו כמובן ממליצים לנסות את הדרך הטבעית . תוכלי לקבוע פגישה אצלי או אצל אבי פלד . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הפסקת תרופות לפני נשיפה
-
הליקובקטר פילורינוי 12/07/2013 | 10:52שלום, אובחנתי לאחרונה בהליקובקטר פילורי וקיבלתי טיפול של שלושה תרופות: מוקסיפן 500 מ"ג, פלגיל ולוטון (מתוכם 4 בבוקר 1 בצהריים ועוד 4 בערב) שאלתי היא האם עליי ליטול אותן בו זמנית (את כל ה -4) ע"מ לשפר את יעילות הטיפול או בהפרשים של זמן מסוים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
נטילת תרופות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 15/07/2013 | 15:23את התרופות נוטלים בהתאם למרשם אלא אם יעץ הרופא המטפל אחרת. התייעצי עם הרופא .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נטילת תרופות
-
הליקובקטר פילורי- טיפולהילה 02/07/2013 | 20:56שלום, בבדיקת נשיפה אבחנו לי את החיידק הנ"ל. הבנתי שיש טיפול משולש / מרובע של אנטיביוטיקה ופרוביוטיקה. שאלותיי הן: 1. האם גם רופא משפחה יכול לתת מרשם לתרופות הללו? 2. האם יש דרך לצמצם את תופעות הלוואי ואת הפגיעה של התרופות בתפקוד היומיומי?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 12/07/2013 | 07:58תראי ,הקשר היחיד שאני יכול לחשבו עליו הוא שהחיידק גוזל ברזל וB12 ואולי מכאן תופעות העייפות ...לכן כדאי לעשות את הבדיקות הנל +מאגרי הברזל (פריטין) .כמו כן בדיקה של בלוטת התריס חשובה כאן .לשיטתנו חשוב לטפל בחיידק גם אם התוצאה נמוכה מה גם שאת מדווחת על תסמינים שונים ולא ככ נעים לחיות כך ...תוכלי לקבוע פגישה במרפאתנו .אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
לאחר התייעצות עם רופא משפחה
הילה 10/07/2013 | 09:49רופאת המשפחה אמרה שאין טעם למהר לקחת אנטיביוטיקה כיוון שהתוצאה לא גבוהה באופן חריג (13.66) וכדאי להתייעץ עם הגסטרולוג. התור לגסטרולוג רק בעוד כחודש וחצי ובינתיים אני סובלת מתסמינים שונים כגון: כאב ולחץ באיזור שמתחת לחיבור הצלעות (קיבה?), בחילות, תחושת מלאות, כאבי ראש,חוסר תיאבון ופעמים רבות חולשה וכאבים קצרים באזורים שונים בבטן ולאורך האמה. מעבר לכך, אובחנתי בעבר בהיפרסומניה ולקחתי כדורים. הפסקתי את הטיפול לפני כשנתיים בהתייעצות עם הרופאה לאחר שחל שיפור במצבי אך כעת אני מרגישה כי תופעת ההירדמות חוזרת ומקשה עליי לתפקד. 1. מה הבדיקות שהיית ממליץ לעשות לאור תיאור התסמינים האלו? 2. האם יש קשר בין התופעות של הליקובקטר להיפרסומניה/ הירדמות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/07/2013 | 10:38שלום הילה,אם החלטת לקחת את הטיפול האנטיביוטי חשוב לקחת פרוביוטיקה איכותית על מנת לצמצם נזקי האנטיביוטיקה.צריך לזכור שהטיפול עלול להחליש ולכן כדאי להפחית עומס בעבודה וכו'...התייעצי עם רופא המשפחה לגבי מתן הטיפול . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
תוצאות גבוהות בבדיקת נשיפהלילך 08/07/2013 | 10:59שלום רב! בעלי עשה בדיקת נשיפה. רשום לי שהערכים התקינים הם 0-5 ויצא לו 43.65.. (positive) ברור לי שזה לא תקין השאלה מה זה אומר ומה הטיפול בזה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תוצאות נשיפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 08/07/2013 | 12:04התוצאות מעידות על הימצאות הליקובקטר.הטיפול המערבי הוא בעזרת מספר סוגי אנטיביוטיקה וסותרי חומצה.הטיפול הטבעי בעזרת צמחי מרפא ותזונה מניעתית. חשוב להדגיש שהחיידק מדבק וכדאי שגם את תעשי בדיקה גם אם אין תסמינים נלווים.התייעצי עם הרפוא המטפל וכמובן נשמח לעזור במידה ותרצי לנסות לטפל ברפואה הטבעית .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוצאות נשיפה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- דיאטה ים תיכונית
- נאוקייט
רופאים בתחום
פרופ' יהודה קמרי
פנימית
5.0
( 6 חוות דעת )
"הגעתי לקמרי דרך המלצה עם קריסת כבד , חשד לשחמת , לחץ דם גבוה כולסטרול סכרת והשמנת יתר , לאחר איבחון של קמרי , הוא שינה לי את כל מערך התרופות שלקחתי במשך 10 שנים והם לא עזרו לי כלל , ואף רופא בקופ״ח לא התייחס לבעיות שלי ולטענות שלי , כבר בחודש הראשון לטיפול של קמרי , ירדתי במשקל , התאזנתי עם הסכרת והדלקת החריפה שהייתה לי בכבד , וכמובן האיזון בלחץ דם והכולסטרול, כל ביקור כל שיחת טלפון מקמרי מקצועית ומדוייקת , כולל הליווי של הדיאטנית במרפאה , וכמובן שאמליץ בשמחה על קמרי וצוותו , אני הגעתי אליו לפני שנה בדיוק עם קריסת כבד, כבר דיברו איתי על השתלה שאולי אזדקק לה , היום אני מאוזנת ושומרת על עצמי וקמרי זמין לכל שאלה או כל חשש שיש לי , ולכן אני ממשיכה אצלו לסבב נוסף של השגחה שלו וטיפול צמוד שלו , במילה אחת הוא אציל לי את החיים לפני שנה ואני אסירת תודה ❤️"
אלון איזנברג
נטורופתיה
מומחה לנטורופתיה אינטגרטיבית ולטיפול בצמחי מרפא ופטריות (הרבליסט קליני), מומחה לטיפול טבעי בהפרעות חרדה ומצבי רוח ועייפות כרונית, הפרעות זיכרון
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול