פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 84
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
כבד שומנימיכל 14/05/2011 | 13:32מה הטיפול יש למישהו המלצה לרופא גסטרואנטרולוגיה תת תחום צחלות וכבדהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כבד שומני
דר' ראול רודריגז 15/05/2011 | 11:05שלום מיכל ,ניתן לטפל בכבד שומני בעזרת תזונה,פעילות גופנית ,צמחי מרפא ותוספי תזונה במסגרת הרפואה הטבעית . לגבי המלצה לרופא גסטרו תוכלי לקבל מרפא המשפחה שלך .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כבד שומני
-
אבחון כאב בטן עליונהרונית 13/05/2011 | 01:10כיצד אני מאבחנת או שוללת מצב של דלקת בכיס המרה או במעי הגס. מזה כשבוע אני סובלת לראשונה בחיי מכאבים בבטן העליונה רופא המשפחה שלח אותי לבדיקות דם כולל תפקודי כבד וכן לבדיקת קיום וירוס הליקובקטורפילורי אילו בדיקות נוספות מומלצות? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אבחון
דר' ראול רודריגז 15/05/2011 | 11:03שלום רונית , סליחה על העיכוב במתן התשובה. לא הייתי מציע לך לנסות לאבחן בעצמך . לשם כך ממליץ לך ללכת לבדיקות כמו שהרופא ייעץ לך . בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אבחון
-
סובלת מעצירותקרן 21/04/2011 | 16:32שלום,אני סובלת מעצירות קשה.. אני לא נכנסת לשירותים כמעט ואפילו יש מצבים שזה נמשך לשבוע אפילו.. יש מקרים שגם כאשר אני נכנסת יוצא לי כמות קטנה של צואה או לאחר מאמץ.. יש לי תחושה בבטן של נפיחות ולעיתים זה מלווה בתחושה של מחנק והרגשה של אי נוחות במשך היום.. הבטן כואבת לי לעיתים קרובות מאוד..אני ממש רוצה להכנס לשירותים אבל פשוט אני לא מרגישה צורך אפילו אחרי כמה ימים. לעיתים רחוקות אני נכנסת לשירותים ויש יציאות רגילות.. זה מאוד מטריד אותי אני לא יודעת מה לעשות הרופא המליצה לי על סיבים תזונתיים (בנפייבר) אני משתמשת בזה אבל זה לא עוזר בצורה משמעותית וזה עזר קצת.. הייתי רוצה לדעת מה יש לי? האם זו סתם עצירות שיש כמו לכל בן אדם או שמא מדובר בבעיה אחרת? תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
14/05/2011 | 15:21הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 09/05/2011 | 12:39שלום אריק , הייתי ממליץ לנסות לטפל בגורם לעצירות מלכתחילה במקום לחפש דרכים "קלות" שכן נרות או כל משלשל אחר לא פותר באמת את הבעיה אלא רק מקהה אותה לזמן מה ובשימוש נרחב יוצר תלות /או מעיים עצלים . מספר טיפים- שתייה מרובה והימנעות מבצקים וג'אנק פוד בכלל,פעילות גופנית כגון הליכה,חיזוק שרירי בטן יכולים לסייע במידת מה . ניתן לקבוע פגישה במרפאתנו לשם קבלת אבחון,ייעוץ וטיפול יעיל . בברכה .הוסף תגובה
-
עצירות כרונית
אריק 09/05/2011 | 08:40שלום הנני סובל מעצירות כרונית ומשתמש בנרות אך הם לא ממש עוזרים מה אוכל לעשות נדבר מאוד מטריד וגורם לנפיחות ואי נוחותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 27/04/2011 | 07:23היי,כמו שאמרתי קודם לכן ממליץ לקבוע פגישה עם מטפל מומחה ולקבל טיפול שיפתור את בעייתך . לא מכיר בדיקה טובה יותר מקולונוסקופיה . אגב הידרוקולוניק (שטיפת מעיים) גם מומלצת בעניין עצירות כרונית וניתן לשלב זאת בטיפול במרפאתנו. בהצלחההוסף תגובה
-
עצירות-המשך
קרן 26/04/2011 | 14:31לאחר שניסיתי כל מיני דרכים לטיפול בעצירות (גם תרופות סבתא) וכלום לא עזר.. אני אלך לעשות ככל הנראה קולונוסקופיה ואני מקווה לדעת מה הבעיה. שמעתי שהבדיקה לא ממש פשוטה,יש בדיקה נוספת שאפשר לעשות שעוזרת גם למציאת בעיות במערכת העיכול? תודה על ההמלצות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לקרן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 26/04/2011 | 10:24היי,אין צמח ספציפי שהייתי ממליץ לקנות סתם ככה וכלן הצעתי אבחון וייעוץ רציני ולפי האבחנה לבנות פורמולת צמחים המותאמת לך . בינתיים מומלץ לשתות יותר נוזלים ולעסוק בפעילות גופנית המשפרת תנועתיות מעיים. כמו כן תרופות סבתא (שנמנעתי מלכתחילה להציע כי לפי המקרה שלך ספק אם יעזרו ) -לשים שזיפים במים חמים בלילה ולשתות כל בוקר . הייתי גם ממליץ להפחית משמעותית את כמות הלחמים והבצקים במידה ואת מרבה בהם . בהצלחה :-)הוסף תגובה
-
עצירות
קרן 24/04/2011 | 17:18השתמשתי כמה פעמים בצמחי מרפא, אפשר לדעת לאילו צמחי מרפא אתה מתכוון?הוסף תגובה
-
קרן 24/04/2011 | 17:11השתמשתי כמה פעמים בצמחי מרפא.. אפשר לדעת לאילו צמחי מרפא אתה מתכוון?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לזה שלא מבין !
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 24/04/2011 | 15:02האם אתה רופא? מטפל? מאמין בטיפול בשלט רחוק ? אני מניח שלא ... לוגיקה פשוטה אומרת שבמצבים כרוניים/אקוטיים,ובמיוחד שיש כאב ,צריך ללכת לרופא שייתן את דעתו . אני בטוח שגם אם היית מספר לרופא המשפחה שלך משהו דומה ,הוא היה מזמן אותך לבדיקה כלשהי ... על סמך מה אתה "מבטיח" שלא יינתן לה פתרון ? כל טוב וחג שמח .הוסף תגובה
-
עצירות
24/04/2011 | 14:17אני לא מבין מדוע בכל הפורומים לא נותנים תשובות, אלא מזמינים את השואל לבוא לקליניקה. אני גם מבטיח לך שבקליניקות לא ימצאו פתרון לעצירות של שבוע. תעברי לתנוחת כריעה ותקחי צמחי מרפא לשיפור הפריסטלטיקה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 22/04/2011 | 15:26שלום קרן, ניתן לפתור את בעייתך שאגב כמו שזה נשמע מדובר בעצירות כמו אצל אנשים אחרים לשאלתך.אני גם מניח שהרופאה שלחה אותך לבדיקות על מנת לבדוק את סיבת העצירות .אם לא אולי כדאי לבקש קולונוסקופיה ובמיוחד אם התופעה התחילה עכשיו.אם התופעה קיימת שנים מספר ואין ממצאים אחרים בבדיקות,אני מזמין אותך לפגישת יעוץ וטיפול במרפאתנו. בהצלחה. אבי פלד-רפואה סינית ותזונה טבעיתהוסף תגובה
-
-
צרבת - אינני יודעת אם זהו הפורום הנכוןיעל 11/05/2011 | 08:28לפני בערך כשלושה שבועות או קצת יותר התחילו לי צרבות מאוד מציקות היו בערך יומיים שהן הקרינו לי כאבים חזקים לגב העליון מאז הכאבים די נרגעו אבל עדיין יש לי מדי פעם צרבת חזקה. האם זה יכול להעיד על בעיה גדולה יותר מסתם צרבת? בכבוד רב יעל.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צרבת
דר' ראול רודריגז 12/05/2011 | 09:57שלום יעל , תחושת הצריבה היא בהחלט לא נעימה ונגרמת עקב חומציות יתר .תלוי מה את מגדירה "בעיה גדולה יותר" .למשל ברפואה המערבית ממליצים לרוב על סותרי חומצה על מנת להתמודד עם הסימפטום ואילו ברפואה הסינית אנו מחפשים אחר הגורם הראשוני לצרבת על מנת של תהיה בעתיד בעיה גדולה יותר .. תוכלי לקבוע פגישת ייעוץ וטיפול במרפאתנו ובמקביל אני ממליץ לך לבקש תבחין נשיפה מרופא המשפחה על מנת לבדוק את נוכחות החיידק הליקובקטר פילורי .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צרבת
-
שלשולים שלא פוסקים אלא בעזרת 'אימודיום'.חני 10/05/2011 | 21:00מוצאי עצמאות שמח וערב טוב! שמי חני, ומזה כשבוע וחצי שבועיים אני סובלת משלשול קשה ביותר שאותו אני מצליחה לעצור רק בעזרת אימודיום ליומיים שלושה, ואז הוא שוב חוזר במלוא עוצמתו עד כדי כך ש'אני עושה במכנסיים'........... אני לא יודעת אם זה נובע מהלחץ שהייתי בו בעבודה בזמן האחרון שהשפיע עלי מאד, כי לגבי תזונה, מה שהחלפתי זה את הלחם מהקמח המלא בפריכיות אורז. אודה לך אם תמליץ לי מה עלי לאכול כדי למנוע את התופעה הנוראית הזו. עלי לציין שאני סוכרתית (מאוזנת), לא אוכלת מוצרי חלב (פרט ליוגורט וגבינת עיזים), מקבלת תרופות כרוניות באופן קבוע, גובהי 1.51מ' ומשקלי 95 ק"ג. בתודה מראש ובכבוד רב, חני.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בשלב זה ממליץ להימנע מכל תוצרת החלב לסוגה
דר' ראול רודריגז 12/05/2011 | 09:50הוסף תגובה
-
תשובה לשאלה
חני 11/05/2011 | 16:28תודה רבה על ההתייחסות והעצות! אני אינני צורכת מוצרי חלב בקר כלל. האם אפשר לאכול יוגורט עיזים? אני בת כמעט 52..... היום המצב בסדר, אחרי שלקחתי אתמול בערב 2 כדורי אימודיום. מנסה לאכול דברים 'יבשים' בלבד, ואם המצב לא ישתפר, אנסה לפנות לבירור רפואי. תודה רבה!!! חני.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלשולים
דר' ראול רודריגז 11/05/2011 | 08:04שלום חני , בת כמה את ? כל הסיבות שמנית (סטרס,שינוי תזונה ) עלולים להיות גורמים לכך . אך למען הסר ספק מומלץ להמשיך ברור אצל הרופא . לגבי תזונה כדאי להימנע בשלב זה מכל תוצרת החלב לסוגה , פחמימות פשוטות לרבות לחם/בצקים ,להקפיד על שתיית נוזלים ובמקביל ניתן לטפל בבעיה בעזרת שילוב של הרפואה הטבעית במרפאתנו .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בשלב זה ממליץ להימנע מכל תוצרת החלב לסוגה
-
כאבי בטןאיתן 10/05/2011 | 18:27שלום אני בן 25 ולפני כמה חודשים התחילו לי כאבי בטן מאוד מוזרים. בשבועיים הראשונים די באינטנסביות וגם הייתה לי עצירות קשה, עכשיו זה די נרגע אבל מתפרץ לעיתים. החוויה היא כמו מן התקף כזה שתסמיניו: צמרמורות, טעם מר בפה, כאב ואי נוחות כללית בבטן, ואני לא יודע אם עולה החום אבל אני בהחלט מרגיש חום באזור הפנים והמצח וצורך עז לשכב. כמו כן בדקות הראשונות יש לי דפיקות לב חזקות אבל חשבתי שזה אולי נגרם מכך שזו חוויה מאוד מלחיצה בשבילי. זה קורה לרוב בלילה ודועך לאורך כמה שעות. כדאי שאני אציין שזה קרה לי לראשונה כשהייתי תחת השפעת גראס. אבל, אני מעשן באופן די סדיר ומעולם לא היו לי בעיות כאלה, כמובן שמאז הפסקתי לעשן אבל הבעיה לא נעלמה וכן ישנם עוד דברים שיכולים להצית את זה כמו אלכוהול, או סוגים מסוימים של אוכל. אשמח לשמוע אם נתקלתם במשהו דומה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בטן- חרדה
דר' ראול רודריגז 11/05/2011 | 08:00שלום איתן , נשמע לפי דבריך שכנראה מדובר בסוג של התקף חרדה . במרפאתנו אנו רואים מקרים רבים מסוג זה (עם/בלי קשר לאלכוהול /סמים "קלים" ) .ניתן לטפל בבעיה בעזרת רפואה סינית במרפאתנו .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן- חרדה
-
מבנה טובולרי היוצא מהצקוםזהבה שורץ 09/05/2011 | 18:30כך נכתב בכתב שחרור של נכדי בן החמש וחצי לאחר שאושפז בשיבא כשהתלונן על כאבי בטן. מה המשמעות של המונח הזה אם אפשר לדעת. בתודה מראש, זהבה שורץהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 11/05/2011 | 07:53שלום זהבה , האם זה כל מה שכתוב ? אני מניח שזה רק משפט אחד מתוך מספר משפטים הרשומים בסיכום הרופא . בכל מקרה לא ניתן לאבחן רק לפי זה . יש להמשיך ברור לפי המלצת הרופא המטפל .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
-
תשובת מומחה
התקשרות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 09/05/2011 | 12:35בבקשה 036439355הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התקשרות
-
כיב קיבהישראל 05/05/2011 | 19:28בבדיקת גסטרו התגלה כי דוד של אשתי סובל מכיב קיבה בגודל 2 ס"מ, הוא מעולם לא התלונן על כאבי בטן אבל בחודשים האחרונים ירד במשקל ובשבועיים האחרונים הרבה לשלשל ולהקיא, ההדרדרות במצבו היתה מיידית ובתוך שבועיים הוא הפך סיעודי לגמרי כך שאינו שולט בסוגריו ואינו מסוגל לעשות כלום, הוא נראה מדוכא וחלש, הייתי מעוניין לדעת האם במסגרת הטיפול הנכון, ישנה אפשרות שהמצב הסיעודי אליו הוא נקלע הינו מצב הפיך, אציין כי הוא בן 81.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הדרדרות במצבו של בן 81
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 08/05/2011 | 09:43שלום ישראל, קשה לענות על לשאלתך . צריך פשוט לתת לרופאים לעשות את מלאכתם ולקוות לכך שהמצב ישתנה לטובה . רפואה שלמה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הדרדרות במצבו של בן 81
-
שינוי האריזה וצבע הכדורזהבה 06/05/2011 | 22:37שלום, שמי זהבה ואני בת 73. מזה מספר שנים שאני נוטלת את תרופת הסנדק באריזה הקודמת שלה ובצבע הכדור - לבן. לאחרונה האריזות באות שונות וכן הכדור שינה את צבעו לכתום. עליי לציין שמאז שהתחלף צבע הכדור אני מרגישה תחושת ריח רע מהכדור ומהאפקט שלו בחלל הפה. האם מרכיבי הכדור השתנו? לתשובתכם אודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
לא ברור לאיזו תרופה את מתכוונת
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 08/05/2011 | 09:39חוץ מזה אם כך תחושתך ,פני לרופא שנתן לך אותה ותבקשי להחליפה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא ברור לאיזו תרופה את מתכוונת
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- ביוטין
- דיאטה לפי סוג דם
רופאים בתחום
Dipl. Ac. C.H. יאיר גרנצרז'
רפואה משלימה
5.0
( 10 חוות דעת )
"להבדיל מטיפולים דומים שקיבלתי בעבר ממטפלים בתחום, מסתבר שיאיר גרנצרז׳
מטפל איכותי, מיקצועי, בעל הבנה בתחום בו הוא מתעסק עם ערך מוסף שלא יסולא בפז מבחינת יחסי מטפל מטופל, גישה מכבד, עניינית ואדיבה, קרוי לכל שאלה ובעיה וכושר הקשבה ומציאת פתרונות יצירתיים ."
ד"ר רענן הרץ
רפואה סינית
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול