פורום טיפול במיגרנות, הפרעות שינה וטינטון בנוירופידבק
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
התעוררות קשה
אנדראה 25/07/2022 | 02:40שלום. בשנים האחרונות קשה לי מאוד להתעורר, ללא קשר למספר השעות שישנתי. ההתנתקות מהשינה קשה מאוד ויש איזושהי הרגשה של חוסר יכולת להבדיל בין חלום למציאות תוך כדי ההתעוררות.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נוירופידבק בהפרעות שינה
אלפא בריין סנטר בע"מ 25/08/2022 | 14:59נוירופידבק מטפל גם בהפרעות שינה. אם המצב לא משתפר ניתן לנסות ולבחון יעילות.
-
-
טיפול במיגרנות בגיל המעבר
נורית 25/05/2022 | 10:46נכנסתי לגיל המעבר והתחילו מיגרנות. האם נוירופידבק יכול לעזור במקרה כזה? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול נוירופידבק במיגרנות
אלפא בריין סנטר בע"מ 25/05/2022 | 11:21שלום נורית, הטיפול יכול לסייע בהחלט.
-
-
בעיות שינה חמורות (לת)
לי 06/04/2022 | 02:29היי, אני נוטלת אטנט×2 30 מג ביום. וזה הביא לבעיות שינה חמורות. שכבר התחילו לפני שנים. השתמשתי בכדורים אחרים להפרעות קשב, כמו ויואנס קונצרטה רטלין וכו.. והשתמשתי יחד עם בונדרומין, מירו בשילוב אלטרולט ובונדורמין במינום גבוה.. שום דבר לא עוזר. הגעתי לאמביאן 6.25 מג ובאמת הוא עזר לי למשך כמעט שנה. לאחרונה אני ממש לא מצליחה לישון ואף סובלת מרעידות. נרדמת ב4 בבוקר כמעט כל יום. מיואשת, לא יודעת מה לעשות. אני בתקופה כזו שחייבת להמשיך עם האטנט עוד לפחות שבועיים ואז אוכל לעשות הפסקה איתו, מה שיכול להחזיר לי את האיכות של השינה (בקצת) . הבעיה שהאמביאן לא משפיע כבר טוב. מה אפשר לעשות? בנוסף, האם האמביאן פוגע בזיכרון? אשמח לעזרה! תודה מראשפתח בחלון חדש -
מיגרנה (לת)
אנסטסיה 07/03/2022 | 12:28היי אני בת 27 מאוד סובלת ממיגרנות. עשיתי בדיקת סיטי מוח ולא מצאו כלום.. יש לי בזמן אחרון כאבים ממש חזקים באזור הראש מאחורה ובאמצע . הרופא הביא לי כדורים של אימיטרקס אני מצליחה לתפקד איתם אבל לגבי גלולות של יסמין אני לא בטוחה עם זה סותר את הכדורים .. זה מגיע למצב שאני לא מסוגלת לתפקד. יש לי נפיחות באזור הראש למטה מאחורה בצד שבו תמיד יש כאבי ראש מה מומלץ לעשות?פתח בחלון חדש -
מלטןנין (לת)
אור 05/10/2021 | 12:11בני בן 16.5 מתקשה להירדם בשל מתחים נפשיים. עדלהתחלת הטיפול בגורם לבעיה,הוא קיבל מרשם ל3 מ"ג מלטונין ואכן קל לו להירדם עכשיו. בני רוצה לברר האם נטילת הורמון בכדורים תשפיע על ההורמון הטבעי בגופו, האם יש סכנת פיתוח תלות בכדור, האם קיימים נזקים אפשריים מנטילתו?פתח בחלון חדש -
החלפת טיפול בשינה
אביבית 19/06/2021 | 11:23בעבר לקחת אמביאן לבעיות בשינה. בשנים האחרונות הפסיכיאטר החליף לי את האמביאן בכדור ולריאן לקחת כל לילה. אני רוצה להפסיק עם הלוריואן ולחזור לקחת כדור אמביאן כמו קודם. איך אני עושה את זה? והאם זה כדאי?פתח בחלון חדש-
תשובה
אביבית 19/07/2021 | 17:29ממש היה כדאי לחכות חודש לכזאת תשובה -
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 19/07/2021 | 14:27שלום רב נא להתייעץ בסוגיה עם הרופא המטפל בריאות שלמה
-
-
-
תשובת מומחה סליחה
ד"ר דורון תודר 19/07/2021 | 14:29סליחה, בשל תקלה טכנית, היה עיכוב גדול
-
-
תחושת שכרות וריחוף קיצוני הצילו
ירין 04/03/2021 | 21:11היי אני בן 25 מרגיש ריחוף לחץ מאחורי הראש לחץ שמתחזק מתחלש לפעמים פועם כבר חודשיים כמעט שלוש עם ראייה לא מפוקסת משפיע מאוד על הראייה ריחוף קיצוני תחושת שכרות מטורפת מהרגע שאני קם עד שהולך לישון הלכתי לנוירלוג לאף אוזן גרון לרופא עיניים וגם באפיסת כוחות למיון שעשו בדיקות דם והכל היה תקין אני משתגע כבר מההרגשה אני כבר לא יוצא מהבית זה מכניס לדיכאון קשה הייתי נוהג לפני הייתי עושה הכל הריחוף מחרפן לי את המוח מרגיש שאני משתגע כברפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 19/07/2021 | 14:28שלום רב תופעה מוכרת שיכולה להיגרם מהרבה דברים. יש צורך בבדיקת רופא פסיכיאטר מסודרת. בהצלחה
-
-
גלי חום ושינה
ענת 03/06/2021 | 15:28אני בת 71 סובלת מגלי חום רבים. אני לא מצליחה להרדם בגלל גלי החום. טיפולים בתופעה לא עזרו. מה בנוגע לכדור שינה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 19/07/2021 | 14:27שלום רב לתופעה יכולות להיות הסברים רבים. חשוב להתייעץ עם רופא מטפל בריאות שלמה
-
-
כאב ראש במצח
אורי 02/07/2021 | 00:25היי שלום אני כרגע נמצאת בתקופת מבחנים ולאחרונה אני חווה כאב ראש בעיקר במצח ועייפות אני משתדלת לשתות ולישון כמו שצריך אבל עדיין כואב הראש ,ממה זה יכול לנבוע והאם כדאי להיוועץ עם רופא או להמתין כמה ימים תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 19/07/2021 | 14:26שלום רב לא ניתן לענות על שאלות כאלה ברשת. התייעצות עם רופא חשובה בכל מקרה של כאב ראש חדש. בריאות שלמה
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים