פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 83
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
מיץ רימונים וצבע הצואהאלי 27/05/2011 | 17:05אני סובל זה זמן מכאבים קבועים ברום הבטן, חוסר תיאבון, ירידה במשקל לעיתים עיקצוצים בגוף לעיתים צואה צפה. גסטרו לפני חודש תקין, US לפני שבוע תקין, דם תקין חוץ מאנמיה קלה וסוכר 110 שעלה מ90. היום שמתי לב שחצי מהצואה בהירה וחצי כהה מאוד. אתמול שתיתי מיץ רימונים האם הוא יכול לצבוע את הצואה? (כמו סלק) אני חרד שזהו כיב מדמם.. ואם לדעתכם כן האם עליי לגשת מיידית למיון או באילו תנאים? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צבע הצואה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 29/05/2011 | 10:20שלום אלי, יכול להיות שהשינוי הוא תוצר של מיץ הרימונים .במידה והבדיקות תקינות אין סיבה לחשוש . אם התופעה ממשיכה לאחר שאינך שותה מיץ רימונים פנה לרופא שנית .מאידך כדאי לטפל באנמיה ומוטב לעשות זאת ע"י טיפול בדרך הטבעית . ניתן לפנות למרפאתנו 036439355/4 בברכההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צבע הצואה
-
גסטרוחוה שפר 24/05/2011 | 22:02לאחרונה עשיתי אוטוסקופיה דרך הפה ונימצא חיידק בקיבה אני מטופלת באנטיביוטיקה (לוסק ןקרין) השאלה שלי מדוע יש לי עדיין טעם לוואי של חול בפה ולחץ על החכניכיים העם זה שייך לחידק הנימצא בקיבתי בתודה מראש חוה שפרהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מרפאה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 29/05/2011 | 10:17שלום חוה , המרפאה בתא . 036439355/4 בברכההוסף תגובה
-
גסטרו המשך
חוה שפר 27/05/2011 | 14:25באילו מרפאות מדובר?הוסף תגובה
-
הליקובקטר,טעם לוואי בפה
ד"ר ראול רודריגז 26/05/2011 | 12:33שלום חוה,האנטיביוטיקה עלולה לעשות תופעות כגון אלו (לפחות בעניין של טעם הלוואי.לגבי לחץ בחניכיים לא מוכר לי ..) חשוב לקחת כמוסות פרוביוטיקה יחד עם נטילת אנטיביוטיקה על מנת ליצור איזון. כמו כן ניתן לטפל בשיטה טבעית ללא תרופות קונבנציונליות (לרוב החיידק הספציפי הזה עמיד להן) תוכלי לקבוע פגישת יעוץ במרפאתנו . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מרפאה
-
מצאו לי דברטיקולוזיס מה זה?אורית 26/05/2011 | 12:12האים הוא כמו אלקובטור ומה ניתן לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דיברטיקולוזיס
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 26/05/2011 | 20:09שלום אורית , מדובר במעין "כיסים" קטנים הבולטים כתוצאה מחולשה במעי הגס ובמקרים רבים נוצרת דלקתיות .בעברית זה נקרא "מחלת סעיף" על שם הסעיפים היוצאים (דיברטיקולות) מהמעי הגס. אין קשר בין זה לחיידק הליקובקטר פילורי . הטיפול המערבי מסתמך על תזונה עתירת סיבם ומשככי כאב/תרופות אנטי דלקתיות עד לסטרואידים ובמרים קשים ניתוחים . הטיפול הטבעי מושתת על תזונה ,צמחי מרפא והמלצות נוספות בהתאם לאבחנה ברפואה סינית . ניתן לטפל ולהפחית את עוצמת הדלקת בהצלחה .את מוזמנת לקבוע פגישה במרפאתנו . בהצלחה :-)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דיברטיקולוזיס
-
פוליפ בקיבהשני שפר 24/05/2011 | 00:00הבנתי שפוליפ זה גידול שפיר זה בהכרך גידול סרטני?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פוליפ
דר' ראול רודריגז 24/05/2011 | 11:08שלום פוליפ הוא לא בהכרח גידול סרטני יש להמשיך מעקב לפי עצת הרופא המטפל .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פוליפ
-
לחץ על הקיבהברק 17/05/2011 | 20:55שלום, אולי זה ישמע מוזר ,אבל אני כבר שנה נתקל בתופעה שכשאני צריך לעשות צואה אני מפעיל לחץ על הקיבה. איני יודע ממה זה נובע. ידוע לי שזה התחיל בתקופה שבה הלכתי למכון כושר ונטלתי כדורי ראקוטן (במינון המאפשר להתאמן בחדר כושר) כשאני מפעיל לחץ על הקיבה אני גם מפעיל לחץ על הראש ואני די בטוח שזה עשה/יעשה נזק. האם יכול להיות שחדר הכושר או הראקוטן גרמו לבעיה זו? .הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כמו שהצעתי קודם לכן
דר' ראול רודריגז 22/05/2011 | 20:16הנך מוזמן לקבוע פגישה .בהצלחההוסף תגובה
-
תגובה
ברק 18/05/2011 | 16:02תודה. אבל הבעיה היא שזה כבר שנה ואפילו יותר בהתחלה חשבתי שזה מהרואקוטן אז חיכתי שזה יעבור, אבל זה לא עבר. במשך כל השנה הזאת (וזה עדיין ממשיך) הפעלתי לחץ על הקיבה והרגשתי גם את הראש מתאמץ ואני חושש זה עשה לי נזק. בשנים קודמות לא נתקלתי בתופעה הזו, ואין לי שום שינוי תזונתי בין שנים קודמות להווה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הפעלת לחץ בעת יציאה
דר' ראול רודריגז 18/05/2011 | 10:33שלום ברק, לא נראה שיש קשר בין הרואקוטן /מכון כושר .אני חושב שמה שיותר הגיוני (במידה ואתה בריא בדרכ) הוא תזונה קלוקלת /אי שתיית נוזלים ונסה תחילה לאמץ את הנל. ניתן כמובן לקבוע פגישה במרפאתנו על מנת לאזן לך את תפריט התזונה ולהמליץ על צמחי מרפא סיניים שיאיצו את התהליך וכמובן דיקור סיני . בינתיים ממליץ לא להפעיל יותר מדי לחץ ,תן לדברים להיעשות מעצמם ,כלומר שב יותר זמן בשירותים ואם אין יציאה אז לוותר ולחזור שנית לאחר זמן מה . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כמו שהצעתי קודם לכן
-
כאב בטן וראשגון 19/05/2011 | 14:11שלום רב ד"ר אני סובל גבר שנתיים מאותה בעיה כאב ראש תחושת לחץ וכאב ראש עורפי באה מכיבון הצוור וקתפיים וכאב קיבה לאחר ארוחה לאחר כל הבדיקות אם. אר.י וסיתי בטן חזה ראש ממצאים תקינים אובחן אצלי סוג כאב של תנשן האד אני כל כך לחוץ מהמצב הנוראי שאני בוא לא נוחלי בלי אוכל ולא עם אוכל כאב הראש שהולך ובא אנלי מענה מכל רופא שבניתי אלוו אבל אני לוקיח טרופת לנטון קבוע גבר שנה השרירים בגב העליון תמיד כאבימלי מה אתה מציע לי לאן תדריך אותיהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
דר' ראול רודריגז 22/05/2011 | 20:15המטרה היא שהכאב לא יחזור כמובן אך הדרך המתבקשת היא מספר טיפולים בהתאם לצורך . קשה לאמוד את הסיבה האחת . לרוב זה מספר גורמים החל במתח נפשי,יציבה לא נכונה ועוד . כאשר אלו יטופלו אזי הבעיה עשויה להיפתר .הוסף תגובה
-
כאב בטן וראש
גון 20/05/2011 | 15:02חושב שזה יעזור תקופתית או צריך לחזור לטיפולים חוזרים קבועים אבל מה הסיבה לךך לכאבים העזים שחוזרים על עצמם בתדירות גבוהה תודה למענה וצומת לבהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
דר' ראול רודריגז 19/05/2011 | 22:09כאבי ראש מסוג tension headache קשורים לרוב למתח ולצוואר והטיפול בדיקור ומגע יעיל ביותר . לגבי בעית הקיבה -ניתן לטפל בעזרת שינוי תזונתי וצמחי מרפא סיניים . ניתן לשלב טיפול בשתי הבעיות גם יחד . הנך מוזמן לפנות למרפאתנו על מנת לקבוע פגישה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
קוליטיס וחיידק- כאבים שלא נפסקיםשלי 19/05/2011 | 20:48שלום, אני בת 21, אובחנתי כחולת קוליטיס לפני 4 שנים. במשך 4 השנים היו מספר התלקחויות שטופלו ע"י מתן רמיקייד וסטרואידים. התרופות הקבועות הן פוריניטול ורפאסאל. לפני 3 חודשים שוב חזרו השלשולים בתדירות גבוהה עם דם. בבדיקת צואה התגלה החיידק קמפילובקטר. קיבלתי אנטיביוטיקה אריתרו וזטו אך ללא שום שיפור בשלשולים ובכאבי הבטן החזקים. רופא המשפחה הפנה אותי למיון בבית חולים ואושפזתי לבירור. עברתי את כל הבדיקות האפשריות: קולונוסקופיה, סי טי בטן ועוד. הסי טי יצא תקין יחסית לקוליטיס וגם בקולונוסקופיה לא התגלתה דלקת חמורה במיוחד אלא קלה בלבד. בבדיקת צואה חוזרת שוב נמצא החיידק קמפילובקטר וקיבלתי אנטיביוטיקה ציפרוקסין וכעת מקבלת קארין+ התרופות לקוליטיס- רפאסאל 3 פעמים ביום וחוקני רפאסאל ובטניזול. כל התקופה גם לפני האשפוז, גם בזמן האשפוז וגם לאחריו עד היום אני סובלת משלשולים רבים המלווים לעיתים בדם ומכאבי בטן קשים. השבוע ביצעתי שוב בדיקת צואה אך הממצאים התגלו כשליליים. משום מה אני עדיין סובלת ואין שיפור ואף לא קל במצבי. הרופאה המטפלת הייתה בטוחה ששוב מדובר בחיידק מאחר ובקולונוסקופיה שביצעה לא נמצאה דלקת חריפה מהקוליטיס. כעת התברר שזה גם לא החיידק ואני נותרתי חסרת אונים כאשר אני נמצאת באותו מצב קשה ללא שיפור כבר 3 חודשים וגם הרופאים כבר לא יודעים מה לעשות איתי- ראוי לציין שנבדקתי כבר אצל ארבעה מומחי גסטרו ואין פתרון ברור למצבי. אשמח שתעזרו לי במציאת פתרון דחוף כי אי אפשר כבר לסבול את הכאבים בבטן ואת השלשולים המרובים. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קוליטיס
דר' ראול רודריגז 19/05/2011 | 22:12שלום שלי, ניתן לשפר את מצבך בעזרת שילוב של צמחי מרפא המפסיקים שלשולים דמיים ולהפחית את הכאב והדלקת . במקרה שלך שניסית את כל הדרכים הקונבנציונליות כדאי לנסות גם את הדרך הטבעית אותה אנו מציעים במרפאתנו . בברכה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קוליטיס
-
ניתוח דיברטיקוליםנירה 17/05/2011 | 17:50שלום , לפני שנה נותחתי והוציאו לי את הקולון השמאלי עקב דיברטיקולים.יש עדיין מס' מוקדים ברצוני לשאולמה עלי לעשות ע"מ למנוע השנות של דלקת וכוונתי לאורח חיים : דייטה , תזונה וכו' תודה רבה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דיברטיקוליטיס
דר' ראול רודריגז 18/05/2011 | 10:27שלום נירה , לא יהיה זה נכון לתת עצות "על רגל אחת" מבלי להכיר את כל המקרה . בהחלט יש מה לעשות מבחינת תזונה נכונה ושינוי אורח חיים . בגדול יש להימנע מפחמימות פשוטות,מזונות מעובדים ותוצרת חלב ,להקפיד על אכילת ירקות,דגנים מלאים וקטניות,אך כדאי יהיה לשלב זאת עם צמחי מרפא בהתאם לאבחנה שתתקבל .לשם כך את מוזמנת לקבוע פגישה במרפאתנו .בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דיברטיקוליטיס
-
קולונוסקופיהקובי 16/05/2011 | 14:15בקולונוסקופיה שבוצעה לי נרשם באבחנה severe melanosis coli מה משמעות האבחון?והאם יש תרופה טבעית תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
קובי 17/05/2011 | 13:00בן 54 ומשתמש באלוה למניעת עצירות. האם יש מצב שלאחר הטיפול הצבע הכהה של רירית המעי יתבהרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
דר' ראול רודריגז 17/05/2011 | 11:33שלום קובי , בן כמה אתה ?האם הנך סובל מעצירויות/ שימוש נרחב במשלשלים ? מצב זה בדרכ קשור לשימוש רב לנ"ל ובעיקר למרכיב מסוג סנה . מה הטיפול שהוצע לך ? בשיטה הטבעית אנו מנסים להחזיר לגוף את האיזון ע"י הקניית תזונה נכונה ניקוי הרעילות מהגוף ושימוש בצמחי מרפא "קלים" יותר ללא כל תופעות לוואי .ניתן לקבוע פגישה . בהצלחההוסף תגובה
-
-
שאלה מענינת שקשור לילדיםמיי 14/05/2011 | 13:41לביתי יש מידי פעם רחי בפה הרופא שינים אמר שהכל בסדר ולא להתיחס ביתי בת 7 בעת האחרונה מידי פעם היא מוציאה מהפה כמו גרגר של פתיתים אחד עם ריח מאוד לא נעים לאיזה רופא לפנות זה קשור לכייבה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
לאיזה רופא לפנות ?
דר' ראול רודריגז 15/05/2011 | 11:10שלום מיי , כדאי להנחות את בתך להקפיד על לעיסה של המזון ולאכול לאט . במידה והתופעה נמשכת ומפריעה כדאי לפנות לרופא גסטרואנטרולוג .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לאיזה רופא לפנות ?
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- אנדומורפי
- נאוקייט
רופאים בתחום
אלון איזנברג
נטורופתיה
מומחה לנטורופתיה אינטגרטיבית ולטיפול בצמחי מרפא ופטריות (הרבליסט קליני), מומחה לטיפול טבעי בהפרעות חרדה ומצבי רוח ועייפות כרונית, הפרעות זיכרון
Dipl. Ac. C.H. יאיר גרנצרז'
רפואה משלימה
5.0
( 10 חוות דעת )
"להבדיל מטיפולים דומים שקיבלתי בעבר ממטפלים בתחום, מסתבר שיאיר גרנצרז׳
מטפל איכותי, מיקצועי, בעל הבנה בתחום בו הוא מתעסק עם ערך מוסף שלא יסולא בפז מבחינת יחסי מטפל מטופל, גישה מכבד, עניינית ואדיבה, קרוי לכל שאלה ובעיה וכושר הקשבה ומציאת פתרונות יצירתיים ."
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול