פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 6

-
גזים ורעשים בבטן
מירה 14/06/2020 | 14:49מזה תקופה אני סובלת מגזים ורעשים בבטן (במעיים אולי) לאחר אכילה או שתייה זה ממש מפריע לי ומבייש. ללא כאבים וללא צרבת פשוט גזים שלא יוצאים ותנועות בבטן עם רעשים שכל מי שבחדר יכול לשמוע אותם. הרופא משפחה הציע לי לקחת נקסיום אני לא יודעת אם זה נכון ולכן רציתי לדעת האם אפשר במצבי להשתמש בנקסיום? כבר נטלתי במשך שבוע. ואם יש פתרון אחר אשמח לדעת ומה יכול להיות הגורם לבעיה שלי. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גזים ובורבוריגמי
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 14/06/2020 | 14:59שלום , לא ניתן לתת המלצה להפסיק או לקחת תרופה כלשהי דרך האטנטרנט. אם יש שיפור אחרי שבוע עם התרופה ,אז מצויין,אחרת כדי שוב לרופא או שאם את בוחרת לנסות מה יש לרפואה הטבעית להציע,את מוזמנת לקבוע פגישה עם מטפל מוסמך ברפואה סינית באזור מגוריך . התופעה מוכרת ויכולה לבוא כתוצאה מגורמים רבים החל מסוג המזון שלך,כמות,מהירות אכילה ועוד . מניסיוני, שינוי תזונתי ,דיקור סיני וצמחי מרפא יביאו מזור לבעייתך בהצלחההוסף תגובה
-
-
הידרוקלוניק
גורן 14/06/2020 | 13:20אשמח לדעת על מרפאות שעושים טיפולים כאלו נא לפנות בבקשה אם יש למשהו/י הצעה למייל z45365919@gmail.com תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה המלצות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 14/06/2020 | 14:06שלום , אני מנוע מלתת מהמלצה על מכון/מטפלים/מרפאה ספציפי . בהצלחה .הוסף תגובה
-
-
הליטוזיס
הדר 09/05/2020 | 15:28אבי שלום רב, לפני כחצי שנה החל לי ריח רע מהפה. הלכתי לבדיקת החיידק הליקובקטר שיצאה שלילית,רופא שיניים אישר שאין דלקות או בעיות הגיינה בפה,התזונה שלי מעולה ,ואני שותה מספיק מים ביום. הלכתי לרופא גסטרו ששלל שהבעיה נובעת מעיכול מאחר שגם אין לי צרבות. הריח הוא בכל שעות היום ,לא משנה איזה אוכל אני אוכלת או שותה,בוודאות אני יכולה לומר שהוא מחריף כשאני לוקחת כדורי אנטיביוטיקה (אופטלגין קומבודקס וכו). מה אתה ממליץ לי לעשות כדי להעלים את הריח?מאיפה הוא יכול לנבוע? תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה המלצות טיפול
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 10/05/2020 | 21:28ברפואה סינית ,אנחנו מנסים לתור אחר שורש הבעיה ולרוב התהליך הטיפולי מורכב מהתאמה של.ץזונה וצמחי מרפא לאחר אבחון ממוקד . שיטות האבחון ברפואה סינית ,מגוונות וכוללות תשאול מורחב,אבחנת פנים,דופק,לשון ועוד . לאחר אבחנה,תקבלי הנחיות כאמור לרבות צמחי מרפא ויתכן גם דיקור סיני במידה ויעלו עוד בעיות מתוך התשאול.בכל מקרה חשוב לתת הזדמנות ראויה למטפל עד למציאת הפתרון . יכול לקחת בין חודש לשלושה ברוב המקרים שראיתי .הוסף תגובה
-
ממשיכה
הדר 10/05/2020 | 20:50אבי שלום רב, ראשית תודה על התשובה המהירה. לגבי הגיינת הפה,כפי שכתבת זה לא ממגר את הבעיה עצמה ולצערי במקרה שלי זה לא עוזר כלל. בעצם אתה אומר שישנה בעיה במערכת העיכול-אם אלך לייעוץ מה יכולים להיות סוגי הטיפול השונים לפתור את הבעיה? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה הליטוזיס
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 09/05/2020 | 21:01שלום הדר, על פי הרפואה הסינית הליטוזיס הנה תופעה העולה מחוסר איזון במערכת העיכול. אנטיביוטיקה ותרופות שונות משנות את מאזן החומציות (ובראייה סינית מכניסות קור או חום תלוי בסוג התרופה) כמה טיפים : לאחר ארוחה יש לצחצח שיניים ורצוי.גם חוט דנטלי. יש לאכול לאט ,ארוחות קלות ולא לפני השינה. אפשר לאכול חופן פטרוזיליה על בסיס יומי וכמו כן ניתן.לשים גרגר קרדומון בתוך הפה . זה עשוי לעזור אך לא למגר את התופעה . לשם.כך,מומלץ לקבל יעוץ ואבחון ממוקד ברפואה סינית . בהצלחה :)הוסף תגובה
-
-
שריפה בבטן תחתונה ובחלציים וגם בגרגורת
גיל 08/05/2020 | 23:49שלום, נמצא שיש לי דלקת קלה בושט ואני לוקח אומפרדקס. גם יש לי כוויות בלוע מהצרבת. בעקבות כך, יש לי שריפה בגרון . יש לי גם שריפה באזור החלציים ובטן תחתונה. הייתה השערה שזה אבנים בכליות, אך לא נמצא דבר בצילום. אני כבר חמישה חודשים בבלאגן. מה שורש הבעיה יכול להיות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה דלקת בושט /קיבה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 09/05/2020 | 20:54שלום, לאחר שעשית את כל הבירורים ,מומלץ לקבל יעוץ גם בתחום הרפואה הסינית . שילוב של צמחי מרפא בהתאמה אישית ודיקור סיני,לצד הנחיות תזונתיות על פי הרפואה הסינית יוכלו לסייע רבות . בינתיים.הימנע מחריף, מטוגן,ארוחות כבדות ו/או מאוחר בלילה . ליעוץ.נוסף ,פנה למטפל מוסמך ברפואה סינית. בהצלחה.הוסף תגובה
-
-
תחושת רעב תמידית
טל 19/03/2020 | 16:00אני בת 50 מזה כשבוע סובלת מתחושת רעב תמידית ומדומה זה מאוד מציק.אני לוקחת תרופות לבלוטת התריס וקונצרטה אשמח לדעת מה זה תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תחושת רעב תמידית
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 19/03/2020 | 20:10שלום , האם יש עוד תופעות כגון צרבות,כאבים ברום הבטן ,תופעות נוספות הקשורות לעיכול ? מחלות רקע הקשורות בעיכול ? מה אומר רופא המשפחה ? חסר פה המון מידע וכמובן לא ניתן לתת תשובה מספקת במדיה זו . ראשית , נסי לאכול ארוחות קטנות ,כל 3 שעות ומומלץ לא לאכול מאכלים כבדים , מטוגנים או חריפים . שתי מים . גשי לברור ,תחילה אצל רופא המשפחה . לימים טובים יותר . :)הוסף תגובה
-
-
טיפולי כימו ורפואה סינית
רוית 16/02/2020 | 14:09לאבי טעם מתכתי בפה בעקבות טיפולים כימותרפיים. לרפואה הסינית יש איך לעזור? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טעם מתכתי בפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 16/02/2020 | 14:13שלום , אפשר לעזור בעזרת דיקור ,צמחי מרפא סיניים והנחיות תזונתיות על פי הרפואה הסינית . רפורה שלמה.הוסף תגובה
-
-
מוצרי חלב ברפואה סינית
שלי 19/01/2020 | 11:14האם מוצרי חלב "לא אפשריים" בשימוש לפי רפואה סינית? סובלת מאוד ממערכת רגישה, לא נמצא דבר, ואני מנסה לאמץ רפואה סיניתהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מוצרי חלב
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 19/01/2020 | 12:05שלום שלי, בכל אזור בסין אוכלים מזון המותאם לסביבה ,לעונה ולאקלים השורר שם .... למשל במקומות קרים יאכלו יותר חריף ,במקומום יבשים ,מזונות מלחלחים יותר וכן הלאה .... הרפואה הסינית בעד כל דבר שנכון לאותו אדם .יתכן ש- לך תוצרת חלב אינה טובה ולאח/אחות שלך , אין בעיה ... הייתי מציע לפנות לאבחון וטיפול נכון במקום לנסות כל מני חלקי דברים שיביאו לתוצאות חלקיות בלבד לעומת איש מקצוע שיוכל לחבר לך את כל הפאזל ולעזור לך בזמן קצר יותר . בהצלחה .הוסף תגובה
-
-
חוסר תיאבון בגלל טיפולים
אלירן 26/12/2019 | 13:19שלום, אני עובר טיפולי כימו, חסר תיאבון לחלוטין. מה יש לרפואה הסינית להציע? אשמח לעזרההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חוסר תיאבון ,טיפולי כימו' ורפואה סינית
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 26/12/2019 | 13:29שלום, התוםעות שציינת בהחלט מוכרות ולרפואה הסינית יש המון מה להציע החל מדיקור,דרך צמחי מרפא ,תזונה סינית ושיטות מגע להפחתת מתח . דיקור סיני הוכח במחקרים כמסייע ומפחית,תופעות לוואי של טיפולי כימו' ,מעלה תיאבון ועוד. ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל במחלקה לגבי שילוב מתאים בהתאם למצבך. בבתי החולים קיימות מחלקות לרפואה משלימה לרווחת המטופל. באם הנך בבית,תוכל למצוא מטפל ברפואה סינית המתמחה בתחום האונקולוגי. חשוב לבחור מטפל מוסמך(מינימום 4 שנות לימוד) והכי חשוב שיש לו/לה ניסיון . רפואה שלמה!הוסף תגובה
-
-
רגישות לחלב ורפואה סינית
נוי 21/11/2019 | 10:18האם יש ברפואה הסינית יכולת לשנות את מידת הרגישות לחלב? אוהבת מוצרי חלב, אך הם גורמים לי לנפיחות ולכאבי בטן.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אי סבילות לתוצרת חלב
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 21/11/2019 | 10:42שלום, לא קשור בהכרח לרפואה סינית. אני מאמין שאם הגוף דוחה מזון מסוים(גזים נפיחות כאבי בטן שלשולים או הקאה)זה כדי "להגיד"לנו שהמזון לא מתאים לנו . אפשר להקל על התופעות בעזרת תוספי תזונה כגון אנזימי עיכול או לאכול מעט (כמותית ולא כל יום) אך זה לא פיתרון שלם וההמלצה היא להימנע ולחפש תחליפים טובים יותר .הוסף תגובה
-
-
תולעי מעיים: רעיון טיפולי
איתי 30/10/2019 | 00:12שלום, גילינו לבני בן ה3 תולעים. קראתי הרבה באינטרנט על מחזור חיי התולעת, ואם אני מבין נכון, התולעת מטילה אלפי ביצים באיזור פי הטבעת, וההדבקה נעשית כאשר הביצים מופצות ונאכלות. השאלה היא האם קיימת משחה כלשהי שניתן למרוח על פי הטבעת ולמנוע מהתולעים להטיל את ביציהם ואולי אף לחסל את ביצי התולעים שהוטלו. תודה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תולעים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 30/10/2019 | 08:07שלום איתי, הטיפול המוכר והיעיל לתולעים הוא ורמוקס כידוע אותו ניתן להשיג עם מרשם אצל הרופא . לרפואה הטבעית יש פורמולות צמחי מרפא, משחות ועוד אך אני מנוע מלהמליץ כאן על משהו ספציפי. תוכל לפנות למטפל מוסמך ברפואה סינית ותקבל המלצה /רקיחה המותאמת אישית . בינתיים , לשמור על הגיינה ,מגבות,מצעים לכבס בטמפ' גבוהה , לגזוז ציפורניים ואפשר גם למרוח וזלין בשולי פי הטבעת .כדי להקשות על הטלת הביצים . הכי חשוב כאן זו תזונה - להימנע מסוכרים ופחמימות פשוטות . בהצלחה .הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
-
תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
-
חילוף חומרים (מטבוליזם)
-
דקסטרן

פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם יוסי לוי, Dipl CM, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סיניתפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גבפורוםתזונה ותוספי תזונה
בפורום תזונה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום תזונה ותוספי תזונהפורוםרגישות למזון ומחלות בדרכי העיכול
בפורום רגישות למזון ומחלות בדרכי העיכול ניתן להתייעץ עם ד"ר אילנה דריאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רגישות למזון ומחלות בדרכי ...