פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 55
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
צרבותשירה 13/02/2012 | 07:39שלום אני בת 23 מזה כחצי שנה אני סובלת מצרבות וחומציות נוראית מה שגורם לבחילה ולשריפה בגרון בנוסף האוכל שאני אוכלת יכול לעלות לי בשלמותו וכן מין ליחה חמוצה מאוד אני אשמח אם תכוון אותי מה אני אמורה לעשות וממה זה נובע.. תודה!!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צרבות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 15/02/2012 | 13:00שלום שירה,יש המון סיבות לתופעה וניתן לבדוק ע"י רופא המשפחה והוא יפנה אותך במידת הצורך לגסטרו אנטרולוג ... הייתי ממליץ לבקש תבחין נשיפה מהרופא על מנת לשלול או לאושש הימצאות של חיידק "הליקובקטר פילורי. שיטת הטיפול הנהוגה בכל מקרה היא מתן אנטיביוטיקה .חשוב לומר שלא תמיד זה יעיל . מאידך במרפאתנו אנו מטפלים לרוב בתופעות מסוג זה בהצלחה מרובה ובשיטה טבעית ללא כימיקלים .אם תרצי את מוזמנת לקבוע פגישת יעוץ איתי.בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צרבות
-
עיכול איטי יותררווית 27/02/2012 | 00:31האם גיל המעבר מאט את תהליך העיכול? אני מרגישה שאני מעכלת לאט יותר ויש לי גזים לעיתים קרובות. האם יש דרכים לעזור לתופעות גיל המעבר??הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
Anand
Anand 13/04/2012 | 04:33Glad I've fianlly found something I agree with!הוסף תגובה
-
יש תוספי תזונה
שירן 27/02/2012 | 18:19היי רווית, יש תוספי תזונה שמיועדים לגיל המעבר שאת יכולה לקחת כמו פמארל של חברת טבע..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עיכול וגיל המעבר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 27/02/2012 | 16:54שלום,תופעות גיל המעבר הן רבות.בידי הרפואה הסינית יכולת לעזור גם בנושאי מערכת העיכול עם או בלי קשר לגיל המעבר. לרוב אנו ממליצים על צמחי מרפא ומתאימים תזונה מניעתית ומאזנת . כדי להתמודד עם נפיחות וגזים ,נסי לקחת פרוביוטיקה יום יום ,לשתות מים ותה,פעילות גופנית . תוכלי כמובן לקבוע פגישת ייעוץ.בהצלחה .הוסף תגובה
-
Anand
-
כדורי ברזל ללא גלטטןירון כהן 07/02/2012 | 18:00יש לי ילדה בת 13 המאובחנת כחולת צאליק ולא מצליחה למלות את המחסנים כמוכן האמוגלובין שלה נמוך מאוד (8) האם קיימים כדורי ברזל\סירופ הניתן לשימוש שאינם מכילים גלוטן. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
MpPeWRDLCHKwbFrZFQQ
Yary 15/04/2012 | 09:00That's cleared my thoughts. Thanks for contribtunig.הוסף תגובה
-
MCbEKpNY
Sean 13/04/2012 | 04:39One or two to rememebr, that is.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ברזל ללא גלוטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 10/02/2012 | 11:11אפשר לנסות פלורויטל של חברת גרמזה . בהצלחה .הוסף תגובה
-
MpPeWRDLCHKwbFrZFQQ
-
הליקובקטוראבי 31/03/2012 | 00:21טופלתי והבראתי מחיידק ההליקובטור למרות שעדיין אני חש בתופעות הממשיכות אותו מידי פעם כמו בטן נפוחה ושמירת המשקל הנוכחי כאשר הרזתי בשאר המקומות לשאלתי רציתי לדעת אם החיידק או מערך הטיפול שלו יכול להפריע גם על התפקוד המיני ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
OfwXExHyZHRzulYBB
Maurivania 15/04/2012 | 08:35Well put, sir, well put. I'll certanily make note of that.הוסף תגובה
-
niCJPIvit
viandzingindt 13/04/2012 | 12:45More posts of this qaulity. Not the usual c***, pleaseהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תופעות מתמשכות לאחר טיפול ה.בקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/04/2012 | 23:04שלום וסליחה על העיכוב. אם יש עדיין תופעות צריך לבדוק האם החיידק עדיין נוכח או שיש עדיין דלקת כחלק מנזקיו. לגבי השאלה השניה לא ידוע לי על פגיעה שכזו.הוסף תגובה
-
OfwXExHyZHRzulYBB
-
הליקובקטר פילורי בזמן הריוןאנונימית 08/04/2012 | 18:20שלום אני נמצאת בשלבי הריון מוקדמים מאוד ואובחן אצלי לפני כשבוע החידק בבדיקת תבחין נשיפה בקופ"ח (הבדיקה בוצעה לפני שידעתי בודאות אודות ההריון). האם עשיתי נזק להתפתחותו של העובר? קיבלתי 3 סוגי אנטיביוטיקה לטיפול: cefuroxime sod 500 mg, omeprazole 20 mg, metronidazole 250 mg לדבריה של רופאת המשפחה אם לא אתחיל בטיפול תחושת הנפיחות עלולה להחמיר. מה דעתכם? תודה וחג-שמחהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הליקובקטר בהריון
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 09/04/2012 | 14:41שלום,לא יודע לגבי תחושת נפיחות והקשר לחיידק .תסמיני החיידק לרוב כאב/לחץ בבטן עליונה ,צרבות,חומציות ועוד . אם יש נפיחות בבטן תחתונה אולי זה הולך לכיוון אחר אבל אין לי מספיק פרטים ... הייתי מציע להתייעץ עם הרופאה ולהעלות את חששך מאנטיביוטיקה במהלך הריון . חוץ מזה מכיר המון מקרים שחיכו עד לאחרי הלידה ואז טיפלו ...לשיקולך . אם תחליטי להתחיל טיפול אנטיביוטי כמו שהציעה הרופאה חשוב לאזן בעזרת כמוסות פרוביוטיקה איכותית ולפחות 2-3 ביום . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר בהריון
-
עצירות08/04/2012 | 10:11אני בת 55 סובלת מעצירות כבר הרבה חודשים בעבר הכל היה תקין כשיש לי כבר יציאה היא קשה כמו אבן יש לצין שאני גומרת 3חפיסות שוקולד ביום ביגלל סוכר מאוד נמוך זה קרוב לשנה העצירות יוצרת טחורים שמדממים ביציאה הכל תקין בבדיקות שבוצעו ברצוני לישול עם אני ישים נר והנר יהיה במגע עם הדם העם זה מסוכן כי הרי הנרהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עצירות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 08/04/2012 | 14:33אנו לא ממליצים שימוש בנרות או משלשלים . אנו מאמינים באבחנה מדוייקת וניסיון לפתור את הבעיה "מהשורש". לרוב טיפול המובנה תזונתית / צמחי מרפא סיניים פותר את הבעיה במהירות יחסית . במצבים כרוניים זה לוקח יותר זמן אבל בהחלט ניתן לשפר את המצב . אם החלטת לשים נר אז לא צפויה בעיה . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות
-
בעיות במערכת העיכולאנונימי 07/04/2012 | 17:55שלום, אני בת 20 וסובלת מעצירויות. אני מרגישה שיש לי קקי אך הוא לא יוצא ולפעמים גם יוצא נוזל צהבהב. בנוסף אם אני אוכלת ארוחת ערב משביעה למחרת בבוקר אני מרגישה ממש מפוצצת ולא יכולה לאכול כלום עד שעה אחת בצהריים בערך. בנוסף לאחרונה התחילו לי צרבות. לא יודעת אם יש לכך קשר,אני סובלת בדחיפות במתן השתן. אשמח לעזרה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בעיות במערכת עיכול ועוד..
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 08/04/2012 | 14:28שלום,כמה זמן את סובלת מעצירויות ומתופעת "הנוזל הצהבהב"? בעניין זה אפשר ללכת לעשות בדיקת צואה . לגבי ארוחת ערב אני ממליץ לא לאכול לפחות שעתיים שלוש לפני השינה וגם אז לאכול ארוחה קטנה ולא משהו "משביע"/מפוצץ .. לגבי שתן-ממליץ על תרבית . ניתן לטפל בצורה יעילה בעזרת הרפואה הסינית . אנו משלבים דיקור,צמחי מרפא וכמובן הנחיות תזונתיות חיוניות . ניתן לקבוע פגישה . אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בעיות במערכת עיכול ועוד..
-
קולות מהבטןרויטל גולייב 06/04/2012 | 16:34שלום שמי רויטל, אני בת 17 ורציתי לשאול ממה נובעים קולות מהבטן כאשר לא רעבים. כבר שנה יש לי מן קולות כאלה מהבטן אחרי האוכל, יש לציין שהבטן לא כואבת ואני לא סובלת מגזים, נפיחויות וכדומה. הקולות לעתים בוקעים מהבטן התחתונה ונשמעים כמו קולות עיכול והדבר ממש מביך כאשר אני נמצאת בחברה.תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קולות מהבטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 08/04/2012 | 14:24נקראים גם "בורבוריגמוס" .ברמה המערבית "הקול" הזה נובע מהקיבה ומטרתו "להזכיר" לנו שהקיבה "רעבה".מעבר לכך המון פעמים במהלך העיכול נוצרים מעין "כיסי אוויר" ויחד עם מים בתהליך ערבול המזון נוצר אותו "קול". מה אפשר לעשות? לאכול לעיתים תכופות וכדאי ארוחות קטנות.רצוי לאכול לאט... לא לשתות במהלך הארוחה . כמובן שיש גם טיפול מעמיק יותר במידה והטיפים כאן לא עוזרים . לשם כך תוכלי לקבוע פגישה . בהצלחה וחג שמח .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קולות מהבטן
-
עצירות בפסחאביבית 05/04/2012 | 14:49שלום, שנה שעברה סבלתי מעצירות נוראית בפסח, למרות שהקפדתי על שתייה מרובה. רציתי לדעת לקראת החג כיצד ניתן להמנע מעצירות? על מה עוד צריך להקפיד פרט לשתייה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
עצירות בפסח
בר 08/04/2012 | 12:52שלום לך, מנסיון שלי הרבה מים זה עוזר מאוד, אני גם מוסיפה לפעמים סלט מגוון בטח בזמן החג. בנוסף לתשובה שקבלת אני גם מצרפת לך קישור שתוכלי לקרוא קצת על זה http://www.solgar.co.il/?CategoryID=223&ArticleID=1295 חג שמח, שיעבור בקלותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תזונה לפסח
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/04/2012 | 16:29שלום אביבית,לא רק בפסח אלא רצוי להקפיד רוב השנה אבל בכל זאת מספר טיפים: בערב החג כדאי לאכול ארוחות קלות ולא להעמיס בפעם אחת אחרי "צום" של כל היום . אם ניתן להימנע מאכילת מצות זה טוב יותר אבל לאלו שכן אוכלים ,כדאי להוסיף לפני ארוחת החג אנזימי עיכול אשר אחראים לפירוק המזון ולספיגתו בצורה אופטימלית. חג שמחהוסף תגובה
-
עצירות בפסח
-
שלשולים לא ניפסקיםרונן 05/04/2012 | 00:26שלום לדר' רודריגז ופלד לפני חודש החלו אצלי שלשולים מימיים בתדירות של 6 פעמים ביום מלווים בכאבי בטן , התכווצויות ו-cramps- וחוסר תיאבון. לאחר שבועיים בצעתי בדיקות דם ותרבית צואה. תוצאות בדיקות הדם הניבו עליה מתונה ברמת אנזימי כבד (AST=43,ALT=75) . ערכים אלו חזרו לתחום הנורמה בבדיקה חוזרת שביצעתי לפני שבוע. תוצאות תרבית הצואה לא העלו כל ממצא פרזיטולוגי או חיידקי . כמו כן נבדקתי לצהבת C צליאק ולטוקסופלסמה וכולן היו שליליות. במהלך החודש הזה אני לוקח פרוביוטיק שעזר לי לכמה ימים והניב יציאות סדירות אבל לאחר כמה ימים השלשולים חזרו לאותה תדירות 6-7 פעמים ביום. אין סימני דם בצואה ואני מרגיש סה"כ טוב. ירדתי במהלך החודש הזה 6 ק"ג מ-67 ל-61 וגובהי הוא 1.72 פשוט איכות חיים לא משהו בלשון המעטה.. והיציאות לא סדירות מימיות ותכופות .-לא משנה מה אני אוכל-ניכנסתי למשטר תזונה של צינימים אורז וכו וזה לא עזר...כעת אני אוכל כרגיל אבל הכול יוצא אחרי 3-6 שעות. אציין שלפני בדיקת הצואה לקחתי קל בטן בתקווה שזה יעזור .האם יש סיכוי שהחומר הפעיל בדמות ביסמוט סבסליצט השפיע על מהימנות בדיקת תרבית הצואה וגרם לfalse negative? מה עלי לעשות? בכדי להחזיר את איכות החיים שלי למצב נורמטיבי? לתשובתכם אודה חג שמחהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 06/04/2012 | 10:44הי, לא מכיר מאמרים בנושא. אשמח לקרוא. בכל מקרה המלצתי הקודמת עדיין בתוקף. :)הוסף תגובה
-
השפעת קל בטן על תוצאות בדיקת תרבית צואה
05/04/2012 | 17:17הי אבי תודה על תשובתך המהירה לא התכוונתי לפרוביוטיק ששינה את תוצאות בדיקת הצואה אלא הקל בטן קראתי איפשהוא שהחומר הפעיל שם עלול לשנות את תוצאות הבדיקההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלשולים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/04/2012 | 16:22שלום רונן,אולי כדאי לשקול ברור מעמיק יותר כגון קולונוסקופיה ושלשול מחלת מעי דלקתית.לא נראה לי שהתוסף שיבש את הבדיקות .. לאחר ברור ושלילת ממצאים ,אשמח לנסות לעזור באבחנה וטיפול ברפואה סינית ותזונה טבעית. לרוב אנו משלבים בהצלחה צמחי מרפא ,תזונה ודיקור .בהצלחה .:)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- פרוקטוז
- תזונה
רופאים בתחום
אלון איזנברג
נטורופתיה
מומחה לנטורופתיה אינטגרטיבית ולטיפול בצמחי מרפא ופטריות (הרבליסט קליני), מומחה לטיפול טבעי בהפרעות חרדה ומצבי רוח ועייפות כרונית, הפרעות זיכרון
סמדר טורס
רפואה סינית
5.0
( 9 חוות דעת )
"סמדר נהדרת! מקצועית, מלאת ידע, מסבירת פנים, נעימה ועדינה."
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול